luni, 5 noiembrie 2018

VINE DRACONUL ?


             5 Noiembrie 2018,ora 5,11 dimineata !

                               Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:

            "Vine el !

Dar un alt glas intreaba:

           Îmi spui ca e Dracon?"

După care, vad la ceva distanta de mine ,vad doi barbati imbracati in negru si cu pălării negre cu boruri mari, barbati ce statea cu spatele le mine fiind laţi in spate.
Semanau din spate ,asa cum îi vedeam eu, cu niste legionari  foarte inalti ,in jur de 2 metri.
Dragii mei,acesta este un MESAJ mai ticluit si eu nu ma pricep ca sa-l talcuiesc.
Dar cine stie,poate impreuna vom afla cine este "el " acest Dracon care va veni in lumea -ntreaga.
                              Cu dragoste,Maria
P.S.



 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

46 de comentarii:

  1. Este draconul dacic ?
    Am vazut intr-un vis ca va reveni draconul dacic care arata ca un sarpe cu cap de lup..era in toate culorile curcubeului si se misca prin atmosfera noastra.
    Poate fi acest dracon lup ?
    Eu stiu ca va reveni fiindcă mi-a facut cunoscuta divinitatea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca este draconul dacic.draconul lup ..este emblema noastra națională care prevesteste înflorirea si binele României.

    RăspundețiȘtergere
  3. DRACÓN s. n. emblemă zoomorfă a dacilor, reprezentând un șarpe fantastic cu cap de lup și coamă bogată.

    Emblema României,al dacilor.Draconul sarpe cu cap de lup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca sint masoni, demoni care conduc (distrug) lumea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lupul reprezintă o excepţie: preferă să moară de foame sau în luptă pentru câştigarea prăzii decât să renunţe la libertate.
    Acest animal, considerat prototip al războinicului înnăscut şi model de demnitate, a fost personificat şi ales totem de către strămoşii autohtoni ai românilor, geto-dacii. s.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu este niciun dracon dacic.Este vorba despre venirea lui Antihrist in Lume precedat de cei doi Sfinții Prooroci ILIE și ENOH
    In cartea Proorocului Maleahi, unul dintre martori este numit în chip limpede:
    „Iată că Eu vă trimit pe Ilie Proorocul, înainte de a veni ziua Domnului cea mare şi înfricoşătoare” (3, 23).
    n cartea Apocalipsei este scris:

    „Şi voi da putere celor doi martori ai Mei şi vor prooroci o mie două sute şaizeci de zile, îmbrăcaţi în sac. Aceştia sunt cei doi măslini şi cele două sfeşnice care stau înaintea Dumnezeului pământului. Şi de va vrea cineva să-i vatăme, foc iese din gura lor şi-i mistuie pe vrăjmaşii lor; şi de va vrea cineva să-i vatăme, acela trebuie tot aşa să fie omorât. Aceştia au stăpânire să închidă cerul, ca să nu plouă ploaie în zilele proorociei lor, şi stă­pânire au peste ape să le schimbe în sânge şi să bată pământul cu orice fel de urgie, ori de câte ori vor voi. Şi dacă vor sfârşi mărturia lor, fiara care se ridică din adânc va face război cu ei si-i va birui si-i va omorî”(Apocalipsa 11, 3-7).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 9:12, subscriu totul !!!!!!!!!!!

      Ștergere
    2. Cred ca mai bine zis despre cei doi prorooci Mincinosi care vor preceda pe Anticrist.
      Ilie si Enoch Va preceda venirii lui Iisus inainte de a doua venire.
      Deci cei doi bărbați in negru sunt cei doi profeți Mincinosi din apocalipsa care precede Draconul Anticrist.

      Ștergere
    3. 14:39Mincinos esti tu!Ei sunt mari sfinti!

      Ștergere
  7. 8:56Acesta este raspunsul - vine antihristul.Demonii se arata inbracati in negru si cu palarii.Multi bat campii cu dacii uitandu-se in urma cand xe fapt trecutul u se mai intoarce caci am ajuns la sfarsit.Acum vine antihristul care ii va insela pe cei necredinciosi dar ii va cerne si pe cei credinciosi care au parasit Sf.Evanghelie si cred in invataturile demonilor new age yoga meditatie transcedentala etc.Ramaneti lanaga biserica si Evanghelie pana la venirea Domnului Iisus ca sa nu pieriti!Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Drapelul dacic era ceva comun in zona statelor europene si balcanice,l-as asemana cu semnul de lupta ,dar nu explica pe cei doi barbati

    RăspundețiȘtergere
  9. https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Dracon_(legiuitor)

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu ocazia intrarii triumfale în Roma a lui Constantin cel Mare “s-au strans in jurul draconilor, legati cu varfurile aurite si ferecate in pietre stralucitoare ale sulitelor, umflati de un vant mare si astfel suierand ca si starniti de manie, lasand sa fluture in vant cozile ample”.
    (Ammianus Marcelinus, Rerum gestarum)

    Cu mult timp in urma, pamanturile noastre erau considerate de antici tinutul lupilor. Iar Sf. Andrei a vazut asta cel mai bine in practicile si credintele vechi ale oamenilor din aceste parti. Traditiile populare vorbesc cu mare respect despre lupul alb. Legenda coboara pana la un preot sfant al lui Zamolxe de care ajunsesera sa asculte fiarele codrilor, in special lupii. Zamolxes l-a transformat in lup, dar nu in orice lup, ci intr-unul alb. cea mai inspaimantatoare fiara a Carpatilor. Astfel, ori de cate ori se aflau la nevoie, luptatorii daci auzeau urletul stravechiului Mare Lup Alb si toti lupii se adunau sa protejeze tinutut impotriva invadatorilor.

    Dragonul dacic sau dragonul cu cap de lup a fost stindardul standard al luptatorilor geto-daci. Acest steag de lupta poate fi vazut in mainile soldatilor lui Decebal in mai multe scene descrise pe Columna lui Traian de la Roma. Acesta are forma unui dragon sau sarpe care se termina intr-un cap de lup cu falcile deschise si care are mai multe limbi de metal. Capul stindardului a fost montat pe un stalp si coada era facuta din material textil. In utilizare, Draco era purtat in batalie in vant sau deasupra capului unui calaret, care lasa impresia ca este viu, iar vantul care trecea prin el scotea sunete ciudate.

    Draco (in latina) si Drakon (in greaca) inseamna “sarpe“, “dragon“. Radacinile acestor cuvinte inseamna “a privi” sau “a pazi cu un ochi ager”.

    ORIGINILE LUPULUI DACIC

    Daos inseamna lup in traditia traco-frigiana. Dacii aveau ca totem lupul si ei insisi se considerau lupi din vechime. Legenda Marelui Lup Alb, animalul preferat al zeului Zamolxes si protectorul Daciei a fost asimilat impreuna cu vechile obiceiuri de crestinism si in special de Sf. Andrei, pastorul lupilor. In satele de munte au mai ramas vechi datini care sunt inca respectate de sabatul lupilor.

    RăspundețiȘtergere
  11. 2.
    Originea ca atare este necunoscuta si inca este o chestiune de disputa printre savanti. Deasemenea este si foarte greu de determinat. Origini dacice, tracice, scitice sau sarmatice au fost propuse in istoriografie. Dupa secolul al doilea d.Hr, adica dupa incheierea razboaielor dacice, simbolul dacic a fost asimilat in lumea greco-romana cu dacii. Dupa Jon N.C. Coulston, romanii au asociat acest stindard cu barbarii de la Dunare impotriva carora au luptat in campanii. Istoricul roman Arrian a scris ca romanii il au pe Draco de la sciti, cel mai probabil, un termen folosit pentru a-i aminti pe sarmati.

    Scopul initial a fost, probabil, de a oferi indicatii despre directia vantului pentru tirul cu arcul.

    Draco prezinta un sincretism religios intre lup si dragon, dar si sarpel.

    La daci, Draco a fost, fara indoiala, vazut de armata ca un simbol special legat de protectie, în timp ce a jucat, de asemenea, un rol important in viata religioasa a poporului.

    Rolul lui era sa incurajeze trupele getilor si sa-i inspaimante pe inamicii lor, considera Sirbu, Valeriu (1997). Imaginar si imaginat în Dacia preroman?

    Un astfel de cap de lup a fost descris ca animal simbolic al oamenilor din Carpati inca din faza B a perioadei Hallstatt (secolul al X-lea pana la al VIII i.Hr.). Animalul este prezentat intr-o pozitie agresiva similara cu cea a unor monstri hititi. Asocierea religioasa a dragonului cu lupul sau cu leul este prima gasita in jurul anului 1120 i.Hr., pe o stela a lui Nabucodonosor I, unde se gaseste o reprezentare exacta a simbolului dragonului dacic. Acest lucru indica faptul ca Draco dacic provine din arta Asiei Mici unde simbolistica religios-militara a dragonului s-a extins atat spre est la indo-iranieni si spre vest la traci- cimmerieni -geti/daci, sustine Vasile Parvan in 1928 prin lucrarea Dacia: o schita a civilizatiei timpurie a tarilor carpato-dunarene

    Pana in momentul fazei D a perioadei Hallstatt (secolul al VIII-lea pana in al VI-lea i.Hr.), modelul decorativ al capului de dragon sau sarpe a devenit destul de comun in Dacia. In perioada La Tene (secolul al III-lea i.Hr pana in secolul I d.Hr.), a servit ca un standard pentru daci. Imaginea Draco apare pe ceramica din secolul al IV-lea î.Hr. descoperita in comuna Budureasca, judetul Prahova, Romania .

    Corpul stindardului, reprezentand un dragon-balaur sau un sarpe mare, a fost vazut de catre daci, ca o manifestare a demonului cerului sau a “dragonului ceresc”. Acesta se refera la zeul lor suprem Zamolxe, care a fost un zeu al cerului (cf. Tomaschek ). Simbolul dragonului este, de asemenea, reprezentat in bratarile dacice de argint din perioada clasica. Raspandirea motivului sarpelui in forma de bratari si alte obiecte de ornament similare arata nu numai raspandirea sa ca motiv decorativ, ci, de asemenea, semnificatia sa in civilizatia dacica.

    RăspundețiȘtergere
  12. 3.
    LUPUL DACIC IN RAZBOI

    Dacii au marsaluit in lupta însotiti de urletul de trompetelor cu cap de porc mistret si în compania sinistrelor capete de dragon multicolore. Asa cum s-a intentionat ele au facut un spectacol audiovizual terifiant (Everitt, Anthony (2010). Hadrian and the Triumph of Rome ).

    Draco apare pentru prima data pe Columna lui Traian de la Roma, un monument care descrie razboaiele dacice din anii 101-102 si 105-106. Istoricul german Conrad Cichorius constata ca, desi dacii transporta Draco, a fost numit Draco scitic în lucrarea lui Arrian intitualata Tactica, scrisa in jurul anului 136 d.Hr.

    Pe Columna lui Traian (113 d.Hr), soldatii daci sunt reprezentati cu un Draco în 20 de scene. In una dintre ele, cavaleria dacilor traverseaza Dunarea inot pe cai, iar stindardul ii insoteste. In alta scena, Draco este ridicat in centrul unei cetati dacice si inconjurat de craniile mai multor prizonieri romani prizonieri. El reprezinta imaginea simbolica a victoriei, desi este absent din cel de-al doilea razboi daco-roman.

    MONEDE ROMANE DIN DACIA

    Draco apare pe monedele imparatului roman Antoninus Pius (secolul I d. Hr.), indicand faptul ca acesta era inca emblema caracteristica in secolul al doilea. In 250 d. Hr. pe o moneda din provincia Decius apare un cap de lup. Acelasi tip, de asemenea, apare pe monedele lui Claudius Gothicus si Aurelian.

    Emblema dacilor apare reprezentata pe Arcul lui Galerius la Salonic, Grecia de catre un grup de calareti daci. Un alt monument funerar sculptat din Chester, Anglia ne arata un astfel de cavaler. Specialistii cred ca este vorba de cavaleria sarmata, insa alte diplome atesta cohorta I Aelia Dacorum, altfel spus, reprezentarea putea fi a unui cavaler dac.

    Dragonul dacilor a fost adoptat de catre armata romana dupa anul 106 d.Hr. Prima reprezentare sculpturala a unui Draco la un soldat roman dateaza din timpul imparatului Marcus Aurelius. Oamenii de stiinta cred ca Draco a fost adoptat de catre armata romana dupa cucerirea dacilor. Alti cercetatori, cum ar fi Osborne (1985) si Ashmore (1961) considera ca sarpele (draco), a fost adoptat de romani direct de la daci. A devenit astfel stindardul unei cohorte, in acelasi mod in care acvila a fost simbolul legiunii romane pe front. Mai tarziu, Draco a devenit un steag imperial.

    Draco era specific nu numai Daciei ocupate de romani ci si altor regiuni ale sarmatilor si partilor. Ca urmare, au fost propuse unele origini alternative pentru adoptarea acestui simbol. Franz Altheim considera ca aparitia unor astfel de insemne militare in armata romana a coincis cu recrutarea de trupe nomade din centrul si sudul Asiei, si din aceasta regiune imaginea a trecut in China, Iran si, ulterior, spre vest. Dacii si germanicii l-ar fi mostenit apoi de la sarmati.

    Comparativ cu stindardele dacilor si romanilor, steagurile sarmate erau mai orientale in aparenta, cu urechi proeminente, dinti de caine, si chiar aripioare. Acestea nu aveau, de obicei, solzi sau creasta distinctiva a dragonului aurit ca standard roman tarziu asa cum a fost gasit la Niederbieber, Germania . Capul sau ar fi fost reprezentat de catre legendarul animal iranian senmurv – jumatate lup, jumatate pasare.

    Capetele de lup reprezentate pe Columna lui Traian sunt, de asemenea, canine in esenta. Dar ele sunt de un tip complet diferit, cu boturile scurte, ochii proeminenti, urechi drepte, falcile cascate, circulare si fara branhii sau aripioare.

    Indiferent de originea sa, Mihailescu-Birliba (2009) sugereaza ca, la sfarsitul secolului I d.Hr., romanii au asociat Draco cu dacii.

    Un stindard Draco este purtat de unul din Calaretii Danubieni , zeitate dacica. Datorita marii importante acestui simbol in viata religioasa si militara a dacilor, unii scriitori cred ca Draco trebuie sa fi fost adoptat si reprodus si mai tarziu.



    RăspundețiȘtergere
  13. 4.
    MOSTENIREA

    Draco a fost in general introdus in secolul al IV-lea ca un standard roman. Cand Constantin a pus simbolul crestin pe insemnele militare in locul dragonului, numele a supravietuit schimbarii, si numele purtatorului stindardului a ramas draconarius. Uneori, simbolul stravechi este gasit alaturi de cel crestin. dragonul fiind plasat sub cruce. Cavaleristii din dinastia carolingiana au adoptat de la Imperiul Roman stindardul si l-au purtat de-a lungul secolelor VIII-X. Draco a mai trait probabil in Britania anglo-saxona si pana in inima legendei legate de regele Arthur si cavalerii Mesei rotunde. Sa ne aducem aminte ca in poveste, doi dragoni, unul rosu si altul alb, se lupta asemenea unor Draco. Chiar si astazi, dragonul rosu apare pe steagul national al Tarii Galilor.

    ARTA SI LITERATURA

    Michel-François Dandre-Bardon a inclus Draco din opera sa, iar artistul roman Adam Nicolae a creat sculptura Steagul Dacic care poate fi vazuta in Orastie, România .

    Potrivit etnografului saxon Teutsch, in Transilvania, romanii ar fi mostenit ceva din “cultul sarpelui” al vechilor daci, care sunt cunoscuti a fi avut un dragon (sau sarpe), ca stindard al victoriei. El mentioneaza ca unele manere de usi sunt in forma de capete de sarpe. Mai mult, in satele romanesti din Brasov regiunii intervievati boltile anumitor porti sunt serpi sculpati.

    MITOLOGIA DACILOR

    Conform istoricului Vasile Parvan, steagul de razboi dacic, reprezinta un lup cu trup de sarpe. Acesta descria Balaurul . Balaurul nu este identic cu alte creaturi din mitologia romaneasca ca Zmeul. Cea mai mare diferenta este ca Zmeul, chiar daca are unele caracteristici de soparla, este o figura umana. Insa Balaurul este adevarata forma de dragon. Este de remarcat faptul ca, de obicei, in toate miturile romanesti, legende si basme, Balaurul avea intotdeauna trei, cinci, sapte, noua sau douasprezece capete.

    Balaurul, uneori, este o figura malefica, dar de cele mai multe ori este o figura neutra. El pazeste diferite locuri, obiecte sau cunostinte tainice. De asemenea, in diverse mituri si alte reprezentari din folclor, vor exista o serie de dragoni, care trebuie sa fie invinsi cu scopul de a obtine obiecte pretioase sau pentru a intra in diferite locuri pazite, de obicei, trei dragoni, de fier, argint si, respectiv, de aur fiecare mai puternic decat cel precedent, numarul de capete crescand odata cu dificultatea incercarii. Unele motive dezvoltate in traditia populara definesc sarpele ca protector al gospodariei si corespund, intr-o oarecare masura, interpretarii simbolului dacic al protectiei “Dracon”.

    RăspundețiȘtergere
  14. Draco (sau Dracon) a fost stindardul de luptă al dacilor, al costobocilor și tyrageților de pe actualul teritoriu al Moldovei precum și a daco-tracilor moesi de la sud de Dunăre.

    În municipiul Orăștie, în județul Hunedoara, în locul în care din Drumul european E68 se desprinde șoseaua ce duce spre Costești – Sarmizegetusa Regia, a fost ridicat monumentul „Izvorul de Aur al Dacilor”, realizat de către sculptorul Nicolae Adam. În partea superioară a acestui ansamblu monumental, la înălțimea de opt metri, este reprodus un „Draco”, cu o lungime a capului de lup de 1,2 m, iar cea a trupului de șarpe de 5,5 m

    RăspundețiȘtergere
  15. "DRACO-chipurile de piatra" este un documentar din 2012 despre geto-daci, cu multa imagine si informatie scrisa autentica. Productia s-a finalizat dupa 1 an si jumatate.

    "DRACO-chipurile de piatra reprezinta un voiaj cinematografic in antica Dacie, o intalnire cu Zalmoxis, zeitatea uitata a getilor, o suita de intrebari, controverse si imagini relevate mot-a-mot de textele scriitorilor latini si greci contemporani.
    Un portret autentic cioplit in piatra de fabulosii artisti romani.
    O reteta cinematografica unica, o calatorie vizuala fascinanta in timpurile stravechi"

    http://cinema-documentar.ro/draco-chipurile-de-piatra/

    Mai multe informatii gasiti pe www.dracofilm.blogspot.com

    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamna Maria apropo de dracon.
    Sincer nu stiam ce semnificatie are ma gandeam la (Necuratul) acum imi dau seama ca este capul de lup al dacilor.
    Sa va spun o intimplare cu ani buni in urma.
    Mergeam acasa de la magazin cumparasem un bidon de gaz lampant nu ere curent pe atunci in satele de pe munte si cum mergeam cu fratele meu mai mic pe o poteca era amurg de seara,am pus bidonul jos s-a ne tragem sufletul pentru ca urcam pe o poteca drept in sus.
    La un moment am vazut pe cer deasupra noastra la o inaltime 30-40m exact un dracon de foc cu urechi cu ochi negri am si acum imaginea aceia in fata ochilor.
    Am strigat asa Uciga-te Sfanta Cruce Satana mam inchinat a privit spre noi si a pierit cu o viteza mare spre rasarit.
    Nu stiu sa ne mai oprim pana acasa.
    Bunica zice e zmeu mama.
    Nu stiu ce a fost dar mergea incet si fluierand pana am zis noi ce am povestit anyerior

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim ca ati impartasit cu noi aceasta poevestioara interesanta.
      Sanatate si o viata linistita.

      Ștergere
  17. Draconii sunt o rasa de reptilieni - extraterestri malefici: http://www.aelyria.com/wiki/Dracons

    RăspundețiȘtergere
  18. OAMENII ÎN NEGRU SERVESC O CAUZĂ CARE NE ESTE NECUNOSCUTĂ

    Ziaristul american Nick Redfern este autorul unei cărți care a redeschis un subiect controversat. Există cu adevărat oamenii în negru? Cine sunt și care este misiunea lor?

    De-a lungul anilor, Redfern a făcut mai multe investigații care au rămas celebre. Investigațiile priveau OZN-urile, bigfood, monstrul din Loch Ness.

    În anul 1994, s-a deplasat în Anglia, în localitatea Cannock Chase, unde locuia o celebră cercetătoare în ufologie. Aceasta l-a informat că întrerupe cercetările cu privire la o presupusă apariție a unui extraterestru în zona localității.

    Femeia era speriată și susținea că urma să aibă o întâlnire cu un martor important al acestei întâmplări, dar a renunțat pentru că a fost amenințată, în miez de noapte, de un individ îmbrăcat în negru, de înălțime medie și foarte slab.

    Femeia și-a amintit de privirea acestuia și de tonul ferm cu care i-a vorbit. După discuție, bărbatul i-a atras atenția să nu sune la poliție și să facă bine să se culce. Femeia susține că i-a ascultat ordinul și se manifesta de parcă era hipnotizată. Dimineața când s-a trezit, camera era plină de un miros de cauciuc ars.

    Oamenii în negru sunt creaturi prădătoare, stârnesc frica, sunt ciudați. Primele relatări cu privire la aceste apariții au fost făcute în anii 50. Toate descrierile lor conduc spre ceea ce Redfern numește aspect hiperdimensional. Primul caz de astfel de apariții a fost semnalat în Conneticut, de către Arnold Bender, care investiga modul în care a dispărut o escadrilă de avioane, în decembrie 1945. Cazul a rămas neelucidat.

    Bender fondase o asociație care avea drept scop să cerceteze și să investigheze mărturiile celor care observaseră OZN-uri.
    El a povestit că a primit multe apeluri telefonice în care era amenințat dacă mai continuă investigațiile. De multe ori, întorcându-se acasă, locuința sa era plină de un miros greu de sulf.

    El a pus toate aceste evenimente pe seama unor persoane răuvoitoare, care se opuneau proiectului său. El a povestit că era urmărit în permanență de bărbați îmbrăcați în negru care conduceau mașini de epocă. În una din zile, secretara sa l-a anunțat că este așteptat de trei bărbați. Discuția a durat câteva minute, după care Bender a anunțat că renunță la a mai fi membru al asociației pe care o fondase. La scurt timp, a vândut ziarul al cărui proprietar era și s-a mutat din oraș.

    Ziarul a fost cumpărat de un american numit Barker. El a devenit și președintele asociației pe care o fondase Bender. În unul din numerele ziarului al cărui proprietar devenise, a publicat povestea predecesorului său. La câteva zile a primit vizita unor agenți FBI care l-au sfătuit să nu mai publice astfel de articole pentru că pune în pericol siguranța națională. Tonul cu care aceștia i-au vorbit era unul ferm și plin de amenințări. Unul dintre bărbați, într-un moment de nervozitate a dislocat o bară de fier care susținea o etajeră.

    Cu toate că avea o alură anorexică, se pare că avea o forță deosebită.. Baker a reclamat FBI-ului că trei agenți l-au agresat verbal și chiar l-au amenințat. FBI-ul i-a răspuns că nu a trimis agenți la biroul lui Barker.

    Cercetătorul american Allen Greenfiel a făcut un portret al oamenilor în negru, care comportă câteva caracteristici. Au capacitatea de a se materializa într-o persoană. Au un comportament mecanic. Își pot schimba înfățișarea. Prezența lor perturbă liniile telefonice Au capacitatea de a modifica liniile temporale ale unei persoane, orientând-o într-o altă direcție, aceea pe care o doresc.

    RăspundețiȘtergere
  19. Oamenii în Negru: Unii sunt agenți ai serviciilor secrete, alții sunt extratereștri

    “Asociaţia pentru Investigaţii Extraterestre (Association of Extraterrestrial Investigations – APEX), înfiinţată de dr. Max Berezowsky în Sao Paulo, Brazilia, a strâns dovezi despre „oamenii în negru”, inclusiv povestea unui tânăr pe nume Aeromar.” Acesta spunea că era hărţuit de trei oameni în costume şi cravate negre despre care credea că erau de la poliţie.

    Se muta dintr-un oraş în altul pentru a scăpa de ei şi odată s-a plâns la poliţia din Rio de Janeiro pentru hărţuire. Poliţia nu l-a crezut, iar el s-a mutat în Sao Paolo. La un moment dat, o maşină a oprit lângă el pe stradă. Spunea că „şi-a pierdut voinţa de a rezista” şi a intrat în maşina care îl urmărea de câteva luni de zile.


    A fost dus într-o zonă împădurită unde a văzut un „OZN” de dimensiuni foarte mari; au coborât şi au mers cu toţii în acel aparat care plutea deasupra pământului şi era înconjurat de un „inel luminos”. Următorul lucru pe care şi-l aminteşte este că se afla în interiorul navei şi era legat de mâini şi de picioare. O bară de fier îi presa capul de un scaun şi a văzut cum „oamenii în negru” şi-au schimbat forma.

    „Capetele s-au crăpat ca o inimă, iar pielea a devenit solzoasă şi verde ca de reptilă. Totul s-a petrecut în anii ’79-’80, cu mult înainte ca „oamenii în negru” să fie asociaţi cu reptilienii. Aeromar a văzut acolo cadavre umane agăţate de nişte cârlige. Apoi a leşinat şi s-a trezit pe strada de unde se urcase în maşină, câteva ore mai târziu, fără trafic în jur.


    A plecat acasă foarte panicat şi a povestit unui coleg de cameră ce i se petrecuse, dar chiar în mijlocul povestirii o forţă invizibilă l-a trântit de perete.
    Reptilienii îi ceruseră să nu spună nimănui despre experienţa sa, dar totuşi a relatat mai târziu prin ce trecuse, după ce l-a cunoscut pe dr. Max Berezowsky şi membrii APEX.”

    RăspundețiȘtergere
  20. Mesajele extratereștrilor pentru oameni

    “Unul dintre cele mai rare tipuri de intilniri cu OZN-urile este cel referitor la experientele in care oamenii se intilnesc fata in fata cu extraterestrii si stau la discutii.

    Desi extraterestrii sint de obicei foarte taciturni, ocazional ei se angajeaza in scurte conversatii cu oamenii sau relateaza scurte mesaje. In majoritatea cazurilor fiintele nepamintene repeta necontenit o fraza, ca un disc uzat, spre exemplu: Nu te teme, nu-ti voi face nimic rau.


    Familie vizitata regulat de extraterestri

    In 1989 familia Ronson trecuse deja printr-o serie de experiente legate de aparitii OZN, aparitii ale unor fiinte extraterestre de culoare gri si culminind rapirea de persoane. Principalul martor, Kelly Ronson, trecuse deja prin patru vizite consecutive ale extratestrilor in numai citeva luni. La fiecare aparitie ea a putut sa discute cu acestia.


    La prima intilnire de acest fel Kelly s-a trezit ca in jurul patului ei erau patru fiinte de culoare gri. Una dintre ele ii spunea telepatic sa nu se teama, sa mearga cu ei si ii porunceau sa nu-si aminteasca nimic din toate acestea.

    Totusi, aproximativ 20 la suta din persoanele rapite isi amintesc ce li l-a intimplat in cursul unei intilniri cu extraterestrii. Iar Kelly marturiseste ca si-a amintit tot ce s-a intimplat. Ea tine minte ca era intr-o camera micuta, rotunda, la o masa. Ei i-au spus ca vor avea grija sa stearga din memoria ei acest eveniment si sa nu se teama, ca nu-i vor face nimic rau. Atunci ea a tipat la ei si le-a zis ca o sa tina minte tot, iar in altercatia care s-a iscat s-a taiat la mina. A doua zi dimineata, cind s-a sculat, ea si-a amintit incidentul si privindu-si mina a observat taietura.

    Doua saptamini mai tirziu extraterestrii s-au intors si i-au spus din nou ca ii vor lua memoria, iar ea a refuzat spunind ca va spune tot. Ei au raspuns: Nu, nu vei face asta? Parintii tai nu te vor intelege. Mai bine nu le spui. Ea a insistat ca va spune tatalui ei iar ei au spus: Nu, nu. Nu poti face asta.

    Dupa citeva saptamini fiintele ciudate au reaparut. Ca de obicei ei au incercat sa stearga din memoria fetei incidentul spunindu-i: Vei uita tot. Ca de obicei, Kelly si-a reamintit unele scene din evenimentele petrecute. Ea spune: Nu-mi aduc aminte prea bine ce mi-au cerut. Mi-au pus o multime de intrebari despre ce facem si cu ce ma ocup. La finalul intilnirii extraterestrii au spus: Noi trebuie sa vorbim cu tine. Vino cu noi.Dar ea a refuzat si a amenintat ca va spune totul tatalui ei.

    Kelly spune: Cred ca ei erau religiosi. Chiar nu vor sa ne faca rau, vor sa invete. Dar se tem ca ne putem aminti de aceste intilniri pentru ca nu vor ca lumea sa stie de ei.

    Mama lui Kelly, Dona, a avut si ea parte de o experienta pe care ea a numit-o vis, dar este in strinsa legatura cu intilnirile care au avut loc intre extraterestri si membrii familiei ei. Dona isi aminteste ca statea de vorba intr-o camera unde i-au fost aratati mai multi bebelusi care fusesera modificati genetic. Exista relatari despre rapiri in care extraterestrii iau copii, ii hranesc si apoi fac experimente pe ei, acestia devenind jumatate oameni, jumatate extraterestri.

    Ea isi mai aminteste de o camera unde se afla o masinarie asemanatoare unui brad de Craciun, dar in loc de ramuri se aflau incubatoare pline cu copii. I s-a spus sa ia un copil si sa-l tina in brate, dar ea a refuzat deoarece copiii pareau deformati. Fiecare dintre ei avea ceva in neregula. Ea mai spune ca extraterestrii erau tristi pentru ca nu asa fusesera programati copiii, se intimplase ceva gresit. Ea afirma ca ei aveau de toate mai putin iubire, de aceea doreau sa iau unul si sa-i arat iubire. Ei aveau probleme, erau diferiti, dar lipsiti de iubire. Dona a fost incapabila sa-si infringa repulsia si a refuzat sa ia un copil, asa cum i s-a zis. Dupa aceasta experienta toate intilnirile cu extraterestrii au incetat.

    RăspundețiȘtergere
  21. Cazuri in care oamenii primesc sfaturi

    Un specialist in problemele ce implica intilniri cu extraterestrii a studiat numeroase cazuri din zona Californiei. In majoritatea cazurilor fiintele nepamintene nu au vorbit sau cel mult au spus: Nu va temeti, nu va vom face rau.

    Doar in citeva cazuri ei au transmis oamenilor mesaje. Unul din aceste cazuri este cel al familiei Mark: Sandy Mark, mama, este cea care a vorbit cu extraterestrii. Intilnirile ei au avut loc intr-o camera mica, circulara. Imi amintesc doar ca vorbeam cu ei. Iar ei ma intrebau diverse lucruri despre viata mea, de ce lucrez acolo, de ce-mi risipesc timpul? Apoi mi-au spus ca va avea loc o prabusire a intregului sistem si nu conteaza cine o sa cistige pentru ca totul se va darima in jurul tuturor. Va fi o rebeliune, iar eu nu voi lua parte la toate acestea, sa nu ma implic. La vremea aceea Sandy era implicata in politica iar dupa aceasta experienta ea a pus capat acestor activitati. Ea spune: A fost incredibil. In mintea mea inca mai aud cum ei imi spuneau sa nu particip la aceste miscari, sa ma indepartez, sa nu-mi mai pierd timpul asa.

    Un alt caz: “Avem nevoie de copii”

    Un alt martor, o femeie, a primit mesaje de atentionare referitoare la un cutremur care urma sa aiba loc, exact cu o noapte inainte. Ei au mai amintit faptul ca vor fi mai multe cutremure in toata lumea. In timpul intilnirii extraterestrii i-au mai spus femeii, in mod telepatic, ca ei nu pot avea copii desi isi doresc foarte mult. In urma acestei intilniri doamna respectiva a suferit de sindromul pierderii sarcinii, bine cunoscut in lumea cercetatorilor OZN. Multe femei care au avut parte de o intilnire cu fiinte extraterestre au acuzat ca au ramas insarcinate, dupa care, in mod misterios au pierdut sarcina.

    Pentru unii mesajele sint de natura spirituala

    O alta doamna care nu a crezut niciodata in OZN-uri, in 1994, in timpul vacantei, a avut parte de o serie de aparitii OZN si intilniri cu extraterestrii. Dar, din punctul ei de vedere, experienta pe care a trait-o a fost foarte placuta. Ea a facut o vizita a navei, s-a intilnit cu persoane foarte interesante care i-au transmis o serie de mesaje de natura spirituala.

    Nu-mi amintesc tot ce mi-au spus, dar stiu ca mi-au sugerat ca trebuie sa fac ceva cu aura mea. Apoi, spre surprinderea ei, fiintele ciudate de culoare gri s-au schimbat in niste fiinte umane, barbati cu parul blond. La intrebarea ei referitoarele la motivele pentru care au facut acest lucru, ei au raspuns: Pentru ca asa vrei tu sa aratam.

    Femeia a fost ajutata sa iasa din corpul ei si sa-si vada corpul astral. Atunci unul dintre extraterestri i-a spus: Acesta este sufletul tau. Este o parte din tine care este vesnica si trece de-a lungul tuturor vietilor.

    “Suntem dintr-un loc pe care voi inca nu-l cunoasteti”

    In 1992, o familie care se intorcea noaptea dintr-o excursie a avut parte de o intilnire neasteptata, fara ca atunci imediat sa-si fi dat seama. Ei au vazut doar niste lumini pe sosea care parca dansau. Cind au ajuns acasa si-au dat seama ca au pierdut o mare parte din timp, fara sa stie cum.

    Facind o vizita unui specialist care i-a supus unei sedinte de hipnoza ei au retrait fantastica experienta a intilnirii cu un OZN. Ei si-au amintit ca au fost luati la bordul navei si examinati de niste fiinte aproape umane cu care s-au si conversat. Conform celor spuse de ei, fiintele extraterestre s-au purtat foarte frumos si respectuos. Ei au incercat sa le spuna ca incearca sa-i ajute. La intrebarea lor referitoare la motivul vizitei lor pe planeta noastra, ei au spus ca sunt aici pentru a-i juta oameni, spunind: Cu cit ii ajutam mai mult, cu atit de mult sintem noi ajutati. Iar cind i-a intrebat de unde sint, ei au dat un raspuns enigmatic si evaziv, spunind: Noi sintem dintr-un loc pe care voi inca nu-l cunoasteti.

    RăspundețiȘtergere
  22. Sint aici de mult, mult timp si traiesc sub oceane

    Un caz extrem de neobisnuit de contact cu civilizatiile extraterestre s-a petrecut in 1991 cu o doamna care, dupa o serie de aparitii OZN carora le-a fost martora, a survenit intimplarea de fata. Mary se afla in camera ei, privind la televizor cind a simtit o prezenta ciudata in apropierea ei. Nu putea vedea nimic deosebit, dar simtea ca este vorba de o fiinta ciudata care o urmareste. In acest moment ea a fost supusa unei experiente de scriere automata, mesajul pe care fiinta extraterestra il avea de transmis devenea vizibil intregii lumi datorita ei.

    Ea spune: Era foarte interesat de curiozitatea noastra vizavi de civilizatia lor si a spus ca au fost aici de multa vreme. Era foarte interesat de noi si a spus: noi traim in oceane. Navele lor se afla acolo, sub ape. Sint foarte blinzi, nu sint razboinici, nu au arme.

    Ca si in alte cazuri de intilniri, Mary a primit informatii referitoare la dezastrele naturale care urmau sa se petreaca, cum ar fi cutremurele si crede ca i-au fost transmise toate aceste date pentru a-i avertiza pe ceilalti. Dupa cum a inteles Mary, rasa lor este foarte numeroasa, depasind rasa umana. Ei i-au mai spus ca actioneaza conform unui program si contacteaza grupuri mici de oameni de pe intreaga planeta.

    RăspundețiȘtergere
  23. Baza secretă extraterestră de la Rocca Pia a fost construită în colaborare cu oamenii

    Teoriile care susţin că diverse civilizaţii extraterestre deţin baze subterane pe Terra au existat dintotdeauna. O poveste ciudată, care a fost ţinută secretă peste 50 de ani, vine să confirme zvonurile conform cărora extratereştrii sunt printre noi.


    Se întâmpla în Pescara, Italia, anilor ’50 când un grup de extratereştrii a contactat o serie de oameni importanţi din Italia. Acest proiect a fost intitulat sugestiv „Amicizia” (Prietenia), pentru că umanoizii au creat o legătură de colaboarare cu personajele contactate. Aceştia au contribuit la dezvoltarea bazei subterane în Rocca Pia, Italia şi drept răsplată au fost duşi la bordurile navelor spaţiale extraterestre.

    Oamenii care au fost implicaţi în acest proiect uimitor aveau un oarecare statut social, cât şi notorietate. Un astfel de personaj este fostul consul Alberto Perego, care a detaliat întreaga poveste. Extratereştrii se numesc W56 şi nimeni nu a înţeles de ce până în clipa în care expertul, Robert „Bob” Lazăr, de origine română, care a lucrat la dezvoltarea unei farfurii zburătoare din baza secretă americană S4, a declarat că în urma documentelor secrete pe care a avut ocazia să le citească şi-a dat seama că există 56 de civilizaţii extraterestre cu care a intrat omul în contact.


    „Povestea Amicizia este una pe cât se poate de reală. Un grup de oameni, atât italieni cât şi de alte naţionalităţi, a fost implicat în această colaborare cu extratereştrii între anii 1956-1990. Unul dintre aceşti oameni sunt eu. W56 vin de pe o planetă foarte îndepărtată de Pământ, care se află la mii de ani lumină. Pe Terra se află circa 200 de astfel de indivizi, care trăiesc în baze subterane de pe ţărmul Mării Adriatice, aflate la 20 km adâncime. O astfel de bază se află la Rocca Pia.” susţine Perego.

    Această specie venită din îndepărtata galaxie este oarecum înrudită cu omenirea. Ei ar fi fraţii noştri mai mari şi ca înfăţişare, dar şi caracter.

    „Nu le place să se arate. Ei sunt umani, mai umani decât noi. Mai multe specii extraterestre s-au infiltrat printre oameni, dar w56 sunt aici nu pentru a ne studia, pentru că ne cunosc mai bine decât ne cunoaştem noi, ci pentru a ne ajuta. Ei sunt nemulţumiţi de gradul ridicat de ură, invidie, violenţă şi nedreptate care se întâlneşte în sânul societăţii. Aceşti prieteni ai noştri au habar de tot ceea ce se întâmplă pe Pământ, dar nu pot interveni decât în condiţii speciale. Totul se petrece ca într-un joc elaborat de şah.” a mai declarat Perego, omul care a intrat în contact direct cu aceşti „prieteni” ai omenirii.


    Aşadar mesajul pe care îl poartă reprezentanţii civilizaţiei W56 pentru omenire este unul de pace şi dragoste. Se spune că dragostea conferă o energie cu care se hrănesc doar fiinţele spirituale, iar cu ură şi invidia cele inferioare.

    Pentru a oferi un aer credibil poveştii sale, Alberto Perego, a pus la dispoziţia opiniei publice două fotografii. În prima este înfăţişat Kenio, un individ care măsoară 2,4 metri şi face parte din civilizaţia extraterestră W56, iar în a doua putem admira o farfurie zburătoare care aparţine aceleaşi civilizaţii extraterestre.”

    RăspundețiȘtergere
  24. “Cazul Certesti – 1996

    In noaptea de 8 spre 9 iulie 1996, plutonierul de politie Marian Mancu si paznicul voluntar Maricel Rusu isi faceau rondul prin satul Certesti, judetul Galati. In jurul orei 00:30, facandu-i-se foame, plutonierul Mancu a vrut sa se abata pe acasa, ca sa manance ceva. Locuinta sa era intr-un bloculet cu un etaj, aflat pe partea cealalta a soselei asfaltate fata de postul de politie. Intrarea in bloc se facea prin spate.


    Politistul urma sa lipseasca cel mult zece minute; intre timp, paznicul Rusu urma sa il astepte in strada. Abia a trecut plutonierul de coltul blocului cand a auzit un vajait ciudat si a simtit un curent puternic de aer. S-a intors si a vazut pe sosea ceva care „improsca lumini colorate albastrui-rosietice si care facea vum-vum”. In primul moment a crezut ca e girofarul de la masina unui echipaj al politiei din Galati, venit in control. Apropiindu-se, a vazut ca obiectul era un OZN, plutind deasupra soselei, iar langa el se misca un omulet cu o infatisare neobisnuita. A strigat „paza!” Ca raspuns, Rusu, care, intre timp, se ascunsese, de frica, in santul de la marginea drumului, varat pe jumatate sub un podet, la doi-trei metri de obiect, a ridicat capul spunand: „dom’ Marian, Satana!”.
    Trei umanoizi

    Paznicul Maricel Rusu a declarat ca imediat ce plutonierul s-a indreptat spre locuinta sa, aflata dupa colt, a aparut „o falfaiala de sus…”. El statea rezemat de gard, deci n-a vazut foarte bine aparitia obiectului. La inceput si-a zis ca-i defect neonul de la iluminatul stradal. Si-a zis ca poate „il bate vantul”. Obiectul a coborat usor, fara zgomot, „fal, fal, fal”. Cand a zarit luminile, si paznicul si-a zis ca e un echipaj de politie venit in control sau ceva in genul acesta si ca va avea „cu cine sta pana dimineata de vorba”. S-a speriat abia cand a vazut ca obiectul „nu s-a apropiat de pamant”. El si-a zis ca „nu-i treaba buna asta” iar cand au aparut si trei umanoizi, s-a ascuns in sant. Dupa propriile declaratii „cand i-am vazut cum erau, cand am vazut starea lor de uratenie, mi-am zis ca astia nu-s de-ai nostri… apoi m-am speriat si am coborat in sant… (sa) ma ascund ca daca cumva… ca n-am vazut (asa ceva) in viata mea…”.


    Obiectul, dupa descrierile concordante ale celor doi, era discoidal, avea diametrul de circa 5-6 metri si circa 2-2,5 metri inaltime. Un desen il infatiseaza avand o forma oarecum de palarie. OZN-ul plutea la circa jumatate de metru deasupra soselei si se clatina usor. Avea, de jur-imprejur, un brau luminos „continuu”, „ca un curcubeu” cu lumini albe, rosii, albastre (sau verzi in alte declaratii), care palpaiau. Luminile nu au fost vazute rotindu-se dar erau „sterse asa…” si trecand unele intr-altele: „din verde pornea rosu…”. Dedesubt obiectul avea o lumina puternica, alba. Niciunul dintre cei doi n-a vazut ca nava sa fi avut usi sau geamuri.

    Inainte ca plutonierul sa plece de langa coltul blocului, OZN-ul a decolat perpendicular, „s-a urcat odata in sus”, moment in care luminile sale au devenit mult mai puternice, si dupa aceea „a luat-o cu o viteza foarte mare”, spre nord-vest, spre satul Pochidia. Dupa Maricel Rusu „a disparut cu o vijelie mare”, „a luat-o intr-o directie de care nici nu mi-am dat seama… ca a fost un timp scurt…”. Felinarul de neon care asigura iluminarea stradala s-a stins in momentul decolarii, dar si-a revenit de la sine, „fara sa puna nimeni mana”, in circa jumatate de minut.

    RăspundețiȘtergere
  25. Fapturile umanoide au fost vazute mai bine de paznicul Rusu. Plutonierul Mancu a zarit una singura, si pe aceea din spate. Inaltimea lor a fost apreciata la circa un metru, poate mai putin, dar posibil si mai mare („ca un copil de sase ani”). Paznicul Rusu spune ca fapturile se invarteau in jurul navei, boscorodind si bolborosind neinteligibil, „ca ploaia intr-un burlan”. Aveau, dupa descrierile concordante ale celor doi martori, o infatisare de „avorton” (in sensul de „neimplinit” cum au precizat ei ulterior). Erau complet lipsiti de par (desi intr-o alta declaratie paznicul i-a calificat drept „parosi”; dar se pare ca a vrut doar sa accentueze cat erau de urati). Aveau capul mare, alungit spre spate si un fel de bube, de „ciuperci”, pe crestet. Aratarile aveau urechi mari, clapauge, nu ascutite, mari cat palma unui om. Fata le era alba, ochii mari, dar niciunul dintre martori nu a observat cum erau nasul sau gura. Corpul era acoperit de solzi gri metalizat; „imbracamintea lor, ca o fi fost imbracaminte sau ce-o fi fost, era… ca solzii de pesti, asa stralucea…”. Martorul Rusu declara ca n-a vazut daca omuletii erau incaltati sau nu. Abdomenul lor era relativ mare si flasc. Bratele erau extrem de subtiri „cat doua degete” dupa aprecierea politistului Mancu, iar dupa ale lui Rusu „mainile erau aiurea dom’le, nici nu pot sa-mi dau seama… nu erau normali ca noi…”. Martorii nu pot preciza daca fapturile mergeau sau pluteau deasupra solului, inclinand catre aceasta a doua varianta, in ciuda verosimilitatii scazute. Asa cum spune Maricel Rusu „nici nu pot sa-mi dau seama cum mergeau… astia parca erau beti…”.

    Nu au ramas urme pe sol. Un cires enorm aflat in locul respectiv a avut frunzele ofilite, deshidratate, pe circa 15% din coroana, pe partea in care se spune ca a aterizat si apoi a decolat obiectul. Fenomenul putea fi efectul unor microunde. Se spune ca a doua zi dimineata au fost vazute pe jos frunze, crengi si fructe rupte. Dar exista si un satean care afirma ca le-a rupt el. Se mai spune ca ar fi fost si alte urme, vazute de sateni, dar sterse de ploaia torentiala de a doua zi. Nu s-au facut determinari ale radioactivitatii sau alte masuratori de acest tip. Plutonierul Mancu a declarat ca, dupa disparitia obiectului, „am mai stat cateva secunde… omul era in marginea santului, l-am luat, am venit pe aici, nu stiam unde sa-l duc… el spunea ca-i este rau… l-am dus acolo pe iarba, unde-i semnul ala de circulatie… pe urma m-a intrebat – dom’ Marian, ati vazut Satana?”. Revenindu-si dupa incident, cei doi martori au decis totusi sa-si continue patrularea. Marian Mancu a povestit a doua zi patania unor sateni. Unul dintre acestia a contactat agentia de presa Mediafax si de aici cazul a ajuns in presa. La inceput Mancu a refuzat politicos sa dea interviu ziaristilor, pana ce a obtinut aprobarea sefilor sai de la Galati.

    Pe 12 august 1996 am stat de vorba si eu cu martorii, fiind invitat la Certesti de TVR, prin realizatorul Mihai Badescu, impreuna cu Calin Turcu. Am ramas convins, cu aceasta ocazie, de credibilitatea martorilor. Plutonierul de politie Marian Mancu (atunci de 30 de ani) a fost tehnician veterinar, apoi a absolvit scoala de subofiteri de politie; era casatorit, cu doi copii. Majoritatea satenilor, inclusiv primarul Gheorghe Nechifor, il considerau o persoana serioasa, cu preocupari laudabile. Paznicul Maricel Rusu (41 ani) absolvise sase clase; citea cu greutate si doar stirile senzationale din ziare. Nu auzise inainte mai nimic despre fenomenul OZN. N-a suferit de boli psihice; a facut armata la geniu. Satenii nu-si aminteau sa mai fi mintit. Este putin probabil ca martorii sa fi putut inventa toate detaliile, foarte specifice, si sa le expuna intr-o maniera atat de naturala si de convingatoare, nici sa fie montati de altcineva sa faca asta.

    RăspundețiȘtergere
  26. Loc de contestatii

    Desi nu toata lumea din sat a dat crezare martorilor, am constatat ca majoritatea contestatarilor erau persoane, ori rude ale unor persoane, carora politistul le intocmise anterior acte pentru diverse contraventii. In schimb, au existat marturii concordante, cum ar fi deranjamente in aparatura electrica din zona; din pacate, nu am avut timp sa verificam in detaliu aceste afirmatii. De asemenea, in satul Cotoroaia, aflat la circa 4 km nord-est de Certesti, s-a semnalat, in aceeasi noapte, o lumina „foarte puternica” deasupra unei case.

    Intamplarea de la Certesti are deci suficiente elemente pentru a fi calificata drept o intalnire de gradul III. Dar ne putem pune o justificata intrebare – nu cumva a fost chiar mai mult? De pilda o rapire OZN? Un prim argument ar putea fi faptul ca, in zilele care au urmat incidentului, plutonierul Mancu s-a simtit slabit si lipsit de chef; a declarat ca i-e teama sa nu fi fost iradiat. Paznicul Rusu a avut cosmare. Declara ca „la vreo doua nopti i-am visat… visam asa cum stateam in sant”, dupa care se trezea inspaimantat din somn. El a adaugat „nu ma speriam daca nu-i vedeam asa urati… da’ in halul cum i-am vazut… eu m-am speriat…”. Am incercat sa aflu daca cei doi au constientizat vreo „lacuna de timp”.

    RăspundețiȘtergere

  27. Militarii de la Bâlea Lac speriați și atacați de extratereștri

    Fenomenul OZN este unul extrem de bizar și care este semnalat cu regularitate în numeroase zone de pe glob. Nici țara noastră nu a fost ferită de incidente inexplicabile, dar singura problemă este ca ele nu au fost promovate din motive de securitate națională.


    Unul dintre cele mai șocante evenimente de acest gen s-a petrecut la Bâlea Lac. În nopțile zilelor de 23,24 și 25 septembrie 1978 mai mulți soldați au raportat că au fost vizitați de ființe stranii, desprinse parcă din alte lumi. Întreaga poveste a început la ora 24.00 a zilei de 23 septembrie când doi tehnicieni de la stația telefericului au zărit pe cerul senin o lumină impresionant de mare. Inițial au crezut că este vorba despre o iluzie, sau chiar despre lumina unei lanterne, dar era atât de mare, puternică și de culoare roz aprins, încât nu putea fi asemănată cu nimic.

    Conform relatărilor celor doi, lumina se afla la circa 10 metri de geamul cabanei lor și se mișca haotic în toate părțile. Inginerii au realizat că este vorba despre un fenomen straniu, care este de origine extraterestră.


    Aproximativ la aceeaşi oră, fruntaşul Ioan Dorr a ieşit din dormitorul cabanei militare pentru a bea apă. În drumul său spre robinetul aflat la colţul clădirii, luminat de un bec aflat deasupra uşii, a zărit, de la 6-8 metri, o siluetă întunecată, nemişcată, apreciată a fi de 1,90-2,00 metri. Pentru că să alunge orice teamă soldatul a somat creatura, dar aceasta nu a schițat niciun gest. Pentru că era obosit, fruntașul s-a întors în patul său și și-a continuat somnul.

    În seara următoare, în jurul orei 21,45, soldatul Ioan Dorr își anunță colegii că în fața cabanei, pe o movilă se afla o creatură ciudată. Soldații încearcă s-o alunge aruncând cu pietre dar umanoidul îi ignoră pur și simplu. Apoi soldații se înarmează cu bâte și se îndreaptă spre ea pentru a o lovi. Extraterestrul scoate un țipăt parcă de tigru și în acest fel îi paralizează pe soldați pentru câteva momente. În acest timp, creatura începe să se deplaseze, mersul acesteia fiind comparat de soldați cu unul al unui om care merge pe apă.

    Militarii s-au baricadat într-una dintre camere. Peste circa o oră şi jumătate de oră, au auzit cum cineva zgâria obloanele de la fereastră. Doi martori declara că au auzit o voce groasă care aparent a pronunţat cuvintele „sergend… sergend…”. A doua zi au observat că obloanele erau zgâriate de numeroase linii paralele. Militarii au fost atât de speriați încât nu au mai vrut să stea la cabana cu pricina și au coborât de pe munte.În noaptea de 26 septembrie eu au remarcat pe cer patru lumini, nu mai mari de dimensiunea unui ou, care se roteau în cerc. Conform expertizelor realizate, militarii au suferit un șoc impresionant în urma acestor experiențe refuzând să-și mai continue misiunea la Bâlea Lac.

    Evenimentul a fost ținut la secret pentru că securitatea nu dorea ca oamenii să se sperie din pricina unui eveniment paranormal. Mulți ani mai târziu, povestea s-a aflat și chiar și în ziua de astăzi pune pe gânduri până și pe cei mai mari ufologi din întreaga lume.”

    RăspundețiȘtergere
  28. Mai multe OZN-uri au planat deasupra Romaniei cu trei ore inainte de cutremurul din 1977 ! Exista vreo legatura sau este o simpla “coincidenta” ?!

    Cutremurul din 4 martie 1977, a fost unul dintre cele mai puternice seisme inregistrate in Romania pana in prezent. Despre acest cutremur s-au spus multe, se spun si se vor spune foarte multe, caci este precum un izvor continuu de povesti, care mai de care mai naucitoare prin continutul lor.

    Una dintre povestile de acest fel, care are iz de adevar, caci vorbesc mai multe persoane, o reprezinta faptul ca, inainte cu doar trei ore de cutremurul devastator, au fost observate mai multe obiecte de zbor neidentificate (OZN-uri) planand deasupra Romaniei, mai exact in Padurea Cazacului, Bughea de Jos, Valenii de Munte, judetul Prahova.


    “Prof. Calin Turcu a organizat in 1977, la nivel national, un grup informal de cercetare a fenomenului OZN, numit “Romanian UFO Researchers (RUFOR)”.

    Acesta a publicat un buletin OZN, numit RUFOR (27 numere, 1979-86), cu o circulatie restransa.

    Ulterior Calin Turcu a organizat cea mai voluminoasa arhiva de rapoarte scrise, fotografii si filme privind cazurile OZN din Romania, iar din 1992 cea mai mare biblioteca OZN din Romania, biblioteca pe care a dorit-o publica. Acelasi grup a editat, in perioada 1994-1996 periodicul „RUFOR”, editor sef fiind Peter Leb din Targu Mures, unde se afla si redactia. Au aparut in total 21 de numere, primele 8 in format tabloid, iar celelalte ca o revista A4.

    Intr-unul din numerele revistei, aparut in anul 1977, profesorul Turcu relata intamplarea petrecuta profesorului Nicolae Barbulescu din Ploiesti:

    “S-a intamplat pe 4 martie 1977, ora 18:30 in Padurea Cazacului, Bughea de Jos, Valenii de Munte, jud. Prahova. In dupa-amiaza acelei zile, veneam impreuna cu un prieten dinspre Slanic, spre Valeni, traversand Padurea Cazacu.

    La iesire din padure, in partea stanga, am observat urmatorul fenomen: in stanga – o pata luminoasa, cu un contur neregulat, de culoare verde-bleu, iar in dreapta, trei discuri de lumina de culoare verde aprins. Era ora 18:30.

    Pata verde era nemiscata, pe cand cele trei discuri de lumina se miscau lent, de sus in jos, parca pluteau, parca vegheau asupra noastra”.

    Asta s-a intamplat cu numai 3 ore inaintea devastatorului cutremur din 1977, deasupra Romaniei. Multi UFO-logi considerand ca exista o legatura intre “aparitia OZN-urilor” si cutremurul care a lovit tara noastra in acea seara.”[1]

    Mai trebuie precizat ca, cutremurul a avut loc la ora 21:22:22 (ce numerologie !!!) si a avut magnitudinea de 7,2 pe scara Richter si o durata de aproximativ 55-56 de secunde. Epicentrul cutremurului a fost localizat în zona Vrancea, cea mai activă zonă seismică din țară, la o adâncime de circa 100 km. Unda de șoc s-a simțit aproape în toți Balcanii.

    RăspundețiȘtergere
  29. Iluminații: Frăția Șarpelui, Familiile Regale, Nobilimea Neagră, Masoneria și Noua Ordine Mondială

    “Închipuie-ţi, fie chiar pentru o clipă, că tot ce ştii despre realitatea înconjurătoare e un mare fals. Că mare parte din ceea ce ne serveşte mass-media sunt minciuni şi manipulări grosolane. Că tot ce se spune „liber” nu este decât rezultatul unui fals care izvorăşte dintr-un lung şir de minciuni oficiale. Poate nu este adevărat, poate că totul nu este decât o simplă concepţie conspiraţionist-alarmist-apocaliptică, la mare modă în aceste vremuri. Dar dacă este adevărat?

    Cine sunt de fapt așa-zișii Iluminați şi ce urmăresc acești stăpânii satanici din umbră?

    Ceea ce îndeobşte numim realitate istorică este un fenomen care se desfăşoară pe două planuri. Primul plan este cel vizibil, la îndemână oricărui om care iese pe stradă sau accesează televiziunile şi internetul. Nu este însă decât vârful aisbergului.

    În acest caz, vei descoperi încetul cu încetul că Puterea acestei lumi nu este aceea pentru care se bat în prezent Statele Unite, Rusia, Japonia, U.E. Toate aceste puteri economice şi militare nu sunt decât nişte piese ale unui joc, mânuite din umbră de adevăraţii stăpâni ai planetei. De acolo, din anonimatul întunericului satanic, ei leagă şi dezleagă mersul lucrurilor. De la cel mai înalt nivel imaginabil al puterii, acest for necunoscut celor mulţi guvernează pe ascuns într-un mod aproape nestingherit. Ei fac legi şi revoluţii, ei instaurează guverne, ei hotărăsc ce ţări dispar pentru ca altele să le ia locul. Ei „fabrică” noi ideologii şi chiar religii. Se spune că ei au creat orânduirea capitalistă, tot ei au creat-o şi pe cea comunistă. Au eliminat comunismul din istorie ca pe o măsea stricată atunci când au considerat că nu mai corespunde cu planurile lor. Ei făuresc tratatele militare şi economice internaţionale, ei schimbă regimuri politice şi preşedinţi de state, ca pe nişte simple piese uzate ale unei maşini.

    RăspundețiȘtergere
  30. Pentru ei, Lojile Masonice de orice rit, NATO, Grupul Bilderberg, ONU, Comisia Trilaterală și alte organizaţii pe care le-am văzut sau le vedem încă defilând pompoase la televizor, nu sunt altceva decât „terenul de lucru” al stăpânilor din umbră. Despre identitățile şi naţionalităţile Iluminați-lor nu se cunosc decât foarte puţine lucruri, după cum este uşor de bănuit. În schimb planurile lor devin vizibile pe măsură ce „vălul” de pe ochii celui care vrea să afle Adevărul este ridicat în egală măsură de setea cunoaşterii şi de dorinţa de a fi cu adevărat liber. Puterea lor este cu adevărat mare şi temută de oricine ajunge să afle câte ceva despre ei. De-a lungul mileniilor, au desăvârşit arta conspiraţiei până aproape de piscul perfecţiunii. Proba de neştirbit a timpului le-a şlefuit politica în patru mari direcţii, simple şi greu de contracarat:

    1.Crează conflicte şi războaie în care cele două părţi provocate luptă una împotriva celeilalte şi nu contra adevăratului instigator.

    2. Nu apar niciodată în văzul tuturor.

    3. Finanţează cu viclenie aproape toate părţile implicate în conflict.

    4. Trec întotdeauna drept instanţă împăciuitoare care pune capăt conflictelor.

    Totuşi, succesul lor mondial nu se bazează pe politica lor inteligent – diabolică, cât pe inerţia şi superficialitatea marilor mase de oameni din întreaga lume, care înghit tot ce li se serveşte drept viaţă zilnică şi realitate palpabilă. Mase de oameni care se lasă docil conduse precum o turmă de oi de peste 6 miliarde de capete… Li se spune Illuminati – Iluminați, dar nu vă gândiţi că vreunul dintre ei a atins iluminarea spirituală. Nici pe departe. Termenul le-a fost atribuit mai degrabă din frică şi obedienţă. Nu apar niciodată în mass-media mondială din simplul motiv că ei o deţin şi o controlează. Dacă vine vorba despre ei, aceasta se face într-un context pozitiv sau cel mult neutru. Averile lor sunt incredibile, întregul sistem bancar mondial este la picioarele lor. Milionarii din topurile Forbes nu sunt decât nişte simpli băieţi de mingi pe lângă cei care deţin adevărata putere consolidată prin sume de ordinul miilor de miliarde de dolari.

    Diavolul din deşert şi începutul conspiraţiilor

    Istoria oficială aminteşte gruparea Illuminati drept o organizaţie ocultă care a luat naştere undeva în anul 1776. Adevărul este vechi de mii de ani. Cu mult înainte de apariţia masoneriei sau a oricărei organizaţii oculte, undeva printre nisipurile Orientului Apropiat, se punea la cale o conspiraţie al cărei scop final era dominarea întregii lumi. Într-un ungher de la marginea civilizaţiilor Sumerului şi Mesopotamiei, lua naştere aşa-numita Frăţie a Şarpelui. Înainte de apariţia religiilor monoteiste, cei grupaţi în Frăţia Şarpelui oficiau un cult în care îl venerau pe Cel Rău, cunoscut atunci cu numele de Pazuzu, cel mai vechi demon trimis pe această planetă. Liderii acestui cult de origine sumeriană îşi spuneau ei înşişi „iluminaţi”, deoarece în cadrul ritualurilor primeau lumina cunoaşterii direct de la stăpânul lor din întuneric…Au străbătut astfel veacurile fără să fie detectaţi de nimeni. Au privit din umbră naşterea şi decăderea Greciei Antice, a Imperiului Roman, răspândirea creştinismului şi islamului, consolidarea primelor state ale Europei Medievale, descoperirea Americilor, apariţia prafului de puşcă şi al Renaşterii.

    Au decis să acţioneze de abia în seara zilei de 1 mai 1776, când germanul Adam Weishaupt a primit ordinul de a fonda în orăşelul bavarez Ingolstadt, Ordinul Secret al Iluminaţilor Bavarezi.

    RăspundețiȘtergere
  31. Adam Weishaupt a fost crescut într-o mănăstire iezuită iar la maturitate a devenit profesor de drept canonic în cadrul Universităţii din Ingolstadt. În anul 1770 a fost contactat de către creditorii săi care aparţineau casei Rotschild, pentru a fonda organizaţia Illuminati-lor. De fapt, creditorii transmiteau un ordin primit de la adevăraţii Illuminati din deşerturile mesopotamiene, care deciseseră să acţioneze. Mai multe amănunte despre acel moment nu se cunosc până în prezent la nivelul marelui public. Organizaţia a recrutat pentru început o serie de militanţi liberi cugetători, secularişti şi republicani din Marea Lojă Masonică a Germaniei. Alarmaţi de activităţile lor subversive care vizau în primul rând eliminarea monarhiei de pe continentul european, autorităţile bavareze au crezut că au distrus ordinul în anul 1785.

    Se înşelau amarnic, nu reuşiseră decât să aresteze câţiva membri neimportanţi. Iluminații bavarezi erau organizaţi precum cercurile din interiorul altor cercuri, într-o structură similară cumva cu a foilor de ceapă. Dacă iniţiaţii se dovedeau demni şi discreţi în păstrarea secretelor transmise, puteau avansa într-un cerc mai mic, unde cunoşteau secrete mai importante. Astfel, vârfurile au fost neafectate de lovitura primită din partea autorităţilor bavareze, fiind libere să se refugieze în Elveţia.

    Istoria neconvenţională şi neoficială le atribuie cele mai importante revoluţii care au schimbat irevocabil faţa lumii. Revoluţiile americană, franceză şi bolşevică nu au fost deloc nişte mişcări social-politice, cât au fost nişte planuri precise, organizate până în cel mai mic detaliu.
    Totuşi a existat o mică scăpare. În anul 1875, un curier al Iluminați-lor bavarezi străbătea călare distanţa între Frankfurt şi Paris. Providenţa a făcut ca acesta să fie trăznit în timpul unei furtuni. Asupra sa a fost descoperit un document care este cunoscut în cercurile oculte sub numele de Noul Testament al Satanei.

    Primul punct al documentului conţinea o serie de directive uimitor de actuale:
    „Primul secret necesar conducerii oamenilor este strict legat de supremaţia asupra opiniei publice. Astfel se poate provoca atâta vrajbă, îndoială şi păreri contradictorii, încât oamenii de rând nu se pot orienta în acesta harababură şi sunt convinşi că este mai bine să nu aibă vreo opinie personală cu privire la politică. Trebuie aprinse şi aţâţate pasiunile poporului. În acest scop, trebuie creată o literatură murdară, facilă, lipsită de spirit şi dezgustătoare. Mai departe ţine de datoria presei să demonstreze neputinţa non-Iluminați-lor în toate domeniile activităţilor umane.”

    „Nobilimea Neagră” are întotdeauna mafia la degetul mic

    Autori şi cercetători în domeniul periculos al societăţilor secrete şi al conspiraţiilor globale, precum David Icke, Ryan Burke, Juri Lina, Morgan Gricar, A. Ralph Epperson, Jan Van Helsing, Fritz Springmeier, Serge Monaste sau Vernon Ştaufer sunt de părere că Iluminați dirijează întreaga activitate mondială prin intermediul aşa-numitei „Nobilimi” sau „Aristocraţii Negre”. Însăşi societăţile secrete de rang secund precum Cavalerii Templieri, Iezuiţii, Cavalerii de Malta, Francmasoneria, Partidul Nazist şi cel Comunist, Organizaţiile Thule şi Ordo Templis Orientalis, Grupul Bilderberg, Comisia Trilaterală etc. ar fi conduse de membrii Nobilimii Negre. Chiar şi în istoria oficială este binecunoscută perioada de tristă amintire din istoria Veneţiei şi Genovei, perioadă în care Nobilimea Neagră şi-a făcut apariţia publică pentru prima oară în secolul al XII-lea, preluând monopolul afacerilor.

    RăspundețiȘtergere
  32. Oamenii i-au numit „Nobilimea Neagră” datorită cruzimii, lăcomiei şi lipsei totale a oricărui atribut moral sau creştinesc. Printr-un şir nemăsurat de crime, violuri, răpiri, şantaje, terorism, jafuri şi chiar magie neagră, au anihilat orice formă de opoziţie pentru a-şi atinge scopurile. Cu trecerea timpului au devenit incredibil de bogaţi, puternici şi influenţi. Descendenţii acestora ar deţine şi în prezent monopolurile asupra comerţului mondial şi sunt adevăraţii stăpâni ai Mafiei italiene.

    Autorul Fritz Springmeier, în lucrarea Bloodlines of the Illuminati, enumeră cele 13 familii care alcătuiesc forul conducător al Nobilimii Negre: Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li (din China!), Onassis, Rockefeller, Rothschild, Russel, van Duyn şi casa Merovingiană.

    Cercetătorul John Coleman, care a studiat istoricul Nobilimii Negre, afirmă că rădăcinile lor pot fi urmărite dincolo de oligarhii medievali ai Veneţiei. Aceştia ar fi avut origine asiatică şi s-ar fi căsătorit cu membrii caselor regale europene, încă de acum peste 800 de ani.

    Evenimentele s-ar fi petrecut în urma unei mari victorii a unor triburi nomade de origine asiatică din zona Volgăi asupra invadatorilor arabi musulmani. Imediat după bătălie, viitorul împărat bizantin, Constantin al V-lea, s-a căsătorit cu o prinţesă din acele triburi. Fiul lor a fost faimosul împărat Leo al IV-lea. Membrii familiei de Medici, precum şi Papa Pius al XII-lea, au făcut parte la rândul lor din Aristocraţia Neagră. Cultul lor era de sorginte satanistă, evidenţiat prin practici avansate de magie neagră. La o privire mai atentă, reiese că aceste metode de magie neagră sunt la originea tuturor tehnicilor de influenţare şi manipulare a maselor de oameni. Aceasta în ciuda faptului că imensa maşinărie de propagandă oficială se ascunde sub motive aşa-zis ştiinţifice, declarând că Diavolul nu există, iar religiile nu sunt altceva decât o formă de misticism sub care se ascund oamenii săraci cu duhul. „Cel mai vechi truc al diavolului este acela de a spune că el nu există”, spune o maximă a înţelepţilor creştini…

    Aceeaşi maşinărie diavolească de propagandă cu orientare științific-atee a avut în vedere să îndoctrineze societăţile vestice încă din anii ʼ50-ʼ60, cu ideea că nu există forţe supranaturale şi fenomene paranormale, iar magia neagră nu ar fi altceva decât un derizoriu fenomen de circ şi variete.

    Ce vor de fapt așa-zișii Iluminați?

    Majoritatea covârşitoare a cercetătorilor şi autorilor din domeniul istoriei neoficiale şi teoriilor conspiraţioniste, cad de acord în privinţa faptului că Illuminati lucrează pentru îndeplinirea unei adevărate succesiuni de Noi Ordini Mondiale. Noua Ordine Mondială este formată de fapt din mai multe etape de orânduiri sociale care se succed una alteia până în momentul în care absolut toţi oamenii vor fi controlaţi, însemnaţi şi folosiţi după bunul plac al celor care conduc lumea. Ultima formă a Noii Ordini Mondiale ar fi aceea în care Iluminații vor restrânge numărul oamenilor de pe planetă de la câteva miliarde la câteva milioane. În acest scop vor crea războaie, crize alimentare, noi boli şi virusuri fără leac.

    RăspundețiȘtergere
  33. Toţi cei care au studiat motivele şi principiile stăpânilor lumii vizibile cred că aceasta este direcţia în care vor „evolua” lucrurile în viitorul apropiat… Cât de mult adevăr există în aceste presupuneri apocaliptice nu poate certifica nimeni cu siguranţă. Tot ce se poate spune este că situaţia mondială se va precipita dramatic în următorii ani.

    Iniţiaţii în tărâmurile spiritului afirmă la rândul lor că așa-zișii Iluminați sunt doar o uriaşă piatră de încercare peste care omenirea este nevoită să treacă în decursul evoluţiei sale de la o specie agresiv-egotic-materialistă spre o clasă superioară a desăvârşirii spirituale. Tot ei afirmă că Illuminati sunt de fapt fructul păcatelor noastre, deoarece, dacă ar avea acces la bogăţie şi putere absolută, peste 90% din oamenii din prezent ar acţiona la fel ca actualii Iluminați. Nu este vorba în ultimă instanţă decât de o trăire inferioară izvorâtă din frică şi mândrie care-i face pe oamenii de la toate nivelurile societăţii să-şi controleze, abuzeze, folosească şi mintă semenii aflaţi într-o stare de vulnerabilitate şi inferioritate. Trăire care, din păcate, a devenit în prezent o trăsătură de caracter definitorie pentru specia umană.

    Ca o concluzie ce reiese din toate teoriile emise de cei care şi-au dedicat viaţa studierii celor care ne conduc planeta: Așa-zișii Iluminați nu ar fi reuşit totuşi să ajungă să fie atât de puternici dacă oamenii nu s-ar fi lăsat folosiţi şi nu le-ar fi permis datorită inerției lor să le controleze destinele…”

    RăspundețiȘtergere
  34. Oamenii în Negru, cercetași ai extratereștrilor

    “Prima întâlnire cunoscută cu doi oameni in negru a avut loc în anul 1947. Doi pușcași marini au identificat un OZN deasupra lacului Puget Sound, Washington. La scurt timp, unul dintre pușcași a primit vizita unui misterios bărbat care l-a sfătuit să nu mai relateze despre ceea ce a văzut.

    În anul 1952, Carlo Rossi pescuia pe râul Serchio. El a observat o aeronavă rotundă care a survolat zona. La câteva zile de la acest incident, Rossi a fost așteptat, în apropierea locului unde pescuia de obicei, de un străin care i-a vorbit în italiană, dar cu accent scandinav. Acesta l-a sfătuit să uite de incidentul la care a fost martor.


    În anul 1968, John Robinson și soția sa Mary au fost martori la apariția unui OZN. Ei au făcut declarații la presă despre acest caz. La scurt timp, au observat în fața casei lor o mașină bizară din care îi supraveghea un personaj misterios.

    Mary, mai curioasă din fire, a ieșit în stradă pentru a vedea ce se întâmplă. La capătul străzii l-a văzut pe cel mai bun prieten al familiei care se îndrepta către casa ei. A intrat în casă și a pregătit o cafea.


    Surpriza a fost una de proporții atunci când a intrat in casă și telefonul suna. La capătul firului era prietenul lor care îi anunța că este în Manhattan și nu poate ajunge în New Jersey pentru a-i vizita.

    William Sharer, Essex, Anglia, după ce a fost martor la apariția unui OZN în anul 1997, a fost vizitat de doi bărbați, înalți cu o paloare cadaverică și care au coborât dintr-o mașină impozantă. I-au vorbit într-un fel neobișnuit de parcă ar fi fost roboți și l-au rugat să-i lase să intre în casă. Sharer a refuzat și mai multe săptămâni a fost urmărit de cei doi.

    Se spune că aceste persoane sunt cercetași ai extratereștrilor care vor să șteargă urmele unor astfel de evenimente. S-a mai spus că aceste persoane sunt membrii CIA.

    CIA a negat acest lucru. S-a mai spus că fac parte din cadrul unui departament guvernamental secret.”

    RăspundețiȘtergere
  35. Misterul oamenilor in negru. Cine sunt ei cu adevarat?

    Apariția oamenilor în negru este un fenomen derutant pentru mulți dintre noi. În aparență sunt identici cu noi, oamenii, însă în realitate, deosebirile sunt evidente. Ei se află în inima evenimentelor extraterestre. Apar din senin și sunt foarte interesați de martorii oculari.


    Ei pretind că au o identitate umană, în realitate, documentele pe care le prezintă sunt false. În cele mai multe cazuri ei se prezintă la locul faptei susținând că reprezintă autoritățile și contactează martorii direct sau telefonic. Ei sunt îmbrăcați în haină militară sau în costum negru. Mașinile cu care circulă sunt mașini de epocă dar foarte bine întreținute.

    Sunt multe întrebări fără răspuns. Cum e posibil ca ei să apară la locul incidentului, înaintea autorităților? Cine îi anunță? Unele persoane cred că sunt reprezentanți ai unor servicii secrete, alții, din contră, sunt extratereștrii. În susținerea celor care cred că sunt de origine extraterestră stau mai multe motive. În primul rând înfățișarea lor. Nu au mimică, gesturile sunt cel puțin bizare, dar mai important este limbajul lor. Pare a fi un limbaj electronic, sacadat, fără inflexiuni.


    Care este rolul lor? Încearcă să convingă martorii că ceea ce au văzut nu este realitate și că dacă vor depune mărturie nu este bine pentru ei și familia lor. Primul caz în care și-au făcut apariția oamenii în negru, a fost în 1951, în Florida, când echipajul unui vas pescăresc a văzut în larg un OZN. Nu au raportat pazei de coastă ceea ce au văzut și cu toate acestea, când în ajuns în port erau așteptați de un grup de persoane îmbrăcate în negru, care le-au sugerat să nu contacteze autoritățile, pentru că ceea ce au văzut a fost ficțiune.

    Pescarii nu au ascultat sfatul și au anunțat autoritățile, amintind de întâlnirea cu grupul de persoane îmbrăcate în negru. Autoritățile nu aveau cunoștință ca acele persoane să le reprezinte. O altă întâmplare s-a produs în 1953, când patronul unui ziar dintr-un oraș american, a publicat mai multe articole cu privire la apariția unor OZN-uri, care au fost văzute în apropierea orașului.

    Patronul ziarului promisese cititorilor că va continua investigațiile și că seria de articole pe această temă va continua.
    La câteva zile după ceea ce promisese, patronul ziarului a vândut ziarul și a plecat din localitate. Apropiații susțin că el a fost vizitat de două persoane, îmbrăcate în negru, care au purtat o discuție cu el. După discuție, patronul a refuzat să mănânce, părea că este bolnav și a vândut ziarul la care ținea enorm, pe o sumă modică. O altă întâmplare este cea a doctorului Crabb, care a primit o scrisoare de la un prieten, care susține că a fost martorul unui eveniment extraterestru, însoțit fiind de un coleg.

    Doctorul Crabb a încercat să facă propria anchetă, însă a fost agresat cu telefoane anonime, în care era amenințat cu moartea, dacă continuă ancheta. Ancheta a continuat, dar aflându-se pe o șosea, o mașină a intrat frontal în mașina sa și cu greu a scăpat cu viață. Pentru că doctorul a continuat ancheta, și-a pierdut locul de muncă, soția sa l-a părăsit, și-a pierdut casa și a ajuns cerșetor. Cei care nu au ascultat sfatul oamenilor în negru, au avut parte de întâmplări dramatice, care le-au schimbat viața. Nu știm dacă este coincidență sau nu, cert este că martorii neascultători au suferit grave pierderi sau schimbări fundamentale în viața lor.”

    RăspundețiȘtergere
  36. de ce scrieti mesaje asa lungi anonimilor? cine are timp sa le citeasca! vom trai si vom vedea pentru ca in general viziunile se dovedesc reale dupa implinirea lor

    RăspundețiȘtergere
  37. În cultura populară occidentală (în special cea din Statele Unite) Men in Black (cu sensul de Oameni în Negru sau Bărbații în Negru) este o teorie a conspirației asociată cu fenomenul OZN. Potrivit teoriei, oameni în costume negre (simbol al apartenenței lor la o agenție posibil guvernamentală) folosesc metode de intimidare pentru a mușamaliza existența unor ființe inteligente de pe alte planete.[1]

    Conform unor teorii acești oameni în negru ar fi extratereștrii înșiși. Termenul este frecvent utilizat și pentru a descrie oamenii misterioși care lucrează pentru organizații necunoscute, precum și în diferite agenții guvernamentale care ar fi concepute pentru a proteja unele secrete sau alte activități ciudate. Termenul este unul generic, utilizat pentru a se referi la orice aspect neobișnuit, periculos sau ciudat care poate fi asociat cu fenomenul OZN.

    La sfârșitul verii 1953, autorul Albert K. Bender a anunțat în revista Space Review că misterul farfuriilor zburătoare a fost elucidat, urmând să publice un articol în acest sens. Cu toate acestea articolul nu a mai fost publicat, Bender susținând că a fost vizitat de trei oameni în negru care l-au convins să nu mai publice nimic, la scurt timp revista a fost închisă, la fel și organizația condusă de el, International Flying Saucers Bureau.[2]

    Conceptul de Oameni în Negru a fost popularizat de Gray Barker în cartea sa They Knew Too Much About Flying Saucers (Ei știu prea multe despre farfurii zburătoare) scrisă după Incidentul din Insula Maury din iunie 1947.

    RăspundețiȘtergere
  38. Dracon=Dragon,si este rasa Reptiliana care stapaneste Pamantul si oamenii de mii de ani.Fiecare om de pe aceasta planeta a fost luat ostatic prin control mental si facut sa creada in si lui regele Draconian care s-a autointitulat dumnezeu.Omul se inchina acestui Draconian si-i slujeste lui.Stiu ca nu va place sa auziti aceasta dar e timpul sa va treziti si sa vedeti realitatea,altfel ii veti slujii mult,mult timp acestuia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Realitatea ta cu a noastra NU SE PUPA.
      Faptul ca insisti sa credem in Draconul tau inseamna ca tu faci
      parte din Draco-Reptilian Agenda. Punct.

      Ștergere
  39. Anonim 04;14,daca asta ai inteles tu din ce am spus eu,inseamna ca inca dormi somnul cel de veci

    RăspundețiȘtergere