duminică, 30 decembrie 2012

DESCHIDE-MI CALEA....PE CARE VOI MERGE...

x  .30 noiembrie,2012,zori de zi. Ma trezeste un glas rugator, care spune asa:" DOAMNE !DESCHIDE-MI CALEA, PE CARE VOI MERGE; SI SA NU MA MAI SATUR DE EA "!. Asa este, dragilor, cum am putea sa ne saturam noi, de CALEA pe care ne-o deschide BUNUL DUMNEZEU, pentru ca noi , sa mergem in viata, numai pe aceasta cale, pe care din pacate, nu tinem seama de ea.  Iata, dragii mei, ce spunea un glas, putintel mai tarziu ca un anunt: " BISERICI ROMANESTI ! BISERICI ROMANESTI !  ATI RENUNTAT, LA PATRIARHUL B.O.R. "! Tot in aceasta dimineata, aud glas,suparat, care spune asa:" IAR ALT 29 IUNIE,1925..."!(si glasul dispare). Stie cineva, ce s-a intamplat la 29 iunie 1925? Caci eu nu stiu, si cred ca vom avea parte, de un alt 29 iunie, ca in 1925. In prima saptamana,din dec 2012, in timp ce ma rugam, un glas, spunea asa:" RABDAREA ! FITI NERABDATORI !CA VIATA VOASTRA, ACEASTA ESTE !".putin mai tarziu, un alt glas, spunea asa:" SI PAINEA,VESELESTE INIMA OMULUI !(apoi). INIMA OMULUI,VESELESTE PE PAINE"!. DA -NE  DOAMNE MILUIESTE ! DA-NE DARURILE TALE "!.In urma cu doar 2 zile,in timp ce ma rugam, vad brusc, cu ochii inchisi, cum spre Rasarit, O SFANTA BISERICA, ESTE INCONJURATA DE O APA ARGINTIE(limpede),SI DIN FATA SI DIN SPATE, CA IN FINAL SA O ACOPERE, CU TOT CCU SFANTA CRUCE DIN VARFUL TURLEI. La scurt timp,un glas zice:" ORASUL ! ORASUL, IN CARE NE-AM ROSTOGOLIT ! ORASUL IN CARE, NE-AM STRADUIT ,CA FIECARE SA AJUNGA LA PAINEA NOASTRA"!.Cu pretuire, Maria

Un comentariu:

  1. ESTE VORBA DE 29 IUNIE 1925 DE „SFÂNTUL PETRU ŞI PAVEL“ din localitatea Oltenița, Ilfov.
    Se organizase o serbare şcolară de sfârşit de an, de premierea elevilor silitori în grădina Societăţii „Paza Dunării." S-a improvizat o scenă de festivităţi pe o gheţărie veche, nefolosită de mai mult timp. Fetiţele – elevele de 10-12 ani, s-au suit pe gheţărie, să se uite de sus, de pe scenă, unde se premiau pentru poezii, copii de la grădiniţă. Gheţăria fiind veche, iar grinzile putrede, au cedat şi s-au prăbuşit în gheţărie şi astfel au murit fulgerător 15 fetiţe prin asfixiere. A fost o jale de nedescris.
    A fost o jale de nedescris în tot oraşul şi în tot judeţul. ţara a fost informată la nivel naţional prin ştirea publicată în ziarul „Universul“ din data de 1 iulie 1925, întrucât un asemenea caz nu se mai întâmplase în România. (http://radio-oltenita.ro/societati-culturale-si-tragedia-din-25-iunie-1925-din-oltenita/)

    Luând ca și reper cei 15 copii și data de 29 iunie, singura știre pe care am găsit-o a fost aceasta: http://www.gsp.ro/gsp-special/tragedie/tragedie-in-irak-15-copii-au-murit-pe-un-teren-de-fotbal-dupa-un-atentat-cu-bomba-402397.html

    atentatul avusese loc pe 30 iunie, iar știrea a apărut chiar pe data de 1 iulie! Nu exista coincidențe!

    ps. nu ați fi găsit nimic despre această dată de 29 iunie 1923 pe internet pana acum deoarece articolul despre aceasta tragedie apare abia in luna septembrie, anul 2016!

    RăspundețiȘtergere