duminică, 28 aprilie 2013

SFANTA CRUCE, DE PE TURLA, BISERICII SFINTE, A FOST RUPTA ,DE LA RADACINA , DE O FORTA NEVAZUTA ! IN LOCUL Ei, A APARUT ,UN PORUMBEL, ALB STRALUCITOR , PANA LA ARGINTIU !

Stau pe fotoliu, in camera mea, si ma gandesc, la cate ,A PATIMIT , IISUS HRISTOS, pentru noi, oamenii de pe Pamant !
Intr-o clipa, ochii mi se inchid, fara voia mea, si astfel, vad , 3 TURLE , a unei BISERICI SFINTE, foarte inalta, si in varful TURLEI,din stanga, cum priveam spre Rasarit,  se afla ,O SFANTA CRUCE, ARGINTIE.
Desi, CERUL ,era senin,si linistit, nu adia ,niciun pic de vant, O FORTA ,nevazuta, scutura de la radacina, SFANTA CRUCE, din VARFUL TURLEI, asa incat,CRUCEA SFANTA, se indoaie, dupa multe clatinari, puternice, si...in final, cade de pe TURLA, iar, in locul, CRUCII SFINTE, apare, ca de nicaieri, UN PORUMBEL, ALB ,STRALUCITOR, pana la argintiu, asa stralucea de tare.
PORUMBELUL, SE ASEAZA, CU ARIPA SA, STANGA, PE TURLA ,din mijloc, si cu tot TRUPUL, pe TURLA de unde se retezase, SFANTA CRUCE.
Era ca si cum, PORUMBELUL ARGINTIU, S-ar fi odihnit, sprijinindu-SI, ARIPA SA ,stanga, de TURLA din mijloc.
Acum, vad, toate cele trei TURLE, de pe acoperisul ,BISERICII SFINTE, care, aveau,in loc de ,CRUCEA SFANTA, pe DUHUL SFANT, in CHIP de PORUMBEL .
Dragii mei, DUHUL SFANT, sa va ocroteasca ,si pe voi ,pe toti, cu MILA si DRAGOSTEA SA, nemarginita !
                               Cu dragoste,
                                                    Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu