vineri, 8 septembrie 2017

MULTUMIRI DIN TOATA INIMA ,TUTUROR PRIETENILOR BLOGULUI DUMNEZEU EXISTA -MARTURII !


fotografia ta de profil..

                               Prieteni dragi, 

Va multumesc tuturor din inima si din suflet, pentru sincerele si frumoasele voastre urari,astazi la Marea Si Sfanta Sarbatoare a Nasterii Maicii Domnului,cand este si ziua numelui meu.
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca, si ma bucur nespus de mult ca-mi sunteti adevarati Prieteni. 
Vă astept în fiecare zi si-n fiecare noapte,pe BLOGUL DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar şi pe FACEBOOK Maria Ghiorghiu.com, unde  veti afla CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS si MILA MAICII PREA CURATEI FECIOARA MARIA, precum si CALEA MÂNTUIRII Sufletului nostru.
Tot ce veti citi pe acest BLOG,sa fiti incredintati fratilor ,că numai DUHUL CEL PREA SFANT graieste prin mine roaba Sa.
Cu iubire si cu pretuire pentru voi toti,
                
                                               Maria Ghiorghiu.

9 comentarii:

  1. Buna tanti Maria, citeste link-ul asta https://www.agerpres.ro/sci-tech/2017/09/07/nasa-a-detectat-doua-eruptii-solare-de-mare-intensitate-08-09-43 despre NASA a detectat două erupții solare de mare intensitate

    RăspundețiȘtergere
  2. https://ro.orthodoxwiki.org/%C3%8En%C8%99elarea

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria ce ma bucur si cat de mult ii multumesc Bunului Dumnezeu ca va ales sa duceti mai departe cuvantul sfant al lui. Doamna Maria nu am cuvinte si nu stiu cum s-ai multumesc mai mult lui Dumnezeu va iubesc din tot sufletul si Bunul Dumnezeu s-a va dea putere si rabdare cu drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti fii lui.

    RăspundețiȘtergere