sâmbătă, 4 aprilie 2020

Mănăstirea Nicula - Sfânta Liturghie - Duminica a 5 a din Post a Cuvioas...

.
5 Aprilie 2020,Sfanta si dumnezeiasca Liturghie !

5 comentarii:

  1. Au apărut imagini cu personal medical dansând și măscărindu-se prin spitalele (cocinile) româneşti asta pentru naivii care credeau imaginile fabricate cu personalul medical care dormea pe jos epuizat de covid. Da ce fac ăștia mă îi operează pe creier de sunt osteniți așa? Noroc că vinovatul de câteva zeci de morți prin lipsa materialelor de protecție a fost promovat în funcția de ministru și acum îi vindecă pe toți prin conferințele zilnice. Am văzut că afectații la creier de covid îi laudă realizările lui tătar adică morții și tratamentul revoluționar prin conferințele televizate. Hai să nu mai dăm cu clor pe tv, Iohannis cu pnl și liota de saltimbanci ce scot pe zi câte o ordonanță au la activ 148 de morți. Ce noroc pe Afganistan că pe lângă evoluata românie are doar șapte morți de Covid19.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va salut pe toti si eu!

    https://www.youtube.com/watch?v=NcUcdNeL7Rw

    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. În ziua de 05 Aprilie 2020 la ora 13:46:03 (ora locală a României) s-a produs în MUNTENIA, BUZAU un cutremur slab cu magnitudinea ml 4.0, la adâncimea de 103km.

    Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 68km V de Braila, 75km V de Galati, 94km NE de Ploiesti, 124km NE de Bucuresti, 124km E de Brasov, 142km S de Bacau, 172km NV de Constanta, 183km NE de Ruse, 183km E de Pitesti, 211km S de Iasi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim doamna Maria
    Dorea enorm si rănesc ca nu mai am unde sa ma duc acum dar BUNUL Dumnezeu le va orandui pe toate am ascultat Sfântă Liturghie si ma uns la suflet.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc

    RăspundețiȘtergere
  5. Duminica merge mai greu aprobari rapoarte ce sai faci

    RăspundețiȘtergere