miercuri, 6 septembrie 2017

UN CUTREMUR INTENS LA SUD -EST , ŞI UN ALTUL LA SUD !


                                6 Septembrie 2017,ora 3,45 ,
                             respectiv 6,12 dimineata !


                                  Image result for SEISMOGRAF.

                                            Dragii mei,

Astazi dimineata in zori, ma trezeste o Lumina puternică,alba si stralucitoare ,care-mi arată o incapere înspre Sud-Est, încapere ce incepe a se clatina, cutremura dar nu prea tare.
După aproape trei ore, vad din nou o incapere inspre SUD de astadata,incapere ce parca ,in clatinarea ei se surpă, se scufundă în Pămant.
Aceasta din urmă încapere , surparea Pămantului ar putea fi consecinta unui CUTREMUR mai intens,dar este foarte posibil si din pricina Inundatiilor mari,acolo unde acestea au facut ravagii,a alunecarilor de teren. 
                    Image result for ALUNECARI DE TEREN.

Prieteni dragi, din nefericire vom auzi de aceste posibil doua Cutremure,care nu vor trece deloc neobservate .
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI sa ne lumineze inima si sufletul si sa ne apere de tot răul si de tot necazul.
RUGACIUNEA rostita din toata inima noastra fratilor, ajunge fara nicio indoiala la DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI,iar ruga noastra va fi implinita .
Asa sa ne ajute PREA SFANTA TREIME si PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU,Amin !
                                    Cu dragoste,Maria.


 Prieteni dragi, 


Vă multumesc din suflet dragii mei, tuturor celor care ati

 contribuit si veti mai contribui financiar la Editarea

 CARTILOR CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.

Fara voi, acest lucru nu ar fi fost posibil,iar BUNUL

 DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vede bunatatea 

inimii si sufletului vostru, si fara nicio indoiala, vă va 

rasplati vouă si celor dragi, înzecit si însutit faţă de cât

 m-ati ajutat si mă ajutati voi la zidirea CUVANTULUI LUI 

IISUS HRISTOS.

Sunt nespus de fericita că-mi sunteti PRIETENI, si 

totodata prin ajutorul vostru de nepretuit pentru mine ,

sunt precum niste"ctitori" ai ZIDIRII  GRAIULUI 

 DUHULUI  SFANT!

Asa unul câte unul dragilor, vom zidi CUVANTUL  LUI 

IISUS HRISTOS si vom intregi TURMA  SA,pentru ca 

nimeni sa nu se piarda.

Cărtile : 

România Viitorul al Doilea Ierusalim,

 precum si Extraterestrii  Există, 

vor apărea in aceasta toamna,asa cum tot în 

toamna anului 2016, a apărut si primul volum al

 ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT, in octombrie anul 2016

 ,si care volum costa doar 28 de lei.

Toti DONATORII dragilor, se vor bucura de aceste 

viitoare doua volume  absolut GRATIS !

Iata dragii mei,cum puteti dona pentru urmatoarele 

 două  volume ale ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT la 

care eu încă mai scriu,sau cum puteti comanda primul 

volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT:                  
Image result for cutia milei imagini

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII , PENTRU CARTEA - Dumnezeu există - Mărturii. - blogge


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea-adevarul-du...

Dec 11, 2016 - Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o ... donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 1/3/17

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../posts/CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, pe intreg anul 2017 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...                            

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI ! CELE 10 PORUNCI ...

https://plus.google.com/.../posts/iFjAcN6P4EK

Translate this page
Jul 31, 2014 - CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI ! CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI , ŞI EXPLICAŢIA LOR !

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=zd646QSRPw0
Jun 13, 2016 - Uploaded by Dumnezeu Te Iubește
CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți ...

                   Cu dragoste,Maria.


41 de comentarii:

 1. Islandia va avea in erupe vulcanul Kalda aveti sa vedeti am avut eu un vis aznoapte dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim6 septembrie 2017, 10:30!

   Există numai scrii, cu doi i, ca în tu scrii, tu să scrii.

   _______________

   scriu
   scrii (doi i: unul din radical, scri-, unul din terminaţia -i)
   scrie
   scriem
   scrieţi
   scriu
   __________

   Ștergere
  2. Eu scriu ,tu SCRII. Tu, cel ce faci observatii .

   Ștergere
  3. Nu vad de ce trebuie sa faci observație!scrie omul cum poate poate nu are ochelari,cum de fapt nici eu nu am dioptriile potrivite,caci tot aman sa merg să-i fac,si uite așa cum vrem sa scriem repede ptr.a așterne cuvintele pe hârtie sa nu uitam conținutul,se intră!Pla!si ce este gaura in cer!Daca te consideri om creștin,om cate își iubește aproapele nu baga atâtea in seama!Doar nu dam examen?!Poate săracul nici nu are școală si scrie cum poate!de ce sunte-ti rai,unde este iubirea?m?!?!?

   Ștergere
  4. si Islanda e in sud ?

   Ștergere
  5. A picat testul iubirii.Nu se pricepe decat sa facă observație si atât.Ce rost au aceste corecturi de nu simti cu sufletul iubirea de semen?!

   Ștergere
  6. Dacă educi nu înseamnă că esti lipsit de iubire. Tocmai pentru că iubește si îi pasă de acel suflet care face greseli, corectează.
   Asa face si Dumnezeu cu oamenii. Din iubire îi încearcă si îi mustra. Dacă Dumnezeu nu ne-ar iubi, ne-ar lăsa în bezna analfabetismului.

   Ștergere
 2. Extraterestii vor chinuii oamenii 5 luni
  .Ei il au ca imparat pe Apollion ingerul adancului.Cei ce ii asteapta se vor confrunta cu ei.Chinurile provocate de ei sunt asemenea celor provocate de scorpii. Acestea ni le spune Duhul Sfant.Rugati-va sa nu va intalniti cu ei.Domnul Iisus si Maica Domnului sa ne apere!

  RăspundețiȘtergere
 3. Doamna Maria ma gandesc ca ar putea fi si in zona noastra. A izbucnit un vant dintr-o data si tot asa s-a oprit si am observat ca de multe ori cand bate dintr-o data cam asta inseamna la noi. Doamna Maria ce vrea Dumnezeu si Maicuta Domnului cu noi. Nu ramane decat da nadajduim la Domnul si la Maicuta Domnului cu drag doamna Maria si Dumnezeu s'a ne ocroteasca pe toti fii lui.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din acestă previziune se intelege ca vom avea doua cutremure la diferenta de 3 ore intre ele.Primul este mai mic,iar al doilea se pare ca e destul de mare din moment ce se surpa Pămîntul si au loc alunecări de teren.Eu asa am interpretat acest mesaj, poate cineva are alta părere,dar vom vedea.DS

   Ștergere
  2. Da!este adevărat! Ma mir ca Dna Maria crede in ei.este un mod de a ne trezi cei de pe glob,caci Mântuitorul nu seamănă cu ei xtraterestii,El si noi suntem făcuți după asemănarea cu Bunul Dumnezeu.Si toată viață Mântuitorului,daca reflectați mai profund,de la naștere pana la moarte di înviere este drumul pe care il parcurge,,OMUL,,pe pământ.Toți creștinii credincioși cred așa!!Nu avem nimic,dar nimic cu acele vietăți,nu cred.Dna Maria are si parti bune.O fi iubirea dânsei așa de mare ptr.cei din jur încât ii umbrește gândirea si ea crede ca ne pregătește ca si noi sai iubim.Păcat de celelalte viziuni ale dnei

   Ștergere
  3. D-na Maria ati avut mare dreptate cu aceste previziuni despre cele doua cutremure unul de intensita mică și altul mai mare.Întradevăr s-a întîmplat în Mexic,unul a avut 5,7 grade și altul 8,1 grade,dar din păcate a mai fost o altă replică de 5,1 grade,probabil Pămîntul se așează.Am văzut în direct cum se prăbușea o clădire plină cu oameni,care semăna foarte bine cu cea pe care ați postat-o aici.Am vrut să postez si eu aici filmul cînd se întîmplă totul în direct,dar din păcate acesta a fost șters pt.că imaginile sunt greu de privit.Oamenii țipau disperați pentru că își traiau ultimele clipe de viață,iar cladirea s-a surpat de la bază,prăbușindu-se in apă în cîteva clipe.DS

   Ștergere
  4. D-na Maria ati avut mare dreptate cu aceste previziuni despre cele doua cutremure unul de intensita mică și altul mai mare.Întradevăr s-a întîmplat în Mexic,unul a avut 5,7 grade și altul 8,1 grade,dar din păcate a mai fost o altă replică de 5,1 grade,probabil Pămîntul se așează.Am văzut în direct cum se prăbușea o clădire plină cu oameni,care semăna foarte bine cu cea pe care ați postat-o aici.Am vrut să postez si eu aici filmul cînd se întîmplă totul în direct,dar din păcate acesta a fost șters pt.că imaginile sunt greu de privit.Oamenii țipau disperați pentru că își traiau ultimele clipe de viață,iar cladirea s-a surpat de la bază,prăbușindu-se in apă în cîteva clipe.DS

   Ștergere
 4. Este posibil sa spui adevarul. ..dar esti cam îndoit. Doamna Maria ne arata ceea ce Duhul Sfânt ii arata .toate se adeveresc mai devreme sau mai tarziu..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Duhul Sfant vorbeste multor persoane.Domnul spune:"Cei ce auziti glasul Meu nu invartositi inimile"Eu il aud inca de la 14ani iar acum am 60.Cel mai intens a inceput in1993 .Am aflat astfel de ce plang icoanele la o biserica din Prahova,ce semn va fi pe cer cand va fi cutrmurul cel mare ,ca in2005a iceput Cernerea poporului roman ,ce schimbari vor fi in Romania si...multe secrete despre anumiti oameni .Toti ce vete persevera in rugaciune smerenie,fapte bune si veti avea dragoste sincera pt Dumnezeu si semeni iubind adevarul si dreptatea veti dobandi aceste daruri.Tot ce vet ivrea sa stiti veti afla caci Duhul Sfant toate le descopera.Slava lui Dumnezeu pt toate!

   Ștergere
  2. Interesant ce ai relatat anonim 19:19 poate mai revii si alta data cu date mai precise.Sigur ca duhul sfânt vorbeste multor persoane din Romania dar care nu se fac remarcați pentru ca le place mai mult sa traiasca in mister asemeni sfintilor din munți.Le place in singurătate si in rugăciune si aceste persoane se feresc cat pot de oameni care trăiesc in păcat.Nu se simt in largul lor printre oameni pentru ca duhul sfinteniei lucrează pentru a nu fi ispitiți si încercați de fel si fel de duhuri care vin din afara.Isi iau măsuri de precautie pentru orice eventualitate.Si duhul sfânt este cel ce are grija si previne.

   Ștergere
  3. 19.19

   De ce nu postati mai mult , mai multe ? Chiar vrem sa stim din toate experientele celor care au au trait asa minuni . Daca aveti blog , postati-l , suntem destui care dorim sa aflam aceste lucruri minunate . Lumea are nevoie de oameni ca dvs. , ca doamna Maria , de aceia care nu au frica sa spuna trairile lor. Multumim ca ati aparut pe blogul doamnei !

   Ștergere
 5. Daca nu e in Romania nu e nimic interesant,cutremure in lume sunt din minut in minut.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 15:39. Tatal Cersesc sa te ierte pentru ce ai gandit si ce ai scris.

   Ștergere
  2. Asa este an.15:39!

   Ștergere
 6. Vai de lumea asta nici nu vreau sa ma gandesc ca pe langa cutremure uraganul Irma va face mari ravagii.Este mai puternic decat celalalt si este de categoria 5.Dumnezeu sa ne pazeasca pentru ca nu stim ce va fi si cu noi.Astazi esti maine nu mai esti.Nu suntem decat un abur pe acest pamant.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Stii care e faza cu Uraganele ? sunt temperati americani de Dumnezeu, ca prea i intereseaza de alte popoare, asa ca acum au la ei probleme si sunt nevoiti sa se uite la ei in curte.

   Ștergere
  2. Anonim 6 sept 21:34 o vorbă veche spune asa: Cine nu are treabă,Dumnezeu îi dă de lucru.DS

   Ștergere
  3. Faza e că taierile masivevde pădure, poluarea zilnică a atmosferei, testele zilnice cu arme si joaca de-a manipularea norilor de ploaie are o singură consecință :
   Schimbarea climatica!
   Violența manifestărilor este incredibilă, tocmai pt că ne jucăm de-a Dumnezeu.
   El n-are a face cu prostiile oamenilor. Ce ne place să ne spălăm de vină si să aruncăm tot ce nu ne convine în cârca lui Dumnezeu!
   Unde ai fost, omule, atunci când Dumnezeu a zis: sa fie! Hmmm?

   Ștergere
 7. Sambata ajunge in Florida uraganul , au spus acum .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim 6 sept 18:39 din păcate așa este sâmbătă uraganul va ajunge în Florida,unde are casă și prezicătoarea Carmen Harra pe numele ei real Carmen Mureșan,fosta componemntă a trupei Trio Expres.Spunea că este îngrijorată de ce se va întîmpla cu casa ei în urma acestui uragan,dar eu aș spune că mai bine s-ar îngrijora de felul în care a făcut această avere etalînd-o la televizor cu nerușinare.În timp ce unii semenii de-ai ei nu au ce mînaca,ea își etalează poșetele, diamantele și pantofii de mii de euro.Înainte să plece din România am văzut-o la un Service auto din Băneasa,unde se dusese sa-și repare mașina,o Dacie alba 1300,foarte veche. Probabil că Doamna a uitat de unde a plecat din moment ce si-a permis să vorbeasca la inceput asa de urît la adresa românilor și a Romaniei,spunînd că romănii sunt needucați și că nu o merită.Eu nu am vazut-o niciodată pe această doamnă de cînd a devenit așa de bogată să vină în România și să facă o donație la un spital de copii sau la un cămin de batrîni.Să ne fie cu iertare,dar uneori bunurile făcute pe nedrept și cu atîta ușurință,la fel de repede dispar.DS

   Ștergere
  2. DS,

   Sotul d-nei Harra a murit in 2009 rapus de cancer la plamani . Ei s-au cunoscut in America si s-au iubit enorm , peste 25 de ani , ea era o femeie foarte frumoasa si talentata , deosebit de inteligenta .
   Si-a luat numele de Harra de la bunica ei, bunica ei care a fost căsătorită cu poetul Octavian Goga. Cuvântul hara, în greceşte, înseamnă bucurie, energie pozitivă...De asemenea, în hinduism, înseamna o formă de terapie şi înţelepciune. A plecat din tara in '84 .
   Tatal ei a fost directorul Băncii din Cluj.
   Carmen vorbeste fluent cinci limbi straine: engleza, franceza, italiana, maghiara si germana si este hipnoterapeut atestat, astrolog, numerolog si astrofiziognomist.
   S-a casatorit cu Virgil Nicodivi care avea Restaurantul
   Transilvania .
   Deci , doamna DS, Carmen Harra a avut atat banii ei de familie , pe cei ai sotului american - colectionar de arta- si tot ce a facut ea ulterior prin meseria ei .

   Ștergere
  3. Anonim 8 sept 17:15 o stiu foarte bine pe Carmen de cind cîntă in Trio Expres si pe vremea aceea nu era asa bine situată financiar,asa cum spui tu.Stiu si cu cine s-a căsătorit si datorită acelui om a devenit bogata.Ea ofera cadouri doar celor de pe urma carora are un interes anume.De exemplu daca urmează sa fie promovata in vreo emisiune sau daca i se face publicitate, dar nu am vazut-o niciodată sa le ofere ceva celor săraci.Si lucrul care m-a deranjat la ea este faptul ca a vorbit de rau Romania si acest popor.DS

   Ștergere
  4. 9.59

   Cum sa nu vorbesti de rau Romania cand de 27 de ani e condusa de boi si de capre ??
   Am fi ipocriti sa credem ca totul este roz bombon sau nu se vede cu ochiul liber ce dezastru este peste tot ??
   In ceea ce priveste caritatea , dumneaei o face , dar cum de nu se aude de Ilie Nastase , de primari , de prefecti, de toata turma de parlamentari si cei cu pensii superspeciale ca fac ceva pentru cei saraci ??? Cata caritate a facut Nastase ? Dar doamna Basescu, doamna Iohannis ?
   Fostul presedinte iliescu unde a construit ceva sau a dat cuiva ceva ? Deci despre ce vorbim ?
   Vacaroiu , Isarescu, ori ala cu ochii de salau - Ciorbea , -au contribuit ei la vreo familie nevoiasa? Nu am auzit .
   Singurii care pot fi chemati in cauza sunt domnii Becali si Voiculescu . Unul care a dat din suflet si celalalt care prin fundatia sa, a ajutat multe persoane in dificultate . Cinste lor !
   Restul traiesc in huzur din furturi repetate ce au ajuns sa fie o mandrie pe ,,blazonul'' lor penal . Ba unii din ei nici nu fac puscarie si ne sfideaza in costume de baie de pe plajele de lux . ( Udrea, Mazare)

   Concluzie : poti vorbi de bine Romania , adica de sistemul romanesc care e praf, incepand de la justitie , magistratura, sanatate , invatamant , administratie si terminand cu siguranta alimentara ? Eu una , nu !
   E normal ca am bagat baze americane aici ? E normal ca ne bagam ca prostii in toate , noi neavand din partea vestica niciun drept de viza USA ?
   E normala emigratia a milioane de tineri de dupa anii 2000 ca urmare a pauperizarii tarii si a indolentei clonelor ce ne conduc ?
   Sau poate e normal analfabetismul la care s-a ajuns noi care eram tara ,,producatoare'' de creiere eminente .
   Stii cum se obtin acum job-urile? Sa-ti spun eu : plile si relatii , daca nu, poti sta acasa 20 de ani cu 3 licente si 7 mastere . Aparatul de stat e full de tampiti si dobitoace, neamuri, rude si cumnate , plozi ai tuturor , secretare din Republica Teleorman cu aere de Oxford.
   Tot mai vorbim de bine Romania , tot mai vrem sa ne ascundem dupa copaci ? Sau nu , ca si pe astia i-au taiat . Oare cine ? Nu stie nimeni nimic . Maine , poimaine se fac 30 de ani de la caderea comunismului si avem asa: penurie de medici, o ,,democratie'' de carton , politicieni agramati, muti, incalificabili, o armata pe cale de disparitie , in rezerva , la pensie , tineri someri, tineri cu milioanele emigrati , legi facute pe genunchi fara a fi sustenabile in timp si haos la orizont . Ba nu, la orizont sunt acum negrii ce debarca pe coastele romanesti pentru ca au auzit ca aici e CRESTERE ECONOMICA .

   O zi buna , doamna DS si sa nu vedem realitatea alta decat asta care e , altfel, facem jocul altora . Cu tot respectul .

   http://miscareaderezistenta.ro/interviuri/carmen-harra-predictii-club-colectiv-27989.html

   Ștergere
 8. 6 sept 22.27-am intalnit in viata mea asemenea sfinti pustnici nu spre lauda dar este adevarat ca SF DUH se arata si salasluieste in cei curati cu inima care traiesc nestiuti- daca doriti cautati pe youtube despre PARINTELE GHEORGHE PUSTNICUL DE LA CHIRITENI NEAMT-era de-o smerenie si o simplitate unica--rar cobora in lume doar sa se impartaseasca-

  RăspundețiȘtergere
 9. Anonim 19:19 CE SEMN O SĂ APARĂ PE CER înainte de cutremur? Ne spui și nouă???? Mulțumim!

  RăspundețiȘtergere
 10. Creștinilor!!!!nu va lăsați amăgiți de extratereștri, nu sunt oameni,sunt vietăți cine știe cum s-au format ,nu nicidecum!

  RăspundețiȘtergere
 11. Anonim7 septembrie 2017, 12:08

  Se vede ca nu vrei sa cunosti mai mult decât stii!
  Oare tu nu stii, că niciun fir de iarba nu creste fara ca BUNUL DUMNEZEU sa stie ???Tot ce misca,tot ce se vede si tot ce nu vedem acum,dar vom vedea in curand, sunt CREATIA DUHULUI SFANT? (Asa mi-a spus un glas acum: "SUNT CREATIA DUHULUI SFANT ",pentru ca eu voiam sa scriu - CREATIA BUNULUI DUMNEZEU.
  Ce alte dovezi mai vrei ?
  A crede in EXISTENTA EXTRATERESTRILOR ,nu inseamna că ne inchinam lor!!! EXTRATERESTRII vor veni ca o forta a BINELUI,si nicidecum ca o forta a RAULUI. Imi doresc din toata inima, ca sa ma fi facut înteleasa. Cu dragoste,Maria.

  RăspundețiȘtergere
 12. Intr-un interviu cu un extraterestu, declara ca si ei sunt oameni evoluati vebiti din viitor si adaptati dupa pornirea razboiului cu bomba nucleara. Deci va fi razboi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dna Maria nu caut sa va contrazic ca sa nu va supar.Eu îmi păstrez crezul meu învățat din strămoși de la sfinții părinți.Relele sau înmulțit atât de mult încât tot adă s-a înmulțit si puterea diavoleasca.Sfinții nostrii nu odată au transmis omenirii ca tehnologia asta ne va învinge ca multi vor pieri pe cale se vor depărta de adevăr ,de iubire a aproapelui.De ce credeți ca intrarea in împărăția cereasca este strâmtă?!.Sunt multe de spus.Îmi cer scuze,eu contest doar ,,extratereștrii,, in toate viziunile care le aveți.Si mai spun ca nu sunt nicidecum buni indiferent ce forma sau culoare au.Ei se aseamănă mai mult cu dracii!si asta este tot tehnologie?!nu?!

   Ștergere
  2. CUTREMURUL S-A PRODUS IN MEXIC, DECI PREVIZIUNEA A FOST CORECTA !

   Ștergere
  3. Acel videoclip cu acel extraterestru este fals pentru a crede ca suntem doar noi din viitor pentru a ne creea o idee proasta despre ei.Si A crede in EXISTENTA EXTRATERESTRILOR ,nu inseamna că ne inchinam lor!!! EXTRATERESTRII vor veni ca o forta a BINELUI,si nicidecum ca o forta a RAULUI. Imi doresc din toata inima, ca sa ma fi facut înteleasa. Cu dragoste,Maria.Foarte adevarat

   Ștergere
 13. Asta ma sperie cel mai mult ,faptul ca toate se împlinesc din ce spune Dna Maria.Mai rămâne daca se împlinește si ca,,il vad pe Dragnea după frați,,adică arestat.Aceasta inca nu a luat contur.Si sa știți ca se adeveresc,așteptam,așteptam sa
  vedem.Păcat eu chiar țin la PSD.Mai este revoluția!apoi războiul!apoi apocalipsa!

  RăspundețiȘtergere
 14. 9.59

  Cum sa nu vorbesti de rau Romania cand de 27 de ani e condusa de boi si de capre ??
  Am fi ipocriti sa credem ca totul este roz bombon sau nu se vede cu ochiul liber ce dezastru este peste tot ??
  In ceea ce priveste caritatea , dumneaei o face , dar cum de nu se aude de Ilie Nastase , de primari , de prefecti, de toata turma de parlamentari si cei cu pensii superspeciale ca fac ceva pentru cei saraci ??? Cata caritate a facut Nastase ? Dar doamna Basescu, doamna Iohannis ?
  Fostul presedinte iliescu unde a construit ceva sau a dat cuiva ceva ? Deci despre ce vorbim ?
  Vacaroiu , Isarescu, ori ala cu ochii de salau - Ciorbea , -au contribuit ei la vreo familie nevoiasa? Nu am auzit .
  Singurii care pot fi chemati in cauza sunt domnii Becali si Voiculescu . Unul care a dat din suflet si celalalt care prin fundatia sa, a ajutat multe persoane in dificultate . Cinste lor !
  Restul traiesc in huzur din furturi repetate ce au ajuns sa fie o mandrie pe ,,blazonul'' lor penal . Ba unii din ei nici nu fac puscarie si ne sfideaza in costume de baie de pe plajele de lux . ( Udrea, Mazare)

  Concluzie : poti vorbi de bine Romania , adica de sistemul romanesc care e praf, incepand de la justitie , magistratura, sanatate , invatamant , administratie si terminand cu siguranta alimentara ? Eu una , nu !
  E normal ca am bagat baze americane aici ? E normal ca ne bagam ca prostii in toate , noi neavand din partea vestica niciun drept de viza USA ?
  E normala emigratia a milioane de tineri de dupa anii 2000 ca urmare a pauperizarii tarii si a indolentei clonelor ce ne conduc ?
  Sau poate e normal analfabetismul la care s-a ajuns noi care eram tara ,,producatoare'' de creiere eminente .
  Stii cum se obtin acum job-urile? Sa-ti spun eu : plile si relatii , daca nu, poti sta acasa 20 de ani cu 3 licente si 7 mastere . Aparatul de stat e full de tampiti si dobitoace, neamuri, rude si cumnate , plozi ai tuturor , secretare din Republica Teleorman cu aere de Oxford.
  Tot mai vorbim de bine Romania , tot mai vrem sa ne ascundem dupa copaci ? Sau nu , ca si pe astia i-au taiat . Oare cine ? Nu stie nimeni nimic . Maine , poimaine se fac 30 de ani de la caderea comunismului si avem asa: penurie de medici, o ,,democratie'' de carton , politicieni agramati, muti, incalificabili, o armata pe cale de disparitie , in rezerva , la pensie , tineri someri, tineri cu milioanele emigrati , legi facute pe genunchi fara a fi sustenabile in timp si haos la orizont . Ba nu, la orizont sunt acum negrii ce debarca pe coastele romanesti pentru ca au auzit ca aici e CRESTERE ECONOMICA .

  O zi buna , doamna DS si sa nu vedem realitatea alta decat asta care e , altfel, facem jocul altora . Cu tot respectul .

  http://miscareaderezistenta.ro/interviuri/carmen-harra-predictii-club-colectiv-27989.html

  RăspundețiȘtergere