miercuri, 24 aprilie 2013

LACRIMILE MAICII DOMNULUI, STERSE DE ,CHIAR MANA SA, CARE A IESIT, DIN SFANTA ICOANA !

       B                                 10 AUGUST 2007, noaptea tarziu !

Eram singura, in camera mea, si ma rugam, cand, brusc, vad cu ochii inchisi, SFANTA ICOANA, a MAICII DOMNULUI, in care, MAICA DOMNULUI, ISI TINE MAINILE,,STRANSE CA LA RUGACIUNE, SI OCHII, CATRE CERUL SFANT. (TANGUIREA MAICII DOMNULUI, asa se numeste SFANTA ICOANA, pe care am vazut-o).
Deci, vad cu ochii inchisi, cum, PREA SFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU, ISI DESFACE MAINILE SALE, SI INTINDE, MANA SA STANGA, INAFARA ICOANEI SFINTE, apoi, cu DEGETELE Ei, ISI STERGE LACRIMILE, DE PE OBRAZ, DE LA OCHIUL DREPT,  LACRIMI, CE CURGEAU ,NECONTENIT !
Langa SFANTA ICOANA, a MAICII DOMNULUI, de pe solee, de langa SFINTELE USI, care ISI tine in bratele SALE, pe  PRUNCUL PREA SFANT,  vad cu ochii inchisi, cum se apropie ,o silueta, ca o umbra densa, in semintunericul din SFANTA BISERICA, si care silueta, tine in mainile sale, O TAVA ,argintata ,plina cu nisip uscat.
Silueta, se apropie, cu TAVITA cu nisip, care avea O LUMANARE aprinsa in mijloc, se apropie de ICOANA SFANTA a MAICII DOMNULUI, moment in care., atat MAICA cat si PRUNCUL IISUS, sunt imbracati, intr-O LUMINA, ca de Soare, LUMINA, care ,era data, doar de LUMANAREA firava, aprinsa, si infipta in nisipul din tava.
O MINUNE, se intampla acum, cand, LUMANAREA APRINSA, s-a apropiat de MAICA DOMNULUI ! Maica Domnului cu Pruncul in brate, la vederea LUMINII ca de SOARE, de la LUMANAREA aprinsa, a inceput sa prinda viata, in SFANTA ICOANA, si se legana, in SFANTA ICOANA, de parca, o batea vantul, atat de tare, se apleca spre in fata, si inapoi in SFANTA ICOANA !
Dragii mei, sa ne rugam cu smerenie si cu dragoste ,MAICII DOMNULUI, si vom primi, grabnic ajutor, atat noi, cat si cei dragi noua.
                                       Cu dragoste,
                                                          Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu