luni, 6 aprilie 2020

PANDEMIE DE ANEMII ???

fotografia ta de profil, Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, floare.
Stam acasa!!!
Stam acasa si vom scapa de Coronavirus !!!
Sa ne spalam cat mai des pe maini ,cu apa si cu mult sapun!
Sa mai avem puţina rabdare,si viata noastra va reveni la normal !!!
                                                  
                                           5 Aprilie 2020,ora 5,17 !

                                  Dragii mei,

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
          "Lumea nu are voie sa iese din case !Acest lucru aduce Anemii!
            Aceasta situatie ,a declansat Pandemie de Anemii !"
După care,glasul nu a mai continuat.
Dragii mei, cunoasteti deja cu totii,faptul ca,am scris despre aceasta PANDEMIE Coronavirus inca din anul 2017.
14 iun. 2017 - Noapte de 13 -14 Iunie 2017,ora 1,16! Dragii mei, În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva cumplit.
Chiar si in 2013 am avut un Mesaj in care, scriam cu claritate ca oamenii mureau din pricina afectarii plamanilor.
Din nefericire dragii mei, acest Coronavirus a facut deja multe victime,chiar daca majoritatea sunt persoane in varsta,este extrem de dureros si de trist,atunci cand pierdem pe cineva drag.
Am fost acuzata de unii cititori precum ca,as fi mintit sau nu am stiut ca vor muri oameni de Coronavirus,atunci cand am intrat in direct la AGENTIA VIP - ANTENA STARS.
Dragii mei,am stiut ca vor muri oameni de Coronavirus!!!
Asa cum stiu ca se vor mai intampla multe lucruri care ne vor aduce lacrimi si suferinta,dar nu am putut si nici nu pot sa fac rău semenilor mei ,inaintea Răului ce urmeaza sa vina peste noi toti.
Daca as fi spus ca urmeaza sa moara oameni de Coronavirus in Romania,probabil ca multi ar fi murit de inima ,de stres si ingrijorare, inainte ca sa se instaleze Coronavirusul in Romania.
Mai bine sa sufar eu,decat Semenii mei din pricina celor spuse de mine de la Duhul Cel Prea Sfant.
Ce se va intampla după ce va trece aceasta Pandemie, căci va trece cu siguranta,nu mai este mult, eu nu stiu a va spune.
Deocamdata,trebuie sa stam in casa si sa respectam cu strictete regulile impuse de Autoritati in timpul Starii de Urgenta.
Este spre binele nostru al tuturor!
Sa fim tari prieteni,sa avem Credinta intru Domnul si Dumnezeul nostru al tuturor si intru Prea Curata Fecioara Maria, si vom fi salvati de aceasta molima ce a cuprins lumea toata.
Sa ne amintim cu dragoste si cu multa speranta si nadejde in Dumnezeu ,de acest articol:

VIRUSUL SE VA OPRI INAINTE DE URNE - Dumnezeu există ...

VIRUSUL SE VA OPRI INAINTE DE URNE ! 23 Martie 2020,ora 23,50 ! Dragii mei, In aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spunea ...

  23 Martie 2020,ora 23,50 !

                                 Dragii mei,

In aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spunea ceva uimitor.
Glasul spunea asa:
            "Nu ma gandeam la raspandirea virusului! 
             Nu ma gandeam la varful lui!
Dar un alt glas foarte sigur pe el , spunea asa:
             Se va opri virusul ,inainte de Urne !
Si vad inspre Sud-Vest o sala mare si multe Urne de vot,Urne din acelea din plastic transparent.
Pe langa si printre Urnele de Vot, se plimbau votantii ca sa puna Buletinele cu votul lor.
Dar primul glasul insista:
              Dar ce,s-a dat gaz marin ?(posibil sa fi spus:sarin ,si am inteles eu marin)
Si in loc de raspuns direct,i s-a grait asa:
              Să nu ne temem!
               Sa nu ne temem!"

Dragii mei, acesta a fost Mesajul,eu asa l-am scris precum l-am primit!
Asadar,sa avem mare grija de noi, sa respectam cu sfintenie masurile de preventie  si nu in ultimul rand,sa stam acasa !
Va veni si ziua in care,ne vom putea imbratisa si vom râde din nou !
CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

10 elemente comportamentale care trebuiesc urmate:

    1. Spălați-vă mâinile de multe ori.
    1. Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute;
    2. Nu vă atingeți ochii , nasul si gura cu mâinile;
    3. Acoperiți-vă gura și nasul daca stranutați sau tușiți;
    4. Nu luați medicamente antivirale si nici antibiotice decât în cazul în care va prescrie medicul;
    5. Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool;
    6. Utilizați masca de protecție doar în cazul in care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave;
    7. Produsele ”MADE in CHINA” sau pachetele primite din China nu sunt periculoase;
    8. Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele in carantina din Europa de cel puțin 14 zile;
    9. Animalele de companie nu transmit coronavirus.
      1. Spălați-vă mâinile de multe ori
Spălarea și dezinfectarea mâinilor sunt acțiuni decisive pentru a preveni infecția. Mâinile se spală cu apă și săpun cel putin 20 de secunde. Daca nu exista apă și săpun, puteți folosi un dezinfectant pentru mâini pe bază de alcool de 60%.
Spălarea mâinilor elimina virusul.
      1. Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute
Mențineți distanța de cel puțin 1 metru între dumneavoastră și alte persoane, în special când acestea tușesc, strănută sau au febră, deoarece picăturile de salivă pot transmite virusul de la o distanță apropiată.
      1. Nu vă atingeți ochii , nasul și gura cu mâinile
Virusul se transmite mai ales pe cale respiratorie, dar poate intra în corp prin ochi, nas și gură, astfel eviați atingerea dacă nu v-ați spălat bine mâinile.
Mâinile intră in contact cu suprafețele contaminate de virus răspândidu-se in tot corpul .
      1. Acoperiți-vă gura și nasul dacă strănutați sau tușiți
Dacă aveți infecție respiratoare acută, evitați apropierea de alte persoane, tușiți cu gura acoperită sau într-un șervețel de preferat de unică folosință, purtați mască de protecție si spălați măinile. Dacă in momentul în care tușiți vă acoperiți gura cu mâinile ,puteți contamina obiecte sau persoane cu care veniți în contact.
      1. Nu luați medicamente antivirale și nici antibiotice decât în cazul în care vă prescrie medicul
Momentan, nu există cercetări științifice  care  evidentiază ca folosirea medicamentelor antivirale, pot  preveni infectarea cu noul coronavirus (Covid-19). Antibioticele funcționeaza doar  impotriva bacteriilor nu împotriva virusului.
Covid-19 este un virus, deci nu se utilizează antibiotic ca și metodă de prevenire sau tratament, decât în cazul în care se constată și o infecție bacteriană.
      1. Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool
Dezinfectanții chimici ce pot ucide noul coronavirus (Covid-19), sunt dezinfectanți ce conțin, clor, înnălbitori, solvent, etanol de 75%, acid paracetic si cloroform. Medicul și farmacistul dumneavoastră vor ști ce să recomande.
      1. Utilizați mască de protecție doar în cazul în care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave
Organizația Mondială a Sănătății, recomandă folosirea  măștii de protecție doar în cazul în care suspectați că ați fost contaminat  cu noul coronavirus, și prezentați simptome de tuse, strănut, sau în cazul in care acordați asistență unei persoane care este suspectă de a fi infectată cu noul coronavirus. (O calatorie recenta în China sau zonele in carantina din Europa, cu simptome respiratorii).
UTILIZAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE – ajută și limitează  răspândirea virusului dar trebuie să fie folosită împreună cu celelalte măsuri de igienă printre care spălarea mâinilor pentru cel puțin 20 de secunde. Nu este necesar a se  folosi măști de protecție suprapuse una peste alta.
      1. Produsele MADE in CHINA sau pachetele primite din China nu sunt periculoase
Organizația Mondial a Sănătății a declarat că persoanele care primesc pachete din China nu se supun nici unui risc de a se contamina cu noul coronavirus, deoarece acesta nu trăieste mult timp pe suprafețe . Până în prezent nu există nici o dovadă că produsele/obiectele produse în China pot transmite noul coronavirus (Covid-19).
      1. Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele in carantina din Europa de cel puțin 14 zile
Perioada de incubație a noului coronavirus, este cuprins intre 1 și 14 zile. Daca v-ați întors dintr-o călătorie din China sau zonele in carantina din Europa de mai puțin de 14 zile sau ați intrat în contact cu persoane care s-au întors din China sau zonele in carantina din Europa de mai puțin 14 zile și aveți febră, tușiți, prezentați dificultate respiratorie, dureri musculare și stări de oboseală, sunați la 112 pentru a primi informații necesare. Purtați mască de protecție dacă intrați în contact cu alte persoane, folosiți servețele de unică folosință și spală bine mâinile.
10.-Animalele de companie nu transmit coronavirus
În acest moment nu există dovezi că animalele de companie, câini și pisici pot fi infectate de virus. În orice caz, trebuie  să ne spălăm tot timpul mâinile cu apă și săpun după ce intrăm în contact cu animalele de companie.
                                                    Cu dragoste,Maria.


            

30 de comentarii:

  1. Anemia=lipsa de fier,duce la Depresii.Corpul nu poate asimila din stomac fierul daca odata cu masa din stomac nu e si vitamina C maxima in catina citrice fructe sau verdeturi.
    De aceia fierul se asimileaza cel mai bine din verdeturi mai aleprimavara cind sint crude;urzici,salata poate fi si cea salbatica-salatica,leurda care da prima primavara
    care in plus are si folati=vitamina B9 esentiala in anemie dar si pentru gravide.
    Iar pentru revigorarea corpului primavara face minuni ceaiurile din toate crengile[ si uscate] care au spini;maces,catina,paducel zmeura,dar importanta e si gemoterapia-consumul mugurilor de plante si pomi care contini elemente vitale ca hormoni de crestere si enzime-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Și mișcarea în aer liber și soare are rolul ei pentru sănătate . Va urma și o pandemie de foame. Să trecem și la vești mai bune se pare că s-a hotărât încheierea mascaradei Covid19 undeva pe la sfârșitul lui aprilie jumătate lui mai. Nu de alta dar se termină marfa de pe stoc și rămâne lumea fără mâncare și mulți nu au chef și de mișcări sociale așa că se incheie circul. Au fost lipsiți oamenii de biserică de Sfintele Paști probabil și asta s-a dorit. Datele cu morți și infectați au început să scadă așa-i când se dă ordin pe unitate. Deși nu s-a descoperit vre-un tratament minune dacă în Italia după prima săptămână de carantină numărul morților și a infectaților creștea în Spania după o săptămână de carantină a început să scadă. Hai că la italieni ar fi mai credibilă scăderea după trei săptămâni de carantină dar la spanioli nu ține. Surpriza este că în mai multe țări numărul de infectați și morți este în scădere. Nu de alta dar trebuie să se încadreze toți în plan. Italia a început să strice aranjamentele au zis că vor începe producția și vor deschide granițele. Așa că dacă nu mai merge aranjamentul ca să nu rămână unii cu covidul în mână au hotărât să se vindece cu toții . Ce ți-e și cu pandemiile astea vin și pleacă la comandă. Veți asista la o scădere zilnică la unison dar treptată ca să se mențină aparențele unei pandemii. Și la noi au început minunile după doar o săptămână de la anunțul fiicei parlamentarului pnl Chițac ca fiind grav internat la reanimare acesta a și fost externat pe picioare și vindecat. Și-a jucat rolul de început al circotecii naționale covid. Singurul care anunță la ordin apocalipsa a rămas Rafila care în nebunia care stăpânește România a ajuns să hotărască și cât timp vor sta granițele țării închise. Mă scuzați dar,, specialiștii,, ăștia Rafila, Tătar, Cercel în afară de a sta toată ziua pe tv ce altă ocupație mai au? Și o altă veste bună venită de la,, specialiștii,, noștri dacă în urmă cu două săptămâni masca purtată era ineficientă acum că tot a început fabricarea lor pe plan local a devenit eficientă ba chiar obligatorie că deh trebuiesc vândute. Halal specialiști. Planul odată cu încetarea epidemiei de prostie este salvarea conducerilor țărilor așadar folosirea mass-media de data asta în crearea altor scenarii, ode conducătorilor care au gestionat criza prin crearea unor scenarii apocaliptice de la care națiunile au fost salvate. Pomparea unor bani în măriri de salarii sau alte ajutoare doar pentru a se salva,știind faptul că multe guverne odată cu sfârșitul crizei vor fi pe buza prăpastiei în preferințele electoratului. Va fi o mare provocare la noi când va trebui șeful statului să dea lămuriri cum de în timp ce lumea era bruscată pe stradă și încuiată în casă, lăsată fără drepturi și supusă unor constrângeri el apărea la tribuna Cotroceniului bronzat. În timp ce lumea se chinuia el se bronza ca apoi să țină discursuri sterile căscându-și gura cu dinții albi în contrast cu fața neagră ca un șef de stat African. Dar să vezi cum o să se gudure el când o să numere banii obținuți din amenzi ca un copil banii adunați cu plugușorul ca să vadă dacă îi ajung de ceva excursii la schi sau prin Miami. Din fericire pentru noi și nefericire pentru bronzat socoteala de acasă nu se va potrivi cu cea din târg o să îi ajungă doar de o suspendare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat dreptate ai, gates a anuntat ca in america nu vor fi atatea cazuri cat au preconizat, italia deja e mai bine si inca o "minune" a inverzit coroana de spini de la o statuie a lui Iisus.

      Ștergere
    2. Doi neuroni 00.54.virusul se opreste datorita Rugaciunii; cu productia de masti ai nimerit-o asa e,vor bani;
      Bronzarea este naturala
      tampitel ?

      Ștergere
  3. Virusul sau instalarea 5G?

    Sper ca nu e adevarat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01.45 termina cu prostiile!

      Ștergere
    2. 01.45 cand te-oi imbolnavi sa suni la DSP si sa spui ca esti bolnav de 5G. Vai de creierul care nu judeca!

      Ștergere
  4. Si daca stii de ce nu scrii pe blog tot?

    RăspundețiȘtergere
  5. 0.54 esti bolnav de scenarita. Ai ramas cu sechelele din comunism. Mai aveai putin sa zici ca americanii sunt de vina pt tot. Daca o sa ai " norocul" sa iei virusul, atunci sa dai mesaje si sa ne spui cat de " sanatos" ai ramas dupa trecerea prin reanimare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anemiile pot fi și de la "gazul Sarin" ați avut un mesaj.

    RăspundețiȘtergere
  7. Informatii in timp real de corona, puteti afla de aici.
    https://www.worldometers.info/coronavirus/

    RăspundețiȘtergere
  8. Și la țară tot în casă,dacă e satul mic?

    RăspundețiȘtergere
  9. Statul în casa pe termen lung duce la scăderea imunității! Când vom ieși din nebunia și mascarada asta vom fi exact ca puii de la incubator. Mai oameni buni, am stat toată iarna în casa, acum primăvară ne ajuta organismul sa l refacem prin tot ce ne oferă mama natura, razele uv care sunt cele mai bune primăvară ajuta la combaterea multor boli:fungi bacterii și chiar și viruși!!! De ce nu se spune la TV aceste aspecte, care sunt mult mai vitale și ne indoctrineaza cu,, stați în casa"s. Stau de o luna la tara in curte, ies în gradina că am ce face, merg în sat îmi fac cumpărături și vad ca nu se mai prinde boala de mine! Am ajuns la 47 de ani și n am vut nici măcar gripa sezoniera. Dacă am răcit am răcit vra în luna lui cuptor și ăsta la ctiv ani odată. Nu mi e frica de asa zică gripa cov 19,cat îmi este frica de Cel de Sus.Cei care aveți și și stati la case ieșiți în curte și stati cât mai mult la aer, este mult mai sănătos decât închiși între patru pereți! Sănătate maxima va urez din toată inima și sa auzim numai de bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Iertati-ma dar nu ma pot abtine sa nu scriu aici din ce vad eu ce se intimpla in Romania nimeni si nimic nu isi va asuma raspunderea in special autoritatile in anumite cazuri minore in vreme de pandemie unde vor fi tot felul de escroci(ex:deghizati in politisti sau sub alte forme)vor sa faca bani de pe romani pe cind legea spune clar ca toata lumea nu este mai presus de lege. In totdeauna orice persoana are obligatia sa se legitimeze insa mare atentie la cei care se legitimeaza(pot fi legitimatii false care nu corespund cu realitatea) o stiu din proprie experienta. Ce vreau sa mai zic,pot sa fiu intelegator dar daca face abuz de putere trec direc la fapte nu stau pe ginduri.Nu incerc sa manipulez lumea mai ales ca sint de partea dreptatii si ma incred in dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cei care vor sa stie mai multe de 5G urmariti saptamina asta pe Nasul Canada.

    RăspundețiȘtergere
  12. Era uit,mai putini cunosc rolul benefic impotriva anemiei al vitaminei D care in conditii normale s-a constatat ca e sub valori normale la 60 procente din oameni,mai ale la batrini si la toti dupa iarna si izolarea in casa impusa de coronavirus.
    Cea mai buna metoda de a o asimila e sa stai un sfert de ora la soare acum fie si la geam de preferat cu el deschis pentru ca sticla mai opreste din ultravioletele UVB.
    Alte surse;lactate,brinzeturi,pestele ,oul ,Uleiul de peste de ficat de Cod,ciupercile-la care se poate creste cantitatea vitaminei D daca sint taiate si lasate cu lamelele de jos in sus la soare timp de o ora.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Auzi mai tentativa de destept "Anonim6 aprilie 2020, 14:09", daca mai intri pe aici e bine sa inveti si pe altii ceea ce zic eu acum de vitaminele luate de la soare. In primul rind de la soare daca, stai prea mult pe plaja poti lua niste ultraviolete sau cum ai zice la radiatia aceea ca nu mai tin minte. Cum se ia vitamine de la soare ati/va spun eu acum. In primul rind trebuie sa postesti cu cateva zile (2-3) in urma. Mergi unde este un camp deschis de vegetatie ft multa si inconjurat de cat se poate de multi copaci. In zilele calduroase de vara este bun intre orele 7-10 dimineatza. Trebuie sa stai in meditatie tip yoga sau in rugaciuni. Adica dupa ce ati faci rugaciunea, ramai asa cat se poate de mult. Prin impreunatul palmelor te descarci de energia statica sau/si negativa 1-2 ore si dupa aceea stai cu mainile deschise sa te incarci cu energie pozitiva 0,5-1 ora. In momentul in care stai la soare dimineatza pe stomacul gol, automat corpul tau va trage vitaminele din aburii plini de vitamine ceea ce ies din verdeatza cu ajutorul soarelui. Asa cum soarele evapora apa, asa si seva din iarba plina de vitamine, iese afara din iarba. Iarba este de mai multe feluri precum si legumele si fructele, numai ca in iarba vitaminele sunt mai compresate decat in fructe si legume. Din copacii care esti inconjurat, ati va cadea oxigenul care il vei trage usor si se numeste energie pt ca este energie in oxigen. Dupa ora 10 am soarele este ft tare si va da dureri de cap, nici decum vitamine. Vitaminele ies din iarba cu ajutorul soarelui. De la soare puternic, pot sa iei niste insolatie sau radiatii, in rest ciuciu. Multi au auzit ca iei vitamine de la soare dar, nici unul din desteptii astia nu stiu cum se propaga. Asta este o metoda veche din YOGA pt cei care stau in posturi si meditatie/rugaciuni. Poate ati observat atunci cand este soare puternic nu aveti pofta de mincare? Este ceva natural. Corpul tau se poate hranii cu vitaminele din iarba cu ajutorul soarelui. Si totusi ca se apropie pastele eu, va doresc un "sa pasteti fericit".

      Ștergere
  13. Tocmai au fost amanate alegerile. Deci mai dureaza pana se va opri virusul.

    RăspundețiȘtergere
  14. SUA acorda 600 dolari pe saptamina pe linga somajul tehnic.
    Astfel ca cei mai noi angajati care au cele mai mici salarii iau intre 3 si 4 mii dolari pe luna.
    Deci iau pentru conoravirus mai mult decit luau inainte salar-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. cred ca e vorba de imunitate scazuta = anemie clar ,de aceea sunt atacati cei batrani

    RăspundețiȘtergere
  16. Anemia,adica hrana putina,plus frica plus lipsa de miscare plus scaderea veniturilor,astea vor duce la imbolnavire,adevarata pandemie va urma dupa,asa cum a fost si in 1918,dupa 4 ani de razboi

    RăspundețiȘtergere
  17. Stai bine ma copile ca. Si 4. Si4 g plus si - or facut datoria. Urmeaza 5 g, al mai tare de douazeci de ori, vaccinare obligatfortata, ca deaia o votat parladementul nost, plus derogarile de la drepturile omului cerute de ihalesii nosti si ui asa suntem pinte primii cu capu- n gard. Oioioi!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Io v- am mai zas, ca noi stam acasa la noi, da aia cu chemtrailisurile di ce nu stau acasa sa o spreyeze pa mama lor mamona??? Intreb si io ca un ardelean mai incetut la minte care- i zacea lu. Dumnezau dragutu ca are de toate da ai mai traba numa o tara de viteza. Da noi ardelenii gustam fistecare clipa traita pe pamant. Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ma copii, nu de alta, da cand te te graghesti prea tare , sa gata mosoru mai iute, ori sa rupe ata si nu mai ai cand sa o innozi. Va iubiresc pe toti ma fete si feti frumosi din lacrimile pline de dragoste ale. Tatalui. Ceresc.

    RăspundețiȘtergere
  20. Anemiile duc la boli ale sangelui , la leucemii .

    RăspundețiȘtergere
  21. Orice virus de tip gripal orice gripa nu mai are aceeasi putere la venirea caldurii verii nu ca cineva ar fi hotarit ..vedeti situatia buna a tarilor din emisfera sudica..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce i-ar scadea puterea? Nu cumva cauza bolilor nu sint microbii, ci frigul, foamea, grijile?

      Ștergere
  22. Pentru lipsa de fier=anemie sint foarte bune leguminoasele SOIA.FASOLE Linte,care sint si de post ,
    Dar atentie la cei cu hepatite pentru ca au si grasimi trebue ca ei sa le consume in cantitati mai mici-craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. Cicero, ta to suit yoga la cap de ati da pafara ma.

    RăspundețiȘtergere