luni, 19 noiembrie 2018

ATENTAT TERORIST LA BRAILA ! SI ESTE DOAR INCEPUTUL !

                                                                      Dragii mei,

Am scris adeseori despre Atentate teroriste in Romania.
Din nefericire dragii mei, inceputul a fost facut chiar de un compatriot de-al nostru,in ziua de 14 noiembrie 2018,de un tanar posibil "drogat" in varsta de 20 de ani, care a actionat exact ca la un Atentat terorist,punandu-si in plan ca sa ucida cât mai multe persoane nevinovate.
Din fericire,daca se poate spune asa,nu a reusit sa ucida,dar a reusit sa raneasca multe persoane nevinovate care se aflau in faţa unui Mall,după ce mai inainte ,injunghiase pe proprietarul masinii, căruia tanarul i-a furat masina.
Sa nadajduim ca, acest individ isi va primi pedeapsa după faptele sale,comise asupra unor oameni nevinovati.
Datorita interventiilor MEDICILOR si Asistentilor de pe SALVARE,dar si a Spitalului Judetean Braila,toti cei raniti sunt inafara oricarui pericol major.
FELICITARI tuturor cadrelor medicale pentru interventia prompta la locul in care, acest individ a actionat ca un terorist,dar si personalului medical aflat in acele ore la datorie in Spitalul Judetean Braila,care au luptat contra cronometru pentru a salva  vietile celor raniti. 
Iata:

Acum 4 zile - Judecătorii au apreciat că incidentul de la Brăila se află la limita unui atentat terorist, având în vedere că Marius Valentin Parfenie a acţionat în ...
Acum 4 zile - comentarii, Atacul din Brăila este anchetat ca act terorist! ... zece victime se află la limita unui atentat terorist, informează Realitatea de Braila.

Acum 4 zile - Judecătorii de la Tribunalul Brăila care au decis ca Marius Valentin Parfenie, în vârstă de 20 de ani, să fie arestat preventiv pentru 30 de zile au 
Tanarul din Braila care a lovit mai multe persoane cu masina si a injunghiat un barbat a actionat la limita unui atentat terorist, propunandu-si sa ucida cat mai ...

Justiție, ședință de judecată. Imagine de referință

Ultima oră – a fost atac terorist în România: „Trebuie să curgă sânge în ţara asta!”

© Sputnik / Максим Блинов
SOCIETATE
Sa primesc un link scurt

Ultima oră – a fost atac terorist în România: „Trebuie să curgă sânge în ţara asta!”

© Sputnik / Максим Блинов
SOCIETATE
Sa primesc un link scurt
434 0 0
Marius Valentin Parfenie, autorul atacului de duminică din Brăila va fi arestat preventiv pentru 30 de zile – judecătorii au schimbat încadrarea faptei.
BUCUREŞTI, 14 nov – Sputnik, Georgiana Arsene. Judecătorii Tribunalului Brăila au decis că Parfenie, în vârstă de 20 de ani, a săvârşit un atac terorist duminică.
Ieri, procurorii DIICOT au deschis un dosar pe legea privind combaterea terorismului în cazul bărbatului de la Brăila care a rănit, duminică, zece persoane, potrivit unor surse judiciare.
Acestea au precizat că procurorii de la Serviciul Teritorial Galaţi al DIICOT s-au sesizat din oficiu cu privire la posibila săvârşire a infracţiunilor prevăzute de Legea 535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului, fiind vorba despre un dosar distinct de cel deschis la Tribunalul Brăila.
Suspectul, aflat în arest preventiv, urmează să fie audiat şi de procurorii Serviciului Teritorial Galaţi al DIICOT, notează evz.ro

Dorea să omoare cât mai mulţi români

Atacatorul de la Brăila avea planuri mari şi tragice. Şi aceasta fiindcă el chiar credea în ceea ce striga, în momente de delir – „Trebuie să curgă sânge în ţara asta!” Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de Presă Brăila, atacatorul de la Mall era să omoare cât mai mulţi români şi apoi să îşi pună capăt zilelor.
​Incidentul de la Brăila se află la limita unui atentat terorist, au apreciat judecătorii. Şi aceasta fiindcă Parfenie a acţionat în baza unui pla stabilit înainte ba, mai mult, şi-a anunţat intenţiile cu o zi înainte prin mai multe bilete scrise în acest sens. Biletele se găsesc acum la dosarul cauzei.
Acţiunile au avut menirea a atrage atenţia asupra unui aspect, a unei idei, în general unei idei extremiste/radicale, ori pentru a schimba ceva în ordinea unei societăţi, inclusiv în deciziile din domeniul politic, toate acestea fiind prevăzute expres de Legea nr. 535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului, iar în cazul de faţă, scopul final şi declarat chiar de inculpat al acţiunilor sale a fost acela de a extermina cât mai mulţi români, care nu se circumscriu ideii sale de calitate umană, aşa cum inculpatul a văzut că sunt oamenii în Suedia, de exemplu (acolo unde ar fi lucrat, conform propriilor declaraţii), inculpatul declarând, la momentul prinderii sale de către cetăţeni, că 'trebuie să curgă sânge în ţara asta', 'sunt un terorist' etc., relevante fiind sub acest aspect şi ideile radicale pe care inculpatul le-a expus în biletele scrise olograf chiar de către el şi care se află la dosarul cauzei”, precizează Tribunalul Brăila.

Cunoscut al autorităţilor

Luni, Tribunalul Brăila a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Parfenie. Reamintim că acesta a rănit zece persoane, şapte în parcarea mall-ului din Brăila, doi pietoni aflaţi pe centura oraşului şi a înjunghiat un bărbat căruia i-a furat maşina.


În 2007, Parfenie a fost condamnat de Judecătoria Brăila la 6 luni de supraveghere ca măsură educativă pentru comiterea, în 2015, atunci când era minor, a infracţiunii de lovire sau alte violenţe, conform informaţiilor furnizate de Laura Dan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.
Marius Valentin Parfenie şi tatăl său au bătut cu ranga un bărbat până l-au băgat în spital, tatăl acestuia fiind condamnat la rândul lui la 8 luni de închisoare.

Read more: https://ro.sputnik.md/society/20181114/23030115/Ultima-ora--a-fost-atac-terorist-in-Romania-Trebuie-sa-curga-sange-in-tara-asta.html

Sa ne rugam fratilor la Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,ca sa-i apere si sa-i ajute pe toti cei care au avut si mai au inca de suferit,in urma Atacului terorist de la Braila.
                              Cu dragoste,Maria.


P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                .








8 comentarii:

  1. https://www.apologeticum.ro/2014/08/ebola-virusul-invizibil-sau-cum-isi-platesc-africanii-propriul-genocid/

    RăspundețiȘtergere
  2. Fifor si-a dat demisia,sau scos de la min Apararii ,pare grav.BRAVO TUDORELE ramine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un lacheu ca Tudorel nu mai gasesc astia ca sa le satisfaca toate cate-i cer fara ca el sa aiba remuscari.

      Ștergere
    2. 07:58, lacheu este Lazar.

      Ștergere
    3. Amandoi sunt lachei ai celor ce i-au numit.

      Ștergere
    4. Lazar nu este lacheul nimanui. In schimb, psd are numai lachei, peste tot, chiar si aici! Se stiu ei!

      Ștergere
    5. 00:49, dar ce lacheu mai este Lazar. A acoperit destule. O sa iasa la iveala mai multe.

      Ștergere
  3. Avem si noi nebunii si dezaxatii nostri. Acel om nu a acceptat sau nu a avut parte de o educatie corecta ca sa-si formeze o conduita si gandire normala. Sa nu uitam totusi ca nu uscaturile formeaza padurea desi se gasesc in ea.

    RăspundețiȘtergere