marți, 16 mai 2017

MORŢII LUI VLADIMIR PUTIN !



                                     Image result for vladimir putin..

                               16 Mai 2017,ora 15,34 !

                                           Dragii mei, 

Astăzi după amiază ,în timp ce scriam la CARTEA -ROMANIA  VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM, Carte pe care mi-o doresc ca sa se afle in Librarii in luna August 2017, aud un glas de femeie, o jurnalista care vorbea la TV despre Presedintele Rusiei ,Vladimir Putin.
Glasul spunea asa :
                   " Bună seara !
                 Şi nu avem Informatii despre Ghidul perfect, si despre Morţii lui Putin !"
Dragii mei, atât a spus acel glas de femeie la un post Tv, după care totul a disparut.
Ceea ce pot eu sa va spun, este faptul că ,vom auzi de RUSIA lui Putin si de anumite Evenimente nu tocmai placute, care vor avea loc si care se pun la cale în zilele noastre.
Dumnezeu si Maica Domnului ocrotesc Romania si Poporul român.
                                       Cu dragoste,Maria.
Dragii mei,

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ...


https://plus.google.com/.../posts/EDkpmvpXtCn

Translate this page
2 days ago - CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ! CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !


                     

15 comentarii:

  1. http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-21769788-bubuitura-foarte-puternica-auzita-galati-insa-nimeni-nu-stie-inca-sursa-acesteia.htm?ref=yfp

    RăspundețiȘtergere
  2. Mortii lui Putin sint agentul otravit la Londra cu poloniu,un ziarist si opozant omorit in piata Rosie taman cind 'accidental's-au oprit toate camerele de supraveghere de linga Kremlinul super supravegeat.Dar probabil viziunea se refera la evenimente mai noi ca arabii trimisi spre Turcia si Europa,cu siguranta vor fi crime intr-un joc de biliard.

    RăspundețiȘtergere
  3. rusii si-au omorat semenii mai mereu sa ne gandim la Stalin--daaaar sa ne fie rusine si noua cu Ceausescu--cati or fi murit numai la casa poporului etc,etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 17 mai 00:31 nu stiu citi morți au rusii la activ ,dar Romania e campioana in uciderea unor oameni la comanda.KGB-ul e mic copil pe langa ce se petrece la noi.

      Ștergere
    2. Doar atat?! Dar astazi,cate morti neanuntate,cate tragedii nestiute? Cred ca in fiecare secunda moare un suflet,otravit de impasibilitatea celor din jur...cati oameni fara adapost,cati copii nenascuti? Poporul nostru trebuie sa-si asume si acest lucru! Doina

      Ștergere
    3. Doina nu era vorba de copii sau oamenii care mor din diverse motive,era vorba de asasinate la comanda.

      Ștergere
  4. Mortii lui Putin sunt toti cei care i s-au opus intr-un fel sau altul de-a lungul timpului, oameni de afaceri, ziaristi... Toti morti in conditii mai mult decat suspecte. Pana si moartea ambasadorul impuscat in Turcia e suspecta. Prea a trecut peste acesta fapta cu usurinta.

    RăspundețiȘtergere
  5. dupa numarul mortilor cel mai mare genocid este al rusiei dar nu se vb in acest fel de cei care falsifica istoria lumii .

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu era cazul sa puneti poza Presedintelui Putin si s-o asociezi cu mesajul pe care l-ai prinit, deoarece "mesajul" asociat cu poza transmite subliminal un lucru care poate duce lumea in eroare. Cine v-a transmis acest mesaj si in ce scop?! Este destul de ciudat ceea ce se-ntampla! Din cate am mai citit, se vorbeste despre faptul ca atat Rusia, cat si USA au aceeasi sustinere de la divinitate...
    Va rog sa ma iertati si sa nu luati ca si pe o jignire mesajul meu si sa incercam sa intelegem mai bine unele lucruri.

    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10.31

      Si, ,,din cate ai citit '' tu , cum de ai confirmarea ca SUA si Rusia au sustinere de la divinitate ?
      Veniti cu ineptiile altora , asa zise ,,adevarate"" ca sa dati Mariei peste nas si ,,ca sa intelegem mai bine unele lucruri ". !!!??
      Vorbiti ca sa va aflati in treaba si sa o contraziceti permanenent pe femeia asta . Asta era , iti statea in gat ce poza pusese si hopa ai venit cu critica gratuita din ....ce ai auzit si citit in stanga si dreapta . Femeia asta nu spune din citite si auzite sau nici asta nu intelegi, tinand cont ca te tot intrebi cine i-a transmis mesajul si in ce scop ? Daca esti de ieri pe blog , habar nu ai de unde primeste mesajele si de ce .
      Daca te-ai trezit din somn , atunci nu mai intra adormit aici.
      Daca comentezi ca sa te afli in treaba , mai bine abtine-te !
      De iertata , te iertam , ca mai mult nu poti si asta s-a vazut .

      Ștergere
    2. Va rog nu jigniti nici pe Maria si nici pe altcineva. Ce castigam? Nimic...

      Ștergere
    3. Felicitari, 06:50!
      In sfarsit, mai apar si alte mesaje "de atitudine"!
      De foarte multe ori aceste interventii chiar sunt necesare.

      Ștergere
  7. cati oameni au murit la CERNOBIL? SI CATI S-AU IMBOLNAVIT LA RUSI SI IN EUROPA DE CANCERE DE TOT FELUL MAI ALES DE TIROIDA?!iata ce fac mai marii lumii--vai de noi suntem carne de tun--DUMNEZEU SI MAICA SA SA NE APERE

    RăspundețiȘtergere
  8. Dodon are a doua intilnire cu PUTIN in termen de o luna in timp ce guvernul Moldovei a anuntat expulzarea unor diplomati rusi din ambasada de la Chisinau.in 3 Iunie 2017.

    RăspundețiȘtergere
  9. Putin face noi amenintari la adresa occidentului si a tarilor care instaleaza sisteme de aparare antiracheta si fac exercitii in 'apropierea'granitei ruse.

    RăspundețiȘtergere