sâmbătă, 27 aprilie 2013

28 APRILIE 2013, SFANTA SI MAREA SARBATOARE, A FLORIILOR ! INTRAREA MANTUITORULUI ,IISUS HRISTOS, IN IERUSALIM, PE MANZUL ,ASINEI ! LA MULTI ANI, TUTUROR CARE, PURTATI NUMELE DE, FLORIN, FLORINA...PRECUM SI CELOR CARE , POARTA NUME DE ,FLORI !

                                                              FRATILOR !

Sa ne facem timp, ca sa mergem ,la SFANTA BISERICA, si sa-L intampinam si noi, pe IISUS, cu ramuri de salcie sfintite ,precum si, cu flori, pe care sa I le asternem, in CALEA SA, la PICIOARELE SALE, prea curate si prea sfinte.,si asa,sa ne bucuram inima si sa ne hranim sufletul, cu DRAGOSTEA ,lui DUMNEZEU,
Sa fim, milostiv si buni, cu cei necajiti, sa ajutam cum putem, pe fiecare in parte, atat cat putem, si vom afla, PACE si LINISTE ,sufleteasca si trupeasca, simtind in suflet si in cuget, cum ca, nimeni si nimic, nu ne poate sta, in CALEA ,manturii  sufletului nostru.

LA MULTI ANI, MULTA SANATATE, MULTE IMPLINIRI SUFLETESTI, TUTUROR CELOR CARE, POARTA,NUMELE  DE, FLORIN, FLORINA, FLORICA , FLORENTINA.........,PRECUM SI CELOR CARE ,POARTA ,NUME  DE  FLORI ! Cu toata dragostea, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu