marți, 23 aprilie 2013

DIN PIEPTUL ,LUI IISUS HRISTOS, A IESIT O CRUCE, DE FOC ! APOI, PE CRUCEA DE FOC, ERA RASTIGNIT ,MANTUITORUL !

   x                                       Noapte de martie 2009, ora 1, 36 !

Ce faceam eu, la aceasta ora ? Ma rugam, fratilor ! Ma rugam, la ,SFANTA ICOANA, a MANTUITORULUI nostru, IISUS HRISTOS, si brusc, va cu ochii inchisi, sub ,UN CER ,de noapte, iar pe CER, chiar in fata mea, O SFANTA CRUCE, rosie, ca de foc,ce stralucea in noapte.
Aceasta, SFANTA CRUCE DE FOC, precum, jaratecul din cuptor, era, in TRUPUL LUI IISUS , ;in pieptul MANTUITORULUI, de acolo, a iesit, la suprafata, din TRUPUL lui IISUS, apoi, L-A cuprins, cu totul, si vad acum, pe IISUS, cu TRUPUL rosu ,ca de foc, RASTIGNIT, pe chiar, CRUCEA SA, PREA SFANTA, care a iesit din TRUPUL (PIEPTUL ), SAU, PREA CURAT SI PREA SFANT !
Deci, vedeam ,CERUL de noapte, care coborase, pana in camera mea,si pe CER, CRUCEA DE FOC, pe care, era RASTIGNIT, IISUS HRISTOS, cu TRUPUL ca de foc. Totul era stralucire, dar si infricosare, la tot ceea ce vedeam.
Dragii mei, sunt in CEASLOV, cateva RUGACIUNI , SFINTE, care trebuie sa le citim, cu multa smerenie si evlavie, inainte de SFANTA IMPARTASANIE .
Intr-una din RUGACIUNI, spune asa: " FERITI-VA SA VA IMPARTASITI, NEPREGATITI, CACI TRUPUL MEU, FOC ESTE, CARE ,VA ARDE , PE DINAUNTRU ".
Trebuie fratilor, ca inainte de SFANTA SI DUMNEZEIASCA IMPARTASANIE, sa mergem, la PREOT, sa ne spovedim cu toata sinceritatea, caci, prin PREOT, MANTUITORUL, STA DE FATA, in chip, nevazut de noi, si care cunoaste, toate cate Ii ascundem.
Sa ne invrednicim, fratilor, sa ne spovedim, si sa primim, in SUFLETUL nostru, TRUPUL SI SANGELE DOMNULUI.,iar in NOAPTEA de INVIERE,  LUMINA  INVIERII  LUI  HRISTOS !
                                     Cu pretuire si cu dragoste,
                                                                              Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu