duminică, 28 aprilie 2013

AZI, DE SARBATOAREA FLORIILOR , SEMN ,TRIMIS DE DUMNEZEU, IN SFANTA SA BISERICA !

                                                    28 APRILIE 2013, dimineata !

                                   Dragii mei, frati si surori, INTRU DOMNUL !

Astazi, cand eram la SFANTA BISERICA, iar PARINTELE , savarsea ,SFANTA SI DUMNEZEIASCA LITURGHIE, chiar , inainte de,SFANTA EVANGHELIE, majoritatea , din cei prezenti , aud,  ciripind, O VRABIUTA, care zbura, tocmai sus, in BOLTA SFANTA,a SFINTEI BISERICI.
Va inchipuiti, cata mirare si cata bucurie, pentru toti cei aflati, in BISERICA SFANTA !
PARINTELE, slujea in SFANTUL ALTAR, iar vrabiuta (sau orice pasare, mai micuta, ar fi fost), zbura si ciripea fericita, asezandu-se, cand la UN SFANT, cand ,la alt SFANT, pe marginea, gemuletelor de SUS, din interiorul, BOLTII , SFINTEI BISERICI.
Aceasta vrabiuta, zbura, circular, de la un vitraliu la altul, apoi, a inceput a zbura, deasupra CANDELABRULUI, din SFANTA BISERICA, in care nu mai aveai loc, sa mai arunci un ac, atat de plina era BISERICA SFANTA, de oamenii iubitori de DUMNEZEU !
Vrabiuta, ne-a incantat, inimile cu ciripitul ei, mai special,si cand, SFANTA LITURGHIE, s-a terminat, si vrabiuta ...,a disparut, ;nimeni, nu a mai vazut-o.
Evenimentul, s-a petrecut, la CATEDRALA cu HRAMUL, SFANTULUI MARE MUCENIC GHEORGHE, din Tecuci, judetul Galati.
 Toti cei care au vazut-o, au spus ca, este UN SEMN, de la DUMNEZEU, astazi, odata cu INTRAREA DOMNULUI, in IERUSALIM !
Si eu, tot la fel, spun, ca, DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, ne-a trimis-o noua, ca sa ,credem in MINUNILE SALE, si-n PUTEREA SA !
 Altadata, de ziua ADORMIRII MAICII DOMNULUI, cand, la SFANTA BISERICA, cu acelasi HRAM, al ADORMIRII MAICII DOMNULUI, a inceput ,a se canta PROHODUL MAICII LUI DUMNEZEU, in chiar curtea SFINTEI BISERICI, de catre multi PREOTI, si sute de credinciosi, majoritatea celor, care eram acolo, in curtea SFINTEI BISERICI, am vazut, cum, pe SFANTA CRUCE, de pe TURLA SFINTEI BISERICI, S-A ASEZAT, UN PORUMBEL, alb cu guleras gri, si a stat acolo sus, pana cand, s-a terminat, PROHODUL MAICII LUI DUMNEZEU, apoi, si-a luat zborul , spre Rasarit.
    Minuni, fratilor, traim in fiecare zi ! Trebuie doar, sa CREDEM in MINUNI, si sa nu ne indoim, de acestea, spunand ca, e....o intamplare !
                                                          Cu dragoste,
                                                                             Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu