duminică, 28 aprilie 2013

PATIMIRILE , LUI IISUS , NE ADUC IN DAR, SFANTA CRUCE VIE ,DE LUMINA AURIE, CARE, UNESTE CERUL CU PAMANTUL !

            x                              Dragii mei, frati si surori, INTRU DOMNUL !

Eram acasa si citeam, cand brusc, aud GLAS, care exclama bucuros,asa:

                         "LUMINAaaaaaaaaa!!!! LUMINAaaaaaaaa!!!

Clipa in care, vad cu ochii inchisi, cum din CERUL SFANT, s-a facut, O PUNTE de LUMINA, alb-galbena, foarte stralucitoare, si care, a coborat, din CER, pana la Pamant, astfel incat, prin aceasta LUMINA AURIE, si cu raze multe, CERUL S-A UNIT , CU PAMANTUL ! Era O PUNTE ,de la PAMANT la CER, si invers. O PUNTE de LUMINA ORBITOR, DE STRALUCITOARE, care  trimetea RAZE, de-a stanga si de-a dreapta .
Aceasta , PUNTE de LUMINA ORBITOARE, pulsa incontinu, iar RAZELE ce ieseau din PUNTEA DE LUMINA, se asezau singure, ca doua brate intinse, precum ,IISUS RASTIGNIT PE CRUCE.
Nu se poate, asemana, cu nimic,pamantesc, auriul stralucitor foarte, precum si CERUL, care S-A deschis, ca sa-si reverse ,pe PAMANT, PUNTEA de LUMINA, aurie.
La un moment dat, aud GLAS, care spune asa:

                              "FACEM SI NOI , CRUCEA !
                               FACEM SI NOI, CRUCEA !

Si in aceasta clipa, vad CERUL, galben stralucitor, si de la CERUL SFANT, pana la PAMANT,  SFINTII SI INGERII DOMNULUI, AU FACUT...O CRUCE, DE LUMINA AURIE, ORBITOR DE STRALUCITOARE.
PE SFANTA CRUCE, CARE UNEA ,CERUL CU PAMANTUL, pe bratul din stanga noastra, cum privim
noi la CER, scria cu litere mari,de culoare AURIU mai inchis, scria, cuvantul:

                                 "FIE       (si pe bratul drept ,scria):      VIE "
Deci, era ca si cum, cand, IISUS, era RASTIGNIT pe CRUCE, sa scrie in palma SA, dreapta...FIE, iar in palma stanga, sa fi fost scris....VIE !
Da, fratilor ! SFANTA CRUCE, DIN CER, unea CERUL cu PAMANTUL, si scria pe bratele Ei,....
                                       "FIE.......VIE "!

Imediat, vad cum, CERUL, se schimba, in bleu, stralucitor, si la RASARIT, de pe PAMANT,la CER, se inalta, UN TRIUNGHI AURIU, ORBITOR de stralucitor, TRIUNGHI, care avea deasupra lui, propriul SĂU , CER, de culoare, albastru - violet, catifelat.,si deasupra, a toate ACESTEA, era CERUL nostru, senin, bleu, stralucitor ,ca de oglinda. Aud , UN GLAS, puternic rasunator, care spune:

                                "ACUM , ARE SA FIE "!

Dragii mei, peste doar,5 zile, are sa fie.....RASTIGNIREA LUI IISUS, DOMNUL si MANTUITORUL nostru.
Haideti cu totii, macar in aceasta SAPTAMANA SFANTA, A PATIMIRILOR MANTUITORULUI, sa incercam, sa fim mai buni, mai intelegatori, sa ne rugam mai mult, sa mergem la SFANTA BISERICA, la DENIILE ,din fiecare seara, la PROHODUL DOMNULUI, de VINERI, si la INVIEREA DOMNULUI, care ne aduce, bucurie mare, in inima si-n suflet.
Sa ne pregatim, prin SFANTA SPOVEDANIE, prin POST si RUGACIUNE, ca sa ne invrednicim, a primi, SFANTA SI DUMNEZEIASCA IMPARTASANIE ! Prin SFANTA CRUCE, ne mantuim sufletul, si ne bucuram de LUMINA SFANTA, venita din CERUL SFANT. Ne bucuram, de LUMINA INVIERII, lui HRISTOS !
                                      Cu dragoste,
                                                          Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu