sâmbătă, 20 aprilie 2013

RASTIGNIREA LUI IISUS, PE SFANTA CRUCE, CARE PLUTESTE ,IN AER, SUB CERUL NOPTII !

                                              20 APRILIE, 2013, ora 6,15 dimineata !

Dormeam, si brusc, CERUL noptii se lumineaza, iar O LUMINA, alba.,ca UN FULGER, imi strabate corpul, din crestet pana in varful degetelor de la picioare, si atfel, vad cu ochii inchisi, UN CER, de noapte albastra si O SFANTA CRUCE , in aer, sub CERUL NOPTII, .
SFANTA CRUCE, este din lemn, maro, si foarte mare ,ca dimensiuni.
Asa cum ,pluteste frunza in vant, asa plutea,SFANTA CRUCE, in noapte. Brusc, ca prin topire, in SFANTA CRUCE, se sapa, UN ALT CER, si sub acest CER, apare ,O ALTA SFANTA CRUCE, tot din lemn, si tot maro, numai ca, pe CRUCEA  din SFANTA CRUCE, este IISUS HRISTOS, RASTIGNIT !
Deci, vedeam O SFANTA CRUCE, in care se afla, alta CRUCE, pe care era RASTIGNIT MANTUITORUL, care era, viu ,in carne si oase.
IISUS HRISTOS, era cu trupul gol, doar cu o panza alba, legata de mijloc, are parul castaniu, ondulat si lungut, pana pe umeri, este tare slab, si suferind, trupeste, are COROANA de SPINI, pe fruntea SA , Coroana care, Ii era bine, indesata pe cap, asa incat, fruntea si chipul lui IISUS, erau insangerate.
TRUPUL SI CHIPUL, MANTUITORULUI, straluceau pe SFANTA CRUCE, din SFANTA CRUCE, precum, SOARELE ,pe CER.
Privesc, la stralucirea noptii, ce venea din stralucirea TRUPULUI MANTUITORULUI, si brusc, vad cu durere nesfarsita in suflet si-n inima, cum CAPUL lui IISUS, de unde statea drept, lipit de CRUCE, Ii aluneca, spre in fata, in capul pieptului SAU.
IISUS, ISI DADUSE DUHUL, IN MAINILE TATALUI CERESC, chiar in acea clipa.
Dragii mei, de cate ori vad toate acestea, este ca si cum, le-as trai cu adevarat si eu, este ca si cum, as fi prezenta acolo, trup si suflet.
Sa nu va indoiti, si sa nu va clatinati in CREDINTA!   IISUS, S-A LASAT RASTIGNIT, de oameni, pentru ca oamenii, sa creada in EL, sa-L recunoasca, ca FIU, al lui DUMNEZEU si al MAICII PURUREA ,PREA CURATA FECIOARA MARIA, si sa creada, in INVIEREA SA, CELEI DE A TREIA ZI !
                                         Cu pretuire si dragoste,
                                                                            Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu