luni, 22 mai 2017

LA MORMÂNTUL SFÂNT, SUNT ÎN PREGATIRE NUME !

     xx                                      21  Mai 2017,ora 5,34 dimineata !

                                             Dragii mei,

În aceasta dimineata ,m-a trezit un glas care spunea ceva despre SFANTUL  MORMÂNT.
Glasul spunea asa:

                      "La Sfantul Mormânt !
                     La Mormântul Sfant, sunt în pregatire nume !"
                                  
Image result for MORMANTUL SFANTImage result for MORMANTUL SFANTRelated image..

Prieteni dragi, este greu de talmacit aceste cuvinte.
Mie nu-mi ramane, decat sa astept cu mare drag si părerile voastre referitoare la toate câte scriu aici,cu voia TATALUI CERESC si a MAICII DOMNULUI,Amin!
                                  Cu dragoste,Maria.
Dragii mei,

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ...



https://plus.google.com/.../posts/EDkpmvpXtCn

Translate this page
2 days ago - CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ! CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !

Dumnezeu există - Mărturii.: AMERICA VA EXPLODA !!!

mariaghiorghiu.blogspot.com/2014/01/america-va-exploda.html

Translate this page
Jan 25, 2014 - AMERICA VA EXPLODA !!! c. 4 August 2003, ora 14,56 ! Eram la birou şi scriam. Brusc aud UN GLAS, care pur şi simplu m-a lăsat fără grai.
You've visited this page 2 times. Last visit: 11/8/16

Dumnezeu există - Mărturii.: AMERICA VA CLOCOTI , SI VA FI ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../america-va-clocoti-si-va-fi-zgudui...

Translate this page
Jan 2, 2017 - În concluzie , AMERICA care mi-a fost arătată, va sări de pe locul ei, precum sare o minge de ... Jan 25, 2014 - AMERICA VA EXPLODA !!! c.

21 de comentarii:

  1. numele pot fi de persoane sau tari-planul lui Dumnezeu este bine pus la punct-ramane de vazut si de trait evenimentele

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil,viitori sfinti,cei ce se vor jetfi pt. HRISTOS.Amin!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca sint pregatiri e si un plan, un eveniment ce urmeaza..

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine va veni in numele lui Dumnezeu va avea un nume, care prin insusi acest nume va incerca pe toti oamenii.Cert este ca nu va fi nici un nume pe care-l cunoastem.In Coran ,scrie ca Dumnezeu are 99 de nume.In realitate are mai multe.Dar unul dintre ele este Cel Mai Mare.Va fi un nume nou,prin care va testa inimile tuturor oamenilor de pe pamant,indiferent ce sunt ei:crestini,musulmani ,evrei sau altceva.Pentru ca ,credinta este una singura,oamenii vor fi testati in propria lor credinta pentru recunoasterea acestui Nume.Fiecare religie,fiecare Carte a vorbit despre acest Personaj Unic,fara precedent in istoria spirituala a lumii care va unii toate popoarele si toate religiile intr-o singura Credinta superioara in cunoastere fata de tot ceeea ce a fost pana acum.Este timpul ca omenirea sa se maturizeze.Exista aceasta cunoastere si este disponibila

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Nicoleta.un nume nou,de care nimeni nuva mai auzit.iar cel care îl poartă va şti să munte munții căci va avea adevărata credință în Iisus Cristos.

      Ștergere
  5. Fereasca sfantul de ziua in care ni se va impune in ce sa credem.In lumea asta,buna sau rea,inca ne mai bucuram de libertatea de constiinta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Unul este MANTUITORUL lumii ,al carui NUME este - IISUS HRISTOS!

    RăspundețiȘtergere
  7. Iisus Hristos spunea;"EU sunt LUMINA lumii"

    RăspundețiȘtergere
  8. In greaca se spune"" kirie IISUS HRISTE Eleison me"" traducere Doamne IISUS HRISTOS Miluiestema.Cuvantul TEOS inseamna DUMNEZEU SAU ZEU in greaca.Cert este sigur ca si IISUS a spus ca EL ESTE TATAL NOSTRU.noi ca fii ai lui sa ne adresam cu cuvantul TATA( CREATOR)precum si tu cel ce citesti acum te adresezi celui ce tea insamantat in uterul mamei cu numele de tata( creator) si mama (purtator)Precum noi suntem samanta lui DUMNEZEU(SUFLETUL)SI ADAM Si EVA SUNT Vasul de crestere a semintei. Toti se nasc cu dorinta de a invata si a crea.este dat de DUMNEZEU ACESTE DE A INVATA DE UNDE PROVINE SI CE ARE DE FACUT PENTRU A REAJUNGE DE UNDE A PLECAT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IIsus era "FIUL LUI DUMNEZEU" si conversa cu "TATAL CERESC",deci sunt doua personalitati diferite.Iisus ne-a pregatit spiritual timp de 2000 de ani ca sa putem accepta Adevarul intreg pe care ni-L va adduce Tatal.Deci trebuie sa invatam multe lucruri noi.Iisus se va intoarce in "GLORIA TATALUI",adica intr-un spirit nou.Este de fapt acelasi spirit,dar va purta un nume nou si de aceea e posibil de fapt sa nu-l recunoastem deloc,ba chiar ne vom impotrivi,caci El se va exprima si va spune lucruri pe care nu vom dori sa le auzim.Va aduce schimbarea(care ne place asa de mult..)

      Ștergere
    2. Nicoleta nicolae ma refeream ca la cuvantul spus de IISUS adresanduse Celui de Sus ca El este Tatal nostru nu ca a spus Iisus ca sunt eu Tatal vostru.asta mam referit
      Spunand el este la persoana a trea nu intai ca eu sunt tatal vostru.

      Ștergere
  9. Vreti sa stiti are este numele lui Dumnezeu,dar daca vi l-as spune nu ati crede! Asa cum nu credeti nici daca insusi Dumnezeu va va aparea in cale!O sa intreb pentru a nistiu cata oara?Cum il veti recunoaste voi pe Isus atunci cand va veni,cand voi alungati orice mesager care va apare in cale?

    Ps.Anonim 01/07, cand vei mai scrie "EU SUNT" sa scrii cu litere mari fiindca este foarte important, deoarece este"CEL MAI MARE"!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  10. Deci de aici ti-ai inspirat pseudonimul , D? ,,EU SUNT D ,,adica "CEL MAI MARE"! Mare e gradina ta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim23 mai 2017, 09:56, ce este in mintea ta?

      Ștergere
  11. Sunteti toti foarte "funny".Adevarul este Unul.Oamneni ascutiti-va perceptia spirituala ca sa puteti discerne adevarul.Numele lui Dumnezeu CEl MAI MARE este si CEL MAI SFANT.Dar asa cum a zis "D"va fi foarte greu sa-L recunoasteti si sa-L accepttati.Este nevoie de o perceptie spirituala elevata ,puritatea inimii s,sa fim liberi de prejudecati si si sa ne eliberam de traditiile trecutului.Credinta in traditii nu este cracelasi lucru cu credinta in Dumnezeu.Credinta in Dumnezeu presupune cunoastere ,iar traditiile cer doar imitatie de cele mai multe ori oarba.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cunoaste-te pe tine insuti,adevarul e in noi,doar ca nu mai stim cine suntem.Intre timp,incearca unii sa ne impuna adevarurile lor,culese de te miri unde,au citit o carte sau un blog si gata,se declara detinatorii adevarului absolut,gata sa-l livreze cu de-a sila si altora.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nicoleta ce tot spui tu acolo CREDINȚA ÎN TRADIȚII. Cel puțin în ortodoxie este credința în Dumnezeu,și multe tradiții băbești au dispărut pt că oamenii pun întrebări iar preoții lămuresc lucrurile după carte.Posibil să spui că și biblia,evangheliile sunt tot tradiții ai uitat că ,,evanghelizarea,, dacilor a făcut-o apostolul Andrei care a fost ucenicul Domnului.Îmi este greu să cred că ap Andrei a adus o evanghelie greșită,inventată sau adaptată după capul lui.Acest lucru se uită probabil și din cauza noului ,,curent,,NEW AGE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i adevarat,traditii inseamna tot ce-a acumulat ortodoxia in cei doua mii de ani,patericul,adica vietile sfintilor,tot felul de revelatii si trairi care au adaugat credintei alte lucruri,in completarea celor scrise in vechiul si noul testament,eu asa stiu,cine stie mai bine poate sa spuna.

      Ștergere
  14. De te vei nega pe tine il vei nega pe Dumnezeu.Cand vei descoperi cine esti,cautatrea s-a terminat si vei incepe dezvoltarea/evolutia.
    Priviti in interior,este singurul loc care conteaza!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect! Bine prezentat, Didona!
      Pentru toti cei care inteleg deja si pentru cei care cauta eliberarea, un balsam pentru suflet:
      https://www.youtube.com/watch?v=xrEq49JweC4

      Ștergere