duminică, 28 aprilie 2013

SUNTEM , IN SAPTAMANA ,PATIMIRILOR LUI IISUS !!! BUCURATI-VA ,INIMA SI SUFLETUL, CITIND , SI VIZIONAND , FILMULETUL , DESPRE ,SFANTA CRUCE, DIN MIJLOCUL UNUI CARTOF...DESCOPERITA MIE, DE DOMNUL, IN SFANTA VINERE MARE ! ARTICOL, SI FILMULET VIDEO , POSTAT DE MINE, PE 5 FEBRUARIE 2013 !

                                                  SCUMPII MEI, FRATI SI SURORI, INTRU DOMNUL !

Este, SAPTAMANA PATIMIRILOR MANTUITORULUI ,nostru IISUS HRISTOS !
Stiu ca, va place  si va este de folos sufletului, tot ce scriu eu, cu al LUI DUMNEZEU CUVANT !
Dar, as dori sa va rog, sa cititi si sa ascultati, (pentru ca este ,video), ceea ce am scris si vorbit si filmat, despre......
                      SFANTA CRUCE, DIN MIJLOCUL UNUI CARTOF, DESCOPERITA MIE, DE BUNUL DUMNEZEU, IN SFANTA ,VINERE MARE.....(postata de mine, pe 5 febr.2013 ).

Fratilor ! Doar cateva zile, ne mai despart, de RASTIGNIREA DOMNULUI si MANTUITORULUI nostru ,IISUS HRISTOS !
Ca sa ne intarim in CREDINTA, trebuie, neaparat, sa vedeti, aceasta filmare video, pe care am postat-o, ca drept  DOVADA , ca DUMNEZEU , ne da semne, in fiecare clipa, dar , noi, ori nu le luam in seama, ori ne prefacem ca nu le vedem.

O DOVADA ,VIE, AUTENTICA, ca MANTUITORUL A FOST RASTIGNIT, PE SFANTA CRUCE, este aceasta POSTARE, in care , daca veti analiza cu atentie, cele doua jumatati de CARTOF, veti vedea foarte clar, si TRUPUL LUI IISUS, in CRUCEA din CARTOF, si undeva mai in adanc, silueta MAICII DOMNULUI, cu PRUNCUL in brate.
Va veti intari ,in CREDINTA, si veti simti in inima si SUFLET, pe DUMNEZEU, care este DRAGOSTE nesfarsita, si pe MAICA DOMNULUI, cum va ocroteste ,la tot pasul.
Veti trai, fiecare, dintre voi, cu inima si cugetul,  PATIMIRILE LUI IISUS, precum si SFANTA INVIERE A MANTUITORULUI, citind cele scrise, in articol, si urmarind, cu foarte mare atentie si cu dragoste, FILMULETUL, facut de  mine,in camera mea, pe patul, in care dorm eu si traiesc, atatea MINUNI si TAINE DUMNEZEIESTI !
               BUNUL DUMNEZEU, SA VA AJUTE SI SA VA DARUIASCA, DRAGOSTE, SI IERTARE DE PACATE ! PUTERE SUFLETEASCA SI  IUBIRE ,FATA DE APROAPELE !
                                      Cu dragoste,
                                                          Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu