miercuri, 26 decembrie 2012

AM VORBIT CU IISUS ! TE IUBESC IISUSE !...SI EU TE IUBESC....

                                                                      Dragii mei,
 Ceea ce urmeaza a va povesti...vă va face sa va cutremurati,dar si sa va bucurati.
                                             2 noiembrie, 2009,zori de zi.
M-am trezit brusc, ca si cum as fi cazut de sus, direct in patul meu.  Eram intr-un balcon, sus la bloc,cam la 3 etaje, inafara balconului, sub CERUL de ziua,  suspendat in aer, la distanta de circa 3m de balcon, vad UN SICRIU !
 IN SICRIU, vad UN TRUP, invelit tot in negru,. Atat jos pe Pamant, cat si sus pe acel balcon, LUME MULTA, si dornica sa atinga acel SICRIU. Toata Lumea era indoliata, si citeam gandurile oamenilor numai privind la ei , astfel incat  stiam ca venise,ca să se  INCHINE  LUI, CELUI DIN SICRIUL SUSPENDAT IN AER.
Dar nimeni nu ajungea la EL ; cei de jos priveau f tristi sus la SICRIUL SUSPENDAT, cei de la balcon, incercau sa intinda mainile lor, dar nu aveau cum sa ajunga la EL, caci era prea departe.
Dar eu dragilor, ma strecor cu foarte mare usurinta, printre oamenii de sus de la balcon, si cand vad SICRIUL CU TRUPUL INVELIT IN NEGRU, ma gandesc numai, ca daca voi reusi sa ajung la SICRIU, si sa dau deoparte, din VESMANTUL negru, si sa ma pot atinge de PIELEA LUI, eram sigura ca imi va da un Semn..
Vad insa, cum la gat era putin descoperit, pieleam  Îi este rozie, si ma gandesc că daca voi reusi  sa-L ating acolo, sa sarut pielea acolo unde era descoperit ,voi primi sigur un Semn..
Si ma intind mult peste balcon, ca sa ajung la EL , iar lumea se uita speriata la mine,crezand ca o sa cad.
Dar MINUNE :  SICRIUL CU TRUPUL, era ca si cum ar fi fost langa mine, si cu toate ca distanta era mare, nu era o problema ca eu sa ajung la EL.
 In clipa in care am sarutat pe frunte, TRUPUL INVELIT,  MAINILE LUI  IISUS, asa cum era invelit El, mi-au prins mainile mele,si mi le tinea strans, la pieptul  LUI, clipa in care eu exclam:
"Aaaa! Iisuse ! Iisus !", iar Iisus îmi răspunde de acolo de sub pânza neagră : DA !
 În acest moment, vad CHIPUL LUI IISUS, prin panza neagra, IL VAD VIU si BUCUROS, are parul castaniu si inelat,este tras la fata,are o mica barba castanie,iar  ochii Lui erau albastri precum  seninul CERULUI.
Dar eu dragilor continui  sa-I spun doar cu gandul :
"Eram sigură că dacă mă voi atinge de pielea Ta Iisuse, de Tine Iisuse drag,eram sigură că Tu vei face ceva !"

Dar Iisus ,Scumpul nostru Mântuitor îmi spune doar din privirea Sa către ochii mei ,şi ţinându-mi mâinile mele în Mâinile Sale ,îmi spune aşa dragii mei:
 "Unii  zic că de aceea am murit, pentru că nu am putut face nimic !"
Iar eu Îi spun Lui Iisus :
                "Ştii că eu Te iubesc mult, un Infinit Te iubesc !
Dar Iisus îmi răspunde :
              Ştiu ! Şi  Eu te iubesc !
Şi continui ca să-L ţin strâns de Mâinile Sale, de sub pânza neagră,la fel cum şi Iisus mă ţine strans de mâini, cu Mâinile Sale.
Mâinile mele erau la pieptul Lui Iisus,în Mâinile Sale.      
Sta inca culcat  in acel sicriu din aer, cand brusc ÎL vad in picioare,intr-o camasa lunga alba, are in Mâna Sa o furculita, iar in varful furculitei, ceva precum salata de vinete.
IISUS mănâncă din furculita, dar ceea ce El manca nu se termina nicidecum, din varful furculitei.
La un moment dat, Iisus lipeste furculita de peretele unei farfurii , desi mancarea era solida din varful furculitei, se aude ca un clipocit de apa ;clipa in care se auzeau glasuri multe care veneau, ca din adancul farfuriei .
Iisus  Hristos mânca cu furculiţa , iar oamenii, mulţimea de oameni ,Îl priveau cu uimire, pentru că ÎL vedeau Viu şi nevătămat. Trupul  Lui Iisus era din carne si oase, si nu era nematerialnic.
Dragii mei, să-L iubim pe Iisus  Hristos, să ne închinăm Lui, si să-I facem loc curat în inima şi-n sufletul nostru,pentru vesnicie.
          Să iubim pe Maica Sfântă şi S-o rugăm ca să ducă Rugaciunea noastra,la Prea Scump Fiul Său şi Mântuitorul nostru, ca să ne mântuiască Sufletul nostru.
                                    Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu