vineri, 22 septembrie 2017

23 SEPTEMBRIE 2017 ! SFÂRSITUL LUMII ??? NU VINE SFARSITUL LUMII !!!

                                                       Dragii mei,

Toata lumea vorbeste, ca maine 23 Septembrie 2017 ar veni SFARSITUL  LUMII, din pricina PLANETEI NIBIRU care ar urma sa se ciocneasca de Planeta Pământ !
Hei dragilor ! 
Totul este doar o simpla presupunere si nimic altceva !
Mai înainte de Sfarsitul Lumii,trebuie dragii mei,ca sa vina IISUS HRISTOS în Noul Său Ierusalim România Duhului Sfânt !
În niciun caz,nu va veni SFÂRSITUL  LUMII maine pe 23 Septembrie!
Sa asteptam cu iubire infinita VENIREA  MÂNTUITORULUI HRISTOS în ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT,în ROMÂNIA  VIITORULUI  al DOILEA  NOU  IERUSALIM ,sa ne rugam la PREA CURATA FECIOARA MARI ca sa apere GRADINA  RAIULUI SĂU si pe noi toti Fiii Săi deopotrivă.
Mâine noapte dragilor, ne vom intâlni tot aici pe Blog, si vom face haz pentru zvonurile ce se fac an de an, fie cu intentii ascunse,fie din  nestiinta etc.
Cert este faptul că ,nu va veni niciun SFARSIT al LUMII !

SFÂRŞITUL LUMII vine pe 23 septembrie?! Teoreticienii Bibliei susţin ...

observator.tv/.../sfarsitul-lumii-vine-pe-23-septembrie-teoreticienii-...

Translate this page
9 hours ago - Adepţii teoriei conspiraţiei susţin că mâine, 23 septembrie, este ziua în care se împlineşte profeţia din Apocalipsa Sfântului Ioan, capitolul 12.

Sfârșitul lumii: 23 septembrie 2017. Ce este NIBIRU sau Planeta X ...

https://www.dcnews.ro/sfar-itul-lumii-23-septembrie-2017-ce-este-...

Translate this page
1 day ago - Sâmbătă, 23 septembrie 2017, este ziua dată drept sfârșitul lumii. ... Nibiru sau Planeta X se va ciocni cu Pământul pe 23 septembrie 2017.

SFÂRȘITUL LUMII, 23 septembrie 2017. Ortodocșii remarcă un lucru ...

https://www.dcnews.ro/sfar-itul-lumii-23-septembrie-2017-ortodoc...

Translate this page
5 hours ago - SFÂRȘITUL LUMII23 septembrie 2017. Ortodocșii remarcă un ... "Nibiru nu există. Lumea nu se va sfârşi pe 23 septembrie", a spus Pope.

Ce spune NASA despre teoria conspirației privind sfârșitul lumii pe ...

stirileprotv.ro/.../ce-spune-nasa-despre-teoria-conspirac-iei-privind-...

Translate this page
3 hours ago - O teorie a conspiraţiei susţine că lumea se va termina pe 23 septembrie 2017, când o planetă pe nume Nibiru sau Planeta X se va ciocni 

                                             Cu dragoste,Maria.

66 de comentarii:

  1. O inventie de minti infierbintate asta cu Nibiru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti grija si cu pr.Adrian Singurelu are tangenta cu curentul new age . A trait in America nu mai face parte din BOR.El vorbeste de sf lumii .

      Ștergere
    2. Adevarat,an.00.03.,din pacate oamenii nu sunt obisnuiti sa verifice informatiile citite pe internet,de aici apare uneori panica,frica.Putin spirit analitic nu ar strica...

      Ștergere
    3. Pr.Adrian Singurov(nu "Singurelu")este un om cu o vasta cultura(printre multe altele este si un CUNOSCATOR al curentului new age,nu un adept),este un om foarte lucid,bun cunoscator al lumii in care traim,are o minte deschisa in sensul cel mai bun al cuvantului.Cred ca ar merita sa ascultati,fara prejudecati,ce are de spus,cu atat mai mult cu cat domnia sa are,se pare,acces la informatii foarte interesante.Spiritualitatea si stiinta nu trebuie sa se excluda una pe alta,ci sa ce completeze reciproc.P.S.Din cate stiu,nu face parte din BOR,ci din Biserica Ortodoxa Rusa(sper sa nu gresesc).

      Ștergere
    4. Dupa spusele dansului,noi am translatat deja pe un nou pamant si avem un alt cer...:) Chiar asa sa fie?!

      Ștergere
    5. Nu stiu an.23.11,eu nu l-am auzit spunand asta,probabil nu am vazut emisiunea respectiva.Ar fi interesant de aflat intregul context in care a afirmat acest lucru.Eu am vizionat doar cateva emisiuni cu el,pe internet,dar mi s-a parut un om complex,bun cunoscator al culturii teologice si laice,dar si avand cunostinte temeinice stiintifice.Mie mi-au placut emisiunile respective(atat cat am vazut).

      Ștergere
  2. Foarte adevarat. Nu stiu ce motiv au unii sa tot arunce bomba cu sfarsitul lumii. Nu trebuie sa credem asa o bazaconie. Cine nu citeste Biblia si nu cunoaste cuvantul lui Dzeu poate cadea foarte usor in plasa minciunii. Da, intai vine Isus si pe vom vedea. Dar cum am mai scris, oamenilor le plac vestile rele ca sa aiba de ce se vaicarii. Vad ca indemnul dvs dna Maria de a gandi pozitiv, de a iubi pe Dzeu, de a se ruga pentru pace si pentru semenii nostri nu se lipeste de loc de inima romanilor. Le place sa traiasca in frica si cleveteala dar frica este opusul iubirii si ce vor semana aia vor culege.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din 2000 tot vine sfarsitul lumii, suntem in 2017, deja devine plictisitor si iritant sa tot auzi astfel de aberatii !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este. Specilatii si conspiratii pentru minti reduse.

      Ștergere
  4. Cert este sa sfarsitul lumi nu va veni acum acum va veni a Doua oara IISUS pentru a INFINTA AL II-LEA IERUSALIM, SI ALUNGAREA Antihristului din Vechiul Ierusalim.Adevarata data cand viata pe planeta va inceta fie om fie planta sau animal este 3797.Data spusa de mai multi ce au avut darul vederi viitorului,exp.Baba Vanga,Nostradanus,Georgeta Florea,...Cert este sa nu ne este Frica ci sa avem incredere in Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai mai Ștef,nu erai tu cel cu anunțul asta cu 23 sept.?

      Ștergere
    2. 23 sept este un eveniment astral semn biblic si apocaliptic pt credinciosi dar cine va crede va afla semnificatia datei dar nunumai.

      Ștergere
    3. Semnificatia semnului ceresc de pe 23 sept este ca va fi "Razboi mare" asta este răspunsul ce mi la dat ingerul acum câteva luni când l-am intrebat ce inseamna acel semn din Israel.A spus "Va fi Razboi Mare".

      Ștergere
  5. Da,intr-adevăr e ora 01.30 noaptea,si inca nu s-a întîmplat nimic,si nici nu se va întîmpla,pina ce va veni Isus iar pe pămînt!E inventia unora ,lacomi de bani,cu ocaziile acestea profită de frica unora,care isi construiesc buncare,le doteza cu toate ,ca sa supraviețuiască,etc.Timpenii inventate!

    RăspundețiȘtergere
  6. Logic, astfel ce noima ar mai avea profetiile pe care le-ati facut si inca nu s-au implinit. E clar ca exista viitor dupa 23 septembrie!

    RăspundețiȘtergere
  7. D-NA MARIA-nici prin gand nu am vrut sa va ofensez legat de mesajul cu moldovenii--era vorba de Harghita si unguri-iar un anonim spunea de MIORITA si moldoveni mai precis ca unguranul si vranceanul l-a omorat cum stiti pe moldovean-asadar am precizat mai departe despre marile personalitati pe care le-a dat Moldova ROMANIEI

    RăspundețiȘtergere

  8. Numai Dumnezeu știe când va fi sfârșitul lumii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Probabil ceva se intâmplă..dar nu sf.lumii..asta e o prostie ptr creduli..oricum bine nu va fi in lume in periada următoare...

    RăspundețiȘtergere
  10. http://tristar77.blogspot.ro/2017/09/romania-si-poarta-sfintei-treimi.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu vine nici-un sfarsit al lumii, eventual sfarsitul unui fel de-a vietui al lumii!

    RăspundețiȘtergere
  12. "Din 2000 tot vine sfarsitul lumii, suntem in 2017"
    Nu este vorba de sfarsitul lumii ci de sfarsitul tuturor escrocheriilor!
    Omul a inteles gresit, este vorba de 2000 de ani de la rastignire nu de la nastere!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce aberatii cu sfarsitul lumii.Numai Dumnezeu Tatal cunoaste ceasul sau ziua.Nimeni nu poate spune data sau ora sau in ce zi se va termina lumea.Chiar daca se va arata vreun semn pe cer si are legatura cu femeia din apocalipsa asta nu inseamna ca trebuie sa pierim.Cine nu cunoaste biblia se inseala si crede orice minciuna.Este adevarat ca sunt multe semne care prevestesc sfarsitul dupa evenimentele care se petrec pe pamant dar cred ca mai avem de indurat si alte capitole din apocalipsa.Important este sa nu ne pierdem niciodata credinta.Restul ce o vrea Dumnezeu ca oricum nu putem face nimic.Sa ne aducem aminte de mesajul doamnei Maria cand a spus ca pamantul va fi cernut.Se va alege graul de neghina deci toate trebuie sa se implineasca.Sa se faca voia celui de sus in toate lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
  14. Astazi e Apocalipsa Capitolul 12 cu Femeia care da nastere copilului ce va carmui neamurile cu un toiag de fier,in Vechiul Testament era vorba de Iisus,acum e vorba de cele 12 semintii ale lui Israel,pana va veni iisus.Gasiti aici https://biblia.resursecrestine.ro/apocalipsa/12 sau aici http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?cap=12&id=4

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astazi este implinirea Apocalipsei 12,draga anonim10:27.
      De azi 23 septembrie 2017.incepe oficial timpul celor 144.000 mii de apostoli sfinti misionari ce vor intra in rol mesianic pana la a doua venire a lui IISUS HRISTOS.Sunt peste tot in lume.Ei sunt deja pecetluiti cu Duhul Sfant.Vor incepe mari semne si minuni si ii ve-ti recunoaste dupa roade..si vor da roade bune.Ei sunt in subordinea si autoritatea lui Iisus Hristos si initiati de El insusi/Li se vor da darurile vindecarii..Pana la a doua venire vor fi mari treziri spirituale prin acesti sfinti si acum e timpul lor.Acum este timpul cand ei vor primi aceste haruri divine.Si prunca Sapte care vine va avea un rol de trezire a umanitatii.

      Ștergere
  15. Sfarsitul lumii vine atunci cand hotaraste Tatal Ceresc nici macar Fiul Lui Dumnezeu nu stie ci nmai Tatal. Doamna Maria nu am crezut asemenea zvonuri si nici nu cred. Doamna Maria Bunul Dumnezeu sa fie cu noi cu toti fii lui cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  16. pai cand se deschid cerurile si se revarsa vibratii inalte cabala care conduce lumea cu acest mechanism il btuiaza pe om !

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca trecem de ora 12 nu mai vine sfarsitul lumii,sigur va trece neobservata ca intotdeauna,si ca nesimtita.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.11.11,acest comentariu...foarte tare ! M-ai facut sa rad...si chiar aveam nevoie.Big like !...

      Ștergere
    2. Deci am avut dreptate cand toti o asteptau a trecut ca nesimtita.:))sa mai treaca si anul viitor tot la fel ;))

      Ștergere
  18. După uragane, sunt loviţi de un CUTREMUR: Teroare în Statele Unite :

    http://www.stiripesurse.ro/dupa-uragane-sunt-loviti-de-un-cutremur-teroare-in-statele-unite_1220967.html

    RăspundețiȘtergere
  19. Este posibil ca in noaptea asta din 23 spre 24 sa auzim de un test nuclear al Koreei de Nord cu hidrogen in oceanul Pacific de 6 ori mai puternic ca precedentul. Daca nu in seara aceasta cu siguranta in celelalte zile..dar vom auzi curand.

    RăspundețiȘtergere
  20. "ziua Domnului va veni ca un hot, in noapte..." dar nimeni nu cunoaste ceasul sau ziua...cert este ca va veni pe neasteptate...semne vor fi si sunt deja...dar daca e un semn 23 sept 2017 poate fi inceputul sfarsitului...

    RăspundețiȘtergere
  21. Korea de Nord pregateste cel mai puternic test nuclear cu hidrogen la nivelul oceanului PACIFIC,de 6 ori mai puternic decat in mod initial.Posibil ca oceanul sa fie afectat grav si in multe locuri apele Pacificului sa dispara definitiv sau sa se intoarca sub forma de tsunami si multe insule vor disparea definitiv de pe harta lumii prin producerea unor cutremure devastatoare.RUGACIUNE!RUGACIUNE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum le ști tu pe toate,inteligentul!

      Ștergere
    2. Din cauza acestoe experiente si teste natura actioneaza in acest fel si NU din cauza lui Dzeu. E foarte usor sa dea vina pe cineva care cred ei ca este undeva acolo sus in loc sa se uite la faptele lor.

      Ștergere
  22. Sunteti tare, doamna Maria , le-ati risipit ,,asteptarile '' !!!
    Sigur vor intra in depresie .

    RăspundețiȘtergere
  23. Metode de manipulare prin frica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte corect pentru ca frica face mult rau din toate p.d.v.

      Ștergere
  24. Daca vreti sa stiti cititi profetul daniel.vorbeste de luarea celui numit uriciunea pustiiri ,si la 45 de zile o sa vina rasplata dreptilor.asa cum zicea si isus despre uriciunea pustiiri spusa de profetul daniel la sfarsitul lui 2023 se termina cu antihristul si vine si iisus .antihrist 2017-2023 .1000isus+999 antihrist=1999 cand satana intra in antihrist la 12 ani ai lui antihrist asa cum tineri din poporul israel au dreptul sa isi manifeste credinta ca intrand in pubertate.1999+18 ani =2017 antihristul incepe sa se arate dupa caderea cometei in atlantic cand alianta nord atlantica va fi slabita si sa stranga armatele islamului,cucerind israelul.2020 este ales presedintele statului unic format din cele 3 coarne ale bestiei.china ,india ,si israel singurele tari ramase in picioare dupa razboiul atomic. 1948+70=2018 decembrie cand se reconstruieste templu in ierusalim ,octombrie 2018 razboiul atomic,mai 2018 intrarea antihristului in ierusalim calare pe tanc si lumea cu arme strigand alah akbar ,ianuarie 2018 antihristul se arata luptatorilor islamici,23-09-2017 cometa cade in atlantic ,capitolul 8 din apocalipsa lui ioan,pamantul se roteste 23 de grade,bucurestiul la latitudinea ierusalimului,urmeaza 5 luni de tornade in regiunile ecuatoriene afectand populatia necrestina capitolul 9 apocalipsa,apoi se desleaga razboiul pentru regiunea cu petrol si 200 de milioane de chinezi invadeaza westul ucigand o patrime din populatia globului,capitolul 9 din apocalipsa.ar vrea romani sa se intoarca din europa de vest dar nu o sa mai poata dupa tornade ca deja europa se lupta cu tarile care au cucerit romania.oare acum in occident e mai rau ca in romania ca romanii sa se intoarca sau cometa afecteaza o treime din planeta?dar in luna 7 a 2017 incepe razboiul din turcia ,vezi paisie aghioritul.acum stiti dupa biblie cand o sa inceapa.cine are ochi de citit sa priceapa.




    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant ce spuneti.Am mai citit o carte a lui Ion de la Ionesti Arges care tot asa vorbea....

      Ștergere
  25. Da din 2000 vine sfârșitul si na venit dar și cînd va veni pe mulți ai va lua pe nepregătite.Asa ca să nu ne culcam pe o ureche.Noapte bună.

    RăspundețiȘtergere
  26. 2000 de ani de la jertfa pe cruce si inaltare, nu de la nastere!

    RăspundețiȘtergere

  27. Insula Belina, locul de pescuit al lui Dragnea :

    https://www.antena3.ro/actualitate/cum-arata-insula-belina-paradisul-din-teleorman-pentru-care-este-urmarita-penal-sevil-shhaideh-434576.html

    RăspundețiȘtergere
  28. Iată este 23 sept. și TERRA este bine mersi,cu toate taifunurile,furtunile,uraganele,cutremurile etc.,,MARII VIZIONARI,,din rîndul penticostalilor iar au încurcat borcanele,ăștia sărmanii de ei grea viață mai duc.Nu e de ici colo să vezi de atătea ori sfîrșitul lumii,aveți grijă dragilor să nu vă pierdeți sănătatea mintală de atîtea nenorociri ce le vedeți cu ochii voștri.Ce a spus Măntuitorul? SFĂRȘITUL LUMII NIMENI NU-L ȘTIE NICI MĂCAR FIUL,AFARĂ DE NUMAI TATĂL CERESC! Iar voi și alții pe lîngă, știți ziua și ora, rău mai rîd dracii de așa prezicători. Cînd veți vedea că evreii dărîmă moscheea și zidesc cel de al treilea templu pe locul străvechi al lui Solomon atunci e semnul cel mare că mult nu mai este.De la evrei a început totul cu evreii se termină lumea de pe mîna fiului DAN din cei 12 fii ai lui Iacob.Are Dumnezeu metodele lui de a da peste cap viziunile celor care numai nenorociri anunță cînd se duc la adunare.Tatăl ceresc nu dorește moartea păcătosului ci întoarcerea lui la staul.Sfîrșitul lumii vine ca un fur pe nepregătite,dar pînă atunci să ne pregătim pt sfîrșitul nostru personal că nu se știe cind vine moartea și ne zice: HAI CU MINE TRUTRUUUUUUUUUUUU!

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu se intampla nimic vizibil azi, 23.09.2017. Dar este iceputul unei perioade care urmeaza pentru umanitate. Sa avem toti inimile pline de credinta si sa avem iubirea. Zi si noapte sa nu lasam acestea doua de la noi. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este începutul marilor schimbări si transformări.De acum lumea nu va mai fi la fel totul se va schimba.S-au incheiat cele 10 jubilee astazi dar si un nou capitol al vieții pe pamant.Incep marile treziri asa cum lumea nu a mai cunoscut-o.

      Ștergere
    2. Lumea va cunoaste doar Iubire ,Lumina si Fericire pentru ca raiul se va instala aici pe pamant.Romania va fi învăluită in lumina Duhului Sfant si oamenii sfintiti datorită apostolilor.

      Ștergere
  30. http://tristar77.blogspot.ro/2017/09/romania-si-poarta-sfintei-treimi.html#comment-form

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa citim Paraclisul Maicii Domnului! Asa suntem sfatuiti in acest material! Cu cat suntem mai multi cu atat mai bine! Sa nu ne mai plangem de mila si sa trecem la treaba! Iisus Hristos este alaturi de noi impreuna cu Maica sa si cu Sfanta Treime!

      Ștergere
    2. Sa trimitem multa Iubire, Romaniei si planetei, zilnic! Sa facem aceasta!

      Ștergere
  31. Două noi cutremure puternice au avut loc în Mexic

    https://www.antena3.ro/externe/doua-noi-cutremure-puternice-au-avut-loc-in-mexic-434592.html

    Ati avut dreptate !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. Câţi refugiaţi a preluat România în 2017! O cifră îngrijorătoare


    Dintre toate ţările din estul Europei, doar România a deschis larg porţile pentru refugiaţii proveniţi din Africa sau ţările din Orientul Mijlociu.

    Pe blogul lui Ion Cristoiu, o analiză despre refugiaţii relocaţi în România, arată cum se comportă autorităţile române în raport cu alţe ţări din regiune.

    Deşi UE au somat Polonia şi Ungaria să primească refugiaţi, conducerile celor două ţări au anunţat că nu vor face acest lucru.
    Deşi Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a decis că decizia Poloniei şi Ungariei este una care contravine legislaţiei comunei a UE, cele două ţări au anunţat că nu vor primi refugiaţi.


    Pe blogul lui Ion Cristoiu se arată că Bulgaria a primit 50 de refugiaţi, Austria doar 16, Cehia doar 12 şi România, atenţie, 730 de persoane. !!!!!!!!!!!!!!
    "Exceptând poate Bulgaria, toate celelalte state- membru UE sunt mai bogate decât Țara Mioriței: “proasta cu bani a Europei”, România, nu are însă probleme în a se aventura în tot felul de cheltuieli publice întocmite pe genunchi la dictarea altora, indiferent că este vorba de armament francez, migrație UE sau călătorii la Washington.

    Este de notat că, potrivit presei occidentale, după valul de migrație din 2015-2016, aproape 98% din milioanele de migranți chemați de Merkel în Germania nu aveau încă un serviciu la finele anului 2016.

    Nevoia de “relocare” nu a apărut întâmplător: după ce a inaugurat cu trâmbițe Politica Porților Deschise pentru migranți, inteligentul lider al Germaniei, Angela Merkel și-a rugat amicii de la Uniunea Europeană să organizeze o distribuție a migranților pe state- membre ale UE (pe un sistem de “cote”), din cauza atentatelor teroriste, a riscului electoral și a exodului uriaș care se pornise spre Europa dinspre Asia și Africa", arată pe blogul lui Ion Cristoiu.

    http://evz.ro/cati-refugiati-a-preluat-romania-in-2017-o-cifra-ingrijoratoare.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tradatori de tara , ai nostri cetateni pleca ca sa fac loc asistatilor sociali , adica teroristilor.

      Ștergere
  33. Terorişti printre refugiaţii veniţi pe Marea Neagră! Ministrul Internelor a recunoscut!


    Terorişti în România! 61 dintre cei 154 de refugiaţi care au intrat fraudulos în România, pe Marea Neagră, în noaptea de 12 spre 13 septembrie, posibili terorişti! Aceştia se află în prezent în custodia autorităţilor române şi sunt ţinuţi în regim închis! Ministrul Internelor, Carmen Dan, a recunoscut într-un interviu acordat Agerpres că printre refugiaţi sunt şi terorişti sau oameni aflaţi în legătură cu grupări teroriste. Ministrul a specificat că persoanele cu risc la adresa securității naționale sunt ţinute în regim închis!

    Dintre cei 154 de refugiaţi depistaţi la bordul unei ambarcațiuni care plutea în derivă pe Marea Neagră, încercând să intre ilegal în țara noastră, 49 au solicitat acordarea unei forme de protecție internațională de către statul român, iar 102 urmează a fi îndepărtaţi de pe teritoriul României, fiind luaţi în custodie publică sau toleraţi.

    http://www.fanatik.ro/teroristi-in-romania-61-de-refugiati-sunt-tinuti-in-regim-inchis-1003849

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faptul ca doamna ministru C.Dan a recunoscut acest lucru e bine.Inseamna ca autoritatile sunt in alerta si dispun de informatii pretioase,deci pot face diferenta intre adevaratii refugiati de razboi si persoanele dubioase intrate in tara in acelasi timp cu acestia.E binevenita transparenta in declaratii a doamnei ministru,sper sa ne tina la curent cu fenomenul migratiei in Romania.

      Ștergere
  34. O parte din refugiaţii care au ajuns în Germania sunt ţinuţi în foste lagăre de concentrare

    O parte din refugiaţii care au ajuns în Germania sunt găzduiţi chiar în foste lagăre de concentrare, unde mii de oameni erau ţinuţi acum câteva zeci de ani.

    21 de refugiaţi au fost mutaţi în foste lagăre de concentrare din Buchenwald, unde ofiţerii SS au omorât mii de oameni, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, scrie Daily Mail.

    Refugiaţii primesc din partea statului 135 de euro pentru mâncare şi necesităţi, în timp ce aşteaptă să fie repartizaţi în alte locuri.

    Refugiaţii, însă, nu par afectaţi de această idee.

    Abdurahman Massa, un refugiat din Eritrea, a explicat pentru publicaţia din Marea Britanie că nu este deranjat de istoria locului.

    "Este în regulă pentru mine. Mulţi din cei cunoscuţi nu au parte nici măcar de aşa ceva, le este foarte rău."

    Aproximativ 250.000 de refugiaţi din întreaga Europă sunt ţinuţi în Buchenwald.

    https://www.antena3.ro/externe/o-parte-din-refugiatii-care-au-ajuns-in-germania-sunt-tinuti-in-foste-lagare-de-concentrare-312299.html

    Pacat ca la noi Doftana e o ruina !

    RăspundețiȘtergere
  35. Profetii din Apocalipsa Cometa si Cutremurul din Romania.....https://www.youtube.com/watch?v=EO_-4PpCQ-Y

    RăspundețiȘtergere
  36. https://www.youtube.com/watch?v=EO_-4PpCQ-Y
    Profetii din Apocalipsa Cometa si Cutremurul din Romania

    RăspundețiȘtergere
  37. Anonim23 septembrie 2017, 13:49
    Mi-a placut foarte mult analiza ta.
    Stima,

    RăspundețiȘtergere
  38. Doamna sa va angajati la NASA ca sa nu mai debiteze tampenii cu sfarsitul lumii . La fel a fost si isteria lui 2012 .

    RăspundețiȘtergere
  39. Azi cutremur peste 3 in Coreea de Nord ,se presupune detonarea unei noi bombe

    RăspundețiȘtergere
  40. Cutremur in Mexic de 6,2/Sute de mii de oameni evacuati.. S-a adeverit...

    RăspundețiȘtergere
  41. Inca un cutremur in Mexic,de 6,4 grade,azi sîmbătă,seria de cutremure nu se mai opreste din păcate in aceea zona!Dumnezeu sa-i ferească pe toti oamenii de acolo de toate relele!

    RăspundețiȘtergere
  42. Bombardiere și avioane de luptă ale S.U.A.au plecat spre Coreea de nord .Deocamdată este o demonstrație de forță.Dacă nebunul de Ardei umplut face o greseală începe măcelul.
    Domnul să ne păzească

    RăspundețiȘtergere
  43. Kurzii fac referendum in Irak pentru independenta iar turcii ii ameninta o noua sursa de tensiune.In Spania statul aresteaza primarii catalani care vor referendum pentru independenta celor 7 milioane peste o saptamina-craciun

    RăspundețiȘtergere