joi, 2 aprilie 2020

SI O SA -MI CRESC COPIII,CA E MAI USOR ACUM !!

fotografia ta de profil, Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, floare.
Stam acasa!!!
Stam acasa si vom scapa de Coronavirus !!!
Sa ne spalam cat mai des pe maini ,cu apa si cu mult sapun!
Sa mai avem puţina rabdare,si viata noastra va reveni la normal !!!
                          2 Aprilie 2020,ora 5,48 !

                                   Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,aud un glas care spune cev ce nu -I este tocmai bineplacut Lui Dumnezeu.
Glasul spunea asa:
           "Si o sa cresc copiii; si o sa cresc copiii!
             Pentru ca e mai usor, si mai invata vointa omului !"
Dragii mei, gresit a spus acest glas ca-si va creste copiii după vointa omului,deoarece ,asa îi este mai usor.
Copiii dragilor,trebuie ca sa ni-i crestem după VOINTA DOMNULUI si după Cele 10 Porunci dumnezeiesti.
Din acest motiv ne pedepseste Dumnezeu,pentru că, ne educam si ne crestem copiii si nepotii după voia noastra si nicidecum după Voia Duhului Sfant.
Sa incercam dragii mei, ca macar acum in al 12 lea ceas sa ne educam copilasii si nepoteii după Cele 10 Porunci dumnezeiesti,după Voia Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului.
Pana si IISUS HRISTOS care era DUMNEZEU si OM,atunci cand era sus pe Cruce rastignit, a grait asa:

„Părinte, de este cu putinţă, să treacă de la Mine acest pahar, dar nu precum Eu voiesc, ci precum voieşti Tu” [Matei 26, 39]

Deci,sa se faca Voia Lui Dumnezeu si sa ne crestem copiii după Voia Tatalui Ceresc,după Voia Mantuitorului nostru Iisus Hristos si a Prea Sfantului Duh Dumnezeu!Amin!
                          Cu dragoste,Maria,
           

32 de comentarii:

  1. https://youtu.be/F8WotHz4J_0

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce este gresit raspunsul glasului?-noi ne crestem copiii asa dupa posibilitati-EI VIN DE LA DUMNEZEU CU CONSTIINTA nu o putem noi planta-societatea in care traim este datoare sa spuna adevarul despre EXISTENTA LUI DUMNEZEU valabil pt toti copiii-numai ca nu se respecta pt exemplul prost in educatie dat de parintii si societatea ipocrita-asadar chiar daca un copil este frumos educat are exemple proaste din jur-in concluzie se iau unii dupa altii in a fi indaratnici si nu se supun vointei parintilor cat sunt mici

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai inteles total gresit tanti Marie. Totul este diferit. A invata vointa omului inseamna a intelege vointa lui, bine inteles nu vointa SATANIEI. Acolo este cu totul diferit de ceea ce intelegi matale si alti oameni. Acela ori este un extraterestru ori este cineva care este foarte SUS. Deci, este ceva diferit de celelalte treburi normale. Treaba asta inca nu este pt matale.

    RăspundețiȘtergere
  4. E mai usor si mai simplu sa cresti copiii cum vrei tu dupa ce i-ai lăsat orfani,da,se leagă...probabil niste calcule ale unor ,,băieți deștepți"...

    RăspundețiȘtergere
  5. Care estea adevarul despre EXISTENTA LUI DUMNEZEU, care trebuie spus copiilor? Un copil cu caracter frumos din nastere,nu se ia dupa altii

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru ca vine fiul omului.Intram in Era varsatorului,cand omul va invinge fiara.Ar trebui sa renuntam la carne

    RăspundețiȘtergere
  7. Replay-24.com un jandarm lovește cu pumnul în cap un tânăr; o femeie stă în genunchi implorând să nu i se dea amendă ieșise să plimbe câinele și uitase să bifeze căsuța din permis. Oare steaua lui David o avea în piept?
    Șoferul Adrian Tache este băgat în carantină printr-un abuz . Și nu este singurul. Sunt doar câteva cazuri din sutele de abuzuri ce se desfășoară în aceste zile. Asta înseamnă să dai briciul la maimuță. Ce s-a întâmplat în 10 august 2019 a fost pistol cu apă pe lângă ce fac ăștia de două săptămâni. Avem singurul președinte de țară așa-zis democrată care iese să amenințe cu amenzi. Doar în,, democrația,, nord coreana mai întâlnești așa ceva. Odată cu declararea ordonanței militare scoasă ca paravan pentru abuzuri și hoții au încadrat indivizii care numărau brazii prin parcuri în politie. Când s-au văzut ăștia ridicați în grad au început să amendeze și pisicile de pe stradă. Despre pregătirea acestora inutil să discutăm. Este meritocratia de tip ciuma galbenă șpagă și abuzuri. Dacă 10 august i-a îngropat pe unii coronavirusul va îngropa definitiv ciuma galbenă . Au dat-o jos pe Carmen Dan și l-au pus pe unu zis și amendă și abuz. Cu alte cuvinte au pus briciul în mâna maimuței. Partea bună este că ciuma galbenă se duce în cap în sondajele adevărate de aici și gestul disperat de a elibera deținuții cu pedepse până în șapte ani sperând la câteva voturi din partea lor și a familiei acestora. Se agață ca înecatul de un pai. Mai sunt vre-o două săptămâni minim de abuzuri și dezmăț ale ciumei galbene pe tema coronavirus și fiecare zi mai taie din procentele ciumei galbene. În perioada Dragnea nu credeam că am să văd ceva mai rău dar ciuma galbenă mi-a demonstrat că mă înșel. Atâta ură și opresiune prin abuzuri asupra propriului popor cum am văzut la ciuma galbenă în ultimele două săptămâni doar naziștii au practicat. Ciuma galbenă va avea soarta pntcd. Asta înseamnă să aduci la putere ciuma galbenă adică să dai briciul la maimuță. RIP ciuma galbenă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.16 cu eliberarea detinutilor gresesti, este un gest umanitar, normal obligatoriu ! Cat despre partide probabil sistemul politic mondial se va schimba si nu numai acesta !
      Glumind un pic, iate dupa Turkmenistan, nu mai pomeni cuvinte rele rosii sau galbene, mai bine aprinde tamaie...

      Ștergere
    2. Am văzut zile acestea jandarmi și polițiști care bat, dar și oameni care scuipă și bat medici când le salvează vița. Oameni care sar la bătaie și se ceartă cu polițiștii și jandarmii care-i legitimează și le cere declarațiile, dar și doctori care își dau demisia de frica bolii.
      Am văzut vecini și patroni de magazine care umilesc asistenta medicala, de frică căi contaminează, dar și patroni care vor să ajute pe medici și să doteze spitalele.
      În toate aceste zile am auzit numai de drepturile omului, dar de obligațiile lui nu am auzit nimic.
      Toți dau exemplu de civilizație și democrație occidentul dar nimeni nu analizează cum se comportă germanii, englezii, nordicii atât față de guvernanți cât și față de respectarea legilor și a ordinei în stat.
      Statul suntem noi toți care trăim, muncim și ne achitând dările către bugetul statului. Guvernanții sunt doar administratori ai acestor fonduri.
      Pentru situația actuală în care a ajuns sistemul sanitar și întreaga societate românească sunt vinovați toți guvernanții, toate partidele politice și toate parlamentele, din 1992 și până astăzi, precum și noi toți care am crezut tot ce ne îndrugau politicienii, ziariștii, politologii și sociologii, și anume, că lumina vine numai de la apus, nu de la Dumnezeu, că dacă intrăm în UE, va curge numai lapte și miere, că libertatea înseamnă să faci tot ce vrei și când vrei, iar dacă nu-ți convine ceva, ieși pe stradă și batate cu jandarmii, sparge vitrine și mașini, că-i dreptul tău, doar ești revoluționar, că dacă ești patriot și îți iubești țara, ești șovin și extremist.
      Dacă această criză minoră provoacă această ruptură în societatea noastră, în loc să ne unească, dar dacă am fi amenințați de un război oare ce am face. Cred că am face fiecare ce vrea ca să ne scăpăm pielea, iar țară poate să dispară, dacă nu, s-o apere NATO și militarii, că noi fugim în occident.
      Eu cred că a venit timpul să ne trezim și să nu mai jucăm după cum vor alții ci să jucăm după voia noastră, cu condiția ca voia noastră să fie identică cu voia lui Dumnezeu.
      Este timpul ca adevărații profesioniști, nu politicieni, cu frică de Dumnezeu și cu dragoste de țară să facă legile țării și noi toți să le respectăm și să le aplicăm necondiționat,după cum spune și Domnul Iisus Hristos: "să dăm cezarului (statului) ce este al cezarului și lui Dumnezeu ce este a lui Dumnezeu".
      Este timpul să înțelegem că numai slujindu-ne uni altora după puterile și priceperile noastre, ne va fi mai bine în unitate. Că trebuie să înțelegem că așa cum ce face medicul nu poate face ziarul, iar ce face ziarul nu poate face medicul. Și în societate, în totalitatea sa, fiecare are rolul și locul său.
      Trebuie să asemănăm o societate cu un corp omenesc, care este condus de cap, membrele muncesc pentru hrana lui, iar măruntaiele luptă pentru sănătatea lui. Și așa cum capul nu poate face nimic fără membre și tot corpul moare fără măruntaiele care-i apară sănătatea, tot așa și o societate nu poate funcționa fără lideri, lucrători și funcționari ai statului (medici, profesori, polițiști, militari, primari, etc.)
      Într-o societate normală toți sunt importanți și toți au rolul lor în buna funcționare a societății. De acea veniturile trebuie să fie la fel și în mediul privat și în cel al funcționarilor statului și în cel al conducerii statului.
      Veniturile trebuie să aibă în vedere următoarele:
      -importanța socială a muncii prestate,
      -riscurile la care se supune cel care practică o anumită profesie,
      -de la fiecare după posibilități fiecăruia după nevoi (principiul care a stat la baza primelor comunități creștine din vremea sfinților apostoli),
      -raportul dintre salariu minim și cel maxim, indiferent locul de muncă sau de statutul social al beneficiarului, trebuie să fie de maxim 1 la 5.

      Ștergere
    3. 20:43-a fost o reala placere sa iti citesc comentariul. Cu oameni ca tine, nu este totul pierdut in tara asta!

      Ștergere
    4. Pai,ai spus ca trebuie sa fim platiti la fel si ai dreptate,dar gresesti la raport,trebuie sa fie 1\2, nu 1\5

      Ștergere
    5. Anonim 04.04.ora 06:27
      Daca crezi că cineva își va bate capul, își va macină sănătate și își va risca viața doar pe un salariu egal sau de doua ori mai mare decât al omului care-i face curat la birou, te înșeli.
      Când am spus că raportul trebuie sa fie de maxim 1 la 5 m-am referit, de exemplu, la faptul că salariul minim brut să fie de 2.000 de lei și cel maxim în societate trebuie să fie de 10.000 de lei, indiferent dacă este al patronului celei mai mari firme din țară sau al președintelui țării.
      Între aceste valori trebuie să se găsească salarii de bază cu coeficienți diferențiați în funcție de studii și de importanta socială a muncii prestate, precum și sporurile pentru: conducere (dar și modul de răspundere pecuniar sau penal pentru efectele deciziilor și ordinelor pe care le dă sau pe care nu le dă la timp), risc de îmbolnăvire sau moarte, de competență (experiență), ajutorul pentru creșterea copiilor (dar condiționat, în funcție de cum sunt crescuți și educați, în familie, de părinți, acei copii).
      Să ști că adevărata bogăție a unui popor este calitatea indivizilor care îl compun și al conducătorilor săi, din toate domeniile și pe toate nivelurile.
      Un popor educat, cu dragoste de Dumnezeu și țară va ști să facă legi bune și va ști să aleagă conducători care să-i conducă bine, cu smerenie, asemenea Mântuitorului Hristos care în Joia Mare, înainte de Cina cea de Taină a spălat picioarele celor 12 ucenici, inclusiv ale vânzătorului Său, Iuda Iscarioteanul, cu toate că știa că îl vându-se.
      Dar și că, același popor se va supune legilor sale și deciziilor conducătorilor săi, știind că numai astfel se întărește coeziunea poporului, că le va fi bine și vor progresa, altfel vor cădea în dezordine și anarhie din care de regulă apar regimurile extreme, de tip fascist sau comunist, regimuri fără de Dumnezeu, sau vor fi robii ai altor oameni (de regulă a marilor trusturi și bănci care sunt conduse de oligarhii economico-financiari mondiali).
      "Căci, atunci când se ridică sus oameni de nimic, nelegiuiții mișună pretutindeni" Psalmul 11 al lui David.

      Ștergere
    6. Gresesti,vor fi foarte multi doritori sa ia 40 in loc de 20,iar bataie de cap are si strungarul si electricianul,la fel ca si birocratul( s-a studiat solicitarea creierului in diverse meserii). Diferenta intre 40 si 20 e enorma,cel cu 20 supravietuiste si poate economisi 2,cel cu 40 economiseste 22, deci raportul este 11. Se vede ca te crezi superior,crezi ca tu meriti 100. Cel care intradevar merita 40 are si alte avantaje,de exemplu va putea avea o sotie frumoasa si cu salariu de 40.

      Ștergere
    7. Anonim 04.04 21:17 așa este, o să punem strungari, frezori și electricieni sa organizeze sistemul medical, învățământul, cercetarea, macroeconomia țării, finanțele, apărarea și siguranța țării, etc.,că vorba ia, la astea, la mașini și la fotbal se pricep toți, mai ales dacă intra în politică sau are o relație în partidul de guvernământ.
      Am vrut să spun că trebuie să fie un sistem unic de salarizare atât la privat cât și la stat, care să reflecte aportul fiecăruia la progresul, stabilitatea și bunăstarea generală a țări.
      Dacă nu vom pune adevărați profesioniști, în loc de clienți ai partidelor, să conducă domeniile vitale ale țări și nu-i vom aprecia cum merită și cum se procedează în toate statele dezvoltate, nu vom ieși niciodată din această situație.
      Cel mai recent exemplu este cel actual, când sistemul medical a fost condus atât la centru cât și în teritoriu de oameni incompetenți, care a dus la lipsa de personal din spitale, de echipamente și de medicamente.

      Ștergere
    8. China e in frunte pt.ca diferenta intre salariul unui director si muncitor e mica. Pe vremea lui Ceausescu salariul directorului era dublu fata de al tractoristului iar grija lui era sa ramina pe post,nu sa plece intr-o functie cu bataie de cap mai mica

      Ștergere
    9. Anonim 07:29 ai dreptate cu condiția ca la salariul de baza trebuie adăugate sporurile de risc, competența și conducere.

      Ștergere
    10. Anonim6 aprilie 2020, 02:57- Crezi ca fara spor de conducere nu ar vrea incompetentii sa ne conduca? Au ei alte avantaje, de exemplu, sa-si faca treburile personale dupa ce dau la altii sarcini

      Ștergere
  8. Maria,pe timp de criza,daca tot stau oamenii in casa si nu au ce face,lasa comentariile sa curga,neaprobate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria, acele cuvinte Le_a spus in gradina Getsemani ,nu cand era pe cruce. Pe cruce a zis :Tata,iarta_i ca nu stiu ce fac. Numai bine .

    RăspundețiȘtergere
  10. Adevărat este după cum spune d-na Maria.
    Sf. Ap. și Ev. Ioan spune că "ispita păcatului vine de la trup, de la oameni și de la diavol". Ori ce copil care se naște vine cu anumite patimi în trupul și sufletul său, din viețile anterioare, și altele transmise de la părinți la copil prin codul genetic după cum arată pr. Arsenie Boca în cartea "Cărarea împărăției". Dacă n-ar fi așa ar rămâne în rai cu sfinții până la a doua venire a Mântuitorului Hristos.
    Ca să ne putem mântui noi trebuie să ne ducem crucea pe care Tatăl Ceresc ne-a dat-o la naștere, luptând cu ispitele din noi și cele care vin de la lume și diavol, și făcând Preasfântă Voia Sa în tot tipul și în tot locul.
    Părinții sunt primii din lume cu care copilul vine în contact și cei mai influenți asupra comportamentului său, care au obligația să fie un exemplu pentru copil în împlinirea celor arătate mai sus, adică în ducerea războiului duhovnicesc individual.
    Din păcate, în țara noastră ca și în toată lumea, mulți părinți și bunici nu mai sunt un exemplu pentru copiii și nepoții lor, ajungând să fie amăgiți de diavol, slujind banilor și lui "mamona" (avere dobândită pe căi necinstite) și nu lui Dumnezeu.
    Poate că din acest motiv, acest virus este mai mortal la cei de peste 65 de ani. Poate că astfel Dumnezeu-Tatăl vrea să scoată de sub influența vechilor generații, noile generații, așa cum a făcut cu evreii în vremea proorocului Moise, care au rătăcit prin deșertul Sinai 40 de ani până cânt toți cei care s-au îndoit de Dumnezeu și nu au vrut să se lupte cu filistenii după cum le poruncise Dumnezeu, au murit.
    Astfel Dumnezeu încearcă ca urmașii noștri să se trezească și să se întoarcă la credință, trăind după Preasfântă Voia Sa. Pentru că El nu "vrea moartea păcătosului ci să se întoarcă și să fie viu".
    În concluzie, noi cei ce suntem părinți și bunici, ar trebui să ne trezim și săi trezim și pe copiii și nepoții noștri, întorcându-ne cu toții la credință, până nu este prea târziu, pentru că altfel pot urma și ispite și mai mari.

    RăspundețiȘtergere
  11. Are dreptate doamna Maria, copii trebuie crescuți cu dragoste si iubire de Dumnezeu.
    Acum ce vina are doamna Maria ca a primit acest mesaj asa cum la primit,eu asta nu inteleg la dv.fratilor,ce vina are?
    Noi dacă pute să-l intelegem bine dacă nu,nu nu mai blamați,e păcat.
    Haideți Doamne Ajuta tuturor,sanatate si bucurie sa ne dea Dumnezeu ca de la o vreme lipseste,
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  12. Marioara surioara, dupa. Fiul omului, .iisus. Hristos, nu dupa noi cei de rand, ce- i asa de greu de intales, mesajul nu ai gresit, draga noastra surioara. Pa.pa. va iubiresc pe toti ma copii. Tai.tai.

    RăspundețiȘtergere
  13. Marioara surioara, despre sapun: mai am inca o jumatate de sac deala deal nostu, nu ce sa vinde acuma, deala cu rostopasca, urrzica, foi de nuc, etc. Pai o facut si nemtii acuma cativa ani un studiu si o recunoscut ca ala traditional ai al mai tare din parcare, in sensul ca distruge doar bacteriile si virisii periculosi pt. Organism, in schimb sampoanele, invers!!! Nu- i de la mine scorneala. Atunci cu ce fel de sapun ne spalam? Intreb si io ca ultimu ardelean incet la minte...pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
  14. Siapai de blide: pai hierb ma copii cenuse cu apa de sticlesc ma blidele, pai da... Si le mai frec si cu slanina de arata ca outale de pasti. Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamne,Iisuse Hristoase,milueşte-mă pe mine ,păcătoasa si ajută-mă te rog!Mulțumesc frumos pt.toate!

    RăspundețiȘtergere
  16. Bravo Ilie,numa sa ai ce pune in blide-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Craciune tata, o zama de fasaica combinata cu urzici,o bucata de prescura, un pahar de vin rosu inainte.injumatautit cu ceai din lemn dulce, menta, cuisoare, lamaie, miere si sa vezi curatenie totala de le place si bacteriilor din burta.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ilie,eu mi-am facut rezerva de halva de post facuta la Sighii si fasole boabe. Pina moare coronavirusul ,sau se schimba banii.
    Sa-ti creasca mare nepoata.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. Mare dreptate aveti,domnu Ilie domnu Crăciun,ma bucur enorm sa aud aceste lucruri frumoase pline de umor.
    Doamne Ajuta si sanatate multa la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  20. Azi dimineata dau de. Malica mascata. Ce faci tu copila cu aia, ati da incredere, ori ai la moda? Nopai asa sa cere, ma ilie. Tu, io nu pui botnita ca nu musc. Tu traba sa ma- ntapi, ca altfel nu esti sanatos. Ai vrea tu sa- ti aduci aminte de anofelu meu care t- o facut bine.

    RăspundețiȘtergere