vineri, 8 septembrie 2017

S -A ADEVERIT ! SOARELE A EXPLODAT !


                                                       Dragii mei, 

Scriam în urmă cu doar 2 saptamani,un articol in care spuneam despre o Explozie a Soarelui.
Si tot despre o Explozie a Soarelui ,am scris si-n IANUARIE 2017.
Din nefericire dragilor,ceea ce am scris din VOIA  DUHULUI SFANT,s-a adeverit in aceste zile.
Iata:

NASA a detectat doua eruptii solare de mare intensitate - Ziare Live

https://www.ziarelive.ro › Stiri › Externe

Translate this page
2 days ago - Doua puternice explozii solare de mare intensitate au avut loc miercuri, a doua fiind cea mai puternica inregistrata de la inceputul acestui…

C e se va intampla cu omenirea? NASA a detectat doua mari eruptii ...

https://www.ziarelive.ro › Stiri › Republica Moldova

Translate this page
1 day ago - Doua puternice explozii solare de mare intensitate au avut loc miercuri, a doua fiind cea mai puternica înregistrata de la începutul…


Noapte TULBURE în Univers! NASA a anunțat cea mai mare ... - Evz

evz.ro/nasa-univers-eruptie-solara.html

Translate this page
2 days ago - NASA a anunțat că s-a înregistrat cea mai puternică erupție ... Două puternice exploziisolare de mare intensitate au avut loc ... Cele două erupţii au avut loc într-o regiune activă a soarelui unde s-a ... Cea mai puternică explozie solară detectată până acum a avut loc în 2003 fiind clasificată la clasa X28.

Iata si articolul din 23 august 2017:

EXPLOZIE TOTALĂ A SOARELUI - Dumnezeu există - Mărturii. - blogger

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../explozie-totala-soarelui-salvarea.h...

Translate this page
Aug 23, 2017 - SOARELE urias si rosu, a început a se topi si a curge in valuri mari în jos, Image result for .... Soarele s-a topit si a curs pe pamant.In viziunea ...


                        23 August 2017,ora 9,30 dimineata !

                                      Dragii mei,

În aceasta dimineata, fiind intr-un mijloc de transport in comun,desi eram in mijlocul calatorilor,totusi eu vad altceva.
Imi apare pentru cateva clipe în faţa ochilor,un Soare imens ,portocaliu si cu pete rosii inchise la culoare.
                                         

                           Image result for SOARE EXPLOZIE.

Vedeam dragilor un CER senin de ziuă, un Cer ce era la cativa metri deasupra mea.
SOARELE urias si rosu, a început a se topi si a curge in valuri mari în jos,
Image result for SOARE EXPLOZIEImage result for SOARE EXPLOZIE..

Dragilor, aşa cum curge la Vulcani LAVA si FOCUL,mai intens curgea SOARELE topit ce devenise ca o pastă roşie, un foc dens ce venea inpsre Pămant cu o viteza uluitoare,cu puterea gandului as putea spune.
Image result for SOARE EXPLOZIE.

Aud glas fratilor,care spune asa :

                  "Salvarea  Planetară !
              Acesta este scopul Salvării Planetare !"

După care,glasul dispare,iar eu ma grabesc a-mi scoate din geanta AGENDA si pixul, pentru a nota cele vazute si cele auzite.
Asadar Prieteni dragi, VENIREA  LUI IISUS HRISTOS în ROMANIA NOULUI IERUSLAIM, se apropie cu pasi repezi.
După cum vedem cu totii,in MESAJ se vorbeste de SALVARE PLANETARA.
Nu CUTREMURELE,nici INUNDATIILE, nici RAZBOIUL NUCLEAR,nu vor aduce sfarsitul LUMII !
Pericolul dragilor, vine chiar de Sus,de la DUMNEZEU !
DUMNEZEU ne-a promis un alt SOARE si un alt Pămant.
Până sa aibă loc toate aceste transformari, MANTUITORUL va veni pentru a doua oara pe Pămant, si va JUDECA atât Viii cât si Mortii,după care,după faptele noastre ne va duce pe un alt Tărâm,iar PLANETA PĂMANT se pare ca va disparea.
Să ne pregatim si noi fratilor, daruind inima noastra MANTUITORULUI HRISTOS si MAICII  SALE , pentru ca s-o umple de Dragoste si de Iubire  Divină, din care sa daruim si noi la rândul nostru, Semenilor nostri; sa-I dăruim sufletul nostru ,pentru a-l curata de păcatele vietii noastre si pentru a-l umple cu LUMINA INVIERII SALE.
Asa sa ne ajute PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII,Amin!
                                    Cu dragoste,Maria.

Dar si articolul din Ianuarie 2017:

Dumnezeu există - Mărturii.: UN SOARE CARE EXPLODEAZĂ , PUR ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../un-soare-care-eplodeaza-pur-si-si...

Translate this page
Jan 15, 2017 - 

                  15 Ianuarie 2017,ora 11,08 dimineaţa !

                                          Dragii mei,

Tot la Sfanta Biserică fiind încă, vad dragilor în spatele meu înspre Rasarit,sus pe Cer,vad un SOARE normal la inceput.
Dar în următoarea clipă,văd un SOARE ce avea un spatele ca un bolovan rotund;iar partea din faţă a acestui SOARE avea un cerc roşu intens , şi-n mijlocul Cercului roşu de foc, SOARELE galben orbitor,a explodat pur si simplu.
Prieteni dragi,asa cum ies aburii dintr-o oala sub presiune,de o mie de ori mai puternic, se revarsau razele Soarelui care explodase; formase o gaura galbena la partea din faţă,in timp ce partea din spate rămăsese ca un bolovan.
SOARELE curgea,se revarsa in aer,si de acolo în jos pe Pământ.
Era ca si cum dragilor, cineva ar fi taiat SOARELE in două: partea la care noi privim, era galbena si se revarasa aburind spre si pe Pământ.
Partea nevazuta de noi,partea din spate, arata ca un bolovan gri intens,ca un Asteroid:
                .Image result for asteroizi

Dragii mei,ceea ce vedeam as putea sa spun că arăta precum IADUL ,numai ca nu era vorba de foc, ci era vorba despre Soarele care explodase. 
Oare să fie vorba dragilor, de vreun ASTEROID care sa treaca la mică distanţă  de SOARE,si să provoace un astfel de fenomen ?

C e se va intampla cu omenirea? NASA a detectat doua mari eruptii ...

https://www.ziarelive.ro › Stiri › Republica Moldova
Translate this page
1 day ago - Doua puternice explozii solare de mare intensitate au avut loc miercuri, a doua fiind cea mai puternica înregistrata de la începutul…

ALERTA // Explozii solare: „Nu trebuia sa se intample asta, este o ANOMALIE” acum 2 ore - Doua explozii solare au fost inregistrate miercuri, ultima, cea mai puternica din ultimii 11 ani, provocand si perturbarea masiva a comunicatiilor. Cele doua explozii solare au fost inregistrate in clasa X, cea mai puternica categorie de furtuna cu soare. Prima eruptie solara a fost inregistrata la… Cercetatorii RUȘI anunța ca a explodat SOARELE acum 8 ore - Cea mai mare explozie solara din ultimii 12 ani a fost inregistrta miercuri, a anuntat cercetatori ruși de la Laboratorul de astronomie cu raze X de pe langa Institutul de fizica a Soarelui din Moscova (FIAN). Soarele s-a dezlantuit: au avut loc doua explozii de proportii, una dintre ele fiind cea mai puternica din ultimii 11 ani. Cand ar putea ajunge radiatiile pe Pamant acum 14 ore - Doua explozii solare au fost înregistrate miercuri, ultima, cea mai puternica din ultimii 11 ani, provocând si perturbarea masiva a comunicatiilor, scrie Descopera. Cele doua explozii solare au fost înregistrate în clasa X, cea mai puternica categorie de furtuna cu… Soarele a EXPLODAT! Au avut loc doua erupții solare de proporție acum o zi - Doua explozii solare au fost inregistrate miercuri, ultima fiind cea mai puternica din ultimii 11 ani, care au provocat și perturbari masive ale comunicațiilor. Cele doua erupții au fost inregistrate de cercetatorii SWPC din SUA in clasa X, cea mai puternica categorie de furtuna solara. Prima eruptive… Anunț ȘOC al NASA: Doua explozii solare puternice s-au produs de curand! Cum au afectat activitatea de pe Terra acum o zi - Doua puternice explozii solare de mare intensitate au avut loc miercuri, a doua fiind cea mai puternica inregistrata de la inceputul acestui ciclu de activitate a soarelui, ce a debutat in decembrie 2008, relateaza AFP citand un anunt al NASA.

Citeste tot pe: https://www.ziarelive.ro/stiri/c-e-se-va-intampla-cu-omenirea-nasa-a-detectat-doua-mari-eruptii-solare.html

Prieteni dragi, 
Sa nu va indoiti de ceea ce veti citi in fiecare clipă ,pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA-MARTURII, deoarece toate se vor adeveri la orânduirea Divinitatii.
Sa credem în PUTEREA  DUHULUI SFANT, si-n MAICUTA DOMNULUI si sa ne intoarcem la la DUMNEZEU,trup si suflet,inima si cuget. 
                              Cu dragoste,Maria.


30 de comentarii:

  1. se pare ca uraganele au legatura ca campurile magnetice care sant in legatura cu actorul principal soarele . Chiar ma gandeam ca nu poate face doar incalzirea un uragan si acuma inteleg ca intervin forte ca magnetica electrica etc actionat de Soare. De fapt asta spune si biblia in soare se lucreaza adevarata cauza fizica .Doamne ajutane !.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In luna Aprilie a.c s-a produs un astfel de eveniment. De ce nu "ai avut viziune"?
      Ce s-a intamplat din Aprilie si pana acum?

      Ștergere
  2. Eclipsa solara din America a creat turbulente solare si eruptii gen explozii cu radiatii electromagnetice.Din acest motiv si uraganele ce se pornesc unu dupa altu in acea emisfera unde a avut loc eclipsa.Deja au anuntat ca dupa IRMA urmeaza uraganul JOSE care va distruge o mare parte din sud-estul SUA.Acest ciclon s-a format deja este la o intensitate de 4 adica foarte mare ,cu furia naturii nu te pui.Maine FLORIDA SI MIAMI vor fi distruse si sub ape de 2-3 metri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Explozia solara afectează și comunicațiile, precum și inversarea poliilor!De acum încolo probabil încep a se adeveri catastrofele naturale, de mai mare intensitate!Sa ne ferească Bunul Dumnezeu de tot ce e rău!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum a avut loc și la noi un cutremur iar în Vrancea,vineri seara, de 3,5 grade!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne Ajuta pe toti sarmanii.Trebuie sa intelegem ca totul este energie si schimbarea atrage de la sine lucruri care nu le putem banui cu mintea si din cate vedem ni se spun dinainte anume ca sa nu cadem in disperarare ,"asa trebuie sa se intample " probabil face si asta parte din credinta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi e teama ca e doar inceputul. Nu ma asteptam sa se intample atat de repede. Stiu de probleme soarelui din alte surse insa ma asteptam ca soarele sa inceapa sa aibe probleme seriaose in cateva secole si in nici un caz in timpul vietii noastre.

    Sa speram ca pana la urma o sa trecem cu bine de ce urmeaza. Cred ca ar fi bine sa faceti provizi de lumanari in cazul in care lucrurile astea continua.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1.41 Nu lumanari , exista felinare cu baterii acum , nu afuma si tin mult .

      Ștergere
    2. Denver Eduard ar fi interesant(cel putin pentru mine) ce informatii ai aflat despre comportamentul Soarelui.Ma intereseaza informatii(si altele decat cele aflate pe diverse site-uri) despre "relatia"Soare-Terra.Iti multumesc anticipat.

      Ștergere
    3. o parte din clipurile care le-am vazut legate de subiectul asta deja au disparut de pe net. Am vazut mai multe dealungul anilor insa nu imi amintesc nimic acum sa iti dau un exemplu.

      Imi pare rau :(

      Ștergere
    4. Vorbeam de lumanari pentru ca daca sunt tulburari puternice electromagnetice transformatoarele electrice care ne alimenteaza orasele or sa "bubuie" si daca sunt si mai puternice mai toate circuitele electronice or sa se prajeasca deasemeni.

      Am vazut ca multe din lanternele care sunt acum pe piata au COBuri (chip on board) si alea sunt mai sensibile decat becurile clasice la socuri de genul asta, poate ma insel in privinta lor insa daca nu cedeaza ele circuitele care le alimenteaza sigur au sanse mari sa plesneasca.


      Da, daca bubuie soarele bubuim si noi, dar nu cred ca momentan e cazul. Apoi nu sunt suficiente baterii pentru toata lumea si o sa fie "bataie" pe ele. Acumulatorii nu prea o sa aveti de la ce sa ii incarcati.

      Ma rog, sunt sigur ca Dna Maria ne va tine la curent cu activitatea solara si eventualele probleme care se vor mai isca.

      Din ce stiu eu ne indreptam spre sfarsitul ciclului solar ce tine 13 ani iar in perioada asta si urmatoare, cred ca maximul o sa fie in 2 ani insa trebuie verificat, nu imi mai aduc aminte toate lucrurile astea cu exactitate.

      Daca doriti sa stiti mai multe despre ciclul solar inca puteti sa gasiti aceste informatii online, nu sunt secrete sau ceva da e nevoie de timp si rabdare.

      Maximul solar coincide istoric cu perioade mai dificile. Coincidental sau nu, caderi de bursa, inceput de razboaie, furtuni, cutremure etc.

      Bineinteles asta nu inseamna ca o sa vem parte musai in Romania de ele.

      Ștergere
  7. Pai dacă dispare lumina soarelui, Doamne ferește, degeaba luminări, nu mai are cine le aprinde,eu cred ca și temperatura scade binișor în atmosfera!Soarele mai are foarte mult de trăit!

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria ce mai putem spune de cat ca noi oameni am dus la cea ce se intampla astazi prin rautatile noastre ,prin tehnologia avansata si experientele facute pe acest Pamant superb, bogat frumos şi mlnunat acestea sunt rezultatele noastre ce pot sa mai spun ma doare sufletul mai bine de cei care au murit ca pe noi nu stiu ce ne mai asteapta doamna Maria cu drag si iubire

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne fereste,
    daca exploda Soarele
    eram oale si ulcele
    iar Pamantul bucatele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, dar pricep ei?

      Ștergere
    2. dar a explodat soarele, nu total desigur. Ar trebui sa te uiti la imaginile aparute cu exploziile care au avut loc in ultimile zile. Cum ai numi tu lucrurile de genul asta?

      Trebuie sa pricepeti caci Dna Maria vede lucrurile astea insa cand vine vorba sa ni le comunice este si dansa limitata de cunoasterea si vocabularul dobandit in aceasta viata ca un simplu om si nu ca astrofizician.

      Ștergere
    3. Acestea se numesc explozii solare si sunt mai mari sau mai mici, cand Soarele va exploda noi nu vom mai fi!
      Sa avem totusi proprietatea termenilor, una-i una si alta-i alta!
      Daca exploda Soarele "La revedere si-un praz vestejit"
      El va "exploda" dar nu acuma, cateva bilioane de ani mai tarliu, cel putin asa sustin "oamenii de stiinta"
      Nu mai fiti speriosi ori cu frica, frica-i de la cel intunecat!
      Sa fiti iubiti si fara frica, nu ma numesc... Mitica!

      Ștergere
    4. cateva bilioane?

      Stii, "omaneii de stiinta" habar n-au ce e soarele. Da da, la discovery spune multe de parca nu mai e nici un mister...sunt doar povesti. Habar n-au ce e defapt si cum functioneaza.

      Au scos carti cu teorii pentru indoctrinarea noilor generatii de papagali cu diplome ca sa mentina aparentele cat mai mult.

      Incercam sa ii mai explic cuiva ca teoretic daca mananci bine si te ingrijesti ai putea sa ajungi la 100 de ani. Practic am avut mai mutli prieteni in copilarie care au murit fie calcati de masina sau in alte accidente, fie de tot felul de boli care practic le fac oamenii dupa 50-60 de ani.

      Habar n-au cat de batran e soarele si habar nu au care este durata de viata a unei astfel de stele. Crezi tu ca in mai putin de 100 de ani de cand avem tehnologie decenta au deslusit astia cele mai mari mistere din univers?

      Ștergere
    5. Perfect adevarat...an.10.49.

      Ștergere
  10. E adevarat ca de ceva ani,activitatea soarelui s-a intensificat inexplicabil de mult,exploziile solare au devenit tot mai dese si puternice,dar asta nu inseamna ca va exploda soarele propriuzis,acesta va"muri"peste...cateva miliarde de ani,asa spune stiinta,iar eu cred in stiinta si cercetare.Temerea cea mai mare a cercetatorilor in domeniul astronomiei cred ca e,la ora actuala,ca o explozie solara extraordinara poate intoarce viata pe Terra cu secole...in urma.O explozie a coroanei solare de mare amploare poate distruge tot ce inseamna tehnica moderna in zilele noastre,generand un haos de nedescris.Asta e marea problema,comportamentul astrului zilei este pur si simplu...impredictibil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:05, da, totul este "imprevizibil"!
      Tot mai multa lume zice ca "tavalugul este deja pornit"!

      Ștergere
  11. exista insa sansa ca eu, Lupul Alb, sa-l mai opresc o data !
    daca nu cumva totul este si va fi exact asa cum trebuie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.14.19,foarte laconica exprimare...Recunosc,m-ai lasat in ceata...poti sa fii mai explicit?P.S.cunosc legenda Marelui Lup Alb...

      Ștergere
    2. laconica, exacta, concisa, mirifica.
      legenda e a Marelui, faptele-s a micului
      Soarele destupa ceata, iara nu invers.
      te simti in ceata, ca din asta faci parte.
      PS. da-ti place lumina.
      oricum, nu-i bai, toti, dar tati tatipana la ultimul tat acolo ajungem; peste cat timp or cum, ce mai conteaza...
      Cu asa far pe tine, tat in ceata te simti ?

      Ștergere
    3. An.01.08 io demult m-am pierdut pe un drum...as dori sa ma intorc,da'e prea groasa ceata.Stiu cum moare sufletul din om...cat inca omul e viu.Nu al meu(sufletul)...inca...Acu'o sa vina vreo amatoare de iubire absoluta si puritate spirituala din varful buzelor,sa ma puna la colt...Nu te-am auzit Lupule urland din toti rarunchii.No,inca nu-i timpul?...Da'de Sufletul Romaniei mai stii ceva? Tot inlantuit e?...

      Ștergere
    4. Ia mai iesiti voi din "ceatza"! "Lupii Albi" sunt cei care aspira la "initierea suprema"(produsa la maturitate), cand se metamorfozeaza, de fapt, in "Lupii Negrii"(Purtatorii de sumane negre/bleumarin/gri).

      Ștergere
  12. Unde a explodat cum descriati in mesaj?
    Chiar ne credeți redusi mintal?
    Pe suprafața soarelui au loc explozii solare, dar nu e ceea ce ați visat dvs.
    Publică mesajul! Dacă ai tupeu!

    RăspundețiȘtergere
  13. https://www.nasa.gov/feature/goddard/2017/active-region-on-sun-continues-to-emit-solar-flares

    RăspundețiȘtergere
  14. 13 09
    vorbind cu mine te-ai schimbat
    referitor la suflet rsp e da
    insa,, nu incerca sa intelegi, nebun vei fi de vei cunoaste aceste legi''

    RăspundețiȘtergere