luni, 6 aprilie 2020

ŢĂNDĂREI ! NIMENI NU INTRA,NIMENI NU IESE !

fotografia ta de profil, Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, floare.
Stam acasa!!!
Stam acasa si vom scapa de Coronavirus !!!
Sa ne spalam cat mai des pe maini ,cu apa si cu mult sapun!
Sa mai avem puţina rabdare,si viata noastra va reveni la normal !!!
                    5 Aprilie 2020,ora 6,11 !

                                Dragii mei,

În aceasta dimineata,aud un glas care spune asa:
                     "Ţăndărei !
                    Nimeni nu intra,nimeni nu iese!
                 De aceea ,Organizatiile mafiote si de crima organizata...!"
După care,glasul inceteaza ! 
Iata dragii mei, ca este foarte posibil ca sa auzim si de aceste situatii din pacate. 
Dar stim cu totii si avem toata increderea in Autoritatile Romane, ca vor veghea ca si pana acum la linistea si ocrotirea populatiei.
Dumnezeu sa ocroteasca Autoritatile Romane si pe Medicii care sunt in linia intai,impreuna cu toate Cadrele medicale in lupta cu Coronavirusul!
Sa ne rugam pentru acesti oameni,ca sa le dea BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ,sanatate lor si familiilor lor,ocrotire si multa putere sufleteasca si trupeasca, ca sa poata face faţă la un asa mare stres si epuizare fizica.
                               Cu dragoste,Maria.


                        

16 comentarii:

  1. Da le-a blocat activitățile infracționale. Stă și ei și se odihnesc în palatele făcute din muncă cinstită și după o lună, două ies și își reiau activitatea infracțională nestingheriți ba poate primesc și ceva despăgubiri din partea statului pentru perioada de blocaj infracțional . Ce este mai comic este că dacă nu apărea ăla în filmul făcut de cei de la recorder și spunea că sunt bolnavi autoritățile dormeau pe ele în continuare . Vă dați seama ce fel administrează ei situația dacă sub nasul lor era un focar de coronavirus de care habar nu aveau cu tot cu țara carantinată cu forțele de ordine pe străzi și cu inspecțiile tovarășului Tătar zis și coronasuperman fă-te că lucrezi. Vă doriți urbea în carantină faceți un film și postați-l pe net că vă servim pe triluri de mandolină.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt mulți indisciplinați dar să nu uităm că sunt trăitori ai plaiurilor natale ca și cei care aplică legea dealtfel care nu fac excepție deși ar trebui să facă. Circulă un filmuleț pe facebook nou în care un jandarm din bătătura Domnului Vela îi trage un șut în fund unui copil. Asta este trăim vremuri de dictatură și abuzuri și lumea este călcată pe gât de bocancul opresiunii. Asta înseamnă să dai briciul la maimuță să dai guvernarea pnl-ului și să te prindă astfel de vremuri cu ei pe cap. Nu este nimic toate-s trecătoare ca și această molimă numită pnl vor avea soarta pnț-cd la următoarele alegeri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 06.41 cred ca tu si cu partidul tau de hoti sunteti molima acestei tari. Ati lasat tara fara rezerve, aveti multi morti pe constiinta, ati eliberat criminali, pedofili si tot felul de rebuturi ale societatii care au recidivat curmand vieti. Sa-ti fie rusine ca indraznesti sa comentezi in felul asta cand esti cu musca pe caciula. Jandarmeria nu e a ministrului Vela ci a sefului tau din puscarie. Acolo este locul tau si al tovarasilor tai de furt si tradare de tara. Ati subminat viata romanilor, sunteti buni de puscarie!

      Ștergere
  3. Informatii in timp real de corona, puteti afla de aici.
    https://www.worldometers.info/coronavirus/

    RăspundețiȘtergere
  4. https://m.mediafax.ro/social/clarificari-despre-starea-de-urgenta-daniela-tarau-doctor-in-drept-ce-ti-se-poate-intampla-in-mod-abuziv-pentru-ca-romania-a-derogat-de-la-conventia-europeana-a-drepturilor-omului-19051209
    Uite cum acceptam obedienti ceea ce nu ar trebui

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12.57 de ce nu iesi in strada sa te revolti? Ce tot indemni lumea la mesupunere?

      Ștergere
  5. Facem pariu ca nu s-a "intrerupt" nimic? Organele sunt ocupate sa amendeze preotii care fac o slujba de pomenire in curtea bisericii, cu sapte oameni si declara tare ca nu ai voie sa faci pomana. Circula filmuletul de pe telefon, pe FB, asa cum circula cel in care un aparator al legii a dat amenda unei batrane care uitase sa bifeze casuta cu "plimbat catelul"-disperata, femeia i-a cazut in genunchi, dar se pare ca nu a impresionat pe nimeni. Si credeti ca vor avea timp sa se ocupe de diasporezii proaspat sositi "acasa"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.53 draga doamna, asta este jandarmeria si polita crescuta in sanul lui dragnea si a PSD. Lor sa le multumesti pentru toate abuzurile organelor.

      Ștergere
  6. Sigur o să îți apăra și tie în tigva aia mică și goală, “ glasul” cu și despre incendiul de la Cernobîl. Păi altfel, cum? Și proștii va să te creadă...

    RăspundețiȘtergere
  7. În ziua de 05 Aprilie 2020 la ora 22:15:44 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.2, la adâncimea de 135km.

    RăspundețiȘtergere
  8. 6 aprilie 22:14-ce sa se intample sunt dese seismele prin Europa-da si cand o fi cel mare as vrea sa te vad personal ce zici-daca mai ai timp-ASA CA ROAGATE CAT POTI SI CUM STII-pace tie

    RăspundețiȘtergere
  9. Dictatura si hotie e cind generalizezi un caz doua izolate acuzind pe nedrept opozitia politica si uitind de ce a fost pe 10 august cind SRI a raportat xa nu e pericol de reala lovitura de stat dar cum ei din reflex nu au incredere in SRI si se stiu cu musca pe caciula de frica au chemat baietii lor din structurile de forta sa sara pe oricine trece pe acolo fara deosebire huligani battani copii femei trecatori etc si fara sa raspunda nimeni penal..
    Inca un dosar care va fi taraganat 30 de ani. O mina se spala pe alta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mihai, cui spui tu asta, unuia din aparatul represiv? Nu are ochi si urechi pentru adevar.

      Ștergere