sâmbătă, 30 septembrie 2017

ECLIPSA TOTALĂ DE SOARE ,SAU O PLANETA CARE SE INDREAPTA SPRE PĂMÂNT ???


                                     30  Septembrie 2017,ora 3,35 !

                                     Dragii mei,

Astazi dimineata in zori de zi,ma trezeste o lumina puternica alba si stralucitoare ,care-mi arata spre Sud - Est,un CER senin de ziua si un "Soare" negru total,asa precum arata la ECLIPSA totala de Soare.

Image result for eclipsa totala de soare imagini..

Deci,vedeam Cerul senin de ziuă al nostru, iar sub Cerul nostru ,vedeam cum mai aproape de Pămant  apare un dreptunghi dintr-un alt CER senin si stralucitor,si care dreptunghi bleu senin, avea o SFERA neagra total.
Image result for Cer senin
Dragii mei, eu nu cunosc concret ce va fi. 
Ceea ce stiu fara nicio indoiala,este faptul că ,vom auzi de un asemenea Eveniment. 
Ca va fi ECLIPSA de SOARE,sau PLANETA NIBIRU va atinge PĂMANTUL,eu nu stiu.
Dar de vom avea CREDINTA macar cât un graunte de mustar,cu certitudine nu vom avea de suferit.
Sa credem in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI,sa -L chemam in RUGACIUNILE noastre,si  vom primi Ajutor fara nicio indoiala.
Sa chemam in AJUTOR si pe MAICUTA DOMNULUI,si pe totii SFINTII din CERUL SFANT, si vom primi AJUTOR atunci cand nici nu ne asteptam.
                                 Cu dragoste,Maria.

P.S.


Prieteni dragi, 


Vă multumesc din suflet dragii mei, tuturor celor care ati

 contribuit si veti mai contribui financiar la Editarea

 CARTILOR CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.

CARTILE (materialul) au plecat deja spre EDITURA 

 KITCOM pentru fi editate!

Fara voi, acest lucru nu ar fi fost posibil,iar BUNUL

 DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vede bunatatea 

inimii si sufletului vostru, si fara nicio indoiala, vă va 

rasplati vouă si celor dragi, înzecit si însutit faţă de cât

 m-ati ajutat si mă ajutati voi la zidirea CUVANTULUI LUI 

IISUS HRISTOS.

Sunt nespus de fericita că-mi sunteti PRIETENI, si 

totodata,prin ajutorul vostru de nepretuit pentru mine ,

sunteti precum niste"ctitori" ai ZIDIRII  GRAIULUI 

 DUHULUI  SFANT!

Asa unul câte unul dragilor, vom zidi CUVANTUL  LUI 

IISUS HRISTOS si vom intregi TURMA  SA,pentru ca 

nimeni sa nu se piarda.

Cărtile : 

România Viitorul al Doilea Ierusalim,

 precum si Extraterestrii  Există, 

vor apărea in aceasta toamna,asa cum tot în 

toamna anului 2016, a apărut si primul volum al

 ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT, in octombrie anul 2016

 ,si care volum ,costa doar 28 de lei.

Toti DONATORII dragilor, se vor bucura de aceste 

viitoare doua volume  absolut GRATIS !

Iata dragii mei,cum puteti dona pentru urmatoarele 

 două  volume ale ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT ,


sau cum puteti comanda primul 

volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT:


                  
Image result for cutia milei imagini

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII , PENTRU CARTEA - Dumnezeu există - Mărturii. - blogge


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea-adevarul-du...

Dec 11, 2016 - Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o ... donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 1/3/17

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../posts/CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, pe intreg anul 2017 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...                            

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI ! CELE 10 PORUNCI ...

https://plus.google.com/.../posts/iFjAcN6P4EK

Translate this page
Jul 31, 2014 - CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI ! CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI , ŞI EXPLICAŢIA LOR !

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=zd646QSRPw0
Jun 13, 2016 - Uploaded by Dumnezeu Te Iubește
CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți ...

                                        Cu dragoste,Maria.

43 de comentarii:

  1. Nu este eclipsa,poate fi altceva,de exemplu patratul acela negru care va cobora din cer sub forma de Nou Ierusalim,desenata in anumite carti spirituale si pictata de insusi Arsenie Boca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Credeați că l-au făcut pentru că ne iubesc? Filmul "Wild Carpathia" a fost realizat pentru a convinge milionari străini să cumpere PĂDURE în România. Până acum au cumpărat 16.000 de hectare. Prințul Charles, implicat în afacere .


    Fundația Conservation Carpathia (FCC), un ONG controlat de omul de afaceri elvețian Hansjorg Wyss, a cumpărat mii de hectare de teren în zona culoarului Bran-Rucăr, arată o investigație a publicației Pressone. Hansjorg Wyss este unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei.

    În urma investigației a ieșit la iveală faptul că FCC este implicată în finanțarea faimosului documentar "Wild Carpathia", film care a stârnit un entuziasm nemaipomenit la lansarea lui în România. Intenția declarată a FCC este a de a strânge o suprafață compactă de pădure în Carpați care să permită crearea așa-numitului "Yellowstone al Europei". FCC susține că la un moment dat ar urma să returneze statului român acest parc. Acest moment este însă, neprecizat.

    "Atunci ne-am pus încă o întrebare: care a fost scopul acestui material de televiziune? A fost el expresia îngrijorării unor personalități cu preocupări ecologiste, în frunte cu Prințul Charles? Sau a servit ca vehicul de lobby pentru a convinge oameni foarte bogați să investească în proiectul FCC de a cumpăra cât mai multă pădure în România?"

    În acest moment, conform lui Cristoph Promberger, directorul executiv al FCC, ONG-ul deține peste 16.000 de hectare de pădure și dorește să ajungă la 67.000, dar bănuiește "că nu o să putem cumpăra chiar tot".

    RăspundețiȘtergere
  3. 2.
    Sursa citată notează că "în multe privințe, Fundația Conservation Carpathia s-a substituit statului. Este cel mai mare proprietar din zona Piatra Craiului - Făgăraș, are drept de preemțiune pentru orice tranzacție cu teren sau pădure și, amănunt interesant, are în conducere oameni care au lucrat anterior în instituții de stat".

    Membrii fondatori ai FCC sunt: Hansjorg Wyss și soția sa Elisabeth, Peter Bennet, fondator al Rainforest Concern, Markus Jebsen, fratele directorului general al grupului Jebsen & co, Toby Aykroyd, vicepreședinte la Wilderness Foundation, Paul Lister, fondatorul The European Nature Trust (TENT) și soții Kristine și Doug Tompkins.

    Aceștia din urmă, alături de Cristoph Promberger sunt prieteni ai Prințului Charles, un alt susținător al proiectului FCC. Prințul Charles s-a implicat, vocal și activ, în cauza pădurilor din România.

    Nici noul ministru româno-american al Mediului, Cristina Pașca-Palmer nu este străină de ideile FCC. Aceasta s-a întâlnit în februarie 2016 cu reprezentantul FCC, Cristoph Promberger, și s-a arătat încântată de crearea unui parc "Yellowstone european".

    „M-am reîntors în zona munților Făgăraș, însoțită de experți internaționali și locali, pentru a vedea dimensiunea tăierilor ilegale de păduri din această zonă. Cu această ocazie, am discutat cu specialiștii despre oportunitatea ca munții Piatra Craiului, Făgăraș, Leaota și Iezer-Păpușa să constituie nucleul unui viitor parc național emblematic, un adevărat Yellowstone al Europei! Viziunea acestui proiect pe termen lung este de a onora România pentru extraordinarul său capital natural, prin crearea unui parc național unic în Europa, atât prin dimensiune, cât și prin bogăția diversității faunistice și floristice”.

    https://www.activenews.ro/stiri-mediu/Credeati-ca-l-au-facut-pentru-ca-ne-iubesc-Filmul-Wild-Carpathia-a-fost-realizat-pentru-a-convinge-milionari-straini-sa-cumpere-PADURE-in-Romania.-Pana-acum-au-cumparat-16.000-de-hectare.-Printul-Charles-implicat-in-afacere-130561

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 30 sept 12:58/12:59 iti multumesc pentru acest mesaj valoros si sper sa-l citească toata lumea si să deschidă bine ochii.DS

      Ștergere
    2. DS,

      sunteti printre singurele persoane pentru care merita sa mai postez ceva .

      Ștergere
  4. Calendarul Eclipselor Solare si Lunare din urmatorii ani,
    https://www.timeanddate.com/eclipse/list.html

    Nimic in perioada urmator apropiata. SI nu cred ca e un asa mare eveniment eclipsa incat sa vi se arate, sunt normale/naturale de cand are Terra luna. Probabil e Nibiru, ca ati mai primit mesaje legate de planeta aia inultimele saptamani.

    Ma intreb cat de aproape e...Tinand cont ca multe din evenimentele care vi se arata sunt de actualitate si mai putine cu bataie lunga probabil in urmatoarele saptamani/luni de zile Nibiru va aparea pe cer.

    Si daca timpul e atat de scurt probabil e deja aproape, posibil sa fie mascata de soare in momentul asta. Sau mascata intentionat prin vreo tehnologie fie de pe pamant fie de pe Nibiru.

    O alta explicatie ar putea sa fie ca este pe o frecventa usor diferita de frecventele pe care le percepem noi cu ochii (care sunt foarte limitati) iar cand se va apropia mai mult vor intra in rezonanta si va deveni vizibila.


    Asteptam si vedem. Eu unu credeam ca e vrajeala treaba asta cu Nibiru da acum m-ati facut sa imi reconsider pozitia si chair sunt curios.

    O sa fie spectaculos sa vedem o planeta asa de aproape de noi...ca in filmele SF cand vezi planete cu mai multe "luni"

    Sper sa nu ne zgaltaie caci orice corp de dimensiuni mari care vine asa aproape de noi influenteaza campul magnetic al Terrei si efectele pot fi uriase, inclusiv descarcari masive de electricitate intre cele doua corpuri (precum fulgerele) in functie de potentialul electric pe care il au ambele corpuri.

    Ca exemplu pe Marte se poate vedea un canion urias...nu e urias, e GIGANTIC, format dintr-o astfel de descarcare. Pe Terra puteti sa cautati "The eye of Sahara", mai mutl ca sigur este format prin acelasi proces, "fulger interplanetar"

    Despre astfel te fenomene puteti invata pe canalul ThunderBolts de pe youtube.
    https://www.youtube.com/user/ThunderboltsProject

    Din cate inteleg eu despre natura universului astia sunt cei mai apropiati de adevar. Desigur nu sunt un expert.

    RăspundețiȘtergere
  5. Exact cum zice doamna maria am visat azi noapte, dar nu ma asteptam sa vad aceasta postare. Am vazut luna pe cer senin si deasupra mea inca o planeta. dar nustiu daca planeta se indrepta spre noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simp2330 septembrie 2017, 13:29
      Ai inteles gresit ! Eu nu scriu din vise ! Nici nu am timp sa visez! Eu scriu din REVELATII,din VIZIUNI clare ,asa cum noi suntem clari cand ne vedem si ne vorbim. Niciodata,dar absolut niciodata eu nu am scris aici pe Blog,ceva in care am spus ca am visat! Cine vrea sa se convinga ,sa caute in arhiva Blogului. Tot ce eu scriu,le aud si le vad aievea !

      Ștergere
    2. Eu nu am zis ca ati visat dumneavoastra. Eu am visat. Dar ce este ciudat este ca previziunea dumneavostra de azi am visa si eu. Stiu ca dumneavostra aveti previziuni.

      Ștergere
    3. Doamna Maria parca aveti un mesaj care la-ti scris Mai in vara despre un asteroid care va cadea pe pamant.Sa se apropie acel eveniment?Dumnezeu sa fie cu noi si sa nu ne lase.Eu asa imi aduc aminte ca era titlul poate gresesc eu.

      Ștergere
    4. 14:12, pai tu ai " revelatii/ viziuni"?
      Pai vocea ce rol are?

      Ștergere
    5. Anonim30 septembrie 2017, 17:51
      Sunt ingeri, spirite, extraterestri, Hristos, Sf. Fecioara etc. care o indruma si ii vorbesc. Au rol de ghizi/mentori/calauze/prieteni etc.

      Ștergere
    6. Denver, ce spui tu?,Personaje de teatru !
      Marionetele sunteti voi.

      Ștergere
  6. Documentar: Aerosoli Toxici, Chemtrails in Romania… De peste 8 ani atmosfera este pulverizata cu substante TOXICE…

    De luni de zile, ba chiar de ani intregi, circula diverse rapoarte referitoare la observarea unor dare anormale lasate de unele avioane in urma lor.
    De ce guvernele afirma ca acestea sunt urme de condensare a vaporilor de apa provenite de la caldura degajata de turbinele
    avioanelor (contrails)?
    Aceste contrails se disipeaza rapid, pe cand chemtrails se intind si raman pe cer ore intregi.
    Analizele efectuate asura darelor chimice sunt cat se poate de alarmante.
    Aceste chemtrails contin mai multe materii biologice: bacteria, virusuri, globule rosii,
    produse chimice, saruri, minerale si particule de ciuperci microscopic negre, toate toxice pentru fauna si flora.
    Trebuie sa devenim constienti de acest fenomen pentru a stopa masacrul – daca sta in puterea noastra. Se observa o crestere neobisnuita a cazurilor de astm, a afectiunilor respiratorii, a leziunilor pulmonare, a durerilor de gat ciudate, a anginelor care dispar la fel de repede cum au aparut, a gripelor care nu sunt tocmai gripe.
    Ne confruntam tot mai des cu maladii ale ochilor, ale pielii si ale organelor interne…Lista este lunga si orice tulburare a starii de sanatate poate sa degenereze si sa duca la moarte. Abuzul de vaccinuri si antibiotic de tot felul nu face decat sa diminueze iremediabilcapacitatea sisitemului nostru imunitar de a
    raspunde atacurilor aparute pe neasteptate.
    In fata amplorii fenomenului, oficialii au fost nevoiti sa se abtina de la orice
    comentariu.
    Dupa atataea ridicari din umeri, subiectul referitor la chemtrails a devenit o legenda urbana. ” (Cautati Cartea Chemtrails.
    Controlul populatiei si al climei prin pulverizari chimice Produs
    publicat in 2013 la Vidia )

    Multumim si pe aceasta cale licuricilor care se afla in spatele acestui masacru mascat!

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=iQHWEPxPV4o


    Va dorim vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da!asa o fi dar,sa sti ca si in Germania se practica chestia asta,poate si in alte tari.

      Ștergere
    2. http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:thkePpJeYXAJ:www.dreptate.org.ro/actiuni/30-the-community/63-oprii-genocidul-impotriva-poporului-roman.html+&cd=2&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

      Ștergere
    3. Anonim 30 sept 13:52 ai perfectă dreptate si eu am scris despre acest subiect numit si Direle morții.DS

      Ștergere
  7. Spuneati intr-un articol d-na Maria ca vom mai auzi ceva despre preotul Pomohaci . Iata ca i s-a facut si plangere penala :

    Plângere penală împotriva lui Cristian Pomohaci: Este acuzat de viol şi abuz :

    http://www.stiripesurse.ro/plangere-penala-impotriva-lui-cristian-pomohaci-este-acuzat-de-viol-si-abuz_1222361.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeste in detaliu, scrie ca si tu esti acuzat .
      Sa credem an 15:09?

      Ștergere
    2. Ulciorul n-a mai mers, s-a spart.
      E timpul ca lumea să stie adevarul.
      Dacă nu va patimi încă de pe pământ pentru ce a facut îi va fi greu dincolo.
      Asa ca Dumnezeu îl iubeste, în ciuda ticăloșie lui.

      Ștergere
    3. Astazi o stire bomba a facut înconjurul presei,zvonindu-se că Pomohaci s-a spînzură.Acest lucru fiind dezmințit mai tarziu de impresara lui.Oare ce se urmareste cu aceasta stire falsa?DS

      Ștergere
    4. Anonim30 septembrie 2017, 22:47

      "Clickbait", scoti un articol cretin, pui reclame pe el si faci bani. Se practica mult lucru asta.

      Daca intri pe siteul de la antena 3 80% din articole sunt de genul asta. In alte locuri e si mai rau. Nu ca asta ar da valoare celor de la a3...

      Ștergere
  8. Nu stiu de ce am impresia ca planeta Nibiru este noul pamant sau noul Ierusalim ceresc care se va cobora pe pamant jos pentru o noua împărăție.Si este si albastra ca Ierusalimul.Si este foarte aproape de noi cu Hristos si îngerii si va cobora in jos . Citiți ultima parte a Apocalipsei acolo se vorbeste mai detaliat.Cred ca stiu adevarul cei de la Nasa despre aceasta planetă misterioasă dar nu se doreste a se spune Adevarul.Si nu este exclus acest lucru. Dar in premiera ni se prezintă ca ar fi o planetă pericol distrugatoare afara de toate astea,dar poate asa si este in viziunea lor de Satane ce sunt ca văzând un pericol in venirea lui Hristos pentru ca stiu ca ii va distruge cu sabia gurii sale la venirea sa.Diavolii tac si pregătesc Armaghedeonul cu Hristos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate nu-i planeta.

      https://www.lovendal.ro/wp52/creatorii-nostri-provin-de-pe-planeta-cu-cristale-de-quartz-denumita-rizq/

      Ștergere
  9. Poate sa apara acel Nibiru,poate sa apara altceva,stiu eu,meteorit,dar Nostradamus cred ca a spus,de ceva numit "distrugatorul",poate fi acest Nibiru sau altceva!

    RăspundețiȘtergere
  10. Poate fi un asteroid,cometa

    RăspundețiȘtergere
  11. mai sant planete in alte dimensiuni deci poate sa fim loviti de o planeta cu alte densitati si sa nu fie efectul care ne inchipuim noi

    RăspundețiȘtergere
  12. daca d-na MARIA crede si in cele scrise in biblie in APOCALIPSA scrie ca multi vor avea VISE despre ce-o sa se intample in viitor nu toata lumea are anumite capacitati-TINDETI SA VA CREADA TOATA LUMEA DOAR PE D-STRA-OK- DAR INAINTEA D-STRA AU FOST SI IN VIITOR VOR FI PROOROCI SI VIZIONARI acel anonim poate a avut revelatii in somn--se stie ca sufletul in somn pleaca din trup in alte dimensiuni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inseli, nu tinde sa faca lumea sa o creada numai pe dansa doar ca a vrut sa faca o diferentiere crezand ca persoana respectiva a spus ceva ce nu spusese.

      Dupa cateva nopti la rand pe care le-a avut si in care a vazut mai toate nenorocirile pamantului, tristetea si oboseala se aduna si te fac sa citesti si sa intelegi lucruri care nu sunt in tocmai cu ce a vrut interlocutorul sa spuna.

      Ni se intampla tuturor. Pe dansa o inteleg de ce uneori reactioneaza astfel dar pe voi nu prea. Nu stiu de ce va agitati atat.

      Ne face un serviciu tuturor sacrificandu-si viata si riscand sa para ridicola in ochii a mii de oameni si chiar a propriei familii asa cum a mai zis, ca sa ne puna in tema si sa ne pregateasca pentru vremurile ce urmeaza.

      Putina intelegere te rog si rabdare. E extrem de greu sa traiesti astfel si cu destul de multe consecinte neplacute.

      Ștergere
    2. Denver Eduard30 septembrie 2017, 19:38
      Ai mare dreptate Eduard ! Nu-mi este usor,dar sunt extrem de fericita ca pot face faţă! Multumesc din suflet pentru sustinere !

      Ștergere
    3. Cu placere, si noi va multumim ca aveti grija de noi.

      Mai sunt si altii care sunt in situatia dv. insa isi vad de viata lor si nu se expun public, pierzand zile si nopti ca sa ne comunice aceste informatii.

      Multumim mult si sa stiti ca desi nu toti o spun sunt multi care apreciaza efortul depus de dv. pentru noi niste necunoscuti.

      Ștergere
    4. Doamna Maria si eu va multumesc , pt. ceea ce faceti cu o singura sugestie : nu mai sustineti PSD si pacatosii care il conduc ,deoarece nu au credinta si prin sprijinirea acestora ,faceti un deserviciu semenilor dvs. si Romaniei . Se vede de la o poștă cum fura, mint si saracesc țara, acesti tradatori de neam : Dragnea,Tariceanu,Dorneanu ,T. Toader,Tudose ,Ciorbea , etc....

      Ștergere
    5. 09:40 Cilos era mai bun, dupa tine? Ia spune? Sa nu discutam despre ceilati din opozitie ca nu-s mai rasariti. Sa fim seriosi, au fost mai dezatruosi.

      Ștergere
    6. Ciolos a fost un exemplu de eleganta. Cand un ministru gresea, nu ezita sa-l schimbe pe loc, daca cineva il mascarea, cum au facut mercenarii de la Antena 3, raspundea fara sa-si piarda bunul simt. Lucrurile se asezasera, nu ca acum cand PSD-ul a creat si creeaza haos si dezastru in economie. Intrebati orice economist si veti vedea. Guvernul e format din inculti si agramati, astia ne conduc pe noi iar Tudose nici nu se sinchiseste sa-i schimbe, prefera sa se faca de ras.

      Ștergere
  13. Deja subiectul Nibiru/Planeta X devine unul amuzant. Se tot bate moneda pe această planeta ca tot vine si tot vine. Săraca planeta, la cat de des a fost pomenită în ultimii ani, a tot sughitat și sughitat de si-a schimbat traiectoria " " :))) daca asta chiar exista si si-a pus țintă pe Pământ, nu stiu de ce tot ne chinuim cu predicții, profeții, ca loveste in stanga ca loveste in dreapta. În momentul în care se va apropia de mama Terra, o sa fie vizibilă, iar în acel moment putem recunoaște faptul că am pus-o și ca suntem pa-pa. Dacă e de 10x mai mare ca Pământul, nu are cum sa treaca neobservată. Fiecare sa-si vada de viata lui, sa încerce să trăiască cat mai simplu si sa fie cat mai bun posibil, sa se roage la cine sau în ce crede, fiindcă avem exemple, chiar recente, unde rugăciunile au ajutat. Din cate am inteles, când au fost acele uragane în America, oamenii dintr-o localitate s-au strâns pe plaja pentru a se ruga impreuna la divinitate sa-i crute, iar acea regiune a fost ferita de distrugerile masive pe care le-au suportat celelalte orase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, tot s-a pompat chestia asta de multi ani d'asta am si eu dubiile mele da sa nu fie ca in bancu cu ciobanasu si cu lupu...stii tu, cand chair a aparut lupu nu l-a mai crezut nimeni.

      Nu stim cat de mare e, dar daca e reala atunci inseamna ca a mai trecut pe aici. Ma indoiesc ca o sa fie contact fizic intre ele insa daca e suficient de aproape efectele pot fi multiple. De la lucruri doar cu impact vizual si schimbarea perceptiei omenirii asupra universului, la schimbari de poli si chair a axei si a traiectoriei Terrei.

      Asa e, cand oamenii se strang impreuna si se roaga sincer si la unison, lucruri miraculoase se intampla.

      Ștergere
  14. pt DENVER nu contest cele scrise de d-na Maria-REPET NICIOATA DUMNEAEI NU APROBA FAPTUL CA CE SCRIE DANSA A FOST SPUS SI SCRIS SI DE ALTI VIZIONARI SI PROOROCI INAINTEA EI-eu personal am probat in timp cele spuse de un prooroc al zilelor noastre-azi plecat la cer in plus stiu multe care vor avea loc dar nu am voie sa spun-nici nu cred ca voi avea intelegere-lumea s-a departat de DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si de ce nu ai voie sa spui? Sau de ce crezi ca nu vei avea intelegere, cu ce te-ar afecta? Chiar sunt curios ce ai de spus, mai ales ca daca am inteles eu bine, vine din partea unui om al lui Dumnezeu (?)

      Ștergere
    2. Am impresia ca va incordati asa tare uneori incat nimic nu mai are sens pentru simturile voastre si ca va aruncati la tot felul de concluzii bazate pe fragmente neinsemnate.

      Cred ca mai bine ai incerca sa vorbesti cu Dna. Maria decat cu mine.

      Si uite cum scoti in evidenta ce scriam mai sus. Sunt multi care vad, aud, comunica dincolo de realitatea asta si mai toti isi tin gura inchisa din diferite motive.

      Asta e motivul pentru care o apreciez pe Dna. Maria. Isi asuma tot felul de riscuri sa scrie tot felul de lucruri, care in mare parte nu au sens (cel putin o perioada de timp), doar pentru ca asa i se comunica sau asa le percepe si traieste.

      Pana la urma in ochii mei nu a gresit cu nimic, nu a pretins nimic neobisnuit (pentru mine unul) si din cand in cand informatiile pe care le prezinta chiar sunt clare si valoroase.

      Nu sunt de acord cu toate parerile dansei, si e reciproc, insa pana la urma ca sa revin la discutie ce susti tu chiar nu am vazut.

      Nu stiu pe cine a contestat, ce vizionar, ce viziune, ce profetie etc. SI daca a facut-o e treaba dansei, nu stiu de ce toata lumea vrea ca toti ceilalti sa fie la fel ca ei intru totul.

      Atata timp cat suntem civilizati si dam dovada de maturitate conversatia poate continua. Familia mea e plina de habotnici, prietenii mei sunt aproape integral atei si ma inteleg cu toti.

      N-am nici o pretentie de la ei in ce priveste spiritualitatea, ei n-au cautat asta niciodata. unii cred tot ce le zice popa iar ceilalti cred propaganda comunista. Insa am pretentia sa fie macar oameni maturi.

      Si apropo de maturitate, nu stiu de ce deschizi subiecte pe care nu vrei sa le discuti. Ce spune asta despre tine?

      Ștergere
  15. Denver ti-am raspuns dar cred ca mesajul a fost sters desi era cat se poate de normal-eu nu sunt habotnic sunt mai mult decat matur dar ce stiu de la duhovnicul meu este real si probat in timp-unele nu le pot spune ca n-am avut permisiunea-fiecare avem ceva de spus si comentat-ramane de vazut prin ce va trece ROMANIA IN TIMP

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai avem de trăit sau ne rad ăștia în 2-3 ani?

      Ștergere
  16. ROMANIA VA TRECE PRINTR-O CATASTROFA ca sa invete romanul ca este creat de DUMNEZEU poate ,poate revine la credinta statornica

    RăspundețiȘtergere