joi, 7 septembrie 2017

SFÂNTA MARIA DE SUS , SI MARIA DE JOS !

    XX         
                       7 Septembrie 2017,ora 6,13 dimineata ! 

                                      Dragii mei,

Astazi dimineata ,in Ajunul Sfintei Sarbatori a Nasterii Maicii Domnului ,ma trezeste un glas ca de copil care spune asa:

                    "Mă duc până la Sfânta Maria!
         


                                    Image result for MAICA DOMNULUI..

Dar un alt glas intreaba:

                    Maria de Sus ?
   Iar raspunsul veni imediat:

                     Da! La Maria de Sus !

Clipă în care,vad cum sus în Cerul Sfant,o fetită cam între  5 -7 anisori ,îmbrăcată cu hainute lungi precum au Sfintii din Ceruri,alearga catre MAICA PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA,care stătea pe TRONUL Său în CERUL SFÂNT.
Prieteni dragi, după cum reiese si din acest MESAJ,exista Sus in Ceruri SFANTA MARIA  de SUS,dar mai exista o alta ,tot MARIA ,aici jos pe Pămant,care incearca sa adune TURMA LUI HRISTOS,în asa fel încât, nicio oiţă sa nu se piarda. 
Asadar dragii mei, veniti în bratele MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA, si a PREA SCUMP FIULUI SĂU, daruindu-va inima si sufletul,si implinind cu dragoste infinita PORUNCILE SALE.
Iata dragilor, si un alt MESAJ din 25 MARTIE 2015:

          25 Martie 2015,ora 6,48 dimineaţa !

                                                Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă, în Marea  şi Sfânta Zi, a Bunei Vestiri,a Maicii Lui  Dumnezeu, mă trezeste O Lumină albă ,orbitor de straucitoare, care mă face sa ma cutremur în pat, şi astfel aud Glasuri multe, un COR de Îngeri, care aduceau Cântece de laudă si de slavă ,Pururea Prea Curatei  Fecioara Maria.
Corul de Îngeri dragilor, cântau aşa, în Lumina albă orbitor de stralucitoare :
                              
              "Bucură-Te ,Mireasă, Pururea Fecioară.
           Bucura-Te ,Născătoare de Dumnezeu!
          Bucura-Te ,ceea ce esti plină de Har şi Dar ,Marie Domnul  este cu Tine.
          Bucură-Te, pântecele dumnezeiestii întrupări.
          Bucură-te ,Cea prin care se înoieşte Făptura.
           Bucură-Te, Cea prin care ,Prunc se face Făcătorul."
Apoi Corul de Îngeri fratilor, contiună să cânte dumnezeiesc de frumos aşa:
              "Ceea ce eşti mai cinstită de cât Heruvimii, 
           Şi mai mărită fără de asemănare ,decât Serafimii ,
          Care, fără stricăciune,pe Dumnezeu Cuvântul ai născut,
          Pe Tine cea cu adevărat ,Născătoare de Dumnezeu, Te mărim!"
Dragii mei, asa cum auzim în Sfânta Biserică cântând în Sfântul Altar, exact la fel ,cu aceeaşi melodie, se cânta  în Cer, de către Îngerii Lui Dumnezeu, încât ,răsunau toate Cerurile si Pământul.  
Stăteam cu ochii închişi, si priveam cum Cerul albastru de noapte, a primit în el, LUMINA  orbitoare, în care puteam vedea aureolele rupte ca din Soare ,ale Sfintilor Lui Dumnezeu.
Aud un glas dragii mei, care spune duios:

                  "Maria de Sus şi Maria de Jos !"

Moment în care dragii mei, imi dau lacrimile si ma gandeam la cât de păcătoasă sunt eu, şi că nu cred,ca aici este vorba despre mine, ca fiind Maria de Jos.
  
Şi spun dragilor în gândul meu: 
               Te iubesc Doamne, Te iubesc la infinit !

 Iar glas din Cer ,Glasul Lui Iisus  Hristos , îmi spune :
                
                       "Tu eşti departe de casă !
       Departe ,pentru că tu slujesti Cuvântului Meu .
Pentru că pe tine, întru Mâna Mea, cu Mâna Mea,te voi numi lor .
            Şi Cuvântul Meu ,Îl însoţeşte Cuvintele acestea, şi se sprijină!"
               
                                                                                               
În aceasta clipă, îmi aud glasul sufletului meu, care spune :

                 Doamne, primeste sufletul meu ce alearga sa prinda de-a Mesaje.
 Acum nu mai vreau,ca să încalc vreo Poruncă.
           Nu mai vreau, ca să încalc Legea Lui Dumnezeu, mult Prea Înalt şi mult Prea Milostiv!"

Şi iarăşi în  acest moment dragii mei, în Lumina alba orbitoare, Îl văd pe Scumpul nostru Mântuitor, ca şi în carne si oase, cu Chipul stralucind de Lumina, si pe al cărui obraz drept, Îi cade O LACRIMĂ de Lumină argintie, O Lacrimă, ce ia formă de Triunghi la orizontala.                 

Lacrima Îi rămâne pe obraz si straluceste precum Soarele pe Cer.
Şi iarasi mă gândesc la Cuvintele cele mari :" Maria de jos", dar alt glas, in aceasta clipă îmi spune aşa :
                   
               "Maria Sfântului Duh !
      Maria poate să propage ,sunete ca Profeţie !
      Când ei se îndoiesc , nu ezita ca să faci bine ! 
       Atunci când ei se îndoiesc , se poate spune că, DUMNEZEU îţi va da ţie DUH curat !"               
Dragii mei, închipuiţi-vă ce am simtit în sufletul meu, la auzul acestor Cuvinte Dumnezeiesti ! 
Nu am cuvinte lumesti, ca sa-I pot multumi Lui Dumnezeu si Maicii Domnului, pentru acest mare HAR şi DAR, pe care mi l-a dat mie roabei Sale si păcătoasei de mine. 
        
Sa ne rugam dragii mei, cu toata inima noastra si cu tot sufletul nostru, Lui Dumnezeu si Maicii Domnului, si să fim încredinţaţi că, Rugaciunea noastra este auzita ,chiar in clipa în care ne rugam, si că vom primi AJUTOR  DIVIN neconditionat si cu Iubire Dumnezeiasca. 
Iată fratilor ,ce spune un glas,chiar acum :

                 "Dacă vreţi să vă meargă bine, trebuie să faceţi Bine !"  

        
Aşadar dragii mei, să facem Binele si sa nu asteptam nicio rasplata, de le cei cărora le-am făcut Binele!
Răsplata, ne-o va da Bunul Dumneuzeu si Maica Domnului, după mărinimia inimii noastre, si după Credinţa si faptele noastre!
Sa fim buni si milostivi, sa mergem la Sfanta Biserica ,la Deniile de seara, sa ne spovedim la Preot, ca apoi sa ne învrednicim a primi Sfanta si Dumnezeiasca Împărtăşanie, cu Prea Scump şi cu Prea Sfânt Trup şi Săngele Domnului. 
Dragii mei,  să nu treacă nicio zi ,în care fiecare dintre noi ,să nu fi miluit cu ceva,pe cineva sărac si necăjit. 
Să nu vă îndoiţi niciodată în inima voastra ,de toate câte scriu, căci nu de la mine scriu, ci de la Duhul Cel Prea Sfânt ! 
                         Cu dragoste si preţuire, Maria. 
                   

39 de comentarii:

  1. Ce frumos..ce frumoasa si Buna este Maica Domnului, imi tresaltă inima doar citind aceste vorbe sfinte ...va multumesc 😇

    RăspundețiȘtergere
  2. Maica Domnului este aici cu noi, intocmai ca mama noastra ne poarta de grija. Intotdeauna este langa noi atunci cand ne inecam in necazuri si suferinta pentru a ne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Diferend religios la Tirgu Mures folosit de maghiarii separatisti iesiti in strada pentru un nou liceu romano-catolic,speculat de Budapesta cu amenintarea Romaniei ca nu va fi sustinuta in intrarea in OCDE[Organizatie Europeana de cooperare economica]

    RăspundețiȘtergere
  4. Romania VA PRELUA în scurt timp refugiați direct din TURCIA. Comisia Europeană CERE României să intensifice ritmul PRIMIRII acestora. Ce SANCŢIUNI primesc ţările care refuză imigranţii :


    Comisia Europeană a menționat marți România printre statele membre ale UE cărora le solicită să intensifice ritmul primirii refugiaților, conform cotelor obligatorii decise în septembrie 2015, dar a evidențiat totodată că România se pregătește să preia în scurt timp refugiați direct din Turcia, în baza acordului încheiat de UE cu Ankara. De asemenea, Comisia Europeană se pregăteşte să decidă eventuale măsuri juridice pentru penalizarea ţărilor central şi est-europene care au refuzat să accepte imigranţi extracomunitari în cadrul schemei cotelor stabilită de Uniunea Europeană.
    Cu Turcia a fost încheiat în martie 2016 un acord prin care autoritățile de la Ankara s-au angajat să primească înapoi migranții ce debarcă în Grecia, care trec prin Turcia venind mai ales din Orientul Mijlociu, statele blocului comunitar acceptând în schimb să preia un număr echivalent de refugiați sirieni direct de pe teritoriul turc, în limita unui plafon de 72.000.

    Deși numărul relocărilor este în continuare foarte departe de aceste ținte, Comisia Europeană notează ”progrese” în implementarea mecanismului, iar singurele state din UE care până în prezent nu au primit niciun refugiat sunt Austria, Ungaria și Polonia, cele două din urmă fiind acum amenințate cu proceduri de infringement.

    În recomandările înscrise în raportul difuzat marți, Comisia Europeană menționează că Spania, Belgia și Croația trebuie să sporească preluarea refugiaților atât din taberele din Italia, cât și din Grecia, în timp ce România, Germania și Slovacia trebuie să sporească primirea refugiaților aflați în taberele din Grecia, iar Franța a celor din taberele din Italia.

    În ceea ce privește relocările efectuate din Turcia în baza acordului încheiat cu guvernul de la Ankara, până în prezent numărul refugiaților preluați direct din această țară a ajuns la 5.695, iar angajamentele statelor UE conform acestui acord au ajuns la 25.040 de refugiați. În raportul Comisiei este menționat că Romania se pregătește să preia în scurt timp pentru prima dată refugiați din Turcia în baza acestui mecanism.

    Potrivit datelor prezentate marți de executivul comunitar, până în prezent România a preluat conform cotelor obligatorii 568 de refugiați (respectiv 523 din taberele din Grecia și 45 din cele din Italia). Cota alocată României este de 4.180 de refugiați.

    Deşi Comisia Europeană a stabilit în 2015 distribuirea proporţională a 160.000 de imigranţi, până acum au fost relocaţi doar 18.500.

    Polonia şi Ungaria au refuzat să primească vreun imigrant extracomunitar în cadrul sistemului de relocare.

    RăspundețiȘtergere
  5. 2.

    „Este inacceptabil ca în timp ce majoritatea statelor membre depun eforturi reale, într-un autentic spirit european, alte ţări să continue să demonstreze că nu sunt deloc solidare”, a declarat Dimitris Avramopoulos, comisarul UE pentru Imigraţie. „De aceea, cer Poloniei şi Ungariei, care nu au acceptat nicio persoană ce are nevoie de protecţie, să înceapă să facă acum acest lucru”, a adăugat Avramopoulos.
    Comisia Europeană va stabili luna viitoare dacă va iniţia proceduri de sancţionare a statelor europene care nu respectă schema de relocare a azilanţilor.
    În aprilie, Malta, care deţine preşedinţia semestrială a Consiliului Uniunii Europene, a propus oferirea unor subvenţii de câte 60.000 de euro pentru fiecare imigrant statelor UE care primesc extracomunitari peste cotele stabilite de Comisia Europeană, iar ţările care nu primesc ar urma să achite sumele.

    Consiliul Uniunii Europene a stabilit, în septembrie 2015, să distribuie pe bază de cote 160.000 de refugiaţi extracomunitari ajunşi în spaţiul UE. România, Cehia, Slovacia şi Ungaria au votat, în Consiliul UE pentru Justiţie şi Afaceri Interne, împotriva sistemului de relocare a imigranţilor conform unor cote obligatorii, dar schema a fost aprobată. După atentatele comise la Paris în noiembrie 2015, Polonia a semnalat că nu va mai primi refugiaţi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Europa postcreștină: Peste 3.000 de BISERICI vor fi demolate în Franța, Germania și Anglia. În locul lor se construiesc nenumărate MOSCHEI… :

    http://www.cunoastelumea.ro/europa-postcrestina-peste-3-000-de-biserici-vor-fi-demolate-in-franta-germania-si-anglia-in-locul-lor-se-construiesc-nenumarate-moschei/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce vă miră?
      Astea sunt vremurile când oamenii au uitat de Dumnezeu si de jertfa Mântuitorului Iisus Hristos.
      Dumnezeu să ne ierte si să aibă milă de noi!

      Ștergere
    2. Venirea lui Iisus Hristos va fi cand bisericile vor fi distruse. Despre demolarea bisericilor de prin alte tari sunt semne concrete care ne arata cat de aproape este venirea Lui.

      Ștergere
  7. Europarlamentarul Laurențiu Rebega: „România va deveni tabăra de refugiați a Europei. Acesta este planul UE pentru noi!!!” :

    http://www.cunoastelumea.ro/europarlamentarul-laurentiu-rebega-romania-va-deveni-tabara-de-refugiati-a-europei-acesta-este-planul-ue-pentru-noi/

    RăspundețiȘtergere
  8. Aici trebuie să se strângă refugiații și aici trebuie să fie relocați cei indezirabili care au apucat să intre în țările din nucleul Uniunii. Acesta este scenariul care ne este pregătit!

    De ce trebuie să se teamă România?

    Mulți vor spune: refugiații nu vor să stea în România, țara noastră este doar o țară de tranzit. Greșit!

    În acest moment, România, ca și Bulgaria, este veriga slabă a Uniunii.

    Suntem o țară fără strategie în această privință.

    Așteptăm ca totul să ne vină de-a gata de la Bruxelles.

    Iar ceea ce ne dă Bruxelles–ul s-a văzut ieri în declarațiile președintelui Macron: România (și Bulgaria) trebuie să aștepte liniștite, în afara spațiului Schengen, și să devină zona tampon a Uniunii Europene.

    Aici trebuie să se strângă refugiații și aici trebuie să fie relocați cei indezirabili care au apucat să intre în țările din nucleul Uniunii. Acesta este scenariul care ne este pregătit!

    Guvernanții noștri ar trebui să înțeleagă, măcar în al doisprezecelea ceas, că România, cu actuala ei structură economică, socială și culturală, este extrem de vulnerabilă în fața chiar și a unui număr mic de refugiați.

    Nu avem nici știința și nici puterea de a-i ajuta pe acești oameni.

    De altfel, nu avem nici știința și nici puterea de a-i ajuta măcar pe concetățenii noștri!

    Principala preocupare a guvernanților ar trebui să fie aducerea înapoi acasă, prin asigurarea unor condiții de muncă și de viață decente, a milioanelor de români risipiți prin lume.

    Altminteri, România va rămâne doar o icoană mototolită în sufletele românilor emigranți, iar teritoriul țării va deveni un țarc cu refugiați!”

    Laurențiu Rebega

    Sursa: http://www.laurentiurebega.ro/comunicat-de-presa-romania-tabara-de-refugiati-europei/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i nimic. Românii îi vor asimila pe refugiați si când vor da ei de gustul tradițiilor noastre vor face coadă să fie români.
      Aici e un pământ sfânt binecuvântat de Dumnezeu.
      Iar voia Lui e ca toți să fie Una, ca toți să îl slujească si să i se închine.
      Acest pământ e crestin.

      Ștergere
    2. 11.02

      Merkel nu stie cum sa scape de ei , sunt toti analfabeti, criminali si violatori . Nu vor sa munceasca si sunt organizati in bande . 4 africani au violat cateva persoane in vara asta la Rimini . Doi nascuti in Italia si restul au cerut azil politic de refugiat veniti din Congo si Senegal . Va fi dezastru cu maimutele negre prin tara , dorm pe jos, fac pipi pe unde apuca , fura, ataca , nu au nicio religie . In Italia au aduc Sida si malaria, TBC -ul .

      Ștergere
    3. Buna ziua

      Aceste oi ratacite,sunt tot al lui Dumnezeu,pe ei ii cauta Dumnezeu.sa-i aduca in turma nu pe cei care au credinta.si il urmeaaza.Noi sa ne iubim aproapele indiferent de religie.sau nationalitate,toti avem suflet daruit de Dumnezeu.In aceasta tara au loc toata suflarea de pe pamant,ca este tara.Mantuitorului si.El are grija de toti daca il cautam in rugaciune si fapte bune.Noi sa ne ingrijim de suflet azi,ca de ziua de maine are Dumnezeu.grija,cum are de pasarile cerului.Pe mine ma doare sufletul de toti refugiatii,ca roata se intoarce si invers,daca nu ne iubim aproapele.Si vom primi si noi ca Americanii,daca nu il iubim pe Dumnezeu.Daca nu il cautam noi in fiecare zi,ne cauta El pe noi,sa ne aminteasca ca El exista,si ne iubeste pe toti.
      Cu iubire de Dumnezeu,Mariana din Banat.

      Ștergere
  9. Un impresionant stoc de arme a fost descoperit în apropierea unei moschei din Germania. Cât de aproape suntem de un măcel islamist în Europa?

    http://www.cunoastelumea.ro/un-impresionant-stoc-de-arme-a-fost-descoperit-in-apropierea-unei-moschei-din-germania-cat-de-aproape-suntem-de-un-macel-islamist-in-europa/

    RăspundețiȘtergere
  10. INVAZIA imigranților: Musulmanii IAU CU ASALT frontierele României. Prima tentativă de debarcare pe plajele de la Marea Neagră… :

    http://www.cunoastelumea.ro/invazia-imigrantilor-musulmanii-iau-cu-asalt-frontierele-romaniei-prima-tentativa-de-debarcare-pe-plajele-de-la-marea-neagra/

    RăspundețiȘtergere
  11. Iata cine aduce refugiatii in Romania: au in plan deschiderea a 10 centre in marile orase din Romania pe viitor cu bani de la UE si de la Soros :

    TRADATORII CARE VOR SA ADUCA 3000 REFUGIATI IN ROMANIA

    Bunicuta tradatoare = Doamna Ana Ludusan – Presedinta ONG-ului LADO (Liga Apararii Drepturilor Omului) – finantare Soros.

    Alex Mohamed Daoud = Medic ginecolog egiptean,care profeseaza in Romania, unul din partenerii Ligii pentru Apărarea Drepturilor Omului, ONG care doreste implementarea unui proiect european, ce are ca scop înființarea a 3 centre pentru refugiați în Cluj-Napoca, Baia Mare și Bistrita Nasaud.

    https://www.facebook.com/alex.mohamed.daoud


    In plan ar fi, deschiderea in marile orase ale Romaniei, a 10 centre, care sa primeasca cateva zeci de mii de migranti (falsi refugiati).

    ROMANIA SI ROMANII NU AU NEVOIE DE REFUGIATI, NU VOM ACCEPTA SA NI SE BAGE PE GAT FAPTELE SI MIZERIA ALTORA !!!

    IATA DOVADA!!!

    https://www.facebook.com/presalocala/videos/1556802034370742/?hc_ref=ARQ9RafG3c4ix8xrlmP5KoOoGu3I692bkUs7EHbbJ5lwn-49hMTG4yPhMr9PHwJqgxU&pnref=story.unseen-section

    SURSA:

    RăspundețiȘtergere
  12. D-na Maria va doresc din inima un LA MULTI ANI fericiti,si in continuare sa ne puteti transmite tot ceeace ''vi se arata/comunica'';Sa aveti parte de multa sanatate,cu toata stima aceeasi Minerva P.

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumim partidului ! Multumim tovarasului mult iubit! Multumim pentru aprobarea in procedura de urgenta a limbii oficiale , respectiv maghiara, in 40 de localitati din Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă opoziția doarme în bănci. ...
      Totul e calcul electoral, adică voturi. Interesul țării este zero.
      Cine ne va scăpa de trădători?

      Ștergere
    2. DUMNEZEU,este salvarea Romaniei!

      Ștergere
    3. Pai mariuca ne sugera ca ciuma rosie e buna. La indemnul ei nu am participat in iarna.

      Ștergere
  14. Ungaria joaca tema religioasa catolica, milenara de la Stefan cel Sfint in scop expansionist, pe ritmuri noi de cazancioc.Incearca sa faca acum in 2017 in Transilvania ce a esuat in 1977 cind voia luarea depozitelor de arme si 1990 la Tirgu Mures ,dar reusita partial in Serbia acum doua decenii,unde de asemenea a 'pescuit in ape tulburi' inarmind pe croati si indemnind Romania la actiuni comune de impartire a banatului sirbesc'.

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumim din inima partidului si tuturor tovarasilor de bine.La multi ani,Maria,si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  16. au fost in ROMANIA MAI MULTE MARII SFINTE pe 2 din ele le-am cunoscut duceau o viata cu adevarat sfanta pe care eu nevrednic n-am putut s-o duc

    RăspundețiȘtergere
  17. Sa se facă referendum și sa fim întrebați dacă mai vrem refugiați, nu sa hotărască ei în locul nostru aceste lucruri care nu e joaca de copii!!!Dacă nu le place la Bruxelles,atunci adio uniune,ca Anglia, da ce naiba, noi populația tarii ce sintem??!niște cârpe! ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine esti tu să fii întrebat?
      N-ai înțeles până astăzi că esti un sclav?
      Ai dreptul doar să alegi culoarea politică care domină, în rest, esti zero pentru cei care conduc.
      Democrația e pentru fraieri. Totul e joc politic.
      E trist, dar ăsta e adevarul.

      Ștergere
    2. 11:09, nu a inteles. Daca intelegea la timpul potrivit eram departe...

      Ștergere
  18. Nu mai vrem sa ne comande strainii
    Romania e a romanilor
    Conducatorii sa se trezeasca din vrajitoria asta de supunere a Romaniei.Suntem o tara cu un singur stapan: IISUS HRISTOS!Slavit sa fie Domnul Iisus in veci!

    RăspundețiȘtergere
  19. LA MULTI ANI ! va doresc tot binele din lume!

    RăspundețiȘtergere
  20. Imigranții iau cu asalt Timișoara, orașul s-a umplut de refugiați care dorm pe străzi :

    Orașul s-a umplut de imigranți. La Timișoara a crescut numărul de refugiați care bat străzile în căutarea unui acoperiș sau a unei oportunități de a pleca în Vest. După descoperirea unei tabere clandestine de pe Calea Aradului din Timișoara, polițiștii locali au descoperit, hălăduind pe străzi, un grup de 10 irakieni, scrie Evenimentul Zilei.

    În tabăra clandestină de pe Calea Aradului au fost găsiți 42 de migranți, fugiți din centree de azilanți din București și Giurgiu.

    imigranti-timisoaraÎn ultima perioadă, polițiștii locali au depistat în Timișoara mai multe grupuri de migranți, din Irak, Iran, Pakistan, care dormeau în Parcul Botanic, Piața Victoriei și sub Podul Mihai Viteazul.

    „Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră, aflați în patrulare aseară, au depistat, în jurul orei 20.30, pe str. Zurich, în apropierea de intersecția cu str. Samuil Micu, un grup de persoane cu bagaje care stăteau pe o bordură. Grupul era format din 10 persoane, din care 4 minori.

    Polițiștii locali au trecut la legitimarea acestora, iar din discuțiile cu ei s-a constatat că nu vorbesc limba română, doar engleză o parte dintre ei.
    Au declarat că sunt din Irak și au venit în România prin Serbia, deținând de altfel documente provizorii emise de țara vecină”, a declarat Daniela Seracin, de la Poliția Locală Timișoara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă ,vă amintiți d-na.Maria a scris pe blog că,Timişoara o să fie în atenția noastră a tuturor. Maria H

      Ștergere
  21. Anunț șoc: România se pregătește să preia refugiați direct din Turcia, Comisia Europeană face presiuni :

    Comisia Europeană solicită României să intensifice ritmul primirii refugiaților, conform cotelor obligatorii decise în septembrie 2015, anunțând că România se pregătește să preia în scurt timp refugiați direct din Turcia, în baza acordului încheiat de UE cu Ankara, anunță Agerpres.

    refugiatiComisia a anunțat că în total, prin mecanismul cotelor obligatorii, numărul total al refugiaților redistribuiți conform acestui mecanism a ajuns la 18.418. În septembrie 2015 s-a decis să fie relocați în total 160.000 de refugiați într-un termen de doi ani. Statele UE s-au angajat ulterior să preia alți 22.000 de refugiați.

    Numărul relocărilor este în continuare foarte departe de aceste ținte, sunt state din UE care până în prezent nu au primit niciun refugiat. Austria, Ungaria și Polonia sunt amenințate cu proceduri de infringement.



    Potrivit datelor prezentate de executivul comunitar, până în prezent România a preluat conform cotelor obligatorii 568 de refugiați (respectiv 523 din taberele din Grecia și 45 din cele din Italia).
    Cota alocată României este de 4.180 de refugiați.

    RăspundețiȘtergere
  22. Cât de periculoși mai sunt refugiații din Germania? Iată ce spun ultimele date statistice :

    Câte infracțiuni au fost comise în Germania de către refugiați? Oficiul federal de criminalistică a prezentat noi date. Din ianuarie până în martie s-au înregistrat 69.000 de astfel de cazuri – mult mai puțin ca înainte, arată agenția Deutsche Welle pe platforma online.



    O treime din cele 69.000 de fapte penale comise de refugiați au fost furturi, urmate îndeaproape de falsificări și delicte privind proprietatea altcuiva (28%). Pe locul al treilea s-au situat acte de violență. Infracțiunile de ordin sexual reprezintă doar 1% din total.

    Statisticile pentru perioada ianuarie-martie 2016 indică și nouă crime: opt dintre victime au fost refugiați, una din persoanele ucise a fost cetățean german.

    Datele provin din dosarele actuale aflate pe rol la autoritățile federale și regionale. Precum toate statisticile oficiului de criminalistică, este vorba de cazuri aflate în anchetă și nu de condamnări. Suspecții sunt cei cărora li se atribuie statistic fapta.

    Oficiul federal de criminalistică (BKA) a publicat în premieră anul trecut în noiembrie date privind situația criminalității în contextul valului masiv de refugiați și azilanți. Inițiativa a aparținut ministrului de Interne Thomas de Maizière. S-a intenționat astfel dezmințirea zvonurilor potrivit cărora refugiații ar comite infracțiuni peste media normală în Germania. “Pentru ca extremiștii de dreapta să nu creeze o atmosferă negativă folosindu-se de zvonuri și de jumătăți de adevăr, suntem nevoiți să vă prezentăm datele reale”, a explicat atunci de Maizière.

    RăspundețiȘtergere
  23. Doamna Maria,cine(sau ce)reprezinta fetita de 5-7 anisori care alerga catre Maica Domnului? In alta ordine de idei,multa sanatate va doresc si toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  24. 21,44 Sa nu uitam ca impunerea limbii maghiare se face incalcind art 13 din constitutie de niste politicieni tradatori,care trebue maturati de la putere,dar e greu sa dai jos'ciinii de la macelarie' si sa le iei 'osul din gura'mai ales cind cei ce voteaza majoritatea pensionari usor de cumparat.Iar ciinii astia de politicieni nu se vor lasa pina nu vor face toata tara praf.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ucraina a exclus toate celelalte limbi straine din scolile sale inclusiv romana din tinutul Hertea ocupat din vechiul regat.Dar generalul Streinu spune ca Ucraina si Ungaria pregatesc la greu in armata lor vorbitoride limba romana.Oare de ce?Nu cumva pentru ca asteapta sa le indicam noi localitatile cu denumire romaneasca si straina?

    RăspundețiȘtergere