marți, 7 aprilie 2020

NE - A SCAZUT ENERGIA ??? SA FACEM HIOENERGETICE !


                                         7 Aprilie 2020,ora 6,44 !

                              Dragii mei,
In aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea ceva mai ingrijorator .
Glasul spunea asa :
                       "Să vezi cum ne-o scăzut Energia !
                    Dar sa facem HIOENERGETICE !
                   Da, Hioenergetice !
Clipă in care dragii mei,vad o incapere in semiintuneric,unde,pe un scaun statea asezat un barbat imbracat intr-o camasa de culoare albastra. In picioare,langa spatele său, sta un alt barbat care incepe a-i face un MASAJ cu mainile goale,asa peste camasa.
Acest barbat care îi facea Masajul, graia asa:
             "Uite asa,sa intinda până la umeri cu spate cu tot, Hioenergeticele !"

După care, totul dispare din campul meu vizual a ochilor mei inchisi.
Dragii mei, ce inseamna acest Mesaj cu Hioenergetice ,chiar nu stiu a va spune.
Pentru ca eu sa inteleg bine cuvantul,glasul mi-a repetat de trei ori consecutiv cuvantul :
                  Hioenergetice !
Dar ,cu siguranta vom afla impreuna ,in timp!
Atunci cand Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului , ne va descoperi noua totul cu privire la acest Mesaj.
                Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană
Dragilor, fiţi buni si iubitori,faceti fapte bune si credeti in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului ,in Sfintii Lui Dumnezeu ,cu toata fiinta voastra!
                                 Cu dragoste,Maria.
P.S
                                                              Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS,ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 



Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 



14 comentarii:

  1. Masajele spatelui au efecte de ridicare a energiei corpului ,doar atunci cind sint facute cu miinile,lucru dovedit de studiile medicale-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. probabil ca a ajuns putin distorsionat .....si e vorba de Bioenergie ....!

    RăspundețiȘtergere
  3. poate bioenergetice/bioenergi..

    RăspundețiȘtergere
  4. Oricine poate face bioenergie. Pentru el sau pentru apropiati. Ca sa va activati aceasta capacitate aveti nevoie de cateva minute in care sa fiti singuri sa va puteti linisti . Dupa ce va simtiti destul de relaxati ,in pozitia in picioare,talpile picioarelor la nivelul umerilor ,talpile binè lipite de pamant ,fata incaltari.Mainile pe langa corp. Ridicati mainile pe langa corp pana cand cotul face un unghi de 90 de grade . Aliniati mainile ca si cum ati tine o minge in mana si rotiti in sensul invers acelor de ceasornic . Reveniti si apropiati si departati mainile ca si sum va jucati cu o minge. Veti simti o presiune usoara in palme...o senzatie de respingere Repetati de cate ori simtiti nevoia . Asta este bioenergia Dupa ce o simtiti din ce in ce mai mult..vi se incalzes palmele ...aveti senzatia de curent f slab ....puteti face masaj pe propria persoana .

    RăspundețiȘtergere
  5. Premierul britanic Boris la terapie intensiva.
    Occidentul inepe sa recunoasca;Coronavirusul o creatie de Laborator [deocamdata chinezeasca ]de zece ori mai puternica decit Gripa-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Hios este un sistem de operare pentru Android, dezvoltat în Hong Kong de producătorul Tecno Mobile, exclusiv pentru smartphone-urile lor. HIOS a fost lansat prima oară în 2016 și a fost îmbunătățit în octombrie 2019!!!

    Cu siguranță există o interferență periculoasă a frecvențelor radio 5G (mai nou a apărut și 6G) și energia/sănătătea omului.
    Posibil ca omul aflat sub influența iradierilor să fie epuizat energetic și să manifeste inițial oboseală fizică/psihică după care îi va ceda organismul.

    Bioenergeticienii vor ajuta pe ascuns unii oameni - de frică. Ei le vor spune pacienților care este cauza reală a suferințelor lor. Deduc de aici că medicina clasică ori nu va cunoaște cauza, ori doctorii nu vor spune adevărul ... tot de frică. Toată povestea arată mai degrabă ca un plan militar secret care va afecta în mase largi ființele, în special omul!

    RăspundețiȘtergere
  7. HIO- „potcoavă” (os) în formă de potcoavă, situat între baza limbii și laringe;(DEX)
    Hioenergie
    -energie in forma de potcoava pe coloana
    - legatura dintre sistemul nevos simpatic si parasimpatic,
    - calmare prin linistirea simpaticului si energizarea parasimpaticului.
    Mainile sunt bioconductoare . Nimic special si banal .

    RăspundețiȘtergere
  8. HIO- „potcoavă” (os) în formă de potcoavă, situat între baza limbii și laringe;(DEX)
    Hioenergie
    -energie in forma de potcoava pe coloana
    - legatura dintre sistemul nevos simpatic si parasimpatic,
    - calmare prin linistirea simpaticului si energizarea parasimpaticului.
    Mainile sunt bioconductoare . Nimic special si banal .

    RăspundețiȘtergere
  9. Evident ca e vb de tratamente cu componenta bioenergetica unele sint cu atingere altele nu mare parte hulite pe nedrept de Biserici fie pt ca nu vor sa inteleaga sa cunoasca fie din interes pur concurential arogant ..potentialul benefic fiind imens si nu e fructificat decit prea putin in defavoarea celor alopate cu efecte adverse..de fapt energia este insusi Duhul Sfint teoretic valabil prin botez pt toata lumea insa practic doar putini il primrsc definitiv cu adevarat din anumite cauze care tin de om din care esentiala e nazuinta catre sfintire intro anumita masura de puternica in care sa existe determinare si asumare ca prioritate nu doar dorinta teoretica mentala o zi pe saptamina.
    Sistemele de tip rusesc de bioenergie nu au avut longevitate pe termen lung deoarece se bazau exclusiv pe obtinerea botezului de catre pacient dupa care mare parte din efortul haric era facut de Duhul tau Sfint care era antrenat doar in timpul celor citeva sedimte comune nu si acasa personal iar conduita morala recomandata nu era decit uneori respectata.
    Sistemele cele mai raspindite azi si mai eficiente fiind de tip oriental din care primul Sistem cel numit Reiki a fost creat de Iisus insusi in urma unor revelatii cu detalii din partea Sa.
    Accentul nu e pus pe primirea botezului ci pe cresterra capacitatii terapeutului de vindecare si de protectie personala prin conduita morala bine stabilita si prin autotratament zilnic cel putin o data pe zi cite minim o ora. Cresterea capacitatii de a fi canal sfint inclusiv al binecuvintarilor invocate teist (sau ateu dupa caz) conduce la scaderea timpului de vindecare si la acoperirea unei game mai variate de afectiuni din cele greu vindecabile.
    Cazul ideal este cind pacientul nu doar ca respecta si el normele morale dar practica si el acasa nivelul de incepatori pe el insusi. Exista uneori si cazuri pe care Dumnezeu nu vrea sa le rezolve avind alt plan si atunci practicantul terapeut poate afla asta fiind obligat de procedura interna tot cu palmele sau uneori prin revelatie ori intuitie antrenata dezvoltara. Caz in care va refuza orice relatie contractuala si de terapie cu acel pacient. La fel poate refuza daca pacientul refuza sa se corecteze moral de ex nu se lasa de bautura fiind alcoolic sau recidiveaza dind vina nu pe anturaj la care nu renunta ci pe terapeut cerind banii inapoi ..ca nu mai are acum de bautura..si ca sa razgindit..
    Cele mai problematice cazuri sint nu atit cele in faza terminala de tip cancer desi sint ..ci cele de dependenta de droguri puternice pt ca vointa pacientului e prea terminata neuronal si spiritual de droguri incit cazurile acceptate sint f putine chiar si in cazul marilor terapeuti.
    Se spune ca atit bolile autoimune fiind cu declansare genetica in caz de involutie accentuata cit si cele de dependenta de droguri sint boli justitiare divine la capatul a multe pacate de tip placeri din care nu s.a mai iesit ori nu a fost interes pt sfintire si atunci trebuie aplicata o lectie din care treb tras concluzia si ispasit acum sau in viata viitoare. Cazul bebelusilor bolnavi fiind in general cu vina impartita cu parintii.Solutia fiind evolutia sfintirea tuturor partilor nu doar cautarea vindecarii si atit. Vine o vreme pt cei scrisi cind sfintirea devine obligatorie chiar daca nu sint calugari si nu treb sa devina musai. Restul mai au de asteptat si li se trece cu vederea mai multe o vreme.
    In viitor in noua religie planetara a Noului Pamant toti vom binecuvinta cu palmele macar pe noi insine pt ca vom fi 8nvatati sa scoatem apa vietii din adancul fantanii ei. Adica puterile Duhul Sfint care locuieste in adancul camarutei cea mai de jos si mai dinapoi a trupului nostru duhovnicesc.
    Atunci se va folosi ideosebi terminologie orientala si moderna fara arhaisme. Pt fanaticii hulitori si necredinciosi nescrisi noua invatatura va parea prea new age prea straina sincretista sau eretica. Dar asa este cunoasterea in tot adevarul nu are cum sa fie doar in parte ca sa fie pe placul unora sau altora dintre cei multi.

    RăspundețiȘtergere
  10. mihai358 aprilie 2020, 12:31

    ESTI CONFUZ RAU. Printre miliardele confuze din lume
    TOT CE SPUI ESTE MATERIAL si strict legat de CORPUL UMAN.
    ps Cand va veni vremea toti veti pica impreuna cu aceste invataturi UMANO-DIAVOLESTI ... ceasul va TICAIE ....TIC- TAC si timpul vi se scurge ....

    RăspundețiȘtergere
  11. mihai358 aprilie 2020, 12:31

    ESTI CONFUZ RAU. Printre miliardele confuze din lume
    TOT CE SPUI ESTE MATERIAL si strict legat de CORPUL UMAN.
    ps Cand va veni vremea toti veti pica impreuna cu aceste invataturi UMANO-DIAVOLESTI ... ceasul va TICAIE ....TIC- TAC si timpul vi se scurge ....

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria invatati sa nu va impresionati de cei care va ataca, ei sunt multi si bine organizati, dvs. sunteti insa in legatura cu cele de Sus. ei cauta sa intunece orice sursa de legatura cu cele sacre, asa cum a proorocit Sf. Macaria https://saccsiv.wordpress.com/2015/08/09/profetia-sfantei-macaria-rusoaica-unele-deja-se-implinesc-sub-ochii-nostri/ . nu intrati in niciun fel de dialog cu acestia , in rezonante, lasati-i pe ei in plata lor, dvs. tineti cu Cei care va ajuta Constantin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu am eu treaba cu astfel de oameni !

      Ștergere
    2. Lăsați să vă atingă jignirile lor, sa va influențeze cuvintele lor agresive - metode de a va scădea încrederea în cele cu care veniti in contact din lumea nevăzută Constantin

      Ștergere