joi, 18 mai 2017

ROMÂNIA ÎNSÂNGERATĂ , ÎNAINTE DE A DEVENI NOUL IERUSALIM !

xx
                                                          16 Mai 2017 ora 23,32 !

                                             Dragii mei,

În aceasta noapte în timp ce scriam aici pe blog,desi eram cu ochii pe monitor,la un moment dat,vad o masa pe crae se afla o farfurie alba.
În farfurie se afla Steagul României din care curgea sânge adevărat.
Drapelul Romaniei dragilor, era înbibat în sângele din farfuria albă.

                               Image result for STEAGUL ROMANIEI..

În farfuria alba,sangele statea precum supa,atat de mult era,iar peste sânge statea Steagul Tricolor al ROMÂNIEI DUHULUI SFANT.
Dragii mei, spuneam că -n Romania va curge si sange pana la VENIREA  a Doua a Lui IISUS HRISTOS pe Pamânt romanesc,deoarece ,asa ne este scris ; asa trebuie să fie. Pregatirea Căii Venirii Lui Iisus,se va face prin durere si suferinţă,asa cum si MANTUITORUL S-a jertfit pentru păcatele noastre ,pentru ca noi sa ne mantuim.
Cei care vor avea Credinţă în Dumnezeu si-n Maicuta Domnului,dar si Dragoste pentru Aproapele Său,vor fi păziti si ocrotiti de tot necazul si de toata suferinta trupeasca sau sufleteasca.
Fratilor! Sa credem in toate câte DUHUL CEL  PREA  SFÂNT ne graieste si ne arată,  si să nu deznadajduim niciodata oricât de greu am fi incercati.
Dumnezeu ne mai si incearca!
Asa cum si astazi dimineata,m-am trezit si vedeam cu ochii închisi fiind,vedeam in loc de Soare pe Cer,vedeam HARTA ROMANIEI de un alb stralucitor,fara inscrisuri în ea, doar niste scaune albe ,pliante, care era stranse si asezate frumos,în inima HĂRTII ROMANIEI.
Asa cum după ploaie iese Soarele, tot la fel, după ce se va face cernerea, cu adevarat va curge numai lapte si miere pentru Poporul român.
                                         Cu dragoste,Maria.

PS.


                                     Dragii mei,

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ...




https://plus.google.com/.../posts/EDkpmvpXtCn

Translate this page
2 days ago - CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ! CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !

31 de comentarii:

  1. si parintele SFANT ARSENIE BOCA A SPUS CA ROMANIA VA SUFERI PANA LA VENIREA DOMNULUI--eu stiu si de la duhovnicii mei -DECI PRIN CE TREBUIE SA TRECEM VOM TRECE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect adevarat ! Ce avem de patimit , nu avem incotr-o este destinul fiecaruia ! Fugim , ne este frica , dar el ne-a pecetluit la nastere destinul !

      Ștergere
    2. Asa este Doina M ai dreptate,ce ne e scris in frunte ne e pus,nu ne putem ascunde,sau...orice am face tot la finalul ce ne este scris ajungem.

      Ștergere
  2. GERMANIA va face alte granite, iar FRANTA va ave mult de suferit !
    Toate acestea le-am vazut cat eram in IERUSALIM.
    Maine voi scrie si despre acestea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce se va intampla cu Austria Maria ?Ma doare sufletul cand ma gandesc .... !

      Ștergere
    2. Sunteti nemaipomenita, d-na Maria !

      Ștergere
    3. Oare se desfinteaza UE?! Ce ziceti d-na Maria? In media se tot vorbeste/scrie despre acest lucru.

      Ștergere
    4. ROMÂNIA nu poate ajunge noul Ierusalim cu toți locuitorii ei de acum.Sunt atît de mulți români răi fără milă măcar, că de iubirea de aproapele nici nu poate fi vorba.Se ia în rîs numele Domnului,hulă,suduieli,ceartă multă,ură,zavistii,crime,violuri,curvii,destrăbălări,beții,hoții și toate ale lui satan domnesc pe acest pămînt românesc. Dumnezeu nu poate veni într-o hazna atît de urîtă trebuie să facă curățenie prin FOC LĂMURIT așa cum scrie în bilie.De aceia dragii mei musai să ne începem mîntuirea prin POST RUGĂCIUNE MILOSTENIE.Să umple tot românul bisericile și să lăsăm păcatele,să fim tot timpul pregătiți pt moarte că asta ni sa pregătit.Am văzut ieri la jurnalul de seară că după sirieni noi suntem cel mai urît popor de occidentali.Frumos și bine mai stăm în ,,topuri,,iată încă un motiv pt care să ne pregătim pt ceasul cel de pe urmă,că ni sa pecetluit soarta. Umărul pus în ajutor pt această situație sunt așa zișii ,,aleși,, ai noștrii slugi bune pt stăpînii FMI,UE,NATO. Să trăim bineeeeeeeeeeeee! DOAMNE FĂ DREPTATE DUPĂ MARE MILA TA!

      Ștergere
    5. D-na Maria ,duminică am avut o viziune în care trei generali de armată cu multe decorații în piept ,și stele multe pe umăr,nu vorbeau în limba română .Stăteam cu ei la o masă pe care era afișată o hartă (distingeam toată zona geografică a europei) și s-au oprit asupra Germaniei.Fiind parcă o hartă 3D,văd dinspre N-V un avion de tipul celor ce lansează rachete în spațiu ,cum pătrunde în spațiul aerian al acestei țări ,după care lasă să cadă ceva din el deasupra unui loc numit TAGOR.Bineînțeles că am crezut că este o localitate, dar nu ,aceasta este o bancă.Se numește TAGORBANK.Iar locul indicat pe hartă este BERLIN.După ce s-a petrcut evenimentul acel avion a dispărut de pe hartă în mare-Marea Nordului.Cu drag .Mirela.

      Ștergere
  3. Probabil se va intâmpla ceea ce era profetit pentru 2011 (... Romănia va fi atăt de distrusă, încăt nu va mai prezenta interes pentru a fi angrenată de marile puteri, care se vor confrunta după puțin timp timp în cel de al III-lea Război Mondial): https://saccsiv.wordpress.com/…/pustnicul-zosima-%E2%80%9E…/

    RăspundețiȘtergere
  4. Iseamna ca Polonia iar va fi impinsa spre est in final,probabil si Romania.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doar rugaciune-nlacrimata si incredere deplina in El...! Doina

    RăspundețiȘtergere
  6. Oare ce vom mai avea de suferit?
    Nu a fost destul de mii de ani incoace? Vai de noi!...

    RăspundețiȘtergere
  7. Îmi pare rău ca trebuie sa spun, dar unele țări chiar merita sa sufere ca prea au facut rău altor țări prin nepăsarea lor.Germania e cap de lista in frunte cu Merkel

    RăspundețiȘtergere
  8. Romania va suferi doar indirect din cauza razboiului jihadist contra teifaniei Fecioarei (SavaorCineva) si a noii Sale rekigii pietricica mireasa (pe care majoritatea inainte de urgie o vor cobfunda cu uriasul cu chip de aur si pe Domnua Sa Suverana cu falsul profet.
    Dar razboiul va fi oprit prin urgia catastrofica vulcanica care va omori cea mai rea treime din oameni. .
    Acele scaune albe simbokizeaza o noua conducere cea a sfintilor meritocrata si poate si faptul ca "de Sarbatori" Mama Suverana venerabila se va muta la Bucuresti dupa ce Romania va reusi sa renunte complet la viciul fumatului intro intrecere pe tema asta (inclusiv a mutarii) cu Rusia concurs lansat de Domnia Sa si despre care a spus ca Romania il va cistiga.
    Acceptarea concursului din partea Romaniei stiind care e minunata miza se va face prin intermediul unui referendum.
    Dar imediat dupa urgie noul vid de putere va fi ocupat de un nou FSN jumatate reprezentanti religiosi.
    Cu ocazia urgiei noua religie va obtine majoritatea si va fi primita inapoi in UE si noua conducere turca ne va da Fobrigea inapoi si Ungaria ne va da inapoi Harghita si Covasna. Desigur si RMoldova si Bucovina.
    Iar in urma devenirii tara de pelerinaj mondial in cadrul noii religii mireasa anumite regiuni marginase din tarile vecine vor depune catre tara cerere de alipire dar nu vor primi chiar toate insa intre cele care vir primi se va afla si Cadrilaterul. Noua tara va fi renumita de Mama Noastra teofanica cu numele Dacia.
    Forma Sa teofanica de viirsta venerabila va mai trai cam pina in ziua 2300 danielica cind trupul acesta al doi-lea dedublare va fi depus in proaspata renovata bis.Sf.Mormant.
    Iisus insa nu imbatrineste ..nu stiu exact cit va mai ramine cu noi (desi exista si alte veniri trimisi insotitoare) insa Dacia va ramine cca 182 de ani Centrul International religios dupa care se va intoarce la Roma.
    Urgia va fi anul acesta iar scoaterea lui Iisus revenit (cu nou nune) din anonimat va fi in 2018 in simbata Pastelui la ira 12:00 Piata Universitatii in prezenta unei multimi de barbati costumati in alb in doua piese ..de unde se va transmite tot in direct la fel cum se va fi transmis din bis.Sf.Mormant si din Sion de la adunarea cintarilor noi in Ziua Avertismentului (zisa si ziua Revelatiei pt ca ziua va incepe cu o revelatie fara cuvinte apasatoare justitiara primita de toti parte a anuntarii Judecatii si pt a trezi constiinta spirituala)
    Mihai35

    RăspundețiȘtergere
  9. tara romaneasca ca sa devina al II-lea Ierusaluim trebuie curatata de TOT cei spurcat si murdar sufleteste.DAR vor fi si credinciosi ce vor cadea ca ei vor marturisi pe IISUS HRISTOS.Precum primul martir Sfantul Stefan ce a murit inaintea lui PETRU.CE NE SPUNE IISUS ( CEL CE ISI VA PIERDE VIATA PENTRU MINE ACELA VA AVEA VIATA VESNICA SI CEL CE VA DORI SA-SI SALVEZE VIATA ACELA O VA PIERDE)aici o va pierde este cu 2 sensuri ca va muri si ca va nemantuit la iad.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce ne asteapta?Cat de mare va fi raul?

    RăspundețiȘtergere
  11. Romania, va deveni noul Noul Ierusalim in ura migrari masive a evreilor in tara noastra. Deja un milion de evrei au cetatenie romana si in caz de razboi amplu in Orient, se vor refugia in tara noastra. Asta e adevarul pur cu Noul Ierusalim si nimic altceva, chestia cu religia e de adormit copii. W.M.W.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si eu Cred asta din pacate:( numai vadim Tudor cate o zis pe tema asta, de planul de exterminare a romanii lor, si inlocuirea cu satanistii evre��i

      Ștergere
    2. Si oare ce face fiul lui trump in romania? Sunt convinsa ca Nu ii in vacanta... soros a investit mult deasemenea:( fura romania pe fata si nimeni Nu zice nimic, chiar ca suntem la mana lui Dumnezeu acum

      Ștergere
  12. Totuși cu pacea de acum,nu îmi vine sa cred ,ca se vor intimpla aceste lucruri, poate Dumnezeu își schimba planurile ,și îi va curata de cei răi România, si toată planeta,ca sa nu sufere și cei buni.Dar dacă așa se va intimpla,prin vărsare de sânge, p țin război, fie voia Lui!

    RăspundețiȘtergere
  13. in nici un razboi sau atac de orice fel nu mor numai cei rai--nevinovatii sunt multi--FACA-SE VOIA TA DOAMNE

    RăspundețiȘtergere
  14. Răspunsuri
    1. Dureros este ca ei nu realizeaza. Sunt o turma ...

      Ștergere
    2. 15.32, in ce limba ai scris? nici romana, nici engleza!

      Ștergere
  15. 18 mai 09..47--multe greseli de ortografie--n-am inteles mai nimic--fiti romani oameni buni!

    RăspundețiȘtergere
  16. Silvia si tu esti fatalista,soarta astora e facuta de oamenii curajiosi

    RăspundețiȘtergere
  17. Silvia,Dumnezeu este un luptator,el nu iubeste fatalistii sau fricosii, ci pe cei curajosi.

    RăspundețiȘtergere
  18. Tot in anul acesta se implineste 100 de ani de la cel mai criminal experiment din istoria umanitatii,instaurarea la Moscova a regimului bolsevic,care a incercat exinderea de la inceput nu numai in Basarabia dar si in Romania prin incercarea nereusita din cauza dejucarii ei de siguranta romana ,de asasinare a regelui Ferdinand si extinderea bolsevismului inca din 1917 in Romania,ca si amanifestatia violenta a tipografilor bucuresteni din anul urmator instigati cu manifeste tiparite la Moscova,dar si a unor batalioane de bolsevici trimisi de la Odesa in sudul Basarabiei si de la Moscova la Iasi.Ca intodeauna bolsevismul rusesc avea in program dezmembrarea statului national Romania,obiective amintite mai discret si acum de Putin prin harta Moldovei mari inminata ca obiectiv lui Dodon anul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  19. Dorin Chirtoaca ,primarul Chisinaului arestat astazi,se fac perchezitii la Primaria Chisinau,Dodon s-a tinut de promisiunea facuta lui Putin de a-l destitui pe unionistul Chirtoaca,urmeaza destituirea ministrilor 'pro-unionisti 'promisa de Dodon pentru a opri calea spre Uniunea Europeana si a indrepta Moldova spre uniunea asiaticaDodon i-si ia rolul in serios pentru o Moldova Mare deocamdata epre Pacific.

    RăspundețiȘtergere
  20. EXPULZAREA'poimiine unor'functionar'de la ambasada Rusiei din Chisinau dovdeste pozitia antagonista dintre Dodon prorus care va fce a doua vizita la Moscova intr-o luna si guvernul Moldovei pro european

    RăspundețiȘtergere