vineri, 22 septembrie 2017

CUTREMURE ! ATENTIE !!! URAGANUL IRMA !


                    Noapte de 21 -22 Septembrie 2017,ora 2,10 !

                                          Dragii mei,

În timp ce scriam la articolul anterior, aud mai multe glasuri care vorbesc asa:

                      "Lanţ de Cutremure?
                  Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu şi Măicuta Domnului.

                    Image result for seismograf
Iar un glas de barbat intervine si zice :

                   ATENTIE !
               Uraganul IRMA !"

După care,toate glasurile dispar.

A woman walks among debris on the seashore in the aftermath of Hurricane Maria in Punta Cana, Dominican Republic.
Dragii mei,după cum vedem nu se vorbeste de Planeta X sau Nibiru, care ,asa cum spun unii ,ar lovi Pămantul pe 23 Septembrie 2017.
Va asigur eu dragilor, ca nu  va veni sfarsitul Lumii pe 23 Septembrie 2017.
Deocamdata,Uraganul IRMA este cel care ne da fiori reci pe sira spinarii,Uragan ce seamăna DEZASTRU ,acolo pe unde el trece.
Bunul Dumnezeu dragii mei,dar si Măicuta Domnului, ne vor apăra de toata suferinta si de toate stihiile naturii,de vom cadea in genunchi si ne vom inchina cu inima si cu sufletul,cu trupul si cugetul nostru.


URAGANUL IRMA SE VA INTENSIFICA ! TSUNAMI ? UN TSUNAMI ...

https://plus.google.com/.../posts/B1X7p9Nuhjg

Translate this page
Sep 13, 2017 - URAGANUL IRMA SE VA INTENSIFICA ! TSUNAMI ? UN TSUNAMI URIAS ,VA ACOPERI UN BLOC ZGÂRÂIE NORI ! URAGANUL IRMA SE VA INTENSIFICA !
Sa cerem dragilor, si ni se va da ; sa batem ,si ni se va deschide !"
Asa sa ne ajute si sa ne apere PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII,Amin!
                                Cu dragoste,Maria.
                                                                                                                                            


32 de comentarii:

  1. Dupa cum Dumnezeu I-a artat sf. Ilie ,intii vor fi pe pamant furtuni mari ,apoi cutremure ,apoi foc ,si dupa aceea va veni Domnul cu putere si mare slava dar si cu adiere lina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna..uraganul irma numai exista. Sa dus..ce tot ii dati cu uraganul irma :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toma necredinciosul!Dacă d-nei.Maria aşa s-a transmis,fiți sigură că,aşa va fi. Maria H

      Ștergere
    2. Maria H, "dacă așa s-a transmis ...".



      Așa credula persoana, nu am văzut.
      Dacă mâine i se spune: Maria H stai în cap toată ziua. Tu, așa vei face?

      Ștergere
  3. Uraganul Irma a trecut acum a lovit uraganul Iose de 4 grade si Urmeaza uraganul Maria pe coasta de est a SUA.In vest de la San Francisco pina in Chile un lant muntos de 10 000km lungime da cutremure in lant pe aceiasi falie periodic dar continue ,coasta Atlantica intra sub cele doua Americi dar se deplaseaza si pe falie prin forfecare.Cele mai mari si dese sint in Chile-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Se va forma alt uragan Irma?Eu stiu ca in Puerto Rico a lovit uraganul Maria.Doamne pazeste-ne ca tot mai rau vine.Astea sunt semne si trebuie sa le luam in serios ca nu mai este de gluma.Au fost si inainte necazuri dar acuma este exagerat cu ceea ce se intampla pe pamant.Trebuie sa ne schimbam sa fim mai buni pentru ca Dumnezeu este suparat pe omenire.Are si de ce sa fie.Multi alearga dupa averi si nu se gandesc ca toate acestea sunt nimicuri si nu le mostenim pe pamant,nu mai avem dragoste fata de aproapele nostru,bogatii se intrec in toate si saracii plang ca nu au nici ce manca,bisericile sunt mai goale ca cluburile de noapte sau birturile,nu ne mai uitam la cei batrani care au nevoie de ajutor,minciuna si hotia este peste tot,femeile umbla mai mult goale pe strada,barbatii asi inseala nevestele sau invers,preoti care spurca biserica in loc sa fie niste exemple ca sa ne invete ce este bine,etc.Am insirat toate astea nu ca eu sunt mai desteapta dar lumea s-a stricat foarte mult si sa nu ne miram atunci de ce vin atatea urgii.Dumnezeu este indelung rabdator si plin de bunatate dar rabdarea Lui a luat sfarsit.Este timpul ca sa curete tot pamantul de rau pentru ca el ne-a creat.daca vom asculta si ne vom indrepta va fi bine,iar daca nu vom cunoaste mania Lui.Este alegerea noastra a fiecaruia ce facem cu sufletul nostru si cu viata noastra dar intr-o zi vom da socoteala pentru toate.Dumnezeu sa ne aibe in paza lui pe fiecare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Maria, nu vrei sa fi mai explicita cu uraganul asta? Ele se dezvolta in principal pe ocean dupa care intrand pe uscat se tempereaza oarecum dar, ce sa caute Irma la noi? Poate dezvolti un pic sa inteleaga mai multi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Lucrarea Noul Ierusalim 'Calea ' a fost predata anul acesta.Mari schimbari vor fi.Ce ati vazut in palma lui Dumnezeu este facerea lucrarii . Mai este o lucrare de facut.Dumneavoastra puteti sa scrieti despre Calea Noului Ierusalim insa cuvantul Domnului va fi adevarata carte care o va scrie asa cum doreste sa fie dupa voia sa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Lucrarea Noul Ierusalim 'Calea ' a fost predata anul acesta.Mari schimbari vor fi.Ce ati vazut in palma lui Dumnezeu este facerea lucrarii . Mai este o lucrare de facut.Dumneavoastra puteti sa scrieti despre Calea Noului Ierusalim insa cuvantul Domnului va fi adevarata carte care o va scrie asa cum doreste sa fie dupa voia sa.

    RăspundețiȘtergere
  8. CUVANTUL DOMNULUI,se gaseste in CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT ,primul volum, si/n toate celelalte volume care vor urma.
    Anul acesta,CUVANTUL DOMNULUI va fi cuprin in alte doua volume!
    ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM si EXTRATERESTRII EXISTA si se vor arata Poporului român pentru prima oara!

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim 10.46 ai mare dreptate, ne întrecem în răutăți! ! ! Pansela

    RăspundețiȘtergere
  10. România în pericol. Culoarul pentru imigranți se mută la noi. Sunt așteptați două milioane în acest an :

    “Așa cum era de așteptat, tot mai multe țări europene, sufocate de valul de refugiați, își blochează granițele, ridicând garduri de sârmă, militarizând zonele de acces.
    Asta nu înseamnă că numărul imigranților va fi mai mic din acest motiv. Nu!

    În jur de două milioane de oameni sunt pe punctul de a porni spre Europa din zona Orientului Apropiat.
    Și dacă vechile culoare balcanice vor fi blocate, singura rută care mai rămâne pentru a ajunge în Germania și alte state mai dezvoltate este cea românească.
    Iar România nu este pregătită să facă față unui asemenea exod și nici să se transforme într-o tabără de triere a imigranților.

    Dacă, forțați de împrejurări, vom ajunge în situația să avem zeci de mii sau sute de mii de imigranți în tranzit sau în tabere de triere, dezastrul pentru România este garantat.
    Este suficient să vedem ce s-a întâmplat în celelalte țări pentru a ne da seama de dezordinea, instabilitatea, insecuritatea și prăbușirea economică care vor fi generate în cazul unui astfel de scenariu.

    Și totul pentru că, pe de o parte puterile occidentale au destabilizat lumea arabă ca să pună laba pe petrolul arab, iar pe de altă parte, pentru că iresponsabila Angela Merkel a încurajat colonizarea arabă a Europei…”

    <>, ne informează Enational.ro

    După cum puteți vedea, politica UE, care trădează în mod evident interesele națiunilor europene, este aceea de a continua colonizarea arabă a Europei cu orice preț. Nimic nu pare să îi determine să dea înapoi – nici atentatele de la Paris, nici violurile din Germania, nici faptul că majoritatea celor veniți nu sunt refugiați și nici nu au vreo calificare profesională…

    Planul Kalergi este pus în aplicare cu o perseverență diabolică pentru a îngenunchea Europa. Dacă lumea nu se trezește și nu îi trimite pe făptași la lada de gunoi a istoriei, în cinci ani vom trăi într-o lume foarte diferită de cea de acum! O lume care nu o să ne placă deloc!

    http://www.cunoastelumea.ro/romania-in-pericol-culoarul-pentru-imigranti-se-muta-la-noi-sunt-asteptati-doua-milioane-in-acest-an/


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca asa sta treaba in ceea ce priveste imigrantii, atunci cer urgent, prin drept divin, sa trecem sub protectia Federatiei Ruse. Oricum, incep sa apara tot mai multe dovezi ca rusii sunt si ei urmasii dacilor nordici(sunt si crestini si o cinstesc asa cum se cuvine pe Maica Domnului, Imparateasa Cerului si a Pamnantului...bine au intuit), asa cum sunt si vikingii, celtii, britanicii,irlandezii, helveticii, balticii, toti scandinavii, scotienii, shwabii, cehii, polonezii, germanii, evreii autentici(cei care au inceput sa creada in Mantuitorul Iisus Hristos (Yeshua) Mesia, grecii, armenii, giorgienii, cazacii, francezii, italienii si tot neamul romanesc!

      Ștergere
    2. Da,asa este,e vorba de planul Kalergi,din pacate se va realiza.

      Ștergere
  11. Europarlamentarul Laurențiu Rebega: “România, tabăra de refugiați a Europei! Aici trebuie să fie aduși refugiații și să fie relocați cei indezirabili care au apucat să intre în țările din nucleul UE. Este scenariul care ni se pregătește”



    Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și Libertăților, consideră că România, cu actuala ei structură economică, socială și culturală, este extrem de vulnerabilă în fața chiar și a unui număr mic de refugiați și că principala preocupare a guvernanților ar trebui să fie aducerea înapoi acasă a milioanelor de români risipiți prin lume.
    Redăm mai jos comunicatul integral transmis de eurodeputatul român:

    „În această vară, în care românii au fost amețiți cu tot felul de diversiuni politice și în care se iese în stradă mai mult de exasperare decât din convingere, un fenomen s-a amplificat, tăcut, prea puțin băgat în seamă, dar extrem de grav. În ultimele luni, știrile despre grupuri de refugiați care încearcă să pătrundă în România sau să treacă mai departe spre Ungaria s-au înmulțit îngrijorător.

    Lucrurile trebuie privite in context european.
    Calea Balcanilor a fost blocată la frontiera ungară și croată încă de anul trecut. În primăvară, presiunea maximă a fost pe calea trans-mediteraneană, din Libia spre Italia.
    În urma exasperării italienilor, și această cale a fost blocată.

    Mai nou, s-au inmulțit semnificativ trecerile din Maroc spre Spania. În același timp, grupuri de refugiați venind din Serbia, Bulgaria sau de pe Marea Neagră intră în România.

    Este clar că fenomenul a devenit general și cronic.
    Episodul din vara lui 2015 nu a fost ceva întâmplător.
    Așa cum am mai arătat, potențialul migrator al zonelor limitrofe Europei din Africa și Orientul Apropiat și Mijlociu este uriaș — estimările variind între 10 și 50 de milioane de persoane.

    Pe acești oameni, săraci și disperați, bogăția Europei îi atrage ca un magnet, iar politica europeană inițiată de Angela Merkel nu face decât să amplifice acest fenomen.

    De ce trebuie să se teamă România?

    Mulți vor spune: refugiații nu vor să stea în România, țara noastră este doar o țară de tranzit. Greșit!

    În acest moment, România, ca și Bulgaria, este veriga slabă a Uniunii.
    Suntem o țară fără strategie în această privință.
    Așteptăm ca totul să ne vină de-a gata de la Bruxelles.
    Iar ceea ce ne dă Bruxelles-ul s-a văzut în declarațiile președintelui Macron: România (și Bulgaria) trebuie să aștepte liniștite, în afara spațiului Schengen, și să devină zona tampon a Uniunii Europene.

    Aici trebuie să se strângă refugiații și aici trebuie să fie relocați cei indezirabili care au apucat să intre în țările din nucleul Uniunii. Acesta este scenariul care ne este pregătit!

    Guvernanții noștri ar trebui să înțeleagă, măcar în al doisprezecelea ceas, că România, cu actuala ei structură economică, socială și culturală, este extrem de vulnerabilă în fața chiar și a unui număr mic de refugiați. Nu avem nici știința și nici puterea de a-i ajuta pe acești oameni.

    De altfel, nu avem nici știința și nici puterea de a-i ajuta măcar pe concetățenii noștri!

    Principala preocupare a guvernanților ar trebui să fie aducerea înapoi acasă, prin asigurarea unor condiții de muncă și de viață decente, a milioanelor de români risipiți prin lume.

    Altminteri, România va rămâne doar o icoană mototolită în sufletele românilor emigranți, iar teritoriul țării va deveni un țarc cu refugiați!””

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta se si doreste , 2 milioane de africani sa ia locul romanilor care au plecat . La ce au facut prin Germania si Italia , ne asteapta batai de strada , cockteiluri Molotov , violuri si mizerie cat cuprinde prin gari , statii de metrou si satele oamenilor.
      Sunt analfabeti si la stadiul gorilelor , nu vor decat wi -fi , sa manance gratis , sa zaca, sa vagabondeze si sa violeze. A-i tine in lagare intr-o tara europeana e ca si cum i-ai baga la zoo , trebuiesc tinuti in tarile lor si ajutati acolo , nu adusa Africa aici sau Siria.

      Ștergere
  12. Probabil, nu stiu, ii apare in mesaje ceva "informatie" referitoare la acel uragan Irma, care a trecut, insa, este ceva acolo de inteles in acea informatie pe care-a primit-o. Posibil sa nu fi fost chiar al Naturii in totalitate?! Nu stim.

    RăspundețiȘtergere
  13. ce vulcan a erupt?in ce tara?

    RăspundețiȘtergere
  14. Cand CNP si Isarescu it spun ca vei creste cat Fat- Frumos, pregateste-te sa dai piept cu zmeul ! :

    http://www.analizeeconomice.ro/2017/09/cand-cnp-si-isarescu-iti-spun-ca-vei.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil , BNR isi va face "mea culpa" si va incepe sa fie aprecit de natiunea romaneasca!

      Ștergere
  15. Previziuni sumbre. Ratele românilor cresc îngrijorător. Ar putea fi semnele unei noi crize economice :
    Ratele românilor urcă îngrijorător, spun experții.

    De asemenea, dobânzile pentru creditele în lei cresc fulminant, iar cei care au rate în euro fac schimbul la un prag istoric pentru ultimii ani.

    Cei mai mulţi împrumută pentru case, adică pentru zeci de ani de acum înainte.
    Ar putea fi semnele unei noi crize economice, se tem experţii din toată lumea.

    https://www.antena3.ro/actualitate/previziuni-sumbre-ratele-romanilor-cresc-ingrijorator-ar-putea-fi-semnele-unei-noi-crize-economice-434472.html

    RăspundețiȘtergere
  16. Ceea ce ne da fiori reci pe sina spinari ii ce vor sa faca unele puteri a lumii cu aceasta planeta cu razboaiele lor climatice . Aici va las o dovada publicata pe Facebook pe data de 11 sept. ca un aviz la ce va urma De fiecare data subscritori sai au fost informati cu 104 ore de anticipare inclisiv si de cutremurul din 2011 Japonia ce veti citi este copiat de pe pagina lui care momentan este activa dar uneori blocat de....
    Mitchell Coombes
    11 de septiembre a las 16:57 ·
    ⚫️⚪️🔵COMING UP NEXT: HAARP Test #13 🔵⚪️⚫️
    Loading...100%
    LOADING...100%
    =============================================
    TEST #12 MEX DRILL/SERVER ERROR⚠[✔] (Sep 19, 2017)
    TEST #13- CHILE(<->)MEX QUAKE M8.3-8.8 ⚠ (Loading..50%)
    TEST #14- MEX MEGA-HURRI CT5+ ⚠
    TEST #15- PACIFIC TSUNAMIM 9.4? COQUIMBO ⚠
    TEST #16- CHILE QUAKE M8.1 ⚠
    TEST #17- MEX QUAKE M8.3 ⚠
    TEST #18- MEX TWIN QUAKE M8-8.8 ⚠
    TEST #19- CHILE QUAKE M9.1 ⚠
    TEST #20- CALIFORNIA CASCADIA QUAKE M9.3 ⚠
    TEST #21- WORLD WAR 3? ⚠
    TEST #22- PACIFIC TSUNAMI M9.2 CASCADIA ⚠
    TEST #23- PACIFIC TSUNAMI M9.4? COQUIMBO ⚠
    TEST #24- FIJI QUAKE, OFFSHORE FIJI, M8.6 ⚠
    ??? Tape runs out. ⚠

    RăspundețiȘtergere
  17. 16.18

    3 miliarde / an a fost „afacerea” purtarii de migranti din Libia in Italia.
    160.000 migranti pe an , varfuri de 1.000 pe zi ( cand marea era calma ca o balta)
    Cum italienii au ” strans surubul ” , prin bani dati libicilor dar si 6 nave de patrulare , fluxul a scazut constant pina la zero in ultimele 6 luni.
    Cum am scris , afacerea e extrem de banoasa ( fiecare migrant plateste bani gheata ) si se cauta alte rute.
    A mai ramas Serbia -Romania si Turcia- Romania.
    Ultima e cea mai periculoasa dar si cea mai profitabila. Sunt peste 1 milion refugiati in Turcia iar Romania nu e capabila sa controleze constant apele teritoriale si zona economica exclusiva.
    Dovada ca a ajuns barca turca in fata la 2 Mai linistita si doar la spartul targului au descoperit ai nostri problema.
    De ce nu putem controla usile tarii ? Simplu. Cit timp unica preocupare e redusa la salarii si pensi , inutil sa pretinzi eficienta.
    Daca prinzi barca in ape internationale , POTI chema turcii sa o duca inapoi in tara. Daca o prinzi doar in apele noastre nationale ,OBLIGATORIU trebuie sa le asiguri cazare , masa , haine.
    Greu cand guvernarea e manata de alte interese si siguranta teritoriala e doar propaganda.

    RăspundețiȘtergere
  18. Previziuni sumbre. Ratele românilor cresc îngrijorător. Ar putea fi semnele unei noi crize economice :
    Ratele românilor urcă îngrijorător, spun experții.

    De asemenea, dobânzile pentru creditele în lei cresc fulminant, iar cei care au rate în euro fac schimbul la un prag istoric pentru ultimii ani.

    Cei mai mulţi împrumută pentru case, adică pentru zeci de ani de acum înainte.
    Ar putea fi semnele unei noi crize economice, se tem experţii din toată lumea.

    https://www.antena3.ro/actualitate/previziuni-sumbre-ratele-romanilor-cresc-ingrijorator-ar-putea-fi-semnele-unei-noi-crize-economice-434472.html

    RăspundețiȘtergere
  19. 16.18

    Nu poti discuta despre razboi hibrid fara sa iei in calcul imigratia musulmana si islamul .

    Relativul succes al Rusiei in Ucraina s-a bazat tocmai pe aducerea unor populatii straine acum ceva timp.

    Imigratia musulmana este folosita de anumite state sau entitati pt. a-si crea o masa de manevra. Ca sa poata realiza acest lucru au nevoie de radicalizarea religioasa a acelei populatii astfel incat sa nu se integreze si sa fie ostila statului in care traieste.

    Este o competitie in a „fideliza” (radicaliza si indoctrina pt. a impiedeca trecerea la ceilalti si/sau integrarea in statul gazda caci isi pierd influenta) intre 3 mari jucatori Fratia Musulmana, „Fratia Wahhabsita” si Iranul (sunt și alți mai micuti ISIS sau unii mai local).

    Fratiile sunt grupuri de state (unele din cele mai bogate din lume) care investesc miliarde de euro anual in actiuni care au drept scop fidelizarea/radicalizarea musulmanilor conform viziunii lor asupra islamului si controlul statului gazda. Accentul este pus in special pe cei europeni caci cine va castiga aici va controla Europa si cu aceasta influenta va castiga, in timp, oriunde in lume.

    Cum miza este suprematia formei lor de islam pe langa sumele imense de bani se folosesc toate mijloacele aflate la dispozitia acelor state.

    Ce le face atât de letale pt. orice incercare de a integra musulmanii este combinatia de ONG-uri, organizatii pt. apararea drepturilor omului, donatiile facute de statele bogate, fundatile islamice sau nu, servicii secrete, etc totul coordonat de “Fratii”. Au militarizat CP-ul si muticulturalismul si il folosesc impotriva oricarei incercari de a deradicaliza caci isi pierd influenta.

    Consecintele radicalizarii, desi nu sunt urmarite, pot fi:


    -devin foarte susceptibi la propaganda grupurilor teroriste (sustinere financiara si/sau umana si/sau comite antentate);
    -radicalii nu recunosc decat autoritatea (conducerea politica, religioasa, justitia) care deriva din islam (Sharia) deci pericolul nerecunoasterii/atacarii autoritati statului gazda cu diferitele dezvoltari insurecti, revolte, zone in care doar formal tara mai are control si atomitazarea tarilor;
    -pe masura cresterii nr. radicalilor razboiul religios devine posibil pt. ca nu doar nu recunosc decat autoritatea (conducerea politica, religioasa, juridica) care deriva din islam (Sharia) ii considera dusmani de moarte pe cei care nu au aceeasi viziune;
    -statul gazda devine din ce in ce mai vulnerabil la manipularea radicalilor, avand din ce in ce mai putine modalitati de ai controla.

    In urmatorii ani revoltele care au avut loc in Franta (si in UK, Suedia si va urma Germania), ca urmare a unor evenimente oarecum banale, vor putea fi pornite si folosite de orice tara are interes.
    Deja s-a testat ceva in Franta.

    Daca nu se schimba nimic in urmatorii 5-10 ani Franta, UK sau Suedia vor putea fi paralizate prin aceasta metoda. Germania urmeaza si ea. Puterile nefunctionale, bolnavii Europei.


    RăspundețiȘtergere
  20. Să plângem de mila emigranților ?

    Ador sa vad cum multi au preluat telenovela din media cu sarmanii refugiati si i-au transformat in victime ale rasismului si ale superioritatii arianilor din statele civilizate. Curg rauri rauri de lacrimi , fara ca cineva sa se intrebe de ce oamenii aia, fugind de razboi, nu s-au refugiat in state apropiate de granitele lor, in state cu aceeasi religie, valori, principii.

    De ce prefera sa moara pe vase de tranzit impreuna cu familiile lor, de ce prefera sa dea 13000 de euro unui " ghid" care sa ii duca in Germania , in loc sa plece undeva unde e calm si bine. Exact.

    Pentru ca in statele respective trebuie sa munceasca. Pentru ca nu primesc minim 8 metri patrati de om si " diurna" . Nu neaga nimeni ca situatia lor este trista, sau ca nu am fugi cu totii in cazul unui razboi. Dar nimeni nu isi pune trei probleme importante:

    1. Ce se intampla cu ei in urmatorii ani, avand in vedere ca refuza sa se integreze, sa invete limba, sa isi caute loc de munca. Intretine un stat 800.000 de oameni ( cazul Germaniei) din impozitele altora?

    2. Sunt violenti, considera ca femeia e un obiect pentru satisfacearea nevoilor si nu cunosc refuzul. Cum iti protejezi cetatenii, ca stat?

    3. Cum de se orienteaza fix spre Europa, si mai exact Germania, Elvetia, Italia. Oare nu se transforma din refugiati de razboi in azilanti pe criterii economice?

    Cu tot respectul, nu aveti idee despre ce vorbiti. Germania este in pragul unei revolte declansate de fortele extremiste și nu degeaba. Locuiesc într-un oraș mic, de 22 000 de locuitori, oraș care a fost de acord să primească 2000 de refugiați.

    De când au sosit, au fost numai bătăi, violuri de fete de 13, 14 și 15 ani și furturi cât cuprinde. Îți intră în garaj în mijlocul zilei și îți caută prin lucruri, aleargă după fete minore pe străzi, urlând obscenități, încearcă să pipăie femeile în locuri publice în toate modurile posibile. Iar dacă bărbații lor intervin, sunt călcați în picioare pe alei sau în parcări.

    95% dintre ei sunt bărbați cu țoale Tom Tailor Denim. Merg doar în grupuri de 7-10 oameni și ai face bine să nu te uiți în direcția lor când treci pe lângă ei, pentru că e posibil să ți-o iei. Am încercat să îi dau uneia din femeile refugiate câteva din hainele mele, absolut noi și nepurtate și pur și simplu am fost blestemată și luată la fugă, pentru acest gest.

    Multe din căcaturile astea nu ajung în mass-media, pentru că oricine încearcă să spună ceva e catalogat automat drept rasist și în germania nimeni nu vrea să trăiască cu acest stigmat. Da, se află într-o situație grea și au toată compasiunea mea pentru soarta lor, dar dacă refuză să se comporte ca nilște ființe umane și să adopte legile și regulile țărilor care îi adoptă, trebuie să li se refuze accesul. Poate suna crud, dar după ce trăiești printre ei, îți trece.

    Din nefericire, toți acești emigranți vin să trăiească într-o comunitate pe care nu doar că o deranjează, pentru că asta ar putea fi ușor trecut cu vederea, ci o pun în pericol. Chiar dacă pare nedrept să îi califici drept invadatori, este la fel de nedrept să începi dintr-o dată să trăiești cu frică la tine în oraș, doar din vina de a fi fost bun la suflet și pentru că ai încercat să ajuți niște oameni.

    Imaginați-vă cum s-au simțit acei oameni care și-au văzut copilele de 14 ani violate și nimeni nu a putut să îi ajute cu ceva. Nu e vorba de faptul că sunt murdari, miros a brânză împuțită sau că își forțează femeile să poarte burkha. Aceștia sunt inofensivi. E vorba de cei ce aduc violența pură cu ei, violență care nu poate fi scuzată sub nicio formă.

    Chiar și sub pretextul acordării primului ajutor, acești oameni au nevoie să fie reeducați ÎNAINTE DE A FI INTEGRAȚI ÎN COMUNITĂȚI. Din păcate, autoritățile dau înapoi, din cauza așa zișilor umanitarieni, care pun presiune pe ele și, la orice tentativă de a impune niște reguli, strigă peste tot RASISM sau NAZISM.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ai dreptate anonim 18.50 !

    RăspundețiȘtergere
  22. Este un razboi neconventional si pervers se face totul cu masca unui bine iluzoriu ca rezultatul sa fie dupa agenda lor . Noi nu mai avem tara desi nu sa u folosit arme ci doar pofte de toate felurile si culorile mintii . Ori ce plan am avea sa predam Universului si sa stam receptivi la ceeea ce putem face ,usa spre lumina nu este inchisa dar este camunflata cu prejudecati ale noastre de care trebuie sa scapam .

    RăspundețiȘtergere