sâmbătă, 9 septembrie 2017

ÎNMORMÂNTARE SUPRAVEGHEATA DE AVIOANE. !


                                     8 Septembrie 2017,ora 14,23 !

                                    Dragii mei,

Astazi după amiaza,in timp ce scriam aici pe BLOG,vad înspre Sud de parca as fi avut un ochi si la ceafa,vad multime multa de oameni ce mergea la pas,exact ca la o înmormantare.
Aud un glas de copil care spune asa:

                    "Înmormântare supravegheata din avion.
                 Uite Avionul!"

Într-adevar in acea clipă ,vedeam si eu cum deasupra multimii de oamenii zbura si Avion si Elicopter.
Nu vedeam a cui înmormântare era,dar era o înmormântare aleasa. 
Din nefericire dragii mei,vom auzi de o astfel de înmormântare.
Cine va fi,numai BUNUL DUMNEZEU stie!
                                      Cu dragoste ,Maria.

24 de comentarii:

  1. Așa ceva cred ca numai la regele Mihai ar fi posibil,sau la ceva personalitate mare din lume.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-na Maria nu stiu daca e asa importanta aceasta inmormintare,dar intradevar a murit mama Principelui Radu Duda.Condoleante.Ds

      Ștergere
  2. Acum chiar ca m-ati intristat.Cred ca (nici nu pot rosti numele in spranta ca gresesc)o persoana publica in care mai aveam o licarire de speranta ca va putea mentine o balanta cat de cat pe linia de plutire.BUNUL DUMNEZEU ii ia pe cei buni .TRIST.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate o vedeta ? Vedeta facuta peste noapte...

    RăspundețiȘtergere
  4. O fi inmormantarea unui tradator de iubita noastra tara care ne-a ras codrii si ne-a facut robi vrajmasilor!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. S-or teme c-o fugi mortul?????

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu este înmormântare, 6 milioane de persoane sunt evacuate din statele Florida și Georgia. Acțiunea este supravegheată aerian și scopul este protejarea populației din fața uraganului Imra care va ajunge duminică în zonă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09:03 S-ar putea sa ai dreptate.BUNUL DUMNEZEU SA AJUTE POPULATIA DIN CALEA URAGANULUI IRMA, SA DEPASEASCA NEVATAMATI ACESTE MOMENTE DIFICILE.(f multi nu au bani(benzina,mancare,hotel-motel pline ochi) sa calatoreasca(sa fuga) cu toata familia, si... atunci raman in urma: panicati si descurajati.Pe stazi organele in forta striga la "microfon":EVACUAREA OBLIGATORIE"...unde sa fugi in ultimile ore,minute.Eu am trait experienta aceasta pe prioada mai multor uragane,a inceput cu uraganul Andrew,a continuat cu altele pana la George(cand sa evacuez,mi s-a stricat masina la benzinarie.Un monstru ,am crezut ca mor in noaptea aceea)Iar ultimul Wilma a fost urat rau.E un sentiment ciudat(ramai cu traume), de fiecare data cand pleci (evacuezi),si... nu sti daca-ti mai gasesti casa cand te intorci,iar cu tine nu-ti iei nimic altceva decat actele,fotografiile cu familia,si cateva haine.Si asta a fost experienta mea din Florida cu uraganele, pana cand Dumnezeu m-a adus acasa(TOT AICI E CASA),motive familiare.Este adevarat ca Florida e EXTRAORDIAR de frumoasa ,insa frumusetile Romaniei sunt de neinlocuit.BUNUL DUMNEZEU SA-I PAZEAZSCA SI SA-I PROTEJEZE PE TOTI OAMENII CARE AU NEVOIE DE AJUTORUL DIVIN.

      Ștergere
    2. Poate nu v-ati dat seama dar Dumnezeu i-a pus la adapost si ii protejeaza pe romanii nostrii poporul sau sfant din Florida si Miami,iar ceilalti americani in jur de 6 milioane au plecat cu gramezile prin alte imprejurimi si orase mai indepartate alungati parca de furia uraganului,si totusi un semnal pozitiv ca Dumnezeu este cu noi in plina urgie si dezastru.Totii romanii vor fi paziti de Dumnezeu sa ne rugam si noi pentru ei.ROMANIA ESTE POPORUL SFANT SI TARA FAGADUINTEI ,TARA MANTUITORULUI HRISTOS, SI TOATE LUCRURILE II SUNT SUB CONTROL,si tot ce misca stie,si nimic nu piere fara stirea lui.Sa dea Dumnezeu ca sa vina vremea ca toti romanii sa vina acasa toti cei 20 milioane sa fim cu totii uniti sub un singur tricolor si sub o singura tara,Tara lui Dumnezeu Romania.

      Ștergere
    3. 20:38 Contiuare.Urmaresc acum la TV-CNN care au echipa de filmare in Florida-Naples,este chiar in mijlocul furtunii(ochiul uraganului).Interesant ca echipa de filmare s-au instalat la etajul cladirii unde am lucrat-la parter,iar imaginile transmise sunt din zona vis a vis de strada unde am locuit.INTERESANT !,nu ma asteptam sa revad vre-o data acele locuri.Se asteapta la un val mare de apa de 6 metri care va inunda.DUMNEZEU SA-I PAZEASCA SI SA-I OCOLEASCA.

      Ștergere
  7. O asemenea inmormantare,de asemenea amploare(supravegheata de avioane si elicoptere)este rezervata,de regula,unor mari personalitati dintr-un stat,gen presedinti,prim ministri etc.Posibil sa auzim de un asemenea caz undeva in lume...Ori poate fi vorba de un cap incoronat(nu cred ca e vorba de regele Mihai) aflat la conducerea unui stat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imagini incredibile în această dimineață la malul mării.


    Mai multe ambarcațiuni pline cu refugiați provenind din zonele de conflict din Orientul Mijlociu via Turcia au sosit în România. Ei erau așteptați pe mal de efective importante ale Poliției de Frontieră și Gărzii de coastă.

    http://www.stiripesurse.ro/ambarca-iuni-pline-cu-imigran-i-iau-cu-asalt-plajele-sta-iunilor-romane-ti-de-la-marea-neagra_1218176.html

    RăspundețiȘtergere
  9. In noaptea de inviere, am foat monitorizati cu drone.( la o biserica obisnuita)

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc frumos am corectat! Din graba am scris 2016,fireste ca e 2017 !

    RăspundețiȘtergere
  11. Imporante sunt vietile oamenilor nu cladirile, nu altceva. Este impresionanta atitudinea de unire de care dau dovada americanii (ii admir pt. acest aspect) in fata acestor "furii ale Naturii", cum zicea cineva acestor uragane devastatoare, care sunt, intr-adevar, nimicitoare.

    RăspundețiȘtergere
  12. 10,36 Regele Mihai este singurul mare conducator care a facut numai bine acestei tari,ceilalti sint oameni mici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.21.12 m-am referit doar la faptul ca in cazul inmormantarii regelui Mihai,nu cred ca va fi asa desfasurare de forte.Cat despre activitatea acestuia ca rege,iti spun sincer,nu stiu care e adevarul.De-a lungul timpului am citit diverse informatii despre ce s-a intamplat in acea vreme,informatii atat de contradictorii,incat chiar nu stiu care a fost realitatea acelui timp.De aceea prefer sa nu emit pareri pro sau contra,nu vreau sa gresesc,chiar nu stiu care e adevarul,dar sunt in totalitate de acord cu tine in ceea ce priveste oamenii mici care conduc Romania din anii '90 pana in prezent.Nu mai avem conducatori si clasa politica demna,curajoasa,incoruptibila.Trist...

      Ștergere
  13. Cred ca se urmaresc migrantii!

    RăspundețiȘtergere
  14. La Tebea,la comemorarea lui Avram Iancu, Basescu a spus sa nu cumparam benzina de la Mol companie ungureasca care face propaganda cu harta tinutului secuesc.I ohanis 'normal' nu s-a dus.

    RăspundețiȘtergere