marți, 26 septembrie 2017

CUTREMURUL S - A ADEVERIT , DUPĂ DOAR ŞASE ORE !

                                                 Dragii mei,

Scriam noaptea trecuta un articol ,cu titlul din linkul de mai jos:


UN CUTREMUR INTENS , ÎNSPRE SUD -EST - Dumnezeu există ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../un-cutremur-intens-inspre-sud-est....
Translate this page
18 hours ago - UN CUTREMUR INTENS , ÎNSPRE SUD -EST ! Noapte de 25 -26 Septembrie 2017,ora 1,25 ! Dragii mei, În timp ce scriam la articolul anterior, ...

Iar la doar 6 ore de când mi s-a arătat CUTREMURUL intens, iata ca aflăm împreuna dragilor , că acest s -a produs în OCEANUL PACIFIC  la o adancime de 104 km, la Sud de Insulele FIJI .

Iata, Prieteni dragi:

Cutremur violent în Insulele Fiji. Ce magnitudine a avut seismul

www.ziuaconstanta.ro › Externe
Translate this page
12 hours ago - Un cutremur cu magnitudinea de 6.4 grade pe scara Richter a avut loc in aceasta dimineata, la ora 7.20 ora Romaniei in sudul Insulelor Fiji.


Iar mai jos,articolul meu din noaptea trecută :

                        Noapte de 25 -26 Septembrie 2017,ora 1,25 !

                                    Dragii mei,

În timp ce scriam la articolul anterior, desi eram cu ochii pe monitor,vad in spatele meu,inspre Sud-Est o încapere mobilata,cand brusc incepe un Cutremur intens,un Cutremur care nu va trece neobservat.
Vom auzi dragilor, de un astfel de CUTREMUR,care se va produce undeva,nu stiu locul sau ziua,nu mi s--au descoperit.

Image result for seismograf.
Faptul că nu mi se descopera locul sau ziua si ora cand este rânduit ca sa se produca  un astfel de DEZASTRU,fie el cutremur ,inundatii,vijelii,incendii etc.,este spre îndreptarea noastra. Pentru că dacă am sti,am fugi din calea dezastrelor.
Asa însă, mai ridicam ochii catre Cer,pentru a ne ruga cu inima si cu sufletul la Bunul Dumnezeu si la MAICUTA DOMNULUI ,ca sa nu ne piarda pe noi  ,ci sa ne arate CALEA MANTUIRII ! Amin!
                                      Cu dragoste, Maria,

 Iata dragii mei,si Informatia mai pe larg:
INTERNAȚIONAL 26 Septembrie 2017, ora 12:05

Două cutremure puternice au avut loc în Insulele Fiji

Marime Font

Două cutremure cu magnitudinea de 6,4 grade și 5.1, pe scara Richter s-au produs astăzi în largul insulelor Fiji, fără să fie emisă o alertă de tsunami, a anunțat Centrul de avertizare pentru tsunami din Pacific.Potrivit Daily Mail, cutremurul cu magnitudine mai mare s-a produs la o adâncime de 104 km, la sud de insulele Fiji, în Pacificul de Sud, iar cel de-al doilea a fost înregistrat la 289 km nord de insula Ndoi, la 579 km adâncime.

Cutremurul s-a produs la o adâncime de 104 kilometri, la sud de insulele Fiji, în Pacificul de Sud, potrivit PTWC
P.S.
Pentru cei care nu pot sa se abtina de la jigniri si cuvinte imposibil de reprodus aici,le recomand sa nu se mai chinuie sa scrie, căci nu vor vedea niciun astfel de Comentariu publicat.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vede si cunoaste tot si toate ,si pe toti ;chiar daca ei se ascund sub anonimat.
Mie mi-ar fi tare teama, sa fiu in locul celor care calca in picioare CUVANTUL  LUI IISUS HRISTO si sa scriu asemenea cuvinte. 
DUMNEZEU nu uita faptele nimanui; nici pe cele bune, nici pe cele rele,si va rasplati fiecaruia in parte pe masura inimii si sufletului fiecaruia.
                                     Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Este stăpânul oilor, meastrul vacilor, primul degustător de jambon direct din portbagaj, UNICUL, Petrea Daea :



    https://www.antena3.ro/politica/politikix-daea-porumbul-si-puii-434662.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveți dreptate doamna Maria tot ce vi se arată se adevereste,vă admir si cu mult respect,mulțumesc Tatălui ceresc ca existați.

    RăspundețiȘtergere
  3. Romanii din Ucraina abandonatii de statul Roman printr-o discutie pe coridor a alogenului neo-fanariot,dupa care Poroshenko a semnat legea obligarii romanilor la studiu in limba ucrainiana,prima data dupa dupa 77 de ani de la pactul Ribbentrop-Molotov si incorporarea lor fortata in URSS

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici nu e de mirare cind ne conduce unul ce s-a declarat urmas de drept al unei organizatii infintate de baronul Von Ribbentrop

    RăspundețiȘtergere
  5. Iohanis cere implicarea civica maxima in problema justitiei,o fi ca cea cu hastag rezist din iarna.,Dar el cu Ucraina???

    RăspundețiȘtergere
  6. daca nu se adevereste in timp util un cutremur sau alta catastrofa este absolut degeaba -oamenii nu pot fi avertizati si e un stres si mai mare -mai bine sa nu stim-ce-o vrea DOMNUL

    RăspundețiȘtergere
  7. Iohannis dă mesaje subtile sa iasă lumea din nou in strada să apere Statul de Drept si pe colega lui Codruța din aceleasi Servicii Secrete ca si el.DS

    RăspundețiȘtergere