vineri, 3 aprilie 2020

NU SUNTEM SINGURI !!! MÂNTUITORUL STA LA MASA CU SFINTII SĂI APOSTOLI !

fotografia ta de profil, Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, floare.
Stam acasa!!!
Stam acasa si vom scapa de Coronavirus !!!
Sa ne spalam cat mai des pe maini ,cu apa si cu mult sapun!
Sa mai avem puţina rabdare,si viata noastra va reveni la normal !!!
                                               

                                  3 Aprilie 2020,ora 3,33 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit o Lumina alba si orbitor de stralucitoare,Lumina ce-mi arata un al Cer; un Cer ca un amurg.
În acest Cer divin dragii mei, vad o masa mare din lemn maro inchis, o masa dreptunghiulara  unde,de jur imprejur stau multi sfinti cu aureole deasupra capului,aureole stralucitoare ca Soarele.
Dumnezeu există - Mărturii.: EU SUNT ALFA SI OMEGA ! DUHUL CEL ...Dumnezeu există - Mărturii.: EU SUNT ALFA SI OMEGA ! DUHUL CEL ...Dumnezeu există - Mărturii.: EU SUNT ALFA SI OMEGA ! DUHUL CEL ...
Rugăciunea asta te ajută mereu | B1.ro
In singurul capat ramas liber al MESEI SFINTE,sta IISUS HRISTOS Domnul si MANTUITORUL nostru al tuturor.
Este imbracat cu vesminte albe de lumina orbitoare,are parul de un castaniu inchis precum castanele coapte ,păr inelat si lungut pana pe umeri.Ochii Lui IISUS HRISTOS sunt de un albastru ca de oglinda,un albastru precum seninul Cerului.

Dumnezeu există - Mărturii.: MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IISUS ...Iisus Mantuitorul nostru: Icoane grecesti Iisus Hristos.
Mantuitorul nostru bun si drag, Isi tinea ale Sale maini intinse pe masa,iar degetele Sale erau impletite unele cu altele, asa cum facem noi cand ne rugam.
Schimbarea la față 2019. Sărbătoare importantă azi! Ce nu ai voie ....
Deasupra Mesei sfinte din CERUL Lui DUMNEZEU,deasupra tuturor dar si a Lui Iisus Hristos au aparut trei Porumbei albi si imaculati care, stateau pe loc,dar dadeau din aripi asa precum dau in zbor.
Dar intr-o clipa,doi dintre Porumbeii albi au disparut si a ramas doar unul singur.
Dumnezeu există - Mărturii.: DUHUL CEL PREA SFANT,DEASUPRA PATULUI ....
Acest porumbel alb imaculat si pufos, orbitor de stralucitoar,a inceput a zbura in jurul Mesei sfinte,deasupra Apostolilor si a Lui Iisus Hristos,in cerc.
In zborul Său,Duhul Cel Prea Sfant lumina Masa sfanta si pe Sfintii Săi, in frunte cu IISUS HRISTOS,intr-o lumina in alb - auriu orbitor de stralucitor.
 Mantuitorul dragii mei, se aplecă inspre Apostolii Săi si graia cu ei; se sfatuiau cu totii.
Dragii mei,sa nu deznadajduim! Veti vedea ca in Noaptea Sfanta a INVIERII DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS ,vom putea merge sa luam Sfanta Anafura si cu SFANTA LUMINA !
Sa ne rugam cu inima si cu sufletul, cu toata fiinta noastra ,si ne vom bucura cu totii de Trup si Sangele Domnului prin Sfanta si dumnezeiasca Impartasnie,prin dumnezeiasca Liturghie din noaptea INVIERII DOMNULUI.  
Sa credem numai ca asa va fi, iar IISUS HRISTOS ne va darui hrana pentru sufletul nostru,hrana pentru inima noastra mult intristata.
PREA SFANTA TREIME si MAICA DOMNULUI cu toti Sfintii Sai,vad prin ce trecem noi Fiii Săi;cunosc durerea si inima noastra; cunosc framantarile noastre.
Sa batem dragilor las USA LUI DUMNEZEU,prin Rugaciune fierbinte si cu lacrimi udată,si ni se va deschide.Sa strigam catre DOMNUL ca sa ne ia acest VIRUS ucigas dintre noi si de pe tot Globul pamantesc,si ni-l va lua.
Dar,exista un dar,sa-I promitem ca de azi inainte nu vom mai lasa SFINTELE SALE Biserici goale,ca ne vom inchina LUI si MAICII Sale,atat dimineata cat si seara,si pe tot parcursul zilei,fie numai gand si in inima noastra.  
Dragii mei,nu suntem singuri!!!
Avem un TATA in CERUL SFANT; avem pe IISUS HRISTOS IMPARATUL CERESC; avem pe DUHUL CEL PREA SFANT care ne lumineaza inima si sufletul,trupul si cugetul; avem pe Maica Prea Curata Fecioara Maria care,sta in genunchi pentru noi si se roaga Fiului Ei mult prea iubit.
Avem pe Sfintii Săi care se roaga pentru noi cei ramasi pe pămant.Sa ingenunchem si noi,sa ne rugam cu inima si cu sufletul,cu trupul si cugetul.
Sa ne rugam pentru intreaga omenire; sa ne rugam pentru toti MEDICII si pentru tot personalul medical care, sunt acum precum  INGERII Lui Dumnezeu si isi dau toata puterea lor sufleteasca si trupeasca,ca sa salveze vietile oamenilor,vietile celor dragi noua.  
Iar la urma dragilor, sa ne rugam si pentru noi si familia noastra ,ca sa fim sanatosi,sa fim iertati pentru toate cate am gresit cu voie sau fara de voie, si nu in ultimul rand, sa multumim Domnului si Maicii Domnului,pentru toate cate ni se intampla in viata noastra,fie ele bune sau mai putin bune.
O sa vedeti ca,MINUNEA se va infaptui!
 Ne vom putea bucura de Sfanta Lumina a Invierii Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos ,precum si de Sfanta Anafura care ,impreuna cu Lumina sfanta,sunt medicamntele sufletului fiecarui crestin!
Sa cautam fratilor, a nu face rău nimanui cu buna stiinta.BINELE sa-l rasadim in sufletul semenilor nostri,dar Răul, sa-l trimitem de unde a venit;adica,in focul cel de veci al iadului.
                                Cu dragoste,Maria.                             




36 de comentarii:

  1. Un medic militar trecut prin zonele de lupta cu risc ale Africii spunea ca mai buna decit apa cu sapun pentru spalarea miinilor este detergentul folosit la Bucatarie-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde de detergent; multe sunt deja, nici macar apa de ploaie. Am o curiozitate totusi- cumpara acel detergent din magazinele romanesti?

      Ștergere
    2. Este detergentu acela de la Peni.

      Ștergere
  2. Aia cu statu-n casa pana lesini...e contrazisa, trebuie iesit la aer, la soare...

    http://www.raintv.eu/actual/virusolog-german-izolarea-in-incaperi-este-gresita-soarele-lumina-uv-ucide-virusii/?fbclid=IwAR0ZGYwzEAmdj_3NYDDYWaLnajRHdc15SoJzG_mtOO1PqTQpfm5-YzzwlmY

    RăspundețiȘtergere
  3. Este greu să nu putem merge la Sf. Înviere dar ce sa facem?
    Cu ajutorul lui Dumnezeu și a Maici Domnului nimic nu este imposibil.
    Doamne Mare e Puterea Ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeste Cartea lui Iov din Vechiul Testament si o sa vezi ca Dumnezeu este in tot si in toate. Ti-o spune o persoana care nu merge la Biserica, nu tine post, dar crede...

      Ștergere
    2. Suntem dupa noul testament, in altar pe masa nu se afla toata biblia, ci numai noul testament.

      Ștergere
  4. Magdalena ,doctorul militar nu a spus la TV ce fel de detergent de bucatarie,dar ma gindesc la ceva de vechiul Tix cum am cumparat eu mai nou Sano X produs foarte bun in Israel un produs mai mare ca un Sprei ca marime dar de 600 g pe care-l folosesc de ani de zile fiind sub forma de praf pentru ca curata bine inclusiv oalele arse,doctorul era din BUCURESTI si se referea la curatarea bine a porilor si crapaturilor palmelor.
    El mai spunea ca sta la casa si are copii mici de aceia nu intra niciodata in casa cu mainele si incaltamintea de oras pe care o lasa apoi nefolosita afara citeva zile timp in care mor virusii,iar dupa ce intra in casa primul lucru e ca face o baie completa-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. DOAMNE ajuta-ne sa scăpăm de acest virus ucigaș si sa fim cât mai buni si iertatori.

    RăspundețiȘtergere
  6. MANTUITORUL inca nu a coborat este= ENERGIE-cum sa manance cu APOSTOLII la masa?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim3 aprilie 2020, 22:11
      Nici nu am scris ca MANTUITORUL manca la masa!!!

      Ștergere
  7. Dragomire tata, baga cu noul ierusalim, cuvantul actual, ca ai calculici. Multam fain, ma copile. Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am postat, asta-i ultimul din 29 martie...
      http://noul-ierusalim.ro/index1.php?pg=look&cheie=1507

      Ștergere
  8. Magdalena ,doctorul militar nu a spus la TV ce fel de detergent de bucatarie,dar ma gindesc la ceva de vechiul Tix cum am cumparat eu mai nou Sano X produs foarte bun in Israel un produs mai mare ca un Sprei ca marime dar de 600 g pe care-l folosesc de ani de zile fiind sub forma de praf pentru ca curata bine inclusiv oalele arse,doctorul era din BUCURESTI si se referea la curatarea bine a porilor si crapaturilor palmelor.
    El mai spunea ca sta la casa si are copii mici de aceia nu intra niciodata in casa cu hainele si incaltamintea de oras pe care o lasa apoi nefolosita afara citeva zile timp in care mor virusii,iar dupa ce intra in casa primul lucru e ca face o baie completa.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.gsp.ro/stiri-externe/stiri-extrasport/cutremur-cu-magnitudinea-de-65-produs-in-statele-unite-in-statul-idaho-594646.html

    __

    RăspundețiȘtergere
  10. a sta la masa mai pe romaneste inseamna a lua masa=manca

    RăspundețiȘtergere
  11. Pai sa vedeti ce va iesi lumea in strada dupa criza asta . Ne-au tinut cu ordonante militare inauntru ca sa nu se stranga oameni in Piata Revolutiei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU URMEAZĂ SA IASA NIMENI IN STRADA!

      Nu vad nici un miting si o nici o revolta in perioada următoare, mai precis pana in toamnă.

      De ce incerci sa induci o stare de neliniste la populatie? Ce interes ai?

      Este destul de greu incercat poporul român lunile acestea. Nu cred ca mai are nevoie de pareri ca ale tale, fiindca nu fac bine.

      Ar fi mai înțelept si mai bine daca te-ai ruga pentru tine si pentru cei care in această perioada sunt/sau vor fi infectati cu coronavirus.
      __

      Ștergere
    2. Pai pt.ce sa se stânga?

      Ștergere
    3. 08.38 vorbesti sa te afli in treaba. Revolutie pentru ce? Mare noroc avem ca nu ne-a prins pandemia cu dancila si dragnea ca ne=o luam rau de tot. Macar atat!

      Ștergere
    4. Vai de mine, dar naivi mai sunteti! Va este luata libertatea si voi o dati de buna voie din cauza fricii in fata mortii! Sa nu uitati sa stati izolati in casa si cand o veni cutremurul.
      Eu am o propunere: celor care aveti frica de moarte stati in casa, promitem ca va facem si piata si va lasam sacosile in fata usii sa aveti ce manca. Scoateti capul din nisip si o sa vedeti ca si nemtii au aceeasi problema ca tot globul, dar ei totusi nu au restrictionat plimbatul afara la soare in familie sau de unul singur, cei care sunt instalatori, electricieni etc pot munci etc, nici ei nu au toate drepturile, dar totusi mai au cateva.
      Nu mai tipati la cei care nu vor sa stea acasa ca sunt egoisti, nu ei sunt egoisti ca vor o viata normala, chiar cu pretul de a o pierde, VOI SUNTETI ADEVARATII EGOISTI ca ne obligati si pe noi dupa fricile voastre! Terminati cu egoismul, la toamna o sa devin egoist si am sa va reamintesc ca d-asta nu aveti ce manca.
      Revolutia o sa fie cand nu mai avem de mancare, dar spun de acum suntem singurii vinovati

      Ștergere
    5. 18.29 esti liber sa iesi unde vrei poate direct pe patul de spital daca atat te duce capul! Stii foarte bine de sunt puse restrictii, ca sa nu murim pe capete mai repede decat pot face fata spitalele. Pastreaza-ti „desteptaciunea” pentru tine si lasa lumea cu „naivitatea” ei. Daca citesti tot felul de teorii ale conspiratie sau blogul lui cumpasanu nici nu ma mir ca ai ajuns sa distorsionezi atat de grav realitatea!

      Ștergere
  12. Veti vedea minunea cu ochii vostri si veti intelege ca acolo sus este Dumnezeu Tatal si Dumnezeu Fiul care este Calea, Adevarul si Viata Maria are dreptate in tot ce scrie de la Duhul Sfant acum este momentul pentru rugaciune curata ,sa cerem ajutor si-l vom primi!Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ia te uită care era problema,dacă a mâncat sau nu...Pot fi lucruri simbolice,nu vă bateți capul.Mai bine am încerca să descifrăm ce se întâmplă cu punerea în scenă,actorii îi vedem, dar regizorii,scenariștii...

    RăspundețiȘtergere
  14. 08,38 No, ca nu-i bai,Urma numara turma,sau cum pun contabilii TOTALUL.

    RăspundețiȘtergere
  15. Parerea mea e ca acest coronavirus s-a plantat la acel concurs sportiv militar din China in mod intentionat pentru a ajunge in toata lumea.
    Iar la noi contaminarea ca si in SUA inca din luna Ianuarie, nu cred ca am avut primii morti de luna trecuta ci mult mai devreme dar dezorganizarea noastra specifica si poate interesele politice la ordinea zilei au facut ca sa nu se afle.
    Si mai cred ca principalul si primul vector de trasmitere si intrare in tara la noi a coronavirusului a fost valuta si schimbul valutar-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Specialistii spun ca temperatura de 37 grade omoara coronavirusul in doua zile, asa ca punetii banii intr-o punga si punetii 2-3 zile la copt pe calorifer.
    Dar coronavirusul rezista la temperatura de 4 grade si umiditatea frigiderului timp de 20 de zile,deci tot ce puneti in el trebue bine curatat cu apa cu clor -craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Tot ce trebuie facut este STOP
    5 G. !!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alt spalat pe creier!

      Ștergere
    2. 21.05 dupa ce murim mi-as dori sa ma lase Domnul macar o ora pe acelasi "etaj" cu tine in iad liber atunci ti-as arata eu spalare pe creieri.

      Ștergere
  18. spuneam-sa vina extraterestrii sa ne scape! DACA DUMNEZEU ESTE MAI MIC DECAT EI-pai daca acestia ajuta omenirea cu stiinta lor ar trebui sa opreasca pandemia!-DOAR DUMNEZEU IN TREIME POATE SCAPA OMENIREA-vad ca mesajul meu a disparut ?-eu cred ca exista extraterestri dar nici chiar asa sa ne punem nadejdea in ei!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. 21.05, Ariel cap de purcel , ingrijoratule de spalsrea noastra pe creier, nerusinatule, vezi ca prin M.Britanie au inceput sa arda antenele 5 g.Treci la colt !

    RăspundețiȘtergere