joi, 21 septembrie 2017

HAI SĂ NE UNIM CU ŢARUL ???


                                      15 Septembrie 2017,ora 14 ,00 !

                                        Dragii mei,

In aceasta zi de 15 Septembrie 2017,ora 14,ma aflam intr-un mijloc de transport in comun, in drum spre GALATI.
Desi erau multi călători în jurul meu, aud la un moment dat un glas care spune ceva, ce pare la prima vedere foarte comic.
Văd în acelasi timp dragilor,văd o SALA mare precum cele in care se fac nunti.
Aceasta sala era plina de oameni petrecareti, iar pe o masă, vad o fetita de circa 5 anisori ,ce era imbracată in rochie lunga alba,iar tatal ei o ţinea de mijloc si de mânute acolo sus pe masă, spunându-i fetitei ca sa danseze.
Fetita a inceput a dansa, la fel si tatal ei care avea un pahar plin cu băutura în mâna sa stanga.
Tatal fetitei striga asa,in timp ce dansa si el si fetita lui :

                "Hop,Hop,Hop, 
             Şi Stop,Stop Stop! 
          Hai ca sa ciocnim paharul, 
          Hai să ne unim cu ŢARUL !"

După care, totul a disparut  pecum imaginile de pe un ecran tv.
Dragii mei,fara nicio indoiala că acest MESAJ are ceva de transmis.
Stim cu totii că ultimul Ţar al Rusiei ,a fost NICOLAE al II-lea.
Dar nu stim, ce se ascunde sub acest MESAJ,despre care tocmai am scris mai sus.
Daca voi cunoasteti mai multe dragilor,astept cu drag si cu mult interes Comentariile voastre.
Iata dragilor, câte ceva despre ultimul Ţar al Rusiei:

După exhumarea ultimului ţar al Rusiei, Nicolae al II-lea, este ...

www.descopera.ro/.../14864361-dupa-exhumarea-ultimului-tar-al-r...
Translate this page
Oct 27, 2015 - Rusia intenţionează să dezgroape rămăşiţele pământeşti ale ţarului Alexandru al III-lea, la cererea Bisericii ortodoxe, într-o nouă tentativă ...

Petru cel Mare - tarul suprem al Maicii Rusia - Descopera

www.descopera.ro/.../928931-petru-cel-mare-tarul-suprem-al-maici...
Translate this page
Piotr Alexeevici Romanov a fost mare nu doar la sfat (desi de aici i s-a tras numele cu care a ramas in istorie), ci si la stat: masura 2 metri inaltime, asa incat, ...

17 iulie 1918: Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei a fost executat de ...

a1.ro/.../17-iulie-1918-tarul-nicolae-al-ii-lea-al-rusiei-a-fost-execut...
Translate this page
Jul 16, 2012 - La scurt timp dupa izbucnirea Revolutie din februarie 1917, Nicolae al II-lea al Rusiei a fost silit sa abdice. Din 15 martie 1917 Rusia nu a mai ..

                                                                          Cu dragoste,Maria.

26 de comentarii:

  1. Tarul, e cel care conduce o țara sau are legatura cu tara ,nu cu rusia ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Putin de asemeni are denumirea de Tar. Nu cred ca se refera la ultimul Tar oficial.

    RăspundețiȘtergere
  3. 100 de ani de comunism | Țarul care a sacrificat Rusia


    În urmă cu 100 de ani, la 2 martie 1917, ultimul țar al Rusiei a abdicat. Nicolae al II-lea Romanov a fost un autocrat. Însă, i-au lipsit și temperamentul și condițiile politice pentru ca un astfel de regim să funcționeze. Deși în timpul domniei sale, Rusia și-a continuat rapid progresul economic, domnia lui Nicolae al II-lea a fost un şir de crize politice încheiate cu o catastrofă de proporții continentale: apariţia dictaturii comuniste.

    Nicolae al II-lea a fost un om profund dedicat familiei şi moralităţii. Un timid. A crescut însă sub influența puternicului său tată, țarul de mână forte, Alexandru al III-lea. Adversar încrâncenat al liberalizării, acesta i-a lăsat fiului, Nicolae, moștenirea unui stil de guvernare depășit. Țarul trebuia să fie stăpânul absolut al Sfintei Rusii, apărătorul ortodoxiei. Întregul imperiu cu zeci de etnii trebuia să fie unul de limbă rusă și orice autonomii locale, fie că e vorba de polonezi, suedezi, români sau caucazeni, reduse la minim.

    Dar în 1894, când tânărul Nicolae al II-lea a fost încoronat, marile universități țariste, înfloritoare oaze de gândire liberă încă din vremea țarului reformator, Alexandru al II -lea, transformaseră deja societatea rusă. În combinație însă cu încăpățânarea următorului țar, Alexandru al III-lea, de a nu împărți nici măcar cu înalta elită nobiliară vreun dram de putere politică, presiunea puternică a păturilor mijlocii educate s-a transformat într-un cocktail exploziv. Ceea ce în Occident era liberalism s-a transformat în Rusia în radicalism și chiar terorism. Or, Nicolae al II-lea s-a dovedit incapabil să dezamorseze această bombă cu ceas.

    Căsătorit din dragoste cu Alix, prințesă de Hesse-Darmstadt, devenită țarina ortodoxă Alexandra Feodorovna, țarul Nicolae al II-lea a avut patru fiice şi un fiu. Din nefericire, moştenitorul Alexei, suferea de hemofilie, ceea ce periclita succesiunea la tron.

    Pradă superstițiilor și disperată de perspectiva pierderii fiului, țarina a adus în sânul familiei imperiale un pseudo-călugăr, Rasputin, în preajma căruia copilul bolnav se simțea mai bine. În scurt timp, Rasputin a devenit atât de influent încât a ajuns practic să demită şi să promoveze miniștri.


    Nicolae al II-lea, o victimă a nehotarârii

    Ţarul, pradă datoriei de a-și păstra puterea autocrată neatinsă, a ratat în 1905 o imensă şansă de a-și așeza ţara pe o turnantă normală. Pe fondul tensiunilor provocate de înfrângerea Rusiei în războiul cu Japonia, izbucneşte o puternică revoltă. În „Manifestul din 30 octombrie", Nicolae al II lea acceptă o adunare naţională reprezentativă, Duma. Dar în mai puţin de doi ani, ţarul revine şi reduce Duma la un rol decorativ.

    Influenţabil, şi-a îndepărtat pe rând cei mai competenţi premieri: Witte, apoi Stolîpin. Primul a fost demis, cel de-al doilea a căzut în disgraţie. În plus, în 1915, la sfatul ţarinei, l-a înlăturat de la conducerea armatei pe Marele Duce Nicolae, cel care în tinereţe luptase alături de Carol I la Plevna împotriva turcilor. Asumându-şi personal şefia Armatei, ţarul a devenit ţinta nemulţumirilor pentru toate nenorocirile Primului Război Mondial.

    RăspundețiȘtergere
  4. 2.
    27-28 februarie 1917 - Zilele adevăratei Revoluții Ruse


    Prost informat şi prost sfătuit, în februarie 1917, Nicolae al II -lea ordonă reprimarea în forţă a protestatarilor din Sankt-Petersburg, oameni înfometaţi, afectaţi de o iarnă cumplită. Când soldaţii fraternizează cu răsculaţii, refuzând să mai tragă, ţarul cade în extrema cealaltă.

    Dornic să-şi revadă familia, la 2 martie 1917 acceptă mult prea uşor să abdice. Marele Duce Mihail, fratele ţarului, a refuzat coroana, ţareviciul Alexei era minor, astfel că în imperiu a apărut un imens gol de putere. A fost umplut mai întâi de haos, apoi de teroarea comunistă. Sacrificându-se pe sine, în loc să negocieze, ţarul a sacrificat fără voie şi Rusia.

    În noaptea de 16 spre 15 iulie 1918, ţarul, ţarina şi cei cinci copii ai lor au fost ucişi de detaşamentul de gardă care îi păzea în oraşul siberian Ekaterinburg.
    Lenin realizase că poporul rus regretă deja dinastia Romanov, îngrozit după mai puţin de un an de cruzimea fără seamăn a noilor conducători.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria poate au loc alegeri ceva si vor numi un tar cine stie ce se va intampla in Rusia nu ne mai mira nimic in zilele de azi. S-au poate o alta tara face alianta cu Rusia si asta e posibil. Cu drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  6. Ofi vorba de rusofonii din rMoldova sau Transnistria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21 sept 20:01 esti pe aproape s-ar putea să se întîmple acest lucru la cererea lui Dorin si a moldovenilor rusofoni.Să nu uităm că multi dintre ei vorbesc si acum rusa si nici nu vor să audă de limba romana.DS

      Ștergere
  7. In urma cu ceva timp Ioan Istrate dezvaluia asta.
    “Se apropie o planeta mai mare de 10 ori decat Pamantul”
    “Se apropie o planeta mai mare de 10 ori decat Pamantul. Cand se va afla intre Soare si Pamant, se va opri axa de rotatie a pamantului. 3 zile si 3 nopti planeta se va afla in intuneric si vom asista la rasturnarea polilor. Axa de rotatie se va schimba in sens invers.

    Apele oceanelor si marilor se vor ridica la 1.500 de metri si vor rade de pe suprafata pamantului tari si orase importante aflate la coasta. Aceasta planeta ar putea fi Nibiru, de fapt, cred ca este Nibiru. Momentul e foarte aproape”, a declarat Istrate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu tot pamantul va fi in intuneric, este cu neputinta.

      Ștergere
    2. alt escroc si ioan istrate, a spus el ceva ce sa adeverit vreodata ?

      Ștergere
    3. Anonim 21:25 minți. Eu,în locul lui Istrate, te dădeam în judecată!

      Ștergere
    4. 23:21, nimic. Numai dau din gura. Panicari de meserie.

      Ștergere
    5. http://www.romaniatv.net/mobi/vin-trei-zile-de-intuneric-pentru-ca-s-a-scurtat-timpul--trecem-intr-o-alta-dimensiune--totul-se-schimba_253173.html

      Ștergere
    6. Fara suparare,dar nu-ti trebuie cunostinte avansate de astronomie ca sa iti dai seama ca asta e o aberatie.O planeta uriasa care sa aiba asa o traiectorie(adica intre Soare si Terra) ar scoate Pamantul de pe orbita si tot ce exista viata ar pieri,ne-am face praf si pulbere,asa ca nu vom putea asista la celelalte schimbari preconizate in profetie.Ca parere personala,in concluzie,nu cred deloc in profetia de mai sus a domnului Istrate.

      Ștergere
    7. Pe "escrocul" asta l-am vazut in iulie 2001 la antena1 in emisiunea lui Marius Tuca in care spunea ca in toamna vor cadea 2 blocuri in America si un lac sarat se fa forma in Romania!
      In 11 septembrie 2001 stim ce a fost in America si in 12 septembrie in Romania la Ocnele Mari!
      Daca esti mic te inteleg!

      Ștergere
    8. Este foarte adevarata aceasta profeție tocmai de aceea am si pus un text din articolul sau mai vechi.Asta ca sa înțeleagă lumea ca Nibiru si cele 3zile de intuneric este real.Citiți profeția Fecioarei Maria de la Fatima si ceea ce se va intampla la răsturnarea polilor.Si acest timp nu este departe.

      Ștergere
  8. https://www.youtube.com/watch?v=HzkKp4EScmw

    RăspundețiȘtergere
  9. 21:25
    "Apele ... se vor ridica la 1.500 metri"

    Cand scrii asta mai si gandesti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uraganul Irma a aspirat apa de pe o plajă așa încât a rămas uscată aproape 100 metri înspre ocean. Apa a alimentat uraganul. Deci, se poate și la 1,5 km înălțime în forma aceasta, nu sub formă de tsunami.

      Ștergere
  10. Profetia islamica prezice un razboi nuclear in 2018.Pregatiti-va!ww3
    https://www.youtube.com/watch?v=bqWJpchdqss

    RăspundețiȘtergere
  11. 23,21 Ion Istrate a scris prima carte in 1995 si din visele lui spunea atunci ca Romania va intra in NATO 'prinzindu-se de ultimul cui al ultimului vagon'Exact cu aceasta expresie descriau ziaristi si comentatorii intrarea noastra in Nato.In rest cu cutremurele ,razboaiele a gresit timpul dat cu un deceniu inainte,cu timpul totdeauna e greu dar sa nu ne grabim ca n-or sa ne placa-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Liberalii de la Chisinau vor sa-l suspende pe presedintele alogen Dodon,care anterior vroia suspendarea Parlamentului Moldovenesc-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. SeRvil a lui Dragnea Cumanul a sosit la DNA,probabil pentru TEL Drum.

    RăspundețiȘtergere
  14. 5.58 Justitia nu se ocupa cu cei Gica-contra ai lui Istrate . E libertatea presei si a cuvantului , inca nu suntem sub Erdogan .

    RăspundețiȘtergere