vineri, 29 septembrie 2017

ÎNGRIJORARE ! APA CEA DE TOATE ZILELE !



                           28 Septembrie 2017,ora 4,08 zori de zi !

                                      Dragii mei,

În aceasta dimineata în zori de zi,aud un glas tare ingrijorat care spune asa dragilor:

                " Reusim să gândim Buletinul de Sus şi                                      Apa 2017 !

Dragii mei, greu de inteles corect aceste cuvinte.
Oare ce inseamna aceste cuvinte? Cum sa le intelegem?
Astept cu mare drag si cu mult interes Comentariile voastre.
                                    Cu dragoste,Maria.

20 de comentarii:

  1. acum 1 an am spus din ce am auzit-marea problema a omenirii vor fi resursele de apa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Asta cu apa e la fel cum e cu ozonu, probleme create in mintea oamenilor in mod artificial, pentru a ii convinge de anumite lucruri, in ordine sa fie de acord cu introducerea de legislatii draconice.

      Traim pe o planeta de apa. Da, multa e sarata insa nu e chiar asa greu de convertit in apa potabila.

      ------------------

      Probabil multi o sa va intrebati de ce zic de ozon. Ei bine probabil ca nu stiti ca ozonul este o forma de oxigen defapt.

      "Ozonul este a doua formă alotropică a oxigenului, fiind constituit din trei atomi ai acestuia. Formula sa chimică este O₃. Molecula sa este instabilă și se descompune după un timp scurt în oxigen diatomic. Wikipedia"

      Dupa cum scrie, se descompune dupa o scurta durata de timp. Durata este de minute.

      Acum sa va spun cum se formeaza "stratul de ozon".

      In momentul in care rezele soarelui intra in atmosfera, Oxigenul, care in forma lui stabila gasita in atmosfera este O2, este excitat si se desparte din O2 in O. Apoi atomii incearca din nou sa se uneasca pentru a ajunge in forma stabila de O2 insa datorita haosului creat de razele soarelui multi atomi ajung sa se formeze in O3 (cunoscut ca Ozon)

      Asta incepe a se intampla de la cele mai mari inaltimi ale atmosferei pana cand intensitatea razelor solare se diminueaza drastic ne mai putand afecta atomii si moleculele de/cu oxigen.

      Si ca sa sintetizez pentru voi caci din pacate atat in scoala cat si in societate sunteti incurajati sa fiti roboti si nu liberi cugetatori...

      Stratul de ozon e o fantezie pentru ca nu exista, iar "GAURI IN STRATUL DE OZON" exista de la apus pana la rasarit. Iar la poli aceste "GAURI" dureaza 6 luni de zile pentru ca e iarna polara.

      Am auzit multe imbecilitati in viata mea din gura unor oameni pe care ii respectam si continui sa ii respect. Din pacate propaganda planetara e atat de puternica incat ii afecteaza chiar si pe cei mai destepti dintre noi.

      Dar dureaza intre 10 si 30 de minute sa inveti lucrurile astea si sa intelegi ca ai fost mintit si manipulat. De ce? poveste lunga.

      Ștergere
    3. Bun acum cu apa, ei bine e o vorba printre vanzatorii de elita, agentii de vanzari.

      "Atunci cand ai sa reusesti sa vinzi zapada eschimosilor si nisip beduinilor ai sa te poti numi un agent de vanzari de elita"

      Nu stiu de zapada dar au reusit sa vanda nisip beduinilor din dubai. I-au convins ca nisipul lor nu e bun pentru constructii si ca trebuie sa importe alt nisip.

      Acum urmatorul pas este apa, de ce apa? Pentru ca toti avem nevoie de apa. Au pus monopol pe carburanti, au pus monopol pe electricitate, care se genereaza mai mult in liniile de inalta tensiune intinse pe teritoriul tarii datorita diferentei de potential dintre diferite regiuni geografice, decat in aceste centrale, au pus monopol pe foarte multe iar acum incearca sa monopolizeze apa.

      Si au cam reusit pentru ca BULETINUL METEO este creat in ziua de astazi in mod artificial, Dragnea stie, iohanis stie, aia de la institul de meteorologie stiu. De ce nu va zic? Ca sa nu isi piarda slujbele si viata. E atat de simplu.


      Daca vine sa zicem Iohanis si spune ca maine cream ploaie in Ialomita, si scapa furtuna de sub control, se creaza incidente atunci oamenii au pe cine sa traga la raspundere. Altfel se supara pe Dumnezeu ca e rau, da ce pot sa ii faca ei lu Dumnezeu.

      Ștergere
    4. Ok si ca sa nu va mai tin in suspans atat de greu este de purificat apa.

      https://www.youtube.com/watch?v=dIPSqszu8qg

      Pentru cei care nu inteleg engleza am sa dau o mica explicatie. In interior pe suprafata neagra se pune apa sarata, soarele evapora apa, vaporii de apa se condenseaza pe suprafata sticlei si se scurg intr-un vas colector. La sfarsit ramai cu sare si apa. Merge la fel de bine si usor cu apa murdara.

      Nu arata aici insa e bine ca in vazul colector sa aveti pietre de rau curate pentru ca apa sa extraga minerale din ele.

      Problema globala a apei potabile rezolvata.

      Ștergere
  2. Probleme cu aprovizionarea apei in baraje si energia electrica date de acestea care creste pretul de la 1 octombrie;

    RăspundețiȘtergere
  3. Da d.Maria nimic nu ne mai miră. găsesc ei ce sa experiență sa mai faca pe apa care o bem.ne pregătesc ca sunt două tulpini de virus gripal care o sa faca ravagii in aceasta toamnă. Tot cu apa plata o sa fie .

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria sper ca bunul Dumnezeu sa nu ne ia apa de pe pamant ca va fi vaiul cel mare. Cred ca Bunul Dumnezeu este suparat pe noi ca un dar un bun al tuturor lasat de la el a ajuns s-a coste foarte munl si atunci Dumnezeu nu mai ingaduie acest lucru. Doamna Maria daca gresesc s-a ma ierte bunul Dumnezeu. Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cine a distrus râurile din Făgăraș și a băgat România în infringement. De la partenerul ginerelui lui Băsescu la socrul lui Ponta :


    http://www.romaniacurata.ro/exclusiv-caracatita-mhc-cine-a-distrus-raurile-din-fagaras-si-a-bagat-romania-in-infringement-de-la-partenerul-ginerelui-lui-basescu-la-socrul-lui-ponta/



    De asta nu mai avem ape si rauri , bagati la cap , si-a facut microcentrale mafia locala cu cei din guvernele mentionate mai sus .

    RăspundețiȘtergere
  6. P sa incespa rasboiul cuvorea cu ae nucleare si vom fi si noi afectsti probabilde acees spuneti cs doar o minunrne poate scapa dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de greu poate fi sa scrii corect cateva cuvinte?

      Ștergere
  7. Faptul ca cenzurati mesajele ma face sa cred ca lasati sa se vada doar ceea ce dumneavoastra,ma face sa cred ca nu sunteti ceea ce vreti sa pareti. Nu cred ca cineva ISI permite de a va adresa cuvinte vulgare,doar ca va contesta,si nu va convin comentariile negative.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim29 septembrie 2017, 21:07
      DA ! Ai dreptate! Cenzurez COMENATRIILE! Asa este corect,din păcate! Spun din păcate,deoarece,unor cititori le lipsesc cei 7 ani de acasa. Fiind GAZDA 'BLOGULUI DUMNEZEU EXISTA -MARTURII am dreptul conform Regulamentului sa cenzurez COMENTARIILE,sau sa nu le public deloc! Acest BLOG,este al LUI DUMNEZEU! Ori tot ce este al LUI DUMNEZEU trebuie respectat si păstrat curat,neintinat.
      Cand Cititorii de buna credinta citesc pe acest Blog,imi doresc ca la final, ei sa se simta mai usori sufletesti, mai plini de NADEJDE si DRAGOSTE in PREA SFANTA TREIME si-n MAICA DOMNULUI,dar si faţă de APROAPELE. Cine intra cu bocancii pe acest BLOG, va fi blocat,sau nu -i voi publica Comentariile. Cred ca m-am facut inteleasa! Cine are timp de pierdut si vrea sa-si atraga si mai multe păcate asupra sa,sa scrie COMENTARII acide si jignitoare,căci nu le voi publica. DOAMNE AJUTA si sa va ierte DUMNEZEU pe voi cei care -I aruncati cu piatra si întinati CUVANTUL SĂU! Cu dragoste,Maria Ghiorghiu!

      Ștergere
  8. parca spuneati ca veti sterge doar comentariile care sunt f jignitoare sau cele mizerabile -eu cred ca politica si lipsurile mari in educatie trebuie sterse

    RăspundețiȘtergere
  9. 2.29 doamna transmite dupa cum stii stiri din toata lumea si din toate domeniile , politic, meteorologic, social , uman , religios , de siguranta nationala , geografic etc.

    RăspundețiȘtergere
  10. 30 sept 11.17--cand IISUS HRISTOS DOMNUL A VENIT LA PROPOVEDUIRE NU L-A INTERESAT POLITICA VREMII CI MANTUIREA OMULUI SI CREDINTA si inca din timpul acela a dat doar pilde

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.50 Iisus e unul singur , restul sunt oameni normali binecuvantati cu niste daruri . Nu ei aleg ceea ce au de facut , ei sunt cei care au menirea de a transmite si celorlalti . La Vanga la poarta au fost marii conducatori ai lumii . Fara voia ei , acestia veneau in satucul ei pierdut , stia de toti si ce fac si ce-i asteapta .

      Vanga a fost analfabetă sau semianalfabetă. Ea nu a scris nicio carte. Discursul ei era dificil de înțeles și vorbea un dialect greu - înregistrările recente TV folosesc subtitrări pentru publicul bulgar. Ceea ce a spus ea sau posibil să fi spus ea sunt informații capturate de către membrii echipelor de înregistrare. Mai târziu numeroase cărți ezoterice despre viața și predicțiile ei au fost scrise.

      Vanga a susținut că abilitățile ei extraordinare au avut ceva de-a face cu prezența unor creaturi invizibile, dar ea nu a putut explica în mod clar originea lor.
      Potrivit ei, viața tuturor stătea în picioare în fața ei, era ca un film pentru ea, de la naștere până la moarte.
      Dar schimbarea a ceea ce a fost scris unei generații a fost dincolo de puterea ei, după propriile ei spuse.
      Vanga a încercat să proorocească despre nou născuții sau copii nenăscuți. Ea a spus că vedea și vorbea cu oameni care au murit cu sute de ani în urmă. Vanga a vorbit despre viitor, deși nu-i plăcea să facă acest lucru. Potrivit spuselor sale, în 200 de ani, omul va face contact cu frații din alte lumi. Ea a spus că mulți extratereștri trăiesc pe Pământ de ani de zile.
      Ei au venit de pe planeta, care, în limba lor, se numește Vamfim, și este a treia planetă de la Pământ.
      Vanga a fost cunoscută ca fiind o apropiată a guvernului condus de Todor Jivkov și, în mai multe rânduri, ea a apărut la televiziunea publică alături de el și cu alți oficiali de rang înalt ai Partidului Comunist Bulgar.
      S-a afirmat că Vanga folosea datele colectate de serviciile secrete pentru a câștiga încrederea vizitatorilor ei.
      Până în prezent, acest aspect este încă în investigație.
      În afară de profeții, Vanga a fost considerată a fi o vindecătoare, dar numai pe bază de plante medicinale. Potrivit ei, oamenii trebuie să se vindece doar cu ierburile din țara în care trăiesc. Ea a prescris spălături cu o infuzie de ierburi și condimente, susținând că au un anumit efect benefic asupra pielii. Vanga nu se opunea medicinei contemporane, deși ea a crezut că a lua prea multe medicamente este ceva rău, pentru că „astfel se închid ușile prin care natura reface echilibrul în corp cu ajutorul ierburilor”.

      Ștergere
  11. despre VANGA stie toata lumea-si ea a spus anumite lucruri care nu s-au adeverit in timp-eu spuneam de IISUS DOMNUL ca pe el nu l-a interesat politica vremii de atunci ci mantuirea omului=DESAVARSIREA care este clar ff greu de atins de oameni-unora li se dau capacitati deosebite dar nu folosesc celor fara credinta si ahtiati de imbogatire

    RăspundețiȘtergere
  12. am spus in 29 sept ca apa va fi o mare problema a omenirii pt ca este poluare pe tot pamantul-se arata de multa vreme la tv cum oamenii nu mai pot consuma nici apa din fantani iar pestii oceanelor se sufoca-iar noi bem apa din peturi care are nitrati si nitriti cancerigeni-ba o platim desi in ROMANIA avem izvoare lasate de DUMNEZEU la voia omului-ce sa facem se comercializeaza totul--oare o sa platim si aerul ?

    RăspundețiȘtergere