luni, 22 mai 2017

FECIOARA MARIA A LUAT PÂNTECE SI A NASCUT , NUMAI CU PUTEREA DUHULUI SFANT , CARE A ADUMBRIT-O !

xx

                                                        7 Mai 2006,ora 23,10 !

                                              Dragii mei, 

În aceasta noapte târzie,o noapte frumoasa de mai, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului  ,aud dragilor un glas care spune aşa :

  "Gata ! Iata ,spre mulţimea linistilor tale !
   Şi era Fecioara însărcinată cu Iisus .
    Fecioara Maria era însărcinată cu Iisus !"

Clipă în care dragii mei, O văd pe Fecioara MARIA îmbracata în vesminte rosii catifelate ,stând pe marginea unui pat.
Prea Curata Fecioara Maria avea burtica mare si rotundă. Purta în pântecele Ei prea sfant, pe Mântuitorul Lumii întregi.
Pururea Prea Curata Fecioara MARIA avea burtica mare la partea de sus a abdomenului ,imediat sub stomac.
Măicuţa Domnului mă priveste fericita ,punându-şi Mâinile-I prea Sfinte la partea de jos a burticii Sale, şi apasă pe burtică. Moment in care vad că BURTICA -I este goala, la partea de jos ,de sub ombilic.
Aici ,sub ombilic Burtica Maicii Domnului, era precum un burete;adică ,moale.
La partea de sus deasupra ombilicului, Burtica Prea Curatei Fecioarei MARIA era plina. 
Prea Curata Fecioara MARIA apasa si aici cu Mâinile-I prea curate si prea sfinte, si-mi arata mie roabei Sale, cum că ,acolo sălăşluiete Pruncuţul Iisus ; pe Tronul cel mai înalt din Burtica Ei si nicidecum în uter, asa cum prind viata pruncii nostri rezultati din legatura trupeasca ,dintre un barbat si o femeie.

 Cum a rămas Fecioara însarcinată?

Fratilor !Asa cum intra Soarele în casa si încalzeste si lumineaza toate,  tot asa ,prin PUTEREA  DUHULUI  SFÂNT a fost zămislit si Pruncutul IISUS Soarele Dreptăţii ,urmând ca să iese din trupul MAICII SALE după 9 luni de zile,  la fel precum a fost și zămislit.
                             Image result for duhul sfant imagini
Adică, prin burtica Maicii Prea Curate Fecioarei MARIA, tot la fel precum a fost si zămislit, si nicidecum printr-o nastere fireasca, precum nastem noi femeile de pe Pământ.
 DUHUL  CEL  PREA SFÂNT a adumbrit-O, (a acoperit-o )a revarsat asupra Fecioarei MARIA, Lumina SA, Puterea SA, care au intrat în Trupul Fecioarei asa cum intra lumina zilei prin ferestre.
Când a venit clipa ca să nască, Sfânta Fecioară MARIA nu a nascut cum nastem noi femeile. 
Ci a născut asa precum a intrat Lumina si Puterea Duhului Sfant, la fel a si iesit Pruncuţul Iisus,adică, prin partea de sus a burticii Mamei Sale. 
                                   Image result for maica domnului insarcinata
A intrat ca Duh Sfânt, a iesit ca Duh Sfant din trupul MAICII  SALE,după care a luat din nou Trup de carne si S-a facut Prunc.
Pieptul MAICII  PREA CURATE s-a deschis in mod tainic,fara a sângera vreo picatură, iar acolo vedeam O LUMINA rotundă si alba ,orbitor de stralucitoare ce răspândea raze multe pe Trupul MAICII.
                  Image result for maica domnului insarcinata
Iar in clipa urmatoare, MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA, avea pe bratul Său stang un PRUNC ce stralucea ca un Soare,un Prunc invelit intr-o pânză alba si stralucitoare,un Prunc care deja sugea lapte de la sânul stang al Fecioarei Maria.
              
                      Related image
De aici se spune că : "FECIOARA  a fost Maica Sfanta, si FECIOARA  a ramas şi după nastere".
Dragii mei, ştim cu totii că IISUS  HRISTOS trecea atât prin ziduri ,cât si prin usile încuiate .
Iisus  Hristos ajungea în orice clipă ,în orice loc de pe Pământ, oriunde ar fi dorit.
Iisus  Hristos era OM si DUMNEZEU în acelasi timp, si putea face absolut orice dorea numai cu Puterea gandului Său,numai cu Puterea Cuvantului Său.
Ca PRUNC, a fost cuminte si ascultator cinstind pe Iosif tatăl  SĂU lumesc si pe Maria Maica  Sa , care L-a purtat în pântece timp de 9 luni de zile şi L-a crescut si educat ,asa cum era lumesc.
Desi IISUS ca PRUNC , apoi copil mai mare si adult le stia pe toate, că doar era FIUL  LUI  DUMNEZEU  TATĂL,EL nu S-a arătat oamenilor că poate face Minuni . 
Abia la maturitate IISUS  HRISTOS  S -a arătat ca OM, dar si ca FIU  al LUI  DUMNEZEU.
Iisus Hristos a voit ca sa traiasca ca OM, printre oamenii pe care DUMNEZEU  TATĂL,I-a dat în grija SA. 
Dragii mei, asa s-a petrecut TAINA  luării în pântece de către FECIOARA  MARIA, pe Pruncutul Iisus Hristos, prin adumbrirea Ei de către DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT.
Asa precum SOARELE încălzeste Pământul si tot ce este viață, tot la fel DUHUL CEL PREA SFÂNT a suflat Lumina aurie, peste MAICA PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, si astfel, Pruncutul Iisus a fost zămislit în pântecele MAICII,dar ,deasupra buricului si nicidecum în uterul Fecioarei MARIA.
                          Image result for duhul sfant imagini
 Şi tot asa precum v-am relatat, a avut loc si Nasterea Pruncului Iisus, în Ieslea prea curata si prea sfanta, Taină stiuta numai de MAICA  PREA  CURATA FECIOARA MARIA, si de DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT,despre care vă voi relata in articolul următor.                           
Dragii mei,  PREA  CURATA FECIOARA  MARIA a voit ca să-mi arate mie roabei Sale, aceasta nestiuta TAINĂ de către oamenii din acea vreme, dar si de 2000 de ani încoace,adică, de noi oamenii de astăzi.
Iar eu cu dragoste si cu dumnezeiasca bucurie,v-am împărtăşit vouă semenilor mei aceasta Mare TAINA, cu Voia PREA  SFINTEI  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU, precum si cu Voia DUHULUI  CELUI  PREA  SFANT si a MÂNTUITORULUI  nostru IISUS HRISTOS, Cărora Li se cuvine, toata cinstea ,slava si inchinarea ,Amin.
                                          Cu dragoste, Maria.
Dragii mei,

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ...




https://plus.google.com/.../posts/EDkpmvpXtCn


Translate this page
2 days ago - CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ! CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !


                                   

21 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Stiai ca Piramidele din Egipt sunt construite cu stanci din Muntele Retezat, folosindu-se tehnologii inca necunoscute noua ?

      Ștergere
    2. De unde stiti acest lucru? E interesant!

      Ștergere
    3. Dragon Star, muntele numit Retezat, a fost retezat, iar stanca Varfului retezat a fost fasonata prin tehnologi inca necunoscute, si transportata, in Egipt pentru a fi folosita la constructia piramidelor.

      Ștergere
    4. Nu mai credeti, oameni buni, toate aberatiile !
      In primul rand ca nu se numeste Muntele, ci "Muntii Retezat", care n-au absolut nicio legatura cu nicio piramida.
      Acelea au fost construite din blocuri de piatra, pintr-o tehnica inca destul de controversata.
      Oricum, puteti gasi mai multe informatii inclusiv pe Internet, daca nu aveti acces la alte carti.

      Ștergere
    5. Si faraonii erau aleşi din neam Dacic.

      Ștergere
    6. 20:40 in al doilea rand esti paralel cu subiectul

      Ștergere
    7. Inaintea faraonilor erau reginele, care, intradevar, erau de origine dacice si se stie ca erau albe. Nu mai tin minte cate au fost, insa ele au dus tiltlul de noblete, acea "particula" (IO- care semnifica "sfintenie"), "cartus", care se vede pe toate zidurile templelor egiptene.

      Ștergere
  2. doamna Maria va rog sa faceti si un articol cu parcurgerea sufletului in rai sau in iad ce se scrie in biblie e adevarat va rog faceti dumneavoastra pargurerea sufletului asa cum o vedeti va pup

    RăspundețiȘtergere
  3. De parca uterul ar fi o creatie rusinoasa a Lui Dumnezeu!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumim Doamna Maria pt.aceasta taina deslusita nouă .La Multi Ani celor ce se numesc Rita.

    RăspundețiȘtergere
  5. Absolut superba viziune,multumim dna.Maria.Cea mai curata si pura faptura feminina care a existat pe Pamant,PREACURATA MAICUTA PRECISTA.

    RăspundețiȘtergere
  6. D-NA MARIA AM RAMAS FF EMOTIONATA SA VAD IMAGINEA CU DUHUL SFANT IN ROCHIE DIN NORISORI eu citesc si ruGaciuni ff frumoase catolice SI GRABNIC AJUTATOARE--aceste rugaciuni se numesc NOVENE se citesc 9 zile consecutiv si la novena SF DUH APARE IMAGINEA POSTATA DE D-STRA--MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  7. e normal ca SF FECIOARA SA NASCA SUPRANATURAL ASA ESTE SCRIS-E GREU DE INTELES PENTTRU PAMANTENI---noua ne este f greu sa intelegem existenta extraterestrilor ,ridicarea la cer a DOMNULUI SI APARITIA LUI DUPA INMORMANTARE--DAR SA MAI INTELEEM NASTEREA LUI !?

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa ma ierte MAICA Domnului MARIA dar IISUS SA INTRUPAT IN FECIOARA MARIA PRIN DUHUL SFANT.Dar sa nascut ca si noi sa fie asemenea noua de la nastere pana la moarte.nu ar fi spus MAICA DOMNULUI de felul cum a nascut? A spus lui IOSIF CA ESTE PURTATOARE DE FIUL TATALUI SI SA NUI SPUNA DE FELUL CUM A NASCUT NIMANUI? AVEA DE ASCUNS MAI CURATA DIN TOATE CEVA DIFERIT DE ALTELE? NUU A NASCUT NORNAL FARA NICI O DURERE CA SCRIE " Dureri la nastere nu a Avut dar vei avea inima indurerata...

    RăspundețiȘtergere
  9. Problema cea mai mare nu este modalitatea prin care a nascut Fecioara Maria,ci existenta acestor sectanti,pocaiti sau cum s-or mai numi ei care neaga cu vehementa importanta si sfintenia celei pe care Dumnezeu a ales-o sa ii aduca pe pamant Fiul! Acesta este un aspect revoltator! Cum sa o tratezi ca pe o femeie oarecare si sa sustii ca ea nu a mai avut nici o importanta dupa ce si-a indeplinit misiunea?? Incercati sa explicati acestor oameni ingusti la minte si limitati ca Fecioara Maria este deosebit de importanta in crestinism si ca trebuie sa o slavim!

    RăspundețiȘtergere
  10. Personal,putin ma intereseaza acest aspect,desi genetica poate fi importanta,genealogia lui David etc.Dar pe mine ma intereseaza ce spune,punct.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, 14:51, genealogia lui David este foarte importanta.

      Ștergere