joi, 25 aprilie 2013

CUVANTUL ! SA ARUNCAM, CUVANTUL LUI DUMNEZEU ???

                                                 Dimineata de 24 mai 2005 !

Ma rugam, la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, cand, intr-o clipa, ochii mi se inchid fara voia mea, nici nu -mi dau seama, cum se inchid, in aceste clipe, si astfel,aud UN GLAS, care spune asa:

                                "CUVANTUL !  ITI DAI SEAMA ?
                                  SA ARUNCAM, IN FUNDUL CURTII, IN CEVA..?

Clipa in care, vad DOUA MAINI, care leaga, o oala de lut galben, din aceea ,in care punem laptele la prins, de circa 2 litri. Deci , aceste DOUA MAINI, leaga o funda de culoare inchisa, de gatul oalei de lut, care era pana la gat, plina cu apa (posibil AGHIAZMA), si apoi, OALA ,este tinuta de cele DOUA MAINI, si aud UN ALT GLAS, care spune cu uimire asa:

                               "A LUI CUVANTUL ! CUVANTUL LUI DUMNEZEU "!

Si vad, OALA cu funda inchisa la culoare, plina cu apa, (sau cel mai sigur AGHIAZMA), asezata pe O MASUTA, continutul din ea, nu a mai fost aruncat, in fundul curtii, asa cum intentionau, acele GLASURI.
Apoi, vad UN CER senin, la Orizont, si pe CERUL SENIN, pe NORI, sta INSUSI MANTUITORUL, IISUS HRISTOS, ca intr-un TRON, nevazut, si care ,ISI SPRIJINEA COATELE SALE, de norii,  care aparuse, ca din senin.
MANTUITORUL, era viu, si zambitor, cu TRUP, de LUMINA laba stralucitoare, si cu O COROANA, deasupra capului SAU, ca din SOARE, rupta.
Dragii mei, sa slujim, CUVANTULUI ,sa ne inchinam LUI, si sa avem CREDINTA ca, mare rasplata vom avea, si in viata aceasta si in viata vesnica !
                                            Cu dragoste,
                                                               Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu