sâmbătă, 20 aprilie 2013

CUTREMURE ! CUTREMURE ! CUTREMURE PROVOCATE, DE MINTI DIABOLICE ! RETENTII NUCLEARE !

                                                20 APRILIE 2013, ora 13,30 !

Stand, aici si scriind, pe Blog, dintr-odata , aud GLAS, care spune , contrariat asa:

                                    "CUTREMURE ! CUTREMURE ! CUTREMURE !
                                      OARE ,CINE O FI, IN SPATELE ACESTEI MASINATIUNI ?

Si Glasul dispare, ca in urmatoarea clipa, sa vad ,cu ochii inchisi, UN TITLU, mare, scris ca pe un ziar, din care TITLU, mi s-a aratat , doar ultimile cuvinte; acestea erau :

                                      "PLINE, DE  RETENTIILE  NUCLEARE "!

Intelegeti acum ,dragilor, de ce spun ca, multe, din ultimile CUTREMURE, sunt rezultat al, TESTELOR NUCLEARE, care se fac, in mod ascuns, de TARILE, care au, BOMBE  SI  RACHETE, NUCLEARE!
Din pacate, aceste TARI, au in mainile lor, soarta intregii omeniri, deoarece, folosind, aceste BOMBE NUCLEARE, OMENIREA, va avea de suferit, si pe termen scurt ,dar mai ales ,pe termen lung.
Aceste CUTREMURE, provocate de BOMBE SI RACHETE NUCLEARE, vor atrage si alte CUTREMURE, naturale, desi ,este gresit spus asa, deoarece.,PAMANTUL sufera din pricina RACHETELOR SI BOMBELOR, si e normal, ca dupa o astfel de actiune de distrugere, PAMANTUL, sa continue,a se cutremura,  de acolo, de unde, a fost facut praf, de Bombe.
Eu nu pot face nimic, decat sa, scriu toate cate imi arata, BUNUL DUMNEZEU ! De la EL, sunt toate cate scriu.SA NU VA INDOITI, NICIODATA, CA AS INVENTA CEVA, SI ASA SCRIE AICI, DOAR CA SA PIERD TIMPUL! Scriu aici, din DRAGOSTE , si la PORUNCA ,lui DUMNEZEU !
INTOARCETI-VA, va rog din suflet, la CREDINTA ! Numai asa, vom ajunge cu RUGACIUNILE noastre, la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI , si numai, DUMNEZEU, poate opri, o posibila, nenorocire nucleara.
                               Cu dragoste,
                                                    Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu