luni, 25 septembrie 2017

UN PREOT DE LA VARFURILE BOR ,VA TRECE LA VIATA VESNICA !

                               23 Septembrie 2017,ora 22,13 !

                                          Dragii mei, 

În aceasta seara,desi scriam aici pe Blog, brusc îmi apare in faţa mea o incapere si un catafalc pe care se afla un Sicriu mare.
În Sicriu dragilor ,se afla trupul neînsufletit al unui Preot ce era îmbracat numai cu vesminte aurii si cu chipul acoperit ,ca in imaginea de mai sus.
Desi era acoperit trupul tot,pe cap avea ceva asa cum poarta PATRIARHUL.
Am ales o fotografie cu Arhiepiscopul şi Mitropolitul Bartolomeu ANANIA,trecut la cele vesnice în anul 2011 la 31 Ianuarie.
Deci,exact asa era imbracat si PREOTUL din Sicriul care mi-a fost adus chiar în faţa mea de o fortă divina,numai că,avea chipul acoperit cu vesmantul auriu.
Precum arata ÎPS Bartolomeu Anania,(Dumnezeu sa-l odihneasca în a SA Împărătie ) adica ,asa imbracat si cu acea Coroana pe cap, asa arata trupul acoperit complet,pe care l-am vazut in Sicriu si cu acea COROANA pusa peste vesmnatul ce-i acoperea si faţa.
Iata imaginea:
                                           

                       ..

Dragii mei, vom auzi de moartea unei Feţe Bisericesti de la la varfurile BISERICII ORTODOXE Române.
Daca luam in considerare scarile ierarhice din BOR,reiese ca sunt mai multe varfuri ,nu numai unul.
Nu stiu cine va fi,dar ma rog la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI, ca atunci cand EL va hotărâ ca sa-l ia la CERURI pe acest Slujitor al Său, să-l ierte de toate păcatele si sa-i odihneasca sufletul său,in Impăratia Sa Cereasca.
                                  Cu dragoste,Maria.
Prieteni dragi, 


Vă multumesc din suflet dragii mei, tuturor celor care ati

 contribuit si veti mai contribui financiar la Editarea

 CARTILOR CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.

Fara voi, acest lucru nu ar fi fost posibil,iar BUNUL

 DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vede bunatatea 

inimii si sufletului vostru, si fara nicio indoiala, vă va 

rasplati vouă si celor dragi, înzecit si însutit faţă de cât

 m-ati ajutat si mă ajutati voi la zidirea CUVANTULUI LUI 

IISUS HRISTOS.

Sunt nespus de fericita că-mi sunteti PRIETENI, si 

totodata,prin ajutorul vostru de nepretuit pentru mine ,

sunteti precum niste"ctitori" ai ZIDIRII  GRAIULUI 

 DUHULUI  SFANT!

Asa unul câte unul dragilor, vom zidi CUVANTUL  LUI 

IISUS HRISTOS si vom intregi TURMA  SA,pentru ca 

nimeni sa nu se piarda.

Cărtile : 

România Viitorul al Doilea Ierusalim,

 precum si Extraterestrii  Există, 

vor apărea in aceasta toamna,asa cum tot în 

toamna anului 2016, a apărut si primul volum al

 ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT, in octombrie anul 2016

 ,si care volum ,costa doar 28 de lei.

Toti DONATORII dragilor, se vor bucura de aceste 

viitoare doua volume  absolut GRATIS !

Iata dragii mei,cum puteti dona pentru urmatoarele 

 două  volume ale ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT la 

care eu încă mai scriu,sau cum puteti comanda primul 

volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT:                  
Image result for cutia milei imagini

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII , PENTRU CARTEA - Dumnezeu există - Mărturii. - blogge


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea-adevarul-du...

Dec 11, 2016 - Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o ... donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 1/3/17

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../posts/CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, pe intreg anul 2017 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...                            

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI ! CELE 10 PORUNCI ...

https://plus.google.com/.../posts/iFjAcN6P4EK

Translate this page
Jul 31, 2014 - CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI ! CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI , ŞI EXPLICAŢIA LOR !

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=zd646QSRPw0
Jun 13, 2016 - Uploaded by Dumnezeu Te Iubește
CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți ...                                        Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

 1. SEAMANA CU ARHIEPISCOPUL DE VARSET DANIIL !

  RăspundețiȘtergere
 2. Fereasca Dumnezeu si Maica Domnului,nu cobesc si nu vreau raul nimanui,dar cred ca cel mai aproape ar fi IPS Pimen, Arhiepiscop al Sucevei si Radautilor,la 88 ani!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pimen asta nu a fost turnator la secu?Stie cineva?

   Ștergere
 3. Indiferent cine ar fi, este mereu o pierdere pentru biserica noastra ortodoxa. Multa sanatate sfintilor nostri parinti !

  RăspundețiȘtergere
 4. Aparent nu are legătură cu subiectul. Dar să ştiți că înca mai există contemporani cu noi oameni cu daruri mari de la Dumnezeu. Personal am avut onoarea sa vorbesc cu câțiva, însă in urma cu cativa ani, vă jur ca am întâlnit pe cineva chiar unic în țara noastră care a reușit sa îmi spună CU EXACTITATE viitorul. Eu deși am inteles si văzut multe în viață bineînțeles am râs si nu am crezut. Dar însă a doua zi mi s-a întâmplat exact toate detaliile. Aceasta persoană însă nu este cunoscuta public și trăiește în totală modestie. Este foarte credincioasa și este foarte greu sa întâlnești oameni ca ea chiar și printre cei care se cred mari paranormali sau preoți.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. An.20.14 este foarte interesant ce spui.Asemenea oameni cu darul clarviziunii autentice sunt foarte putini.Eu chiar te rog sa NU divulgi locul unde poate fi gasita aceasta persoana.Faptul ca traieste in totala modestie,poate insemna ca are o misiune aparte,de aceea nici nu doreste a se face cunoscuta publicului larg.Eu te cred,sa stii...

   Ștergere
  2. Buna seara , as vrea sa stiu unde pot sa gasesc acea persoana de care vorbiti,? eu am mare nevoie de ajutor pt fiul meu, Va rog !?

   Ștergere
  3. Da, e una din reginele magiei albe/negre. 😅

   Ștergere
  4. Prieteni dragi,
   Din suflet va rog, nu apelati niciodata la astfel de practici neortodoxe !
   Nimeni nu poate ghici viitorul cuiva! Daca sunt persoane care sustin acest lucru,atunci,ori lucreaza cu diavolul ori sunt niste escroci (e). Sa nu va incredeti in ceea ce va spun aceste persoane! Numai Lui DUMNEZEU Cel Atotputernic,Mantuitorului si Duhului Celui Prea Sfant,precum si MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA sa spunem tot necazul nostru si toata durerea. Numai la DIVINITATE ne este toata nadejdea si toata speranta! Sa nu va asteptati ca ,daca apare vreun nume si vreo adresa a unei astfel de persoane ,sa nu va asteptati ca sa public asa ceva. Aveti un necaz,aveti o durere trupeasca sa sufleteasca,apelati la MediciI pe care ni i-a dat Dumnezeu, si la PREA SFANTA TREIME si MAICUTA DOMNULUI.

   Ștergere
  5. Foarte bine și corect a zis D-na Maria numai că e uşor de zis greu de facut pt.toți,din cele scrise aici doar cine vrea înțelege clar că o singură persoană are acces la Adevărul Lui Dumnezeu,iar ceilalți doar pot lua lumină,normal că e ĺóģíć,restul e inutil şi tabu.

   Ștergere
  6. Care e viitorul? Oricum,cref ca Maria nu o sa publice,chiar daca ne spui cine e persoana

   Ștergere
  7. Mai Sunt persoane cu REALE daruri de la Dumnezeu. Intradevăr nu e bine sa apelezi la ele, întrucât viitorul omului este asemenea unei ,,creaturi dumnezeieşti vii si interactive'' si evident ca omul dacă află ceva din viitor reacția lui provoacă modificarea înspre rău aproape întotdeauna, cu o singură excepție atunci când se roagă sincer la Dumnezeu și depune eforturi de schimbare în bine.Au fost si poate mai sunt câțiva călugări ascunși în munți care li sa arătat viitorul după rugăciune. Este și o persoana publica aproape,,vecină cu d-na Maria care face consultații medicale la un cabinet,care s-a născut cu niște daruri incredibile,nu-i dau numele dar îl găsiți pe net. Deci e mai sigur sa ne rugăm la Dumnezeu sa ne ajute ,sa ne protejeje, bineînțeles sa ne avertizeze și chiar sa ne dezvăluie direct nouă chiar secvențe din viitor(multi dintre voi ati primit vise sau viziuni) pt. Protectia și schimbarea in bine. Totusi: sa știți ca de fapt oamenii mereu primesc informatii și porunci direct de la Dumnezeu,numai că nu sunt mereu la nivelul conștientului și nu știm de ele dar ne miram de multe ori cum și de Ce? S-a întâmplat sau nu un eveniment. Dar ca sa fim siguri Ca nu greșim mai bine nu credem pe nimeni decât învățăturile Lui Iisus Hristos.
   Matei24-23. Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi.
   Luca17-20. Şi fiind întrebat de farisei când va veni împărăţia lui Dumnezeu, le-a răspuns şi a zis: Împărăţia lui Dumnezeu nu va veni în chip văzut.
   21.Şi nici nu vor zice: Iat-o aici sau acolo. Căci, iată, împărăţia lui Dumnezeu este ÎNĂUNTRUL VOSTRU. Ioan5-44 Cum puteţi voi să credeţi, când primiţi slavă unii de la alţii şi slava care vine de la unicul Dumnezeu nu o căutaţi?

   Ștergere
 5. Sunt multi arhierei bătrîni în BOR,iar unul din ei și-a împlinit timpul și misiunea ce a avut pe lumea asta.Dumnezeu să-l binecuvinteze cu o ,,trecere,,ușoară.

  RăspundețiȘtergere
 6. Este posibil sa fi vre un act de eliminare si punere in fuctie al unui""dogmatic al ecumenisului"" pt a dezradacina capetenile de la vechile dogme si traditi cu noile norme ( dogme) exp.respectarea imbalsarilor a mortilor si ingroparea lor mai devreme de 3 zile.muulte se vor impune.

  RăspundețiȘtergere
 7. Dar anonim 20.14,macar nu ne divulgi cîte ceva din ce a prezis,nu trebuie sa ne spui de el,si eu am spus aici pe blog,la un articol ,ca exista putini oameni inzestrati ,dar sint!Seamănă previziunile dînsului,cu cea ce se vechiculeaza azi?citeva detalii ....

  RăspundețiȘtergere
 8. Da,ceea ce dumneavoastra numiti coroana,este de fapt mitra.Episcopilor cand li se pune aceasta mitra pe cap ii apuca damblalele,ca sa nu spun altfel,uita de Dumnezeu si se cred ei insisi Dumnezeul preotilor si incep persecutiile.

  Nu stiu ce inseamna pentru d-voastra vesnicia dar pe mine m-ar cuprinde frica sa stiu ca acesti episcopi vor trai vesnic intro dimensiune de frecventa joasa(diabolica) asa cum si-au trait viata pe Pamant ca "printi ai intunericului".Saracii de ei,deabia dupa ce mor vad pe cine au slujit. N-or fi toti astfel ,dar majoritatea...

  RăspundețiȘtergere
 9. Răspunsuri
  1. 17.53 Vezi sa nu ! E inca verde , traieste bine , prinde suta de ani.

   Ștergere
 10. E cineva care are in grija multi copii . Maica Domnului si bunul Dumnezeu sa il ajute sa treaca peste .

  RăspundețiȘtergere
 11. E clar ca mai devreme sau mai tarziu, va muri cineva din tagma preotilor. Asta nu e profetie ci doar anticiparea a ceva ce tot se va intampla candva. Nu se stie exact cand.

  RăspundețiȘtergere
 12. https://doxologia.ro/arhiepiscopia-sucevei-radautilor/mesaj-de-condoleante-la-trecerea-la-cele-vesnice-parintelui-petru

  RăspundețiȘtergere