marți, 26 septembrie 2017

UN CUTREMUR INTENS , ÎNSPRE SUD -EST !


                        Noapte de 25 -26 Septembrie 2017,ora 1,25 !

                                    Dragii mei,

În timp ce scriam la articolul anterior, desi eram cu ochii pe monitor,vad in spatele meu,inspre Sud-Est o încapere mobilata,cand brusc incepe un Cutremur intens,un Cutremur care nu va trece neobservat.
Vom auzi dragilor, de un astfel de CUTREMUR,care se va produce undeva,nu stiu locul sau ziua,nu mi s--au descoperit.

Image result for seismograf.
Faptul că nu mi se descopera locul sau ziua si ora cand este rânduit ca sa se produca  un astfel de DEZASTRU,fie el cutremur ,inundatii,vijelii,incendii etc.,este spre îndreptarea noastra. Pentru că dacă am sti,am fugi din calea dezastrelor.
Asa însă, mai ridicam ochii catre Cer,pentru a ne ruga cu inima si cu sufletul la Bunul Dumnezeu si la MAICUTA DOMNULUI ,ca sa nu ne piarda pe noi  ,ci sa ne arate CALEA MANTUIRII ! Amin!
                                      Cu dragoste, Maria,

18 comentarii:

  1. Planeta noastra nu ne mai suporta ba ne zgaltzaie ba ne ia vartejuri.Nu putem sa traim in armonie cu ea. Omenirea s-a inrait mult prea mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai, atunci care mai este rostul acestor prevestiri,doar sa ne bage in sperieti? Se pare ca controlorii nostri se distreaza bine cand ne vad asa prosti si credem orice, incat sa aducem in manifestare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt o femeie cu simturi extrasenzoriale si de care ori simt ca-mi vibreaza pamantul sub talpi se produce un cutremur dupa doua sau trei zile.Nu o spun ca sa ma laud dar mi se intampla acest lucru de cativa ani si nu gasesc nici o explicatie .Si acum am inceput de ieri sa simt acelasi lucru niste tremuraturi ca si cum as fi in toiul unui cutremur asta inseamna ca urmeaza undeva sa se produca.As vrea un raspuns la ceea ce mi se intampla de la cineva care poate sa-mi spuna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai presiunea sangelui mare,adica tensiune arteriala.

      Ștergere
    2. 13.49

      Cu siguranta aveti si dumneavoastra un spirit ce va ghideaza si va atentioneaza in acest fel . Probabil cineva din familie care a decedat ( copil, bunic, sot, ruda apropiata , sora , frate etc) si de care in trecut va legau sentimente puternice si afective deosebite . Eu pe bunica mea am venerat-o si am iubit-o nespus si ea la fel . Nu am visat-o in 30 de ani de cand nu mai este , niciodata , insa in cateva momente grele ale vietii mele , ea si-a facut prezenta salvandu-mi viata si fiind langa mine . Oamenii care ne iubesc , nu ne lasa la greu chiar daca au trecut la cele sfinte . E un fir energetic prin care ei se leaga cu noi si noi cu ei , subconstientul nostru nu accepta pierderea lor , ci continuitatea dincolo de spatiu si timp . Einstein vorbea de timpul continuu .
      In Univers sunt bucati de timp si spatiu . Undeva in acest Univers , urmasii si stramosii tai exista .

      Ștergere
  4. Cutremur in largul insulelor Fiji,de 6,5 grade !

    RăspundețiȘtergere
  5. La Multi Ani doamna Maria,sanatate,lumina si iubire..
    Monica Meryah

    RăspundețiȘtergere
  6. asta-i a treia oara cand spun si nu a aparut mesajul NIMENI NICIOATA NU A PREZIS CU EXACTITATE ZIUA,ORA ,MINUTUL PRODUCERII UNUI SEISM NICI PR ARSENIE BOCA NICI D-NA MARIA asadar e in zadar sa ne facem iluzii de scapare--cel mult stres

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragii mei,
    Va multumesc din inima si din suflet,pentru urarile voastre frumoase si sincere la aniversarea Zilei mele de nastere. M-am simtit si ma simt coplesita de atâtea Cuvinte frumoase si pline de dragoste! Va multumesc cu toata inima mea, pentru faptul ca-mi sunteti PRIETENI si sunteti atât de multi!
    Va asigur Prieteni dragi sufletului meu,ca nu vă voi dezamagi niciodată !
    CARTILE : ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM, dar si EXTRATERESTRII EXISTA au ajuns deja la EDITURA KITCOM sub lumina tiparului.
    Anul acesta vom avea o noua LANSARE, cu aceste doua CARTI ale LUI DUMNEZEU si nicidecum ale mele.
    Asa cum am mai spus ,eu sunt doar CONDEIUL DUHULUI SFANT! Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca si va iubesc , asa cum HRISTOS ne iubeste pe noi toti! Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru doamna cu simturi extrasenzoriale:fiecare dintre noi avem ceva de la Dumnezeu,numai nu toata lumea isi descoperă capacitățile in viată.Ex.eu ma pricep în domeniul electronicii,de mic copil mi-a placut,desfaceam in casa orice,electronic,sa vad ce contine,cum functionează,iar azi ,fara scoala,fara facultăti,ca părintii nu imi permiteau,ma folosesc din asta,traiesc din asta,mai ales ca vedeti tot viitorul este bazat pe electronică!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.56

      doamna vorbea de capacitati extrasenzoriale , nu de talente si hobby-uri. E diferenta de la cer la pamant .
      Eu i-as recomanda doamnei sa citeasca revista on- line - Ely Star redactata de dl. Radu Botez .
      Veti gasi acolo multe din raspunsurile la intrebarile dvs. De ex :
      In memoriam – Elena Botez
      (29 noiembrie 1937 – 9 mai 2003)
      Maestru Extrasenzorial – Categorie Internationala

      http://elystar.ro/vantul-poarta-vocile-spiritelor/

      Ștergere
  9. În aceasta noapte dragilor,veti afla noutati nu prea bune pentru ROMANIA,dar si noutati pentru LUMEA intreaga care vă vor uimi! Fiti aproape cu inima si cu sufletul de BLOGUL -DUMNEZEU EXISTA -MARTURII !

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani! Multa sanatate, bucurii si pace sufleteasca alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani !
    Multa sanatate si sa va ocroteasca si sa va pazeasca Bunul Dumnezeu ca si pana acum !

    RăspundețiȘtergere
  12. Târziu am aflat de ziua d,stra dar mai bine mai târziu decât niciodată La multi ani cu multa sanătate ,bucurii,împliniri,și tot ce va doriti să vi se implineasca alaturi de familia d,stra !

    RăspundețiȘtergere
  13. La muti ani plini de IUBIREA DIVINA SI Pamanteana a semenilor.

    RăspundețiȘtergere
  14. De asemenea va doresc si eu La Multi Ani,cu multa sanatate,fericire si realizari pe toate planurile in viata!

    RăspundețiȘtergere
  15. Iti urez ca tot ce scri sa ti se intample tie personal ,sa ti se ofere ceea ce invoci .

    RăspundețiȘtergere