duminică, 28 aprilie 2013

PLANGE ,MAICA LUI DUMNEZEU ! PLANG , SFINTELE ICOANE , IN ACESTE ZILE, A PATIMIRILOR, LUI IISUS HRISTOS ! SA PLANGEM SI NOI, SA NE SMERIM ,SI SA ADUCEM ,SLAVA SI MULTUMIRE, LUI DUMNEZEU !

                                               FRATILOR !

M-am trezit in zori de zi, dar nu cu voia mea, ci cu VOIA LUI DUMNEZEU, ca sa vad, cum ,in aceste zile, a SAPTAMANII ,PATIMIRILOR LUI IISUS,  SI SFINTELE ICOANE , PLANG !
Era ora 3,25 zori de zi, cand, O LUMINA ,alba stralucitoare, imi trece prin fata ochilor inchisi, si acolo ramane, si astfel, vad, o mica incapere, unde pe O MASA, se afla, mai multe ICOANE SFINTE .
Vad, O MANA, care ridica de pe masa, O SFANTA ICOANA, in care MAICA LUI DUMNEZEU, are mainile, adunate, ca la RUGACIUNE.
SFANTA ICOANA, imi este adusa ,de o forta nevazuta, mai aproape de ochii mei, si astfel, vad , cum, din OCHII ,MAICII SFINTE, incep a curge, SIRURI DE LACRIMI, adevarate.
MAICA DOMNULUI, SE RUGA, PLANGAND INCONTINU !
In urmatoarea clipa, MÂNA ,lasa pe masa, SFANTA ICOANA, si ridica, O alta ICOANA SFANTA, pe care, O intoarce, cu faţa spre mine, ca sa O vad.
Si vad, ca in aceasta SFANTA ICOANA, este tot, PREA SFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU, cu MAINILE SALE, impreunate, ca la RUGACIUNE, si cu OCHII SĂI, ridicati la CERUL SFANT !
Forta ,nevazuta, imi aduce in faţa ochilor mei, si aceasta SFANTA ICOANA, si vad,cu tristete si durere in suflet, cum, MAICA LUI DUMNEZEU, INCEPE A PLANGE, SI AICI, CU LACRIMI ADEVARATE, in acel moment, in care eu priveam.
LACRIMILE  MAICUTEI DOMNULUI, SE PRIND, UNA DE ALTA, CA INTR-UN LANŢ, si curg, continuu, iar LANŢUL de LACRIMI SFINTE, se facea, nesfarsit de mare.
MAICA DOMNULUI, avea VESMINTE albastre, ca de catifea,  si O VAD, din nou, de asta data, intr-O GRADINA MARE, FRUMOASA SI VERDE, acolo SUS , in CERUL SFANT, si in chiar mijlocul GRADINII RAIULUI, MAICA DOMNULUI, SE APLEACA, SI APRINDE O LUMANARE , a carei flacara, are culoarea galbena, extrem de stralucitoare . LUMANAREA ,din MÂNA MAICII DOMNULUI, S-A APRINS ,SINGURA, cand MAICUTA, a infipt-o in iarba verde.!
PREA CURATA FECIOARA MARIA, avea capul, acoperit, cu acelasi VESMANT albastru, ca de catifea.
Fratilor, sa mergem si noi, cu smerenie si cu dragoste, in CASA DOMNULUI, si sa aprindem, O LUMANARE, pentru MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS,ca semn, al DRAGOSTEI si a IUBIRII, ce I-O purtam, in inima si-n suflet. .PATIMIRILE LUI IISUS ,AU INCEPUT ,CHIAR DIN ACEASTA SEARA, cu prima DENIE, din SAPTAMANA PATIMILOR !
                                             Cu smerenie si cu multa dragoste,
                                                                                                   Maria                                  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu