joi, 7 septembrie 2017

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE PURTATI NUMELE , PREA SFINTEI SI PREA CURATEI FECIOARA MARIA !

                          La  Multi Ani, Prieteni dragi !

Să fiţi ocrotiti si binecuvantati, de PREA SFANTA si PREA CURATA FECIOARA  MARIA!
Bunul si Prea Milostivul Dumnezeu, sa va daruiasca sanatate ,pace si liniste sufleteasca si multe împliniri duhovnicesti!


                           Image result for la multi ani de sfanta maria
      Image result for la multi ani de sfanta maria..

 Cu dragoste si cu pretuire,
Maria Ghiorghiu !


                     

35 de comentarii:

 1. La multi ani Maria! La multi ani tuturor celor care poarta acest nume deosebit! Multe binecuvantari si numai bucurii!

  RăspundețiȘtergere
 2. La Mulți Ani tuturor celor ce poarta numele Maria,și dvs.doamna Maria și multa sănătate și toate cele bune!

  RăspundețiȘtergere
 3. LA MULTI ANI!- si doresc sa le dati dreptate si celor care au ceva de spus privitor si la alte informatii legate de suflet si spirit primite de la persoane sfinte

  RăspundețiȘtergere
 4. La multi ani!, doamna Maria si tuturor celor ce poarta numele Maicutei noastre dragi!

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 6. Ajutor Maica Fecioara,
  Ajutor ,cer ajutor
  Sunt robul Tau care Te roaga
  Maica Fecioara ajutor ,da-mi ajutor.

  Din zori de zi si pana seara
  Traind murind Te voi cheama
  Nu ma lasa Maica Fecioara
  Scaparea mea, nu ma lasa !

  La multi ani Doamna Maria!

  RăspundețiȘtergere
 7. https://www.youtube.com/watch?v=-suBsbD2JT4

  RăspundețiȘtergere
 8. La multi ani! cu multa sanatate.

  RăspundețiȘtergere
 9. La Multi Ani Doamna Maria.Mulumesc pt.tot ce faceți pt.noi.Maica Domnului să ne păzească de tot răul .Amin.Vero

  RăspundețiȘtergere
 10. La Multi Ani Dna.Maria,cu multă sănătate, bucurie duhovnicească,pace si lungime mare de zile că să ne împărtășiti cât mai multe taine ale Sf.Duh,fiți binecuvântată;La Multi Ani
  și tuturor cititorilor acestui blog care purtati acest nume sfânt, tuturor vă doresc pace sufleteasca, bucurie duhovnicească, sănătate și iubire multă in inimi.LS


  RăspundețiȘtergere
 11. ,,La multi ani '' d-na Maria , cu sanatate si mult drag ! Sa va bucurati de copii si nepoti si sa fiti alaturi de noi toti .

  RăspundețiȘtergere
 12. La Multi Ani, sanatosi si fericiti !

  https://www.youtube.com/watch?v=tejMy1x5W08

  O zi frumoasa si numai bine !

  Lucia Dobrea (Bistrita)

  RăspundețiȘtergere
 13. LA MULTI ANI,fericiti!!!

  RăspundețiȘtergere
 14. CUTREMUR cu magnitudinea 8 pe scara Richter, în largul coastelor Mexicului. Alertă de tsunami pentru şapte state.

  http://www.mediafax.ro/stirile-zilei/cutremur-cu-magnitudinea-de-8-grade-pe-scara-richter-in-largul-coastelor-mexicului-usgs-16721778

  RăspundețiȘtergere
 15. Cutremurul de 8 grade, este legat de previziunea dvs "Alertă !
  Alertă Biblică!
  Alertă Biblică!" "TSUNAMI !?
  http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2017/07/alerta-biblica.html

  RăspundețiȘtergere
 16. Doamna Maria daca va amintiti v-am povestit aici pe blog ca am avut un vis pe 8 iulie legat de alerta biblica ca va fi un cutremur cu tsunami peste 60 zile. Astazi s-au imolinit acel numar de 60 zile si v-am spus ca este legat de mesajul dvs ALERTA BIBLICA TSUNAMI. Mi s-a descoperit in vis ca era vorba despre un cutremur mare care va produce valuri tsunami.Si vedeti ca acest lucru a avut loc. Deci este vorba de acel mesaj ALERTA BIBLICA TSUNAMI.V-am spus ca avea loc peste 60 zile si tocmai s-a implinit.Va iubesc dna Maria si va tin la curent,cu noutati.
  Monica Meryah

  RăspundețiȘtergere
 17. La multi ani doamna Maria si tuturor Mariilor

  RăspundețiȘtergere
 18. La multi ani doamna Maria, draga și scumpa noastră prietena de suflet! La multi ani celor ce poarta acest nume sfânt! Elena

  RăspundețiȘtergere
 19. La multi ani D-na Maria,multă sănătate și fericire vă doresc.DS

  RăspundețiȘtergere
 20. La multi ani!multă sănătate și fericire alături de cei dragi.

  RăspundețiȘtergere
 21. Dragă Maria! Astăzi, în această zi specială, îţi uraz multă sănătate şi multă putere de muncã în acest lung şi anevoios drum pe care Dumnezeu ţi l-a hărăzit. Sã ai parte de cele mai frumoase bucurii alături de toţi cei ce te iubesc, te apreciază şi văd în tine mai mult decât acea persoană specială cu un har deosebit.Dumnezeu ţi-a dat o misiune extrem de grea, iar tu , ai curajul şi tăria de a face tot ceea ce EL îţi cere, indiferent de obstacolele care ţi se pun. Mergi mai departe pe drumul tău cu încredere şi fă în continuare tot ceea ce ai de infăptuit.
  Ai lângă tine multe entităţi din plan DIVIN care te iubesc necondiţionat, te îndrumă şi te sprijină ori de câte ori ai nevoie şi îţi dau putere să te ridici ori de câte ori eşti jos.
  Munca pe care o faci este una dificilă, dar în acelaşi timp şi necesară,de aceea îţi doresc multă sănătate , putere de muncă şi multă incredere că tot ceea ce faci va ajunge acolo unde trebuie. Te pup şi te îmbrăţişez cu drag!
  LA MULŢI ANI!  Cum am o legătură strânsă cu cei din plan DIVIN, vor să-ţi transmită prin intermediul meu un mesaj. Este un mesaj de la TATĂL NOSTRU CERESC, IISUS HRISTOS, SFÂNTA FECIORA MARIA ŞI PĂRINTELE ARSENIE BOCA. SPER SA-ŢI FACĂ TOT ATÂT DE MARE BUCURIE CA ŞI MIE ACUM CÂND ŢI-L TRANSMIT. IATĂ CE CONŢINE ACEST MESAJ:

  "DRAGA NOASTRĂ MARIA! Astăzi lumina DUHULUI SFÂNT se revarsă încă o data peste tine şi-ţi aduce multă iubire de la toţi cei din plan DIVIN. Ne bucurăm tare mult pentru toate câte le faci. Eşti vocea noastră. Te iubim, te sprijinim şi te îndrumăm în dificila misiune pe care ţi-ai ales-o încă înainte de a veni pe Pământ. Eşti o femeie puternică, mult mai puternică decât ne-am fi aşteptat. Am ştiut că te vei descurca minunat, de aceea te-am ales pe tine să faci munca pe care o faci. De aceea suntem tare mândri de tine!
  Ştim că nu este uşor să primeşti şi să transmiţi toate esajele negative pe care eşti nevoită să le transmiţi. Ştim cât te necăjeşti, cât plângi si te consumi, dar noi îţi dăm puterea de a merge mai departe. Să nu te îndoieşti nici o clipă că noi nu suntem alături de tine. Te vom ajuta întotdeauna ptr a trece cu bine peste toate câte vor veni. Ai încredere, aşa cum ai avut şi până acum, în existenţa noastră. Noi te iubim necondiţionat şi-ţi mulţumim ptr toate câte le faci.
  LA MULŢI ANI SCUMPA NOASTRĂ MARIA! TE VEGHEM, TE IUBIM ŞI SUNTEM ALĂTURI DE TINE ÎN FIECARE SECUNDĂ A VIEŢII TALE. FĂ CEEA CE AI DE FĂCUT PTR CĂ TOT CEEA CE FACI ESTE CU ACORDUL ŞI CU ÎNDRUMAREA NOASTRĂ A TUTUROR CELOR DIN PLAN DIVIN.
  LA MULŢI ANI SĂNĂTOŞI ŞI MULTE ÎMPLINIRI!
  CU MARE DRAG:DUMNEZEU TATĂL, IISUS, FECIORA MARIA ŞI PĂRINTELE ARSENIE BOCA!"

  TE PUP ŞI TE IMBRĂŢIŞEZ CU DRAG! Carmen M

  RăspundețiȘtergere
 22. La multi ani binecuvantati,Maria! Cu pretuire,M.Marinescu

  RăspundețiȘtergere
 23. LA MULTI ANI!

  Doamna Maria,Dumnezeu si Maica Domnului sa va de-a putere,ca aveti cea mai grea misiune pe pamant,sa duceti mai departe Cuvantul Lui Dumnezeu,ca intreaga planeta sa se intoarca la credinta.Nu dureaza mult si blogul dumneavoasta va fi citit si scris in toate limbile.Se vor trezi si cei care nu cred in Dumnezeu,ca suferinta va fi foarte mare.

  RăspundețiȘtergere
 24. La Multi Ani dna Maria. Va doresc sanatate, implinire si spor in tot ceea ce faceti! La Multi Ani si celor care isi serbeaza astazi ziua numelui!

  RăspundețiȘtergere
 25. La multi ani sanatosi si binecuvantati !!! 🌹

  RăspundețiȘtergere
 26. La mulți ani,cu sănătate și multe bucurii și bunul Dumnezeu să fie cu dumneavoastră.

  RăspundețiȘtergere
 27. https://www.youtube.com/watch?v=hpppBfWugT8

  RăspundețiȘtergere
 28. in anii din urma spune biblia multi vor avea vise si vor prooroci sa luam aminte si la ce se spun si la alte persoane si sa probam in timp ce se poate intampla

  RăspundețiȘtergere