sâmbătă, 3 noiembrie 2018

RĂZBOI NUCLEAR ???


                   3 Noiembrie 2018,ora 7,33 dimineata !

                            Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,aud glas care spune ceva tare ,tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

             "Un Razboi nuclear.
  Dar un alt glas intreaba:

             Te-ai gandit la asta?
           Riposta aeriana?
           Razboi nuclear ."        


Dragii mei, stim cu totii ca -n întreaga lume, Pacea este prinsa in pioneze.
Traim vremuri grele,vremuri tulburi,vremuri in care punem capul pe perna seara,dar nu stim daca ne mai trezim aceiasi dimineata.
Daca va fi pace,daca vom fi sanatosi,daca îi vom mai avea pe cei dragi langa noi.
Acum ,mai mult ca oricand,avem nevoie de multa Rugaciune,de multa mila si dragoste faţă de Aproapele.
Acum,mai mult ca oricand,trebuie sa iubim si sa mergem in BISERICA LUI HRISTOS, sa ne spovedim la Părintele Duhovnic,apoi sa ne invrednicim a primi Sfanta Impartasanie cu Prea Sfant si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.
                                Cu dragoste,Maria.
P.S.

Putin: În caz de război nuclear, ruşii vor merge în Paradis iar duşmanii vor crăpa

GALERIE
putin nuclear
  • putin nuclear
-+
Ruşii 'vor merge în Paradis' în caz de război nuclear, a declarat joi preşedintele rus Vladimir Putin, negând orice ambiţii războinice, dar avertizând că orice agresor care va dori să lovească ţara sa cu arma atomică va fi 'distrus', potrivit AFP.
'Agresorul trebuie să înţeleagă că pedeapsa este inevitabilă, că va fi distrus. Iar noi, ca victime ale agresiunii, vom merge în Rai ca martiri. În schimb, ei (agresorii) vor crăpa pur şi simplu, nu vor avea timp nici să se pocăiască', a spus Putin la o conferinţă a clubului de discuţii Valdai pe tema 'Lumea în care vom trăi: stabilitatea şi dezvoltarea în secolul XXI', ce se desfăşoară în aceste zile la Soci (sud-vest), potrivit agenţiei de presă RIA Novosti.
Dacă un astfel de război nuclear se va produce, Rusia nu 'poate fi iniţiatoarea unei astfel de catastrofe, căci noi nu avem un concept de lovitură preventivă', a nuanţat preşedintele rus.
'Concepţia noastră este răspuns la o eventuală lovitură. Aceasta înseamnă că suntem pregătiţi şi vom recurge la arma nucleară doar atunci când vom fi siguri că un agresor potenţial a lovit teritoriul nostru', a explicat Putin, subliniind că utilizarea armelor nucleare echivalează cu o catastrofă globală, iar Rusia nu poate fi iniţiatorul ei, conform agenţiilor TASS şi RIA Novosti.
Rusia reproşează SUA noua lor doctrină nucleară adoptată la începutul anului 2018, calificată drept 'belicoasă' şi 'antirusească', ce vizează să doteze armata americană cu noi arme nucleare cu putere redusă, aminteşte AFP.
Vladimir Putin a ordonat în 2016 forţei nucleare a Rusiei şi o modernizare a armamentului, ca răspuns la consolidarea prezenţei militare a NATO la frontierele sale, percepută de Moscova ca o ameninţare.
El s-a lăudat într-un discurs în faţa parlamentului rus în martie cu noile arme 'invincibile' dezvoltate de ţara sa, suscitând temeri privind declanşarea unei noi curse a înarmării cu SUA.
Doctrina militară rusă nu menţionează posibilitatea unui 'atac preventiv' cu utilizarea de ogive nucleare. Rusia îşi rezervă dreptul să-şi utilizeze arsenalul în caz de agresiune împotriva teritoriului său sau a aliaţilor săi ori în caz de 'ameninţare la adresa existenţei statului', aminteşte AFP.
Rusia, cu sistemul său de apărare şi cu populaţia sa, este pregătită să-şi apere suveranitatea şi nu se teme de niciun conflict, a ţinut să menţioneze preşedintele rus. 'De niciunul!', a răspuns Putin, întrebat de care conflict se teme Moscova astăzi. 'În genere, nu este teamă de nimic - o ţară cu un asemenea teritoriu, cu un astfel de sistem de apărare, cu o astfel de populaţie, care este gata să îşi apere independenţa, suveranitatea. De ce să ne fie teamă ?', a întrebat retoric Putin, remarcând că nu în orice ţară există o asemenea dedicaţie a cetăţenilor de a-şi da viaţa pentru patrie. 'Noi o avem şi aceasta ne dă încredere că putem sta liniştiţi', a spus el.
Cu toate acestea, Rusia nu va aduce lumea în pragul unei crize pentru a-şi atinge propriile obiective, a asigurat preşedintele Federaţiei Ruse, a cărui intervenţie la sesiunea de la Valdai este difuzată în direct de mai multe canale de televiziune ruse, potrivit TASS.

P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

29 de comentarii:

  1. Da Doamna Maria va incepe razboiul !
    (7)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:42, Chiar iti doresti razboi?. Daca ai sti ce inseamna un razboi te-ai ruga neincetat sa nu poorneasca un razboi.

      Ștergere
    2. E scris ca v-om muri de foc Cand va veni urgia doar Dumnezeu sti.Cei alesi de Dumnezeu or sa ramana in viata, restul o sa murim. Asa ca stati linistiti, cine-i scris in cartea vieti de la facerea lumii v-a ramane viu, restul...

      Ștergere
    3. E scris ca v-om muri de foc Cand va veni urgia doar Dumnezeu sti.Cei alesi de Dumnezeu or sa ramana in viata, restul o sa murim. Asa ca stati linistiti, cine-i scris in cartea vieti de la facerea lumii v-a ramane viu, restul...

      Ștergere
    4. Ce ratati sunteti. Traim in cele mai prospere vremuri si in cele mai bune timpuri de la istoria omenirii ratatilor. Incepe razboi nuclear dar Defcon este la nivel 5. Mai documdntati va spalatilor pe creier

      Ștergere
    5. 19:50 multumim. romanii din aceasta generatia nu stiu sa multumeasca pentru binecuVantarile de care au parte.

      Ștergere
  2. Da se apropie războiul. La anu se împlinesc 80 de ani de când a început cel de al doilea război mondial. Se pare ca o parte din omenire a uitat ororile războiului spuse de părinții și bunicii lor, iar conducătorii marilor puteri se și visează stăpânii lumii.
    Vor vedea și ei și noi cine este cu adevărat stăpânul lumii.
    Să știți că mult mai periculoase sunt armele fără încărcătură de nimicire în masă dar cu un potențial distructiv mai mare decât bombele nucleare.
    Acest război va fi o luptă a marilor puteri pentru a controla resursele planetei și popoarele, și tot o dată o luptă a popoarelor neagresoare pentru a-și menține independența, ființa națională, integritatea statala și dece nu, chiar refacerea statelor mutilate de ruși după cel de al doilea război mondial.
    Dacă nu ne vom unii și nu vom înțelege ca interesele naționale sunt mai importante decât interesele personale, dacă ne vom lăsa cumpărați în continuare de occident și măcinați de intrigi interne, nu vom supraviețui ca popor și țară, iar urmașii noștri vor ajunge străini în țara părinților lor.
    Trebuie să înțelegem că NATO ne ajută numai dacă ne ajutăm noi pe noi, pentru că nici un popor nu-și va trimite copiii să lupte pentru noi, iar noi să ne certăm și să ne furăm unii pe alții și să săracim țara.
    Citeam o dată pe net ca s-a stabilit ca termen de prezentare la mobilizare pentru cei din diaspora 10-15 zile. Nu știu câți vor venii. Dar trebuie să știe, după cum spunea și pr. Arsenie Boca, va venii o vreme când cei plecați vor dori să se întoarcă dar nu vor putea pentru că granițele vor fi închise de dușmanii noștri.
    Deasemenea, mi-e teamă că pentru a se pune ordine în țară va fi nevoie de o dictatură militară și de introducerea curții martiale în vreme de război.
    Fără credință, fără nădejde în Dumnezeu, fără dragoste de Dumnezeu și țară, și mai ales, fără unitate și sacrificii personale în folosul țării, vom pieirii ca popor și stat.
    Un vechi proverb românesc spune: Dumnezeu îți dă dar nu-ți bagă și în traistă, asta înseamnă că Dumnezeu ne ajută dacă și noi muncim puțin pentru a merita acest ajutor, adică să ne ajutăm noi între noi prin priceperea și inteligența pe care tot El ne-a dat-o.
    Dumnezeu să ne ierte, să ne lumineze și să fie cu noi în vremurile care vor veni, iar noi să fim cu El și cu poporul nostru. Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 3.07.Foarte corect!!In Romania s-a creat in ultimile decenii o generatie slabita,orientata spre placeri,doritoare de comfort oferit pe cat posibil de la altii.In concluzie o generatie cu o mentalitate de copil rasfatat,care gandeste ca"mie mi se cuvine totul adica toate bunurile si serviciile societatii progresiste democratice,cum ar fi bani,distractii,asistenta sanitara,excursii,muzica,educatie,casa de locuit,TV,Internet,smarthphone etc,asigurate de taticu,mamica si de stat,dar fara obligatia de a munci din greu ca prostii("avem dreptul la munca usoara,fara sa ne surmenam")si de a da ceva la schimb statului,intrucat statul e obligat sa ma intretina(transport gratutit cfr,vancante,ieftine,scutiri pe de-a moaca la impozite etc)".Aceasta generatie functioneaza pe principiul "ne descurcam pt.ca suntem smecheri,luam cat mai mult de la stat si dam cat mai putin".Se exclud din aceasta constatare amara,tinerii corecti,morali,muncitori,destepti(acestia sunt majoritar"furati"afara)dar din pacate acestia reprezinta o minoritate care se pierde in majoritatea cu spirit parazitar-șmecher.In caz de razboi majoritarii vor incerca sa se fofileze de la incorporare si chiar vor reusi prin interventia retelei,gastilor smechere de intrajutorare.Cei cinstiti,muncitori,intelectuali vor fi tinte usoare la incorporare.Vor muri pe capete,si vor scapa doar"fofilatii"care vor reconstrui societatea dupa razboi,dupa chipul si asemanarea lor.Cu alte cuvinte,nemaiavand cine sa vrea sa munceasca,se vor manca intre ei,vor vinde ce va mai ramane iar Romania va disparea.Desteptii din strainatate nu vor putea reveni din cauza granitelor inchise.Romania va ramane populata doar cu prosti,dar "smecheri si descurcareti",care o vor pierde.

      Ștergere
    2. Nu este exclus ca după război să scape muți și din cei care au luptat pentru țară, și o să-i întrebe pe "smecheri unde ați fost" și or să se justifice ca deobicei, iar ceilalți le vor spune dacă veniți ca să rezidim țara veniți, dacă stați slugi la străini ca și până acum că de frați nu vă recunoaștem.

      Ștergere
  3. Fereasca Dumnezeu oameni buni , nu stiti ce inseamna: foamete, specula, boli, nesiguranta , criza, lipsa locurilor de munca , debandada , crime . Si asa aici se moare cu zile in spitale , inchipuiti-va ce va fi , fara medici , cu raniti pe strazi .

    RăspundețiȘtergere
  4. MINCIUNI deale lui Putin ca ei nu fac razboi preventiv,dar ei fac razboaie de ocupatie in Crimeea,Lugansk,prin Ucraina,Moldova,Georgia.
    Atunci care sint mai periculosi ,americani cu loviturile lor preventive,dar fara a ocupa si a anexa tari si teritorii sau ei rusii care continua politica imperialista tarista de ocupatie cu amenintari ca in 1940 si anexari teritoriale pe care le mentin fortat tot cu amenintarea folosirii armelor nucleare,ca de, au devenit teritorii rusesti dupa ocuparea lor si mutarea granitei spre vest cu peste 500 km intr-o noapte ????-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Irak au murit cateva milioane de oameni dupa razboi, in Afganistan inca e razboi dupa 15 ani, in Libia e haos dupa alungarea dictatorului, in Yemen sunt omorati copii si femei, Siria e o tara distrusa, Ucraina e terminata iar conflictul a fost pornit tot de americani. Sa nu uitam de ISIS finantati prin prox-ul saudit? Influxul masiv de imigranti non albi in Europa e un alt atac la adresa rasei albe..

      Rusii cred ca ar fi si e la fel de opresivi dar nu mai sunt ce au fost inainte de 89. In pokerul nuclear tot americanii sunt cei care ridica miza, iar rusii merg si ei mai departe. Cand vor da cartile pe fata va fi vai si amar de noi. Asta e si sensul mesajului: "America distruge Romania". America ne expune pe noi si tot Estul Europei ca momeala Rusiei.

      Ștergere
    2. Craciune incepi sa ma enervezi.Incerci sa ne bagi pe gat si sa ne otravesti cu niste gogosi alterate stricate. Sa inteleg ca ii urasti pe rusi dar il iubesti pe soros.
      Tu traiesti in trecut, iar noi ROMANIA avem nevoie de PACE ,nu de instigarile tale sorosiste.(probabil ca esti platit in aur pentru propaganda ta murdara)

      Ștergere
  5. MINCIUNI de adormit vecinii deale lui Putin ca ei nu fac razboi preventiv,dar ei fac razboaie de ocupatie in Crimeea,Lugansk,prin Ucraina,Moldova,Georgia.
    Atunci care sint mai periculosi ,americani cu loviturile lor preventive,dar fara a ocupa si a anexa tari si teritorii sau ei rusii care continua politica imperialista tarista de ocupatie cu amenintari ca in 1940 si anexari teritoriale pe care le mentin fortat tot cu amenintarea folosirii armelor nucleare,ca de, au devenit teritorii rusesti dupa ocuparea lor si mutarea granitei spre vest cu peste 500 km intr-o noapte prin incalcarea tratatelor internationale care tot ei le-au semnat ????
    Asta dovedeste ca vorbele si semnatura lor nu valoreaza nici cit o ceapa degerata,pentru ei conteaza doar rapturile teritoriale din tarile vecinilor.
    De la VladivostoK si pina in Finlanda au ocupat si anexat teritorii de la toate tarile vecine cu ei,iar acum KGB-istul incearca precum sarpele sa-si adoarma si hipnotizeze viitoarele victime prin vorbe dulci pregatindu-le propagandistic, de noi ocupatii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. 23:42, explica-ne,te rugam, ce inseamna 7 !!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu cred ca începe un război pana în 2025.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt aproape sigur ca va începe până în 2020. Să dea Dumnezeu să mă înșel, dar viteza cu care își încordează mușchii cele trei mari puteri militare: Rusia, China, SUA, mă face să cred că lideri lor stau gata să declanșeze cel de al 3-lea război mondial. Ei doar așteaptă un moment favorabil, sau poate chiar să-l creeze, pentru ca să apară în ochii conaționalilor lor ca victime nu ca agresori.

      Ștergere
  8. Maria Ghiorghiu, tovarasul Putin nu va prinde sfirsitul razboiului

    Uite ce spune Nostradamus despre ce se va intimpla in cel de-al III lea Razboi Mondial ( spre final ):

    " The slavish people ... they will change their Prince "

    Putin va fi luat pe faras chiar de-ai lui !!!

    Nu cred ca va muri in patul sau ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-i dea Dumnezeu lui Vladimir Putin sanatate,intelepciune,
      dragoste pentru semenii lui si vecinii lui :romanii.
      Prin intelepciunea lui de conducator respectat, cu coloana vertebrala dreapta,cu credinta in Dumnezeu,cu judeata intreaga
      va continua sustinerii PACII inca cativa ani.
      Nostradamus nu era Dumnezeu, a mai gresit si el acum 450ani,
      (acum numai Domnul stie adevarul)
      Siapoi ,sa avem mare grija ce ne dorim + ce vorbe scoatem pe gura, daca dorim moartea altuia sa ne fereasca Dumnezeu ca nu stim ce se va alege de noi

      Ștergere
  9. Putin nu moare in patul lui !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:52 nici noaptea nu poti sa dormi de grija lui.
      <>

      Ștergere
  10. cei ce sunt nascuti din nou nu au teama de nicio calamitate niciun razboi

    RăspundețiȘtergere
  11. Razboi nuclear este cel mai groaznic inseamna OTRAVA.
    Daca este sa ne luam dupa cartea sfanta Pedalionul Bisericii o carte veche se spune ca lumea va muri de Otrava.
    Aceasta otrava este bomba nucleara.
    Stiti multi dintre dv.ca scrie in apocalipsa unfe zice; sa nu vatami pomii iarba ci tot ce este viu va piri.
    Vom avea morti mutilati bolnavi care se vor chinui din cauza radiatilor care vor fi date adta insramna razboi.
    Durere,boli,si nenorociri.
    Nu ne ramane decat sa ne ruham la Bumul Dumnezeu sa le dea ga duri bune la cei puternici ai lumii si da nu declanseze o mare nenorocire.
    Cu mult drag tuturor si Dumnezeu si Maicuta Dnului sa ne apere de aveste incercari.
    Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  12. E mai credibil un razboi nuclear decat cu tancuri si camioane. Oricum nimeni nu detine adevarul absolut, fiecare isi da cu parerea dar nimic demn de luat in seama. Indiferent de ce se intampla numai Sf. Treime va poate apara.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma copii,pesta la porci,boala la oi.,gripe,cancere ,ce alt razboi? Nu putem face de foame si dam miliarde pe rachete si avioane depasite . Trei bombe si facem armistitiu,am vrea sa íi pupam pe rusi,da nom mai avea cand . Ei oricum nu mai au ce lua..

    RăspundețiȘtergere
  14. Manuscrisele de peste 200 ani al lui Isaac NEWTON de profetii pe baza Bibliei da reinfintarea statului evreu si data 1945 a sfirsitului celui de al doilea razboi mondial si rolul statului evreu in noua religie,recucerirea Ierusalimului,Anticrist, Armaghedon-batalia intre bine si rau, care o estimeaza in 2060-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Numarul deceselor in Italia a ajuns la 29 si ploile comtinua in sud si centru tarii,la Palermo-Sicilia e stare de urgenta-craciun

    RăspundețiȘtergere