miercuri, 17 mai 2017

ZIDURILE IERUSALIMULUI , VOR FI RETEZATE DE LA TEMELII !


xx
                                      Noapte de 16 -17 Mai 2017,ora 2,43 !

                                         Dragii mei, 

În aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe BLOG, vad dragilor ZIDURILE  BISERICII SFINTE a IERUSALIMULUI ,locul unde se afla Mormantul Mântuitorului nostru IISUS HRISTOS.
Intr-o clipă, apare in faţa Zidurilor  IERUSALIMULUI scumpul nostru Mantuitor IISUS HRISTOS, îmbracat in camasa rosie si cu o coroana de spini pe cap si frunte.
Mâinile Sale Prea Sfinte, Îi erau legate cu o sfoara groasa ,in faţă.
Related image..

În timp ce Îl priveam pe MANTUITORUL cât de trist si de suferind era acolo în aer,in faţa zidurilor, vad dragii mei, cum acesti ziduri înalte sunt retezate de o forta nevazuta, chiar de la baza temeliei.
Zidurile au fost retezate si ridicate  de acea fortă nevazuta , precum s-ar ridica o frunza în vant.
Image result for zidul plangerii...

Dragii mei, IISUS  HRISTOS este supărat pe ŢARA SFANTA, pe VECHIUL IERUSALIM!
VECHIUL IERUSALIM fratilor, nu mai este ceea ce a fost pe vremea Scumpului nostru Mântuitor.
Vechiul IERUSALIM (având in vedere că ROMÂNIA va fi NOUL IERUSALIM),s-a transformat într-o Ţară în care Comercialul triumfă.
Image result for iisus...

Călugaritele de la MANASTIRI,chiar de sunt sau nu romance,de le intrebi unde gasesti un pahar cu apă,sau intrebi unde este Grupul sanitar, ori se fac ca nu inteleg,ori iti spun iritate ca sa iesi din incinta MANASTIRII si sa te descurci.
La MANASTIREA  SFANTA ECATERINA de pe Muntele Sinai, in timp ce asteptam la rând ca să ma închin la Sfintele Moaste a Sfintei Ecaterina, vedeam un Preot,sau Calugăr nu stiu ce era,care statea langa cutia cu Sfintele Moaste pentru a ţine ordine in randul credinciosilor.
Cand am ajuns si eu, m-am inchinat fugitiv (căci nu te lăsa)am sarutat sticla cutiutei si am prins coltul esarfei de pe capul meu, dorind ca sa ating sticla sub care era un oscior din Sfintele Moaste a Sfintei Ecaterina.
Dragii mei, aproape că primisem o palma peste mâna in care tineam coltul esarfei ,de la acel Preot sau Calugar ce era el acolo,pentru că atinsesem esarfa de sticla sub care, (spun Preotii de acolo)s-ar afla un oscior din Trupul Sfintei Ecaterina.
Spun asa,deoarece ,mie  mi s-a arătat de la DUHUL CEL PREA SFANT ,inainte ca sa ajung pe MUNTELE SINAI,precum că,TRUPUL SFINTEI ECATERINA se afla intreg intr-un perete a unei pesteri.
Iata linkul:


MOASTELE SFINTEI ECATERINA , SUNT CELE DE PE MUNTELE ...

https://plus.google.com/.../posts/D3Pwmzu1GCi

Translate this page
May 6, 2017 - MOASTELE SFINTEI ECATERINA , SUNT CELE DE PE MUNTELE SINAI ??? ADEVĂR SAU EROARE ??? MOASTELE SFINTEI ECATERINA , SUNT CELE DE ...


Image result for zidul plangeriiImage result for zidul plangerii..

Prieteni dragi, sa credem si sa nadajduim în NOUL IERUSALIM care va fi in ROMANIA  DUHULUI SFANT.
Sa multumim BUNULUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI pentru acest DAR si HAR divin, si niciodata sa nu uitam a implini cele 10 PORUNCI din dragoste si nicidecum din frică.
                               Cu dragoste,Maria.


Dragii mei,

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ...



https://plus.google.com/.../posts/EDkpmvpXtCn

Translate this page
2 days ago - CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ! CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !

71 de comentarii:

  1. Doamna Maria ati fost degeaba la Ierusalim daca nu ati aflat de la evreii autentici numele real al lui IISUS HRISTOS. Numele sau real evreiesc este Yahshua HaMashiya
    TRADUCERE :
    Yah = Eu sunt
    Shua = MÂNTUIREA
    Ha Mashiya = Unsul lui Yah
    Dumnezeu spune "Eu sunt cel ce sunt" Eu sunt Yah. Dumnezeul lui Ysrael.
    Trebuie sa stiti si aceste lucruri este important pentru crestinism.Adevarul va va elibera.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Elena17 mai 2017, 23:35

      Ce noutate ! Pe MANTUITORUL ÎL cheama IISUS HRISTOS si atât!
      Alt nume de la evrei sau nu, ÎI este inventat !
      PREA CURATA FECIOARA MARIA, a primit prin GRAIUL ARHANGHELULUI GAVRIIL, numele FIULUI LUI DUMNEZEU pe care ÎL va purta in pantece, si acesta era IISUS HRISTOS !!! Pe mine nu ma intereseaza fictiunile ! Ai uitat ca acest BLOG contine numai ADEVARUL DUHULUI SFANT ? Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Nu este un nume inventat se trage de la Iesous Yesoua asta inseamna ca si Tora este inventată ? numele sau este scris autentic in aceasta carte sfântă.Evreii nu cunosc pe Iisus ei il numesc Yesous sau Yeshua fiul lui Yah. Sunt multe de spus pe aceasta tema si totusi nu trebuie negat adevarul.Dvs primiti partial mesaje si nu chiar totul nu vi se arata chiar totul multe rămân cu semnul întrebării.Românii chiar cunosc foarte putin despre aceste lucruri pentru ca nu ni se prezintă adevarul decat pe jumate si cu asta am spus totul.Mulți sunt in derivă si foarte putini ajung la mântuire.

      Ștergere
    3. Asa este Elena.
      Mesajele primite sunt in mintea omului. Omul ramane consecvent in imaginea pe care o doreste

      Ștergere
    4. Doamnă dragă ,văd că purtați un nume de sfânt(foarte de folos și frumos de altfel),cel al împărătesei Elena ,ar fi păcat să-i nu-i urmați (cât negru sub unghie măcar),faptele acesteia.Încercați prin diferite tertipuri,cu de la sine citate(interpretabile de altfel)să deviați adevărul.Nu credeți că este prea mult ? Chiar și pentru dv.Nu mai emiteți păreri ,păstrațile pentru dv.Inițial am crezut că sunteți evreică ,dar prenumele de sfânt m-a liniștit.Subscrieți atâte exemple ,atâtea teorii ,însă nu scrie aproape nimeni (dintre comentatori) despre faptul că
      evreii se ghidează după vechiul testament ,și refuză să creadă în existența FIULUI LUI DUMNEZEU și a FECIOAREI MARIA.De unde atâtea sintagme evreiești ,și traduceri explicite ,când DUMNEZEU ne-a lăsat un grai așa frumos ,din care s-au inspirat toate neamurile acestui continent.Dar ca un p.s.:fariseii niciodată nu vor dispărea în negura timpului căci ei trebuie să „contribuie”la întărirea creștinilor în credință.Cu drag ,Mirela .

      Ștergere
    5. Dragă Elena tu uiți un lucru f important noi suntem Români nu evrei pentru noi Fiul lui Dumnezeu este DOMNUL IISUS HRISTOS si cartea sfântă este biblia nu Tora , de asemenea mai uiți un lucru f important ca evreii nu il recunosc pe Domnul Iisus ca fiu al Tatălui Ceresc daca esti româncă ar trebui să stii asta

      Ștergere
  2. Ea va naşte* un Fiu, şi-I vei pune numele יהושע Yașua, pentru că El** va Mîntui pe poporul Lui de păcatele sale.” Toate aceste lucruri s-au întîmplat ca să se împlinească ce vestise יהוה YaHWeH prin prorocul care zice: „Iată,* fecioara va fi însărcinată, va naşte un Fiu, şi ei îl vor numi Emanuel” care, tălmăcit, înseamnă: „יהוה YaHWeH este cu noi.” Mat. 1:21..23

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Profetia despre Mama Divina apare inca din Vechiul Testament. Ea este Cheia!

      Ștergere
  3. Dupa cum se vede banuti ai orbesc chiar si pe fetele bisericesti.
    Doamne lumineaza-ne!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si Oreste Teodorescu este la Ierusalim arata poze de la Betleem ,mormantul sfant si peste tot pacat ca dna Maria nu ne-a prezentat nici o poza cu aceasta ocazie unica in viata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am rugat o persoana care era ghid de mai multi ani si ducea mereu persoane cu autocarul la Ierusalim, daca poate ca sa imi aduca un Rozar de acela din boabe de lemn iar pe cruce avea inscripria IERUSALIM, servindumi pt rugaciune, dar mia spus , imi pare ff rau dar nu mai merg pt ca acel loc Sfint a devenit o afacere , un bisnis, aproape ca se bat de la bani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru mine a fost prima oara cand am mers!
      LOCASURILE LUI DUMNEZEU si ale MAICII DOMNULUI sunt calde si primitoare,dar nu si cei care slujesc in ele.Nu toti !
      Am simtit si trait cu adevarat ceea ce cunoastem din SFANTA SCRIPTURA! Am simtit pasii MANTUITORULUI;am retrait PĂTIMIRILE SALE,dar păcat că totul dimprejur arata doar ca o afacere.

      Ștergere
    2. Toti traim si simtim cele scrise in Scriptura atunci cand suntem in Ierusalim. Atmosfera de acolo iti induce aceasta stare.
      Deci nu doar tu "traiesti si simti".

      Ștergere
    3. Oare credeți că numai acolo se întâmplă să existe piețe de obiecte sfințite ?Eu privesc ,mai întâi ,în ograda noastră.La fiecare lăcaș de cult unde se află prestigioase icoane sau moaște sfinte ,făcătoare de bine aproapelui ,că se strâng târgoveții ca la oboare.Nu știi unde ,și când să te duci să-ți cauți liniștea ,să te regăsești ,să te afli în comuniune deplină cu Dumnezeu.Nu se prea mai duce lumea la biserică din pricina asta.Eu mă număr printre aceste persoane.Prefer să mă reculeg acasă la mine în liniștea camerei mele ,așa mă pot auzi și simt conexiunea cu Tatăl ceresc.Cu drag ,Mirela.

      Ștergere
    4. Pai domnisoara Mirela, mai poti cumpara, cate o carte...

      Ștergere
    5. Mulțumesc ,pentru „domnișoară”,aș mai dori ca la 40 de ani să fiu,dar fata mea de 19 ani mă contrazice .Cărțile dragii mei le pot cumpăra de bibliotecă ,de la protopiat ,de la instituții abilitate să comercializeze ,și nu de la tarabagii care stau cu țigara în gură și vând obiecte de cult religios cu sintagma :„ obiecte sfințite”.Serios ...ați crede vreodată că ,acele lucruri vândute la colț de stradă sau tarabă ,sunt sfințite? Cu drag ,Mirela.

      Ștergere
    6. Sunt sfintite prin invataturile din ele , nu daca e data cu aghiasma deasupra sau o stampila, sfintirea o da invatatura din aceea carte si binecuvantarea arhiepiscopului din zona unde sa tiparit, nu judeca obiectele de cult ca unele sunt mai bune si altele nu din cauza unor supoziti gresite.
      SI la 40 de ani te simti batrana, la 40 e mai buna femeia , e mai matura si cat de cat coapta la minte.

      Ștergere
  6. Voi posta si eu dragilor, poze si filmulete cu ceea ce am vazut în TARA SFANTA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim ca ne veti arata si noua o parte din calatoria dvs.

      Ștergere
  7. Da,oamenii s-au schimbat...poate ca au prins gustul banului(trebuie sa intelegem)...adevarul a ramas acelasi,insa! Doina

    RăspundețiȘtergere
  8. Mulțumim pentru toate doamna Maria cu dragoste și respect Pad.

    RăspundețiȘtergere
  9. Din pacate si din mormîntul părintelui Arsenie Bloca au facut o afacere.De fiecare data se aduna acolo zeci de comercianti, care nu au nicio treaba cu credinta,scopul lor e doar banul. Asa se întîmplă si la Ierusalim, iar evreii sunt cunoscuti ca fac bani si din piatra seacă.DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar mai poti cumpara obiecte de cult, spre exemplu o carte religioasa sa te mai destupe la Cap DS

      Ștergere
  10. Eu stiu ca pe cel caruia omenirea ii spune Isus, il chema JESHUA BEN JOSEF,care a atins desavarsirea Cristica,cea care poate fi atinsa de natura umana pe Pamant.

    Isus a fost o energie din viitor,care a venit pe Pamant pentru a aduce iluminare si cunoastere umanitatii.El a adus cu el energia elevata a realitatii sale.
    Constiinta Sinelui sau Superior a ramas intacta in timp ca a fost incarnat pe Pamant.

    Motivul pentru care Isus a venit in aceasta lume a fost de a crea o deschidere,o poarta catre o stare diferita de constiinta.A vrut sa dea un exemplu pentru osibilitatile care sunt disponibile fiecarei fiinte umne.CONTINUARE
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  11. cum scrie in biblie ? ce spun oamenii ca sait Eu ? , unii spun ca esti Ilie altii , profetul , altii mesia . voi cine spuneti ca Sant ?si petrul a spus :esti Fiul Lui Dumnezeu cel Viu ! a spus Petru , si Domnul a spus ferice de tine ca nu carnea si sangele ti au descoperit asta ci Tatal meu care este in ceruri si pe aceasta stanca voi zidi Biserica Mea . deci nu faptul ca numesti in cuvinte aparent corecte este adevarul ci traitul in vibratia Tatalui ceresc , asta inteleg eu prin a crede s au eventual doar a sti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevărat grăiești!Așa a spus și părintele Arsenie Boca:„degeaba se vor construi Biserici de piatră ,că vor cânta în ele cucuvele ,căci oamenii nu de zidirea pietrelor au nevoie ,ci de întărirea sufletelor în credință”.Biserica lui Dumnezeu este în sufletul omului.Căci ,unde este iubire și adevăr ,acolo este Dumnezeu.Cu drag,Mirela.

      Ștergere
  12. Referitor la nume din cite stiu forma fonetica cu "s" la sfirsit e o modificare ulterioara vestica facuta in Europa asa incit numele sau sa semene cu cel al lui Zeus al grecilor si cu alte nume romane fiind astfel mai familiar iar in rasarit a luat forme prescurtate fiind numit si azi fie Yeshu fie Yeshua sau chiar Isa Masi(h) in zona Iran India etc.
    Christos nu este nume de om evreiesc ci este echivalentul evreiesc al Logosului "Cuvintul"
    careve de fapt un arhetip psiholigic divin continut inclusiv de orice sfint care are macar moaste. Simbolul acestui arhetip este litera Alpha si este conti.ut de prima chakra principala careia ii corespunde Duhul intelepciunii din cele 7 numite dupa cite o calitate in Filicalii . Acest arhetip ca nivel de desavirsire este prima din cele salte Stele promise.
    Dar calitatile acestuia se regasesc in toate celelalte in diferite forme si combinatii dintre care simbolul celei de-a sasea e crucea cu brate inegale iar a celei de-a 7-a este litera Omega si curcubeul din care a derivat potcoava.
    Primul care a avut revelatia dintre ucenici ca Iisus reprezinta Hristosul a fost Petru. Pina atunci nimeni nu facuse public aceasta identificare.
    Faptul ca onorabila doamna Maria are revelatii nu inseamna ca stie deja totul ori ca poate purta orice adevar incit sa il poata contraverifica cu maxima siguranta.
    Din revelatiile fie primite personal fie la care am avut acces imi dau seama ca supararea lui Dumnezeu pe Ierusalim nu se reduce la lucrurile de tip comercial care se vad acum doar la suprafata fiind lu ruri mult mai grave care tin unele de mozaism iar altele de crestinism iar in urma multora din ele Iisus revenit va fi temporar demonizat mediatic majoritar in intervalul de venire in care se arata doar unora si ceea ce e mai grav si care nu prea se iarta e hula contra Dhului Sfint promis (dar promisiunea musamalizata in mai multe rinduri inckusiv prin midificare sinodala ilegala de text biblic) identitate. Suprema venita inclusiv teofanic (teofania urmeaza) motiv pt care la pachet cu mentalitatea de unic binecuvintat constituie vina pt care Iisus nu i-a recunoscut niciodata pe unii dintre cei care au scos draci in numele Sau .
    Savaot se refera de fapt nu.la Iisus care se va arata in fata Sa adus dupa urgie ci la Femeia Suverana numita Cel Preainalt (Isaia40) pt ca il contine automat si pe Tatal cu care formeaza o fiinta simbiotica.
    Cupa de ametire din Zaharia 12 si ridicarea popoarelor pacatoasa contra Ierusalimului reprezinta confuzia sablonarda pregatita de Dumnezeu la adresa venirii Sale (sa locuiasca cu oamenii sa ne judece si sa ne calauzeasca unitar. )
    Venirea Sa intrupata la adapistul incredibilului pt majoritate si mass media a si trecut (Iisus revenit a ramas asa anonim) dar va reveni teofanic prin dedublarea fostului fizic mort cu aceeasi infatisase batrina. Intruparea nu a fost venita nici in Israel nuci in Romania ci in rasarit la un popor "care M-a gasit desi nu Ma cauta nu Ma astepta.." dar teofania dedublarii va avea loc aproape in secret in Bucovina in satul lui Lese (Stoiceni) fara ca el sa fie intre martori..iar a doua zi va sosi "de departe" in Ierusalim pt a se vesti venirea Imparatiei promise la toate popoarele ocazie cu care va fi anuntata si Judecata in mai multe modalitati cu si fara cuvinte . Zi plina inca de dimineata care se va incheia seara cu acea cintare in Sion (prima din cele doua) .
    Estimarea mea facind citeva legaturi ca data pt aceasta zi e 12 iunie 2017 fiibd ziua de incelut a acelei saptamani la mijlocul.careia locasul bis. Sf Mormant va fi parasit la porunca patriarhului grec ca forma de lupta sincera (eronata) contra Mamei Savaot. ..pt ca inai.te de cintare va fi jurat in ea cu mina pe Tablele aduse chiar atunci ca a venit Judecata . (2 Macab.2.4-10) dupa ce pe majoritatea marilor televiziuni va fi transmis un mesaj pe mai.multe puncte preinregistrat numit Avertisment din partea Sa.
    Mihai35

    RăspundețiȘtergere
  13. Insa dupa acele 2300 zile danielice locasul va fi reconstruit deja renovat asa incit noul trup proaspat decedat va fi depus in el chiar atunci. Asta inseamna ca va mai trai cu oamenii pe planeta doar 7ani din care jumate dupa sfirsitul Judecatii.
    Insa Domnul Iisus revenit nu imbatrineste avind o venire trupeasca strict teofanica ..nu stiu inca cit va ramine cu noi insa e f posibil sa ramina macar 182 de ani.
    Mihai35

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai35, ai blog?
      Foarte documentat si logic comentariul tau.
      Sper sa-l intelega cat mai multi.
      Multi fac doar presupunuri ( ca au auzit ei, ca au citit ei.. etc.) atunci cand scriu parerea lor.
      Foarte putini au capacitatea sa inteleaga mesajul tau.

      Ștergere
    2. Pai si ce, Mihai35 nu vorbeste tot din ce a citit, la fel ca si ceilalti ? Ca doar nu a trait el insusi aceste evenimente sau l-a vazut personal pe Iisus !

      De unde stii tu ce inteleg altii ?("Foarte putini au capacitatea sa inteleaga mesajul tau").

      Decent este sa vorbeasca fiecare DOAR in numele lui!

      Ștergere
    3. Anonim18 mai 2017, 19:34, profetiile spun ca in Ierusalim se va autoproclama un "Mesia" fals, promitator de pace mondiala. Va fi aclamat de multime precum un "rock star", reusind sa insele lumea intreaga. El va propune unificarea tuturor religiilor intr-una singura luand ce este mai "bun" din fiecare, dar facand astfel va incerca sa condamne omul la necunoastere pe vecie. Va fi acceptat de toti leader-ii marilor religii mondiale. Acest fapt va avea loc inainte de iesirea din anonimat a lui Iisus. "Mesia" fals va fi o marioneta a Ocultei Mondiale. Sa tinem cont de ordinea desfasurarii evenimentelor. Adevaratul Mesia va fi recunoscut doar dupa autoproclamarea in Ierusalim a celui inselator care este de fapt unul dintre Anticristi.
      Iisus este atat de bine "ascuns" si se spune ca are un "stil" atat de "original" incat va fi imposibil de recunoscut inainte de vreme. Sa luam in considerare toate acestea.

      Ștergere
    4. Ce ai inteles an.21:45?

      Ștergere
    5. Da, anonim 03:15! "Sa luam in considerare toate acestea" foarte clar ai punctat. Bravo !
      De voi - tu, Mihai35, Veleriu etc. - avem nevoi pentru a ne deschide ochii.
      Multumesc !

      Ștergere
  14. In sferele de lumina din care Isus a venit,s-a considerat ca Pamantul se indrepta intro directie care s-ar putea sa termina intrun mare intuneric si o auto-alienare a sufletelor implicate in experimentul Pamant.S-a decis ca va fi dat un impuls puternic pentru o schimbare care sa arate in mod clar fiintelor umane optiunile disponibile pentru ele.
    Invataturie sale, au aratat clar ca noi suntem capabili sa ne eliberam de o realitate mizerabila sau nesatisfacatoare si sa permitem luminii sa intre si sa ne transforme creatia.

    Misiunea sa a fost de a trezi sufletele Lucratorilor in Lumina de pe Pamant.Lucratorii intru Lumina sunt de fapt emisari ai Luminii cu aceasi misiune ca Isus. Diferenta este ca in intruparea lor intrun corp fizic,ei sunt mai putin conectati la Sinele lor Superior Divin decat a fost Isus.Ei sunt mai inrobiti poverilor Karmice si iluziilor din planul terestru.Ei sunt mai legati de trecut.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16.45 ,

      ce de termeni new age D, ce limbaj de lemn , mereu acelasi , mereu obositor , o insiruire de cuvinte goale !!!
      Ce a ajuns bietul Iisus, cu cine a ajuns el sa se traga de sireturi si sa fie comparat ... ,,emisari ai Luminii cu aceasi misiune ca Isus.,,


      La cat zici ca esti de expandata si evoluata , cum oare de mai esti pe planeta asta si nu te-ai integrat si teleportat prin alte parti ale Galaxiei ??!

      Ștergere
    2. Da, asa este, ai dreptate D. Este corect ceea ce ai scris.

      Ștergere
    3. @Eu sunt D
      Off .., cum sa-ti mai spun ca sa intelegi tu oare ?
      Am sa incerc ...in ati spune o poveste ...a licuriciului .
      Aici in Italia era un om ce a lucrat cu un mare savant ..Marconi . Se numea Ighina .
      Acest Marconi a inventat o multime de lucruri ...printre care electricitatea , telefonul etc etc ...
      Povestea Ighina despre momentul cind i-a venit ideia lui Marconi despre crearea curentului electric , in forma ce noi cunoastem .
      Priveau un licurici ...
      I-l priveau ....si nu intelegeau cum de lumineaza ? Cum era posibil sa produca acea lumina destul de, puternica ?
      Atunci s-au gindit ...ca poate una dintre cauze este si ...hrana acestuia .
      S-au gindit , dar nu aveau nici o dovada , indiciu ...in aceasta privinta .
      Ce maninca licuriciul ? Melci .
      Cum ? De el este asa de mic iar melcul cu mult mai mare ?
      Asa ca s-au interesat , la un prieten ce era un profesor in domeniul insectelor ...si au aflat ca licuriciul injecteaza melcul , in prima faza ...apoi ...dupa 3, 4 , 5 zile acesta moare si corpul sau se transforma intr-o ...,, supa " ce licuriciul absoarbe dupa .
      Bine ...dar cum de face aceasta lumina licuriciul , dup ce maninca supa asta ?
      Raspunsul l-au intuit ...jucindu-se cu degetele pe conchilia unui melc ...
      Mai exact pe spiralele acesteia .
      Tinind melcul cu fata in jos ..de invirti degetul in jurul spiralelor ..ai o anumita miscare de rotatie ...
      Continuind aceasta miscare dar intorcind melcul cu fata in sus ..miscarea schimba directia fara ca tu sa intrerupimsau schimba acest procediment .
      Deci ...acel melc ..au gindit ei , prin spiralele sale (directia ce impun spiralele sale) absoarbe ....,, lumina " in ceva mod .
      Lumina ? De unde ? S-au intrebat ...
      De la Soare ...caci ala lumineaza .

      Era corect .
      Energia solara intra in materie urmind o anumita rotatie . Inversind rotatia (prin intoarcerea melcului si asadar a spiralelor ) se produce un alt flux de energie ....contrar ...dinspre pamint ...in sus (cum ar spune prietenul nostru Madus.. de la tatal pamint )
      Ce se intimpla ...cind se ciocnesc aceste doua energii diametral opuse ..se produce o ...,, pulsatie " .
      Viata ..spun eu ....madculinul si femininul ce se intilnesc ...
      Plus minus ...ce face sa fie viu ...acest moment magic !
      Asa ....acesti doi mari oameni ..au jnventat ceia ce noi folosim astazi in viata noastra de toate zilele ...ca pe ceva oviu , banal ...dar ..a avut o mare , kmensa intuitie la baza !
      Continua ...
      Sorin T.

      Ștergere
    4. Continuare ...
      De ce ti-am povestit ...acest ,, basm "al licuriciului ?
      Ajungem acusi ...

      Vorbeam in tre ut despre sistemul archonic . Cum de acestia acapareaza ...diferite tabere . Bine ...
      Mai sunt si altii insa , ce nu se identifica cu nenumaratele partide" , tabere ...
      Aceste ...,, oite" ce sar gardul ..devenind astfel cele mai de pret , si mai iubite ..incit nu s-au multumit cu un adevar povestit , ci au vrut ele insasi sa cunoasca , cum e ,, lumea " in afara tarcului ..deci aceste suflete dragi ...cineva ce vrea omul pt el ..s-a gindit mult cum sa le acapareze si pe acesrea ...
      Cum a facut ?
      Pivestind adevarul ..dar cu limite !
      Sufletul , cind simte ca primeste un adevar (intra in joc mintea oloistica) i-l accepta . Deci ...de unul iti spune ...90% ...tu simti ca este corect ..dar ...dar mai sunt si alte 10 procente ...
      10 procente ..ce pot sa faca sa te indeparteze definitiv de calea corecta .
      Te rog ...nu o lua ca pe o aroganta ...eventual tonul meu , al scrierii mele ...este asa cum spun , nu pot spune altfel ...
      Bine ...deci acum o luna vad pe un site ...exact aceasta miscare diabolica ce o descriam mai sus ...
      Este un mare reprezentant al acestei ,, genialitati " cu divulgarea" adevarului ce se chiama ...e cunoscut la nivel mondial , precum Cobra .
      Acesta , la un moment dat a cerut un tip de meditatie pt pacea in Siria .
      A cerut ca persoanele ce-l urmarezc , sa simta ca primesc energie de la soarele central galactic ...apoi aceasta odata ce a strabatut corpurile si s-a indreptat spre centrul pamintului ...sa retreaca prin persoane ..si de acolo ..la fiintele de lumina , ce vor provedea ele pt pacea pe planeta ...
      Intelegi acum?
      Povestea cu licuriciul ...energie de la soare de un semn energetic , pkusul ..apoi cea din pamint (si astfel se intilnesc, se ciocnesc ) inspre ...cine ? Hahaha ....E un archon ...acela .
      Acea intilnire provoaca pulsatie ...care pulsatie ..entitatile goale nu o au ...si se alimenteaza de la cine are ...
      Vroiau mai mult de data asta ..Morti ce vroiau viata !
      Continua ...
      Sorin T.

      Ștergere
    5. Anonim19 mai 2017, 09:21, dai dovada de agresivitate in comentariul tau. Iisus nu a ajuns "sa se traga de sireturi" cu nimeni asa cum tu te-ai pronuntat. Nu-mi place rautatea pe care o afisezi in postare.

      Ioan 14, vers 12-14

      "12.Adevărat, adevărat zic vouă: cel ce crede în Mine va face şi el lucrările pe care le fac Eu şi mai mari decât acestea va face, pentru că Eu Mă duc la Tatăl.
      13.Şi orice veţi cere întru numele Meu, aceea voi face, ca să fie slăvit Tatăl întru Fiul.
      14.Dacă veţi cere ceva în numele Meu, Eu voi face."


      Ștergere
    6. Continuare ...
      Asadar ....acestia au multe cai prin care inseala omul (intotdeauna de buna voie)
      Nu respecta nici un liber arbitru ...stiu .
      Alta forma de pacaleala ...este in a face persoanele sa creada ca au o misiune speciala . Deci ..tu te simti important si astfel crezi ...ca nu poti altfel ...cind cineva iti da atentia ,, ce simti ca meriti" (acea importanta vine simtita instinctiv din cauza grauntelui de lumina ce avem in noi ascuns ....dar nu coincide cu apre ierea in lumea materiala din partea semenilor nostri...de aici viciul laudorosiei )
      .Asa ca ...in loc sa renunti la toata maculatura de oncepte ...continui sa crezi ca e bine sa tii totul aco, o , caci poate iti trwbuieste vazind ca ai o misiune" .
      Se chiama ...trapola .
      Manipulare psihologica ...
      Nimeni ...nici o energie venita de sus ..nu v-a face sa ascensioneze cineva ! Ajuta in mica masura ..dar munca este a ta ...si e titanica !
      Nimeni v-a munci in locul nostru pt salvare ...noi trebuie sa ne dedicam spiritualului din noi ...pt a ne trezii la viata adevarata , nu asta falsace o traim astazi !
      Nimic schimba ca realitate gindul ! E falsa ideia ...din acea carte ,, The Secret" ...aceiasi trapola ca si cu Cobra .
      E zero ...sau , mai bine spus ...incompleta informatia . Ca de obicei ...Incompketeta ce duce la nefunctionarea omului ...

      Ce am tot sustinut eu de un an de zile ? Uniunea ...vai despartitorilor am spus ! Vai lor !
      In ce sens ?
      In lume sunt doua curente de gindire . Unul in care inima (iubirea) e importanta ....iar altul ca mintea e totul .
      Amindoua informatiile au fost falseincit incomp, ete .
      Eu ...o sustin . Nicaieri e scris ... eu denunt asta !
      Vezi tu ...cine sta in inima" ...nu dezvolta mintea si cunoaste saracia , lipsa mijloacelorprincipale de existenta (vezi India de ex)
      Cine exalteaza mintea ...are de toate ..dar e profund nefericit , depres (occidentul)
      Sunt altii ...ce spun ca trebuie folosite ..cind una cind alta ...
      E UN FALS !!!
      Tot ce ati invatat e o inselatorie !
      Mintea si inima ...nu sunt doua lucruri separate ...ci UNUL !
      Efectiv ..jn singur ,, ou" cu doi poli ...p, usminus .
      Eu zic voua ...stati in amindoua simultan ....caci altfel nimic ve-ti cunoaste . Nu exista iubire inconditionata stind doar in jnima " . Nu exista minte , gind creativ ...stind doar in minte . Nimic realizeaza gindul compulsiv ...fara a functiona in acelasi timp si inima ...parta emotiva .
      O baterie ...de stai in p, us sau doar in minus ...nu functioneaza ...poate doar ca bibelou ..de frumusete , dar e INUTILA ! Intelegi tu ce spun ?
      Amindoua polurile de su t active simultan ...acea baterie devine lumina ! Doar asa ...doar asa iti creiezi realitatea ..gind si emotieinpreuna . Doar asa poti iubii ...caci stind in gind si traire ..cunosti adea dragoste plina de pace ...ca o consecinta fireasca ,.si nu isterica , posesiva !
      Nimeni , nicaieri ...a spus asta ... ci jereu injumatatit .
      Sau ...mai exact ...nu a fost spus asta ..in mod clar , limpede ...aiiii ...dragii mei dragi ...
      In concluzie ...ceia ce eu cer ...sa stati cu atentia in simtamint si jn prezenta constienta ...in teorie e imposibil . Caci nu te poti inpartii in doua parti in acelasi timp si in egala masura ..in teorie ...dar ...
      Dar este un singur corp ...mintea si inima....nu doua . Aici ve-ti intelege ca e adevarul ce spun ! E de aju s sa incercati ...iar atentia voastra dupa 2, 3 secunde ..va fi undeva in mijloc ...avind mintea libera de orice gind de la sjne ...fara nici un efort ..iar inima ...inima ce pulseaza ...
      O sa fie ca aripile unui colibri ...iar voi in mijloc nemiscati in mod natural ...iar din acea pace ..v-a iesi unica fericire adevarata ce puteti vreodara cunoaste ! E constiinta pura ....fara norii mintii compulsive ...e iubirea desavirsita ...fara ideia unui al meu ..ci ,, totul tie " ...
      Doar asa omul v-a fi asemanator Tatalui ...doar asa ...
      Sorin T.

      Ștergere
    7. Un ultim lucru ...apropo de acel Cobra si new ege ...
      Nu exista nici o posibilitate de a schimba o realitate , de ex razboiul in Siria , dind ...idei de lumina ...etc etc .
      Fiintele cunosc un singur limbaj . Emotiile . Unui caine de vrei sa-i comunici ceva ..iti imaginezi emotia ce ar incerca-o ..facind acel lucru .
      E o aroganta a omului cind ne imaginam ca prin ceva idei transmise ...i facem noi ok pe altii .
      Daca intradevar se vrea pacea in Siria ...saj in lume ...exista DOAR un singur mod pt a-i ajuta ...
      Omul ...vedeti voi ..are aceasta putere de la natjra Tatalui ...ce este in el . Puterea imaginatiei . Dar nu oricum functioneaza ...nu .
      Um sa va spun ...daca ej vreau ca cineva sa fie mai intelept si astfel fiind , eu cred ca el va fi bine ...este o aroganta a mea ...
      Singhrul lucru REAL ce eu pot face ...este sa-mi imaginez (minte) ca e fericita acea persoana (si sa simt fericirea ce ar incerca-o ...deci inima) . In ce mod e fericit acel om ? NUMAI EL POATE STII ...sufletul sau ...NU EU ...eu doar i-l vad fericit ...felul in care se manifesta asta ..e o problema strict a lui ...nu a mea ..altfel ar fi doar o actiune egoica din partea mea ...deci un truc ineficient in fata inteligentei Divine ! Intelegeti ? De vrem pacea in Siria ..sa ne imaginam acel popor ...fericit ...vesel cu ochii plini de iubire pina la lacrimi ...De am sa aud ca vreo unul propune asa ceva in lume ..ma altur si eu bucuros ...dar nu am auzit si nici in viitor nu o sa fie ..caci sunt alte interese .
      Este o cheie ...ce v-am zis mai sus ..o cneie in a va croii si viata propie , si a celor din jur ...
      U de raul e inradacinat , iar voi nu aveti puterea de a schimba realitatea in ceva fericit (deci evoluat ...caci asta inseamna reala evolutie) , atunci xoar incercarea voastra OBLIGA ...alte puteri din lumea Tatalui sa intervina pe loc , instantaneu ...
      Nimic altceva exista ce functioneaza cu adevarat ...eu asta stiu , asa am fost invatat ...

      Ștergere
    8. 09:21,

      Ca deobicei, mereu obostitor si frustrat !

      Ștergere
    9. Sorin T, prezinti ceva asemanator filmului Dominion, care, ca si aceste "transmisii" sunt doar niste "filme"... :)))

      Ștergere
    10. 09:21, esti plin de fiere in tine, de acolo rautatea ta. Plin tare, incat da pe afara si improsti peste tot. Naspa.

      Ștergere
    11. 18.36, CONFUNZI pe 09:21 cu altcineva !!!!!
      Cum face ura (boala grea) din unii oameni, sa se caracterizeze tot pe ei insisi....

      Ștergere
    12. Sorin T ai veenniiitttt. Te imbratisez cu mult drag! Ramai cu noi, cei care-ti simtim lipsa !¡!

      Ștergere
    13. Sorin Te, tu esti soarele nostru, fara tine nici nu mai vedeam pe unde mergem. Ramai cu bine, pa.

      Ștergere
    14. Anonim 20 mai 2017, 22:37, invidiosule! Dintre tine si Sorin T, il alegem pe el!:)Tie iti dam click igonre, caci asa meriti. Rautaciosule invidios si ironic ce esti.

      Ștergere
    15. 00:20, ceea ce remarc eu ca tu, precum si cei asemenea tie, pur si simplu nu reusesti sa intelegi (in conditiile in care ai facut o fixatie pt. cuvintele “invidios” si “frustrat”, carora nu numai ca nu le ai proprietatea, dar dovedesti chiar ca te definesc pe tine), deci, ce nu intelegi este ca un om rational si echilibrat mintal, ca sa nu mai spun si care are tot ce-i trebuie si ii multumeste zilnic lui D-zeu pt. acest lucru, nu are niciun motiv sa incerce sentimente de invidie si frustrare.
      Ceea ce ma amuza la unii oameni este ca, desi ma detesta datorita tot propriilor lor angoase, si-ar dori sa fie ca mine. Trebuie sa fii fericit in fata oamenilor care nu te suporta. Asta ii omoara.
      Pentru mine, ignoranta este doar un subiect de amuzament pe care il tratez cu ironie pt. ca, asa cum spunea Steve Jobs, doar cei educati sunt “liberi” !
      PS: cand chiar “ignori” pe cineva, o faci inainte si nu dupa ce ii citesti mesajele, cu aceeasi curiozitate perversa ca si cea a omului care spune ca nu-l intreseaza ce se intampla intr-o camera, dar se uita, pe furis, pe gaura cheii. In concluzie, cum ar putea sa ma intereseze parerile sau, cu atat mai putin, “alegerile” unor astfel de oameni ?!

      Ștergere
    16. Anonim21 mai 2017, 15:34, pai vad ca ai probleme cu intelegrea; incerc sa te ajut caci asa este crestineste pentru ca nu pricepi mai nimic, se pare... Mai 15:34, daca alegi varianta sa postezi agresiv, iti vor fi detestate si contestate mesajele in continuare. Nu te mai lega de unul sau de altul aici pe blog postand mesaje ironice. Mai bine taci. Caci e prea multa rautate in tine. Ce ai tu cu D si cu Sorin T? Spune? Te-a jignit vreunul? Cred ca nu. Ei, spre deosebire de tine au bun simt. Te rog sa incerci sa-i respecti pe ceilalti, caci ne deranjeaza atitudinea ta plina de rautate. Cu asta am terminat. Te rog sa-ti revizuiesti comportamentul fata de aproapele.

      Ștergere
    17. 22:42, nu ma intereseaza deloc “teoriile / sfaturile” tale si ce crezi tu despre mine !
      Am dreptul la opinie si atat timp cat mi-o asum, o exprim exact asa cum consider doar eu.
      Ador oamenii educati, instruiti, inteligenti si ii dispretuiesc pe cei care se “ratoiesc” penibil la altii, cu mainile puse in sold, sub pretextul ‘iubirii aproapelui’ !
      Degeaba te ridici pe varfuri, daca inaltimea nu te ajuta sa ajungi la fructul copt…

      PS: NU SUNT eu 09:21 (am mentionat asta si la 23:13 !), deci, nu ma intereseaza ce scrie D ! Nici ce scrie Sorin T. Si cu atat mai putin, ce crezi tu sau ce ‘identitate’, eronat imi atribui !

      Ștergere
    18. 01:03, ce am avut de spus ti-am spus, de tine depinde ce vei face in continuare. Un lucru: iubeste-ti aproapele - este lectia ta de viata.

      Ștergere
    19. Du-te, ma, cu lectia ta de viata si cu iubitul aproapelui, de care tu insati nu esti capabila.
      Fara rusine si fara sa ma cunosti, m-ai judecat (!) si ti-ai permis sa ma faci "nesimtit" si sa debitezi diverse enormitati la adresa mea. Ce legatura are aceasta atitudine cu iubirea aia de care spuneai ?!
      Imi iubesc aproapele biped, cel educat, inteligent si bun, si, neconditionat, pe cel patruped.
      Nu sunt pe acest blog ca sa le dau sfaturi altora, dar nici sa primesc, mai ales de la diversi anonimi ai vietii.
      Tu nici nu intelegi ce scriu eu si ce motivatii au vorbele mele, nu ai proprietatea cuvintelor folosite (nici macar diferenta dintre ironie si rautate nu intelegi), dovada raspunsurile tale complet paralele, doar de om nevorbit. Nu mai vorbesc de stilul artagos deplasat, prin care imi ceri socoteala !!??
      Vezi-ti de treaba ta, urmareste mesajele d-nei Maria sau cele care te intereseaza, dar evita sa intri in polemica cu oameni care ar putea lejer sa te umileasca, si pe buna-dreptate, din toate punctele de vedere, dar nu o fac din simplul motiv ca niciodata nu este o provocare ‘lupta’ cu cineva mai slab decat tine. Si, nici “crestineste”…noooo ?

      Ștergere
    20. La prima vedere, anonim 19:19, pari a fi o persoana desteapta. Asta nu inseamna ca si inteligenta ta este pe masura desteptaciunii. Nu vreau sa te las sa traiesti cu impresia ca rationamentele tale sunt infailibile.

      Ștergere
    21. Anonim 22 mai 2017, 19:19, esti foarte orgolios si iti plac ironiile, din pacate. Dar asa esti tu. Incearca sa corectezi aceste carente. Legat de iubirea aproapelui: iti doresc sa intelegi cu adevarat ce este pentru ca inca nu sti doar crezi ca sti, inselandu-te. Mai ai multe de invatat, dar este timp...

      Ștergere
    22. 21.32, la prima vedere nici nu te-am remarcat, dar la a doua, mi-a atras atentia nu numai faptul ca-ti lipseste grav simtul ridicolului (care spune mult), dar si faptul ca, daca m-ai scuipat in spate, inseamna ca sunt in fata ta /Confucius (care spune tot) !

      Ștergere
    23. 22:01, acum ai facut o fixatie pt. mine ? Nu esti, draga, genul meu, nu pricepi ? Nu-mi plac femeile hartuitoare ! Am inteles ca ai o "problema" (!), dar linisteste-te, orienteaza-te catre altcineva, care sa te si ia in considerare...Ti-am spus, mie imi plac oamenii inteligenti, echilibrati emotional…si care nu scriu “sti” doar cu un “i” !

      Ștergere
    24. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    25. Tu te ghidezi in viata dupa citate, care nu se pot aplica in viata reala, bai, 01:07.
      Mare noroc ai ca nu se publica, dar si mai mare noroc ai ca stai ascunsa in spatele monitorului, motato ! Nimeni nu va plange dupa tine. Hahahahahaha
      Stai! Sper ca nu esti la vanatoare de barbati... hmmmm !

      Ștergere
    26. Anonim23 mai 2017, 01:14, fixatie pentru cine? Pentru tine??? Ce idee tampa mai ai si tu in capusorul ala al tau. Vezi ca te amagesti singur. Bietul de tine. Reconecteaza-te, caci este rau in ce te balacaresti. Ceea ce tu ai in minte este complet eronat. Trezeste-te pana nu devine cronica problemuta ta.

      Ștergere
    27. D-na Maria, considerati ca mesajul lui 23 mai 07:51 este DEMN de acest blog ?
      Limbajul acesteia a intrecut orice masura, tipic doar unui om bolnav psihic, fara niciun control:

      - “ iti trebuie o p**la de cal ca sa-ti iasa direct pe gura”
      - “ai o p**da mai gingasa”
      - "esti NF" (nef...t)

      Va multumesc

      Ștergere
    28. Multumesc ca mi-ai atras atentia ! Sa-i fie rusine celui care a scris asemenea mizerii,si poate fi sigur (a),ca DUMNEZEU nu va lăsa nepedepsita aceasta obraznicie.

      Ștergere
  15. Doamna Didona sunteti maritata?
    si daca da, cum poate sa stea barbatul tau cu tine ? cred ca si in viata reala tot asa obositoare esti, ne tot indrugi literatura new age si o dai asa de parca castigi ceva, nu castigi, pierzi suflete, find tu inselata, tragi si pe altii dupa tine, esti victima , informatilor ne verificate si scrise de oameni vestici care au viziuni despre viata protestante si eretice, si cand nu e din vest e din orient, numai unde trebuie sa cauti nu cauti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim18 mai 2017, 23:16, ai obrazul cam gros.

      Ștergere
    2. Da anonim 15:54 sunt nesimtit, dar tu ce scuza ai?

      Ștergere
    3. Pardon? Eu am scris mesajul de la 23:16 sau tu, mai 23:11? Bine ca macar recunosti. Este un prim pas spre corectare, constientizarea. Persevereaza in bine si nu mai scrie jigniri la adresa nimanui. As aprecia...

      Ștergere
    4. Mai 15.10, dupa ce ca n-ai inteles ce ti-a raspuns 23.11 (daca nici cand te ironizeaza cineva, nu intelegi…), mai faci si o confuzie de "personaje", de tot rasul...Dar cu agresivitatea, stai chiar beton !

      23.11, apreciez oamenii inteligenti, cu personalitate si care nu se lasa jigniti de personaje de genul 15.10 !

      Ștergere
    5. Serios Anonim 20 mai 2017, 20:29? In cazul de fata, nu este nici o confuzie mai nene. Obrazul gros nu are nici o scuza, intelegi? Este gros rau. E vorba de lipsa de respect la adresa cuiva. Rusine 23:16!

      Ștergere
  16. asta inseamna dupa un razboi masiv

    RăspundețiȘtergere
  17. si uite asa va ambalati unii in a emite cuvinte -CE DIN COADA OR SA RASUNE daaar mai ales pareri care nici pe departe nu seamana a ADEVAR il tot asemanati pe IISUS HRISTTOS CU PERSONAJE DIN DIVERSE CARTI SCRISE DE INCHIPUITI PROFETI-si mai ales de adeptii NEW AGE-oare cum a rezistat crestinismul 2000 de ani daca nu exista traditie !-normal ca in limba ebraica DUMNEZEU=YAHVE-DAAAR IN FIECARE LIMBA SE TRADUCE--NU-I ASA? PACE SA AVETI

    RăspundețiȘtergere