marți, 30 mai 2017

S - A ADEVERIT DIN NEFERICIRE ! FURTUNĂ APOCALIPTICĂ LA MOSCOVA !

                                                    Dragii mei,

Din nefericire ,asa cum si voi ati vazut, si mi-ati scris si mie (si va multumesc pentru aceasta)s-a adeverit si articolul cu titlul:

      "FURTUNA CU UŞI SPARTE SI CU OBLOANE LUATE"!

Iata si linkul cu articolul meu ,de-acum 2 zile :

         

Furtună cu uşi sparte si cu obloane luate de - Dumnezeu există - Mărturii.

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../furtuna-cu-usi-sparte-si-cu-obloan...

Translate this page
2 days ago - FURTUNĂ CU UŞI SPARTE SI CU OBLOANE LUATE DE VÂNTUL EXTREM. 27 Mai 2017 ,ora 15,34 ! Dragii mei , În aceasta după amiaza ...

     Iar aici dragilor, iata si linkurile cu INFORMATIA tragica:                

FOTO VIDEO Furtună foarte puternică la Moscova. Mai multe - Adevarul

adevarul.ro › Internaţional › Rusia

Translate this page
5 hours ago - Mai multe persoane şi-au pierdut viaţa luni după-amiază, după ce o furtună puternică s-a abătut peste capitala rusă Moscova, potrivit bilanţului ...

Mai multe persoane au murit in Moscova, dupa ce o furtuna s-a abatut ...

stirileprotv.ro/.../mai-multe-persoane-au-murit-in-moscova-dupa-ce...

Translate this page
4 hours ago - Mai multe persoane si-au pierdut viata luni dupa-amiaza, dupa ce o furtuna puternica s-a abatut peste capitala rusa Moscova, potrivit bilantului ...

UPDATE Furtună violentă la Moscova: 13 morți și peste 50 de răniți



Treisprezece persoane au murit și mai multe zeci au fost rănite luni într-o furtună puternică a lovit Moscova și regiunea capitalei ruse, dezrădăcinând sute de arbori, au anunțat autoritățile din capitala rusă, relatează AFP.
"Peste 50 de persoane au avut nevoie de asistență medicală, printre care se află și copii. Unsprezece persoane au fost ucise", a precizat pentru AFP Departamentul pentru sănătate al orașului.
Comisia de anchetă rusă a adăugat că două persoane au murit în regiunea Moscova: o fetiță de 11 ani și un bărbat de 57 de ani, care și-au pierdut viața în urma căderii unui arbore și a unui gard.
"Răniții se îndreaptă spre zece unități medicale" din capitală, a precizat Departamentul municipal pentru sănătate, precizând că bilanțul este încă provizoriu.
"Un uragan distrugător a doborât sute de arbori. Vom lua toate măsurile necesare", a postat pe Twitter primarul Moscovei, Serghei Sobianin.
Rafalele de vânt cu viteze de până la 22 de metri pe secundă, însoțite de ploi puternice, au provocat și întârzieri pe aeroporturile din Moscova, iar trenul expres care face legătura cu Vnukovo a încetat să circule din cauza unui arbore căzut pe calea ferată.
Directorul serviciului meteorologic, Roman Vilfand, a declarat pe postul de radio Ekho Moskvy că o nouă furtună s-ar putea abate asupra capitalei în cursul serii sau în noaptea de luni spre marți.
Iata si articolul meu, mai detailat:
                                       27 Mai 2017 ,ora 15,34 !

                                          Dragii mei ,

În aceasta după amiaza dragilor, in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva înspaimantator.
Citez:

              "Du-te si surpă tot !
             Am spart usile, am spart obloanele, am luat acoperisurile!"
În acest moment dragilor, vad cum Cerul s-a facut din zi ,noapte, iar tot ce era pe Pămant, toate se ridicau in aer.
Image result for furtuni extremeImage result for furtuni extreme..
Dragii mei, vom auzi de o astfel de Furtuna teribilă,care va devasta tot ce-i stă în cale. 
Să ne rugam la Bunul DUMNEZEU si Măicuta Domnului ,ca sa ne apere si sa ne ajute sa trecem cu bine peste toate incercarile.
                                    Cu dragoste,Maria.
P.S.

                             Dragii mei,
Al doilea volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT, adica,ROMANIA NOUL IERUSALIM,va merge spre EDITURA in luna IUNIE 2017.
Va fi aceeasi EDITURA care a editat si primul volum al CARTII-ADEVARUL DUHULUI SFANT, adica:
EDITURA KITCOM reprezentata de :
GEORGE  si RODICA  TULEA, sunt doi oameni cu suflet mare si foarte credinciosi,doi oameni la care tin foarte mult.
Ma rog pentru ei ,ca sa le dea BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI un copilas atât de mult dorit si atât de mult asteptat
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.
Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Ajutorul vostru Prieteni dragi,este de nepretuit pentru mine.
Fara voi,eu nu as fi putut scoate Cărti după Cărti.
Vă iubesc cu sufletul, si ma rog pentru voi toti si pentru cei dragi voua!
Iata detaliile:

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


18 comentarii:

  1. s-ar parea ca natura s-a razbunat pentru schimbara artificiala a vremii cu substanta aruncate din avion cu ocazia paradei militare in care Dodon era in dreapta lui Putin.Parca ar vorbi insasi Natura.Interesanta vocea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suntem in plin razboi. Si meteorologic. Urmariti cu atentie emisiunea https://www.youtube.com/watch?v=-8A0EMzkbXQ

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.youtube.com/watch?v=VoP3WgyuasY

    RăspundețiȘtergere
  4. Ieri a fost manifestatie la Moscova impotriva demolarii unui cartier vechi de 1,5 milioane locuitori.

    RăspundețiȘtergere
  5. CE repede s-a adeverit ce ati spus.E adevarat ca sunt si semne de la Dumnezeu dar si cel rau cu demonii Lui provoaca dezastre.In apocalipsa scrie asa :Vai de voi pamant si mare caci diavolul s-a pogorat cuprins de o manie mare stiind ca Mai are Putina vreme.Poate o sa spuneti ca nu sunt normala dar asta este adevarul.Uitativa ce prapad este in toata lumea.Biblia se va implini cuvant cu cuvant,si nu putem face nimic decat sa ne rugam ca Dumnezeu sa ne pazeasca.Fiti binecuvantati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Offff demonii sunt peste tot. Se joaca cu mintea noastra. Afara-i noapte, noi vedem lumina. Ce mai este sigur in ziua de azi ? Doar speranta.

      Ștergere
  6. Daca ne aducem bine aminte spuneati anul trecut sau la inceput de an si de copaci dezradacinati! Chiar nu imi inchipuiam cum ar fi posibil!

    RăspundețiȘtergere
  7. "Schimbarea anotimpurilor e semnul ca antihrist a pus piciorul pe pamant. Natura s-a schimbat nu numai datorita schimbarii naturii umane. Cine stim noi ca are putere asupra vazduhului ? Atat ingerii dar si satan, dar si fiul sau antihrist. Natura o tulbura si este tulburata de prezenta acestui amagitor al tuturor oamenilor. Pamantul nu suporta pe antihrist de aceea se scutura, norii se varsa, lovesc uragane, vine frig, vine cald si tot felul de fenomene. Este ca o reactie impotriva unui parazit, o incercare a pamantului de a scapa de ceea ce il tulbura. Sfantul Nil Athonitul profeteste “semnele sfârşitului lumii, când vor fi; şi chiar anotimpurile anului, cele patru, cu multă prefacere se vor schimba”, se refera nu doar la cei trei ani si jumatate. In acei ani nu mai e nevoie sa vedem semnele sfarsitului, caci antihristul e deja instalat si vom sti cu mult inainte ca este sfarsitul. Se refera la timpul dinaintea aratarii lui antihrist, cand nimeni nu va sti ca vine sfarsitul, nimeni nu va sti ca antihristul vine in curand. Inainte sa vina, anotimpurile se vor schimba, iar mass-media ne va pacali ca sunt simple schimbari climatice, ca este de vina poluarea, ca nu cumva sa inteleaga lumea ca se petrece ceva nenatural. Fiindca antihrist fiind pe pamant, aduce tulburarea iadului nu numai printre oameni ci si in natura, fiind in natura sa sa tulbure telepatic tot ce se afla in prezenta si in stapanirea sa."

    https://www.aparatorul.md/semnul-ca-antihrist-e-printre-noi-imagini-apocaliptice-la-moscova-un-uragan-a-luat-azi-viata-a-11-persoane-iar-alte-peste-50-sunt-ranite/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate anonim 19:37.Este adevarat ca antihristul a inceput sa domneasca pe pamant si are putere si asupra vazduhului.

      Ștergere
  8. Ministrul Turismului a făcut-o de oaie! Cele mai tari glume de pe Internet | „Are lână, are miel, are carne, are lapte, DAR, cel mai important, asigură securitatea naţională şi atrage turişti în ţară!”


    Dupa ce ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a anuntat ca vrea sa schimbe frunza din brandul de tara cu o oaie, pentru a construi imaginea turistica a tarii in jurul legendei Miorita, Internetul s-a umplu de glume, relateaza ziare.com

    Ministrul a revenit apoi asupra acestei idei si a spus ca nu intentioneaza sa schimbe brandul de tara, deoarece Romania ar trebui sa plateasca 850.000 euro Comisiei Europene, dar ca oaia poate fi inclusa in anumite brosuri.
    Subiectul a creat valva pe retelele de socializare.
    Unul dintre primii care au glumit pe seama acestui subiect, chiar daca in stilu-i caracteristic, deci facand uz si de ceva insulte, a fost fostul presedinte Traian Basescu.

    „Sa radem cu Ministrul Turismului. Ministrul Turismului s-ar gandi sa schimbe brandul de tara pentru turism. Foarte bine, este oricand loc de mai bine.
    Problema este ca ministrul ar vrea sa fim reprezentati de Miorita, o balada trista, adica de o oaie sau eventual de cei trei ciobani care se omoara intre ei.
    Sunt convins ca, daca in loc de oaie s-ar pune un bou, cu siguranta, ministrul ar fi foarte bine reprezentat”, a scris Basescu pe Facebook.
    Alti internauti, mai neprezidentiali, au amintit de episodul navei militare rusesti scufundate de vaporul cu oi sau au facut haz de necaz remarcand ca intreaga guvernare PSD-ALDE este o gluma, chiar daca nu printre cele mai bune.
    „Ministrul Turismului vrea sa inlocuiasca frunza din brandul turistic al Romaniei cu o oaie. Mi se pare normal. Doar am scufundat o nava miliatara ruseasca. Ce-ti mai trebuie armata, cand ai 22 milioane de oi?”, a notat cineva pe Facebook.
    „Mi se pare o idee foarte buna, oaia defineste perfect Romania de astazi: cu 42% analfabeti functional, romanii sunt chiar o turma condusa de ciobani.
    Avand astfel de idei geniale, ciobanii se dovedesc ceva mai destepti decat restul turmei – deci isi justifica pe deplin pozitia de lideri”, a adaugat o alta persoana.
    „Ministrul Turismului vrea sa inlocuiasca frunza din brandul turistic al Romaniei cu o oaie.
    Baciul Ungurean and Baciul Vrancean like this.
    Baciul Moldovean feels like life is too short anyway”, a comentat un internaut.
    O alta persoana s-a gandit si la partea financiara a acestui subiect. „Alti banuti…. deci oaia va manca frunza din banii nostri!”, a notat cineva.
    „Mi se pare ca glumele se scriu singure in guvernarea asta”, a concluzionat altcineva. „Sa inteleg ca Ministrul Turismului vrea s-o faca de oaie?”, a fost opinia unei alte persoane.
    „Dupa succesul oilor din stramtoarea Bosfor, ministrul Turismului vrea sa inlocuiasca frunza Elenei Udrea cu o oaie (Nu, nu e un banc prost). (…)
    Daca operatiunea ‘oaia lui Dobre’ va fi incununata de succes, ma astept ca ministrul Agriculturii, Petre Daea, sa tina o conferinta, pentru a ne oferi ultimele update-uri in ceea ce priveste ‘functiile oii’: ‘Are lana, are mielul, are carnea si, evident, cele de lapte au si lapte’, DAAAAR, cel mai important, asigura securitatea nationala si atrage turisti in tara!”, este un alt mesaj transmis pe Facebook.
    In incheierea acestui material glumet sa punem si pozitia poate celui mai avizat sa vorbeasca despre oi, fostul cioban Gigi Becali. Chiar daca pozitia lui este una cat se poate de serioasa, pe noi ne-a amuzat.
    „Daca stau bine si ma gandesc, mult mai bine ne reprezinta Miorita decat o simpla frunza care ne-a costat si foarte multi bani (…) Este reprezentativ pentru neamul nostru oaia. Din stramosi ne tragem ca fiind oieri, ciobani, pastori (…). Daca eu sunt turist strain, ma atrage oaia prin har si prin duh”, a declarat Becali la Antena 3.

    RăspundețiȘtergere
  9. Primarul Sectorului 1, despre construcția mega-moscheii din București

    Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache a discutat despre unul dintre cele mai controversate proiecte din ultimii ani din România: construcția viitoarei ”mega-moschee” în București.

    ”E o întreagă poveste cu moscheea. Tehnic, Muftiatul (Nr. Muftiatul Cultului Musulman din România) a solicitat un certificat de urbanism, pentru că aceștia sunt pașii. În luna aprilie 2016, înainte să ajungem la primărie eu și doamna Firea, Muftiatul a solicitat un certificat de urbanism, el trebuie să se dea în 30 de zile. Nu este la latitudinea primarului.

    Primarul este obligat să-l dea pentru că e un certificat de informare, care îți spune ce poți construi pe terenul respectiv și ce avize trebuie să ai. Pentru acei 11.000 de metri pătrați din zona Romexpo, ca să poți construi ceva îți trebuie un PUZ (Nr. Plan Urbanistic Zonal). PUZ-ul se amite doar de Primăria Capitalei. Toate PUZ-urile care sunt apropate în Consiliul General, trebuie să fie după o perioadă de 30 sau 60 de zile de consultare a populației. Dacă PUZ-ul trece, solicitantul vine către Primăria Sectorului 1, iar primarul e obligat să emită autorizația de construcție.

    Întreaga cheie pentru această construcție este aprobarea din PUZ. După consultarea populației, se va vota, sau nu se va vota”, a precizat Daniel Tudorache pentru DCNews.ro.

    RăspundețiȘtergere
  10. Atacul martienilor - film 1996 , o comedie cu Danny de Vito . Tom Jones. Pierce Brosnan, Jack Nicolson , Sarah Jessica Parker, Natalie Portman

    http://filmeonline.to/film/atacul-martienilor-1996-online


    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  11. sa ne gandim ca cineva face eforturi mari ca sa functioneze natura in armonie cu noi si distrugerile astea au ca consecinta nepasarea noastra fara sa ne gandim ca sant spirite ale naturii care nu mai au ce face le distrugem habitatele lor si ii ducem intr o disperare a mortii.

    RăspundețiȘtergere
  12. sa ne gandim ca cineva face eforturi mari ca sa functioneze natura in armonie cu noi si distrugerile astea au ca consecinta nepasarea noastra fara sa ne gandim ca sant spirite ale naturii care nu mai au ce face le distrugem habitatele lor si ii ducem intr o disperare a mortii.

    RăspundețiȘtergere
  13. deci sa ne uitam la frunza daca o punem s au nu asa spala astia creerele omului , asta este problema nu defrisarea in modul cat se poate de criminal de la noi din tara !

    RăspundețiȘtergere
  14. DIN NEFERICIRE AFLAM DESPRE DEZASTRE-INDEMNAM LA CREDINA SI RUGACIUNE SI NIMIC DIN TOATE NU SE REALIZEAZA--pentru ca acestea se fac in particular fara tam-tam

    RăspundețiȘtergere