marți, 9 mai 2017

ASTEROID !!! UN OZN INTERVINE ÎN OPRIREA SI DISTRUGEREA UNUI ASTEROID CARE , AR FI DEVASTAT TERRA !


                                           9 Mai 2017,ora 5,38 dimineata !

                                           Dragii mei,

În aceasta dimineata devreme, ma trezesc mai multe glasuri care se mirau foarte tare,de ceva ce vedeau pe CER.
O lumina puternica ,orbitoare chiar, imi lumineaza amurgul Cerului senin si astfel vad un OZN .
Cu siguranta era un OZN, deoarece ,acest OBIECT a dat o mâna de ajutor în a încetini impactul devastator al unui ASTEROID ce se rostogolea în aer, spre TERRA!
OZN -ul avea forma pătrata cu deschidere la partea de jos, deschide marcata prin două picioruse, precum am trage noi doua linii paralele.
Liniile pătratului care forma OZN -ul, aveau culoarea albă stralucitoare,iar la interior, culoarea era precum norii de ploaie,adica un albastru inchis. 
                                          Image result for patrat..

La partea de jos a pătratului,pe mijloc, erau doua linii paralele orientate in jos,ca o cărăruie, iar pătratul era deschis prin acea cărăruie.
Dragii mei, OZN -ul statea pe loc de parcă astepta ceva sau pe cineva.
În doar cateva clipe văd o MINGE mare de foc ,care se rostogolea la vale,prin aer cu o viteza uluitoare,aproape ca nici nu puteai s-o observi cum se rostogoleste.
 La inceput era precum LUNA plina, alba la culoare, dar cu,cât se rostogolea spre Rasarit, cu atât mai mult îşi mărea volumul dar si culoarea.
Din albă, a devenit ca de foc.
Iar cand mai avea puţin până la impactul cu solul, o forţa nevazuta strange MINGEA de foc ca intr-o menghina, o strange atat de puternic încât ,exteriorul MINGII de foc, adica ASTEROIDUL ,se face fărâmite precum parbrizul unei masini,atunci cand este spart.
Acum MINGEA de foc (ASTEROIDUL)o vedeam gri la exterior,precum o piatra făcută fărâmite, si plina de foc la mijloc.        

      Image result for MINGE DE FOC                        Image result for un asteroideImage result for un asteroide..

În clipa în care forta nevazuta a sfărâmat ASTEROIDUL, vedeam numai piatra gri inchis, sfaramta precum cojile de oua sau precum un parbriz sfărâmat,dar si MINGEA de foc,JARUL  incins carea căzut pâna la urmă pe TERRA,dar impactul nu a mai fost nimicitor,ci unul suportabil.
Cerul din senin ca un amurg ,s-a facut in aceasta clipă un CER violet acoperit cu rosu de foc.
Aud un glas care spune aşa:

               "Bine că n-o căzut încoace  la mine !"

OZN-ul dragilor, a schimbat si traiectoria ASTEROIDULUI.
Dragii mei, stim cu totii ca se vorbeste despre o viitoare cadere a unui imens ASTEROID, care ar devasta o parte din TERRA.
Iata inca o DOVADA (daca mai era nevoie)de existenta a prietenilor nostri EXTRATERESTRI, care ne vor binele si ne vor salva atunci cand ,acest ASTEROID va cadea din CER spre PLANETA PĂMANT.
Eu îi iubesc si-i apreciez foarte mult pe acesti PRIETENI ai nostri, numiti EXTRATERESTRI, pe acesti omuleti gri deschis sau albi.
Ca intotdeauna dragilor, eu mi-am facut datoria de suflet, iar atunci cand se va intampla, vom fi cu totii MARTORI a ceea ce ce vom trai si vedea, si despre care,eu am scris aici in acest articol.
                                      Ca intotdeauna,cu dragoste,
                                                                Maria.


P.S.
                           Dragii mei,
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI 
DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14




7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA




           

13 comentarii:

  1. Tot zici că e o dovadă.
    Nu este recunoscut stiintific, nu e văzut de oameni OZN ul.
    Doar vis de noapte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate un inger al Domnului va interveni,dar in nici un caz OZN!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa speram ca o sa fie bine doamna Maria.La cat suntem de rai si plini de ura nu stiu ce va hotari Dumnezeu.Se tot vorbea pe internet de un asteroid care se apropie de terra .Dumnezeu sa ne pazeasca si sa fie cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu poate se foloseste de acesti extraterestrii dar in nici un caz nu sunt fiinte de lumina,locuitori ai Raiului.Sfantul Ioan Gura de Aur confirma ca in univers exista milioane si milioane de populatii dar nu apartin neaparat Imparatiei cerului.Acolo locuiesc numai fiintele de lumina(inclusiv oamenii cei ce s-au sfiintit)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa multumim salvatorilor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna GEORGETA FLORE A SPUS ASA CEVA SI A SI SCRIS CAUTATI PE BLOGUL EI. EA A FOST INVITATA LA OTV SI A SPUS ACELASI LUCRU CU CATIVA ANI IN URMA 10-11 ani. CAUTAI PE BLOGUL EI VA ROG.AU STIU SI DIN CARTILE EI DAR A SI SPUS CA METEORITUL VA CADEA IN TARA CE ESTE SI CONTINENT Ce incepe cu A( america de Nord.) cautati pe blog fratilor ca sa aflati Adevarul.Va rog!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. O rugaciune catre cele NOUA CORURI CERESTI DE INGERI CREATI DE DUMNEZEU PT AL SERVI , si pentru beneficiul nostru si a intregii CREATII.
    INGERI SFINTI, PAZITINE PE NOI PESTE TOT SI MEREU VA RUGAM.
    ARHANGELI NOBILI PREZENTATI LA DUMNEZEU RUGACIUNILE SI SACRIFICIILE NOASTRE VA RUGAM.
    VIRTUTI CERESTI DARUITINE FORTA SI CURAJ IN PROBELE VIETII VA RUGAM.
    POTENTELE INALTIMII APARATINE IMPOTRIVA DUJMANILOR VIZIBILI SI INVIZIBILI VA RUGAM.
    PRINCIPATE SOVRANE GUVERNATI SUFLETELE SI CORPURILE NOASTRE VA RUGAM.
    DOMINATIONI SUBLIME IMPARATITI MAI MULT PENTRU UMANITATEA NOASTRA VA RUPAM.
    TRONI SUPREME OBTINETINE PACEA VA RUGAM.
    CHERUBIMI PLINI DE ZEL, ALUNGATI TENEBRELE NOASTRE VARUGAM.
    SERAFIMI PLINI DE IUBIRE INFLACARATINE DE IUBIREA ARZATOARE PENTRU PREASFINTA TREIME VA RUGAM AMEN.


    din cite se intelege acestia sint Ingerii nostri si asazisi extraterestri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu suntem singuri pe aceasta planeta.Convietuim cu rase diferite de noi,fara sa fim constienti de aceasta.Exista fiintele umane care locuiesc la suprafata planetei,sunt fiinte umane dar si neumane in interiorul Pamantului iar in exteriorul planetei, sunt multe rase de extrateresrii care inconjoara planeta si o sustine in ACSNSIUNEA EI si a umanitatii.Nimic din exteriorul planetei nu trebuie sa perturbe planeta in inaltarea sa in dimensiunile inalte.
    Aceasta este DIRECTIVA DIVINA in care Divinitatea a cerut Fiintelor evoluate tehnologic si spiritual (extrateestrilor)sa vina in ajutorul Fiintei Spirituale Planetare Gaia. Planeta trece prin transformari majore la nivel fizic prin teraformare si spiritual prinn inaltare.
    Doar fiintele ignorante nu vad si nu cred in aceasta
    transformare.

    Acesti extraterestrii impiedica armele nucleare care ar distruge planeta cu tot ce este pe ea dar si dincolo de ea.
    Multumesc acestor Fiinte care ne ajuta neconditionat!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  9. Am mari indoieli in privinta intentiilor acestor fiinte excesiv de binevoitoare.Mereu bunele intentii se dovedesc inselatoare,cineva vrea ceva in schimb,iar acel ceva este de obicei cumplit de impovarator sau pur si simplu cumplit.In special noi,romanii,ar trebui sa fim foarte sceptici cand vine vorba de un bine promis de altii,oricare ar fi acesti altii.Dar se pare ca nu invatam niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  10. STIMATA D--DESI SUNT ORTODOXA CONVINSA-sunt sigura din ce mi s-a spus, din ce am citit si auzit ca exista lumi paralele-nu ne obliga nimeni sa credem ca aceste lumi sunt sub pamantul nostru sau in vecinatate--dar e prea multa ordine in univers - asa cum duhovnicii mei ziceau--ALTFEL V-AR CADEA STELELE IN CAP-dezordinea din jur si din suflet o cream noi--ce rost are ma intreb sa stam ancorati in fixisme cand de fapt totul se misca si se schimba?-asadar DUMNEZEU SFANTUL ARE PLANUL LUI-IAR NOI SUNTEM IMPARTITI dE UNII IN CREDINCIOSI SAU MAI PUTIN CREDINCIOSI--CA SI CUM CREDINTA SE MASOARA FARA A VEDEA OMUL--AVIZ D-NEI MARIA--LEGAT DE VIZIUNILE SALE SI DE POZITIVITATE SAU NEGATIVITATE-- in om exista ambele altfel n-am sti ca existam--pace voua si sanatate

    RăspundețiȘtergere