joi, 2 iunie 2016

ISIS !!! TERORISTII LA POARTA ROMÂNIEI !

                                                          2  Iunie 2016, ora 14,23 !

                                                    Dragii mei, 

Astazi la prânz,desi eram la bucatarie si prinsă cu tot felul de treburi, aud doua glasuri distincte intre ele, care spuneau ceva înspăimântător. 
Primul glas a spus asa:
                 ” ISIS !!!
                            Related image
Al doilea glas, a continuat:

                 Teroristii  la Poarta  României !”

După care dragii mei, s-a asternut tăcerea.
Prieteni dragi, eu nu pot tăcea,când ȚARA mea, sau oricare altă Țară precum si Semeni de-ai nostri, sunt în mare Pericol.
M-as bucura enorm de mult, ca Autoritătile Române să fie numai ochi si urechi, si să opreasca din fașă,eventualele masacre.   
După cum vedeti dragilor, Teroristii ”bat la Portile României”.   
Aceste cuvinte dragii mei, mi-au fost graite de un glas,chiar acum in timp ce eu formulam fraza de mai sus. Iata:  

                       ”Teroristii bat la Portile României”.

Eu am mai scris articole cu ISIS,  care amenință România!
Acum însă, se pare că au ajuns la Portile României, si vor intra cu un anume pretext,după care își vor pune în aplicare planurile diabolice; criminale. 
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului,ca sa ne ocroteasca de tot necazul si e tot răul, Amin. 
                                        Cu dragoste,Maria. 

78 de comentarii:

  1. Doar cu cotele de imigranti pot intra , altfel e totul sub control . Tarile care gazduiesc ,,azilantii'' au toate probleme . Nu poti sa relochezi si sa integrezi popoare intregi , noi nu avem conditii pentru ai nostri . E suficient sa primim o transa si apoi ne vor expedia garnituri intregi de africani .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hristos a inviat! Doamna Maria va rog sa-mi spuneti,trebuie sa se indeplineasca profetiile sau putem salva tara prin rugaciune,sau primim ceea ce meritam.Va multimesc. Bunul Dumnezeu sa ne pazeasca cu a lui putere ceteasca.

      Ștergere
    2. ADEVARAT A ÎNVIAT ! PROFETIILE trebuie sa se implineasca !
      Dar de vom fi buni si cu mare Credință,putem amâna a se implini tot ce este rau, si chiar sa nu mai aiba loc. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  2. Dumnezeu sa ocrotească România.undei Ștefan cel Mare și Vlad Țepeș.ca acești conducători n-au îngăduit să se apropie de noi nimeni si ortodoxia curata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu sa ocrotească România.undei Ștefan cel Mare și Vlad Țepeș.ca acești conducători n-au îngăduit să se apropie de noi nimeni si ortodoxia curata.

    RăspundețiȘtergere
  4. http://incomod-media.ro/ziar/previziuni-2016-va-fi-un-an-chinuitor-cu-boli-foc-si-accidente-cumplite/

    RăspundețiȘtergere
  5. Este inevitabil ca Teroriștii sa intre in Romania , un alt mesaj ce am primit si eu in urma cu o saptamana jumate un glas mi-a zis asa:"In Romania vine JIHADUL".
    Si culmea dvs.veniti cu confirmarea de mai sus.Deci teroristii vor veni cu atentate in tara noastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Politica de la noi, e toata un ,,jihad'' ! Vine jihadul , adica vin ALEGERILE . Avem destui arabi aici pe post de cal troian .

      Ștergere
  6. Lasati autoritatile,caci ele sunt puse acolo tocmai pentru ai primi.Noi trebuie sa nu-i lasam sa intre!
    Puterea este la noi, mai oameni buni!
    Manifestati Ceea ce Voi Sunteti si nimic intunecat nu se va apropia de voi!
    Doamne Dmnezeule!!!!! Cat mai dormiti!!!!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ar fi totul asa de simplu , am dirija ca papusarii lumea asta si ar deveni o lume perfecta .
      Numai ca lumea asta nu are un buton de pornire si nici de oprire , e formata din oameni normali si mai putin normali care nu sunt nici mentalisti , nici magicieni . In ce spui, e muuuuulta teorie si la fel de muuuulta utopie.

      Ștergere
    2. Pana ne saturam de somn,bine,lamurit???hai pa!mai scuteste-ne,OK?

      Ștergere
    3. Anonim 2 iunie 2016, 19:19, tu sti ca faci asta in fiecare zi in viata ta? Exact asta faci: esti mentalistul si autorul vietii tale...

      Ștergere
    4. Iar tu Anonim 2 iunie 2016, 20:43 sa sti ca ce este prea mult nu-i sanatos, deci ai grija cu somnul in exces ca nu face bine ...

      Ștergere
  7. http://www.romaniatv.net/mobi/se-anunta-prapad--mai-multe-icoane-din-rusia-si-ucraina-plang-cu-lacrimi-de-sange-foto-si-video_143335.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vestea este din 2014: Publicat: Miercuri, 07 Mai 2014 15:16 // Actualizat: Miercuri, 07 Mai 2014 15:24 //

      Ștergere
    2. Vestea fiind din 2014 cred ca se referea la razboiul ruso-ucrainian.

      Ștergere
    3. Emanuel asa arati tu,de ce esti asa gras?o curioasa.

      Ștergere
    4. :)))) ce curiozitate!!!!
      Probabil este asa pentru ca ii place mancarea buna. :)
      Ne-am obisnuit cu modele anorexice si silfide si credem ca toti oamenii trebuie sa fie asa. Din fericire mai sunt si oameni normali. :))

      Ștergere
    5. Hai,ma lasi cu raspunsul tau blod?!

      Ștergere
    6. Mai curioaso, Anonim 3 iunie 2016, 08:03, uita-te un pic la tine ... ce intrebare ai mai pus si tu... parca ai venit din salbaticie ... tu de societate si civilizatie ai auzit?.. sau asa "te apuca" pe tine din cand in cand?

      Ștergere
    7. Traiesc in civilizatie de 1o ani,in occident,am 6o de ani si 62 de kg,aaaaaa,ce zici,frustratule...a si 1,62m,mai comentezi?

      Ștergere
    8. Anonim 3 iunie 2016, 08:03/Anonim 3 iunie 2016, 21:41... nu se vede... parca ai coborat din salbaticie, doar aia nu inteleg forma numita respect... pentru ca nu au avut tangenta. Dar tu care te lauzi ca traiesti de 10 ani in occident cum de nu cunosti aceasta notiune? Foarte grav, nu prea corespunzi peisajului occidental.

      Ștergere
    9. N-am inteles nimic din comentarii.
      Chiar nu aveti ce face?

      Ștergere
    10. Unii nu au ce face Anonim 3 iunie 2016, 23:43!Din cauza curiozitatii in exces jignesc pe altii. Eiii curiozitatea asta, bat-o vina... cateodata este toxica, da manifestari de primitivism.

      Ștergere
    11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    12. Emanuel este un om bun si bland,radiaza aceasta din chipul sau!:) Si se mai vede ceva in ochii sai: inteligenta!

      Ștergere
    13. Nu poti judeca un om doar dupa infatisare....Astea sunt rautacisme. Daca ati fi corecti, v-ati arata si voi fata ca sa fie analizata sub lupa carcotasilor. Ca sa nu mai spun ca postati ca ilustri anonimi.
      Madus, fiecare organism are propriul metabolism.

      Ștergere
    14. No ma, aia nu e poza lui, ma, e pusa la deruta ca sa aveti voi ce comenta!

      Ștergere
    15. Pentru curioasa de mai sus: pentru ca în copilărie la vârsta de 5 ani am fost îndopat cu un medicament care mi-a dereglat metabolismul.

      Pentru Madus: dacă Reiki ar fi fost un tratament bun pentru slabire ar fi fost coada la ușa mea :)))

      Ștergere
    16. Serios???asta nu stiam.;))

      Ștergere
    17. Curioasa nu cumva e un "curios"? Emanuel e simpatic așa cum e,nu știu de ce la deranjat așa de mult acest aspect.Nu e frumos să râzi de o ps ptr felul cum arată,în fața Lui Dumnezeu toți suntem perfecți.Nimeni nu poate hotărât cine e perfect și cine nu,doar Dumnezeu,căci El nu se ia după înfățișare.
      Emanuele,am impresia că cineva se cam joacă pe aici,pur și simplu îi place să se ia de lume degeaba și încearcă să pară altcineva s-au se dă altcineva.Nu e prima oară când observ asta.

      Ștergere
    18. Cei carora le place sa jigneasca: lor isi fac rau, ei nu isi dau seama dar "ceea ce tie nu-ti place nici altuia nu face"... pentru ca totul se intoarce la cel care a facut raul. Pentru cea curioasa si anonima care a avut placerea sa-l jigneasca pe Emanuel: iubeste-ti aproapele ca pe tine insati iar apoi orice lucru pe care il faci fa-l cum l-ai face pentru Dumnezeu. Daca jignesti pe cineva te intreb: oare il iubesti tu pe Dumnezeu? Sti tu ca atunci cand jignesti o persoana Il jignesti in fapt pe Dumnezeu?

      Ștergere
    19. Daca vrei sa-ti resetezi metabolismul, trebuie sa-ti reevaluezi comportamentul culinar, stilul de viata, orele de somn si gandurile.
      Somnul este o cale prin care organismul se reface. Cel mai bun somn este intre 21:00 si 00:00. Daca ai ratat acest somn, nu mai poti sa te recuperezi.
      Corpul uman este o uzina foarte complexa, dar, in acelasi timp, simpla. Daca ii dai porcarii si-ti bati joc de manualul de utilizare, nu ai cum sa ai alt rezultat.
      Excesele culinare, alcoolul, cofeina, tigara, deliciile culinare, zaharul in exces, tot ce gadila limbuta au ca rezultat subrezirea corpului. Cand te uiti in oglinda si nu-ti place cum arati, vine si biciul mintii. Cum scapi? Cu o operatie chirurgicala de micsorare a stomacului. E o falsa rezolvare, plus o invazie brutala si ireversibila asupra propriului organism, care va avea repercursiuni in timp.
      Cautati sa studiati principiile corecte alimentare, de sanatate fizica si mentala, activitati usoare fizice care sa faca un echilibru intre efort si starea de bine.
      Incetati sa mai invinuiti trecutul. Iertati-l si impacativa cu el. E singurul punct de pornire spre o schimbare totala si radicala spre echilibrul dintre proiectia psihica si realitatea fizica.
      Un om echilibrat, eliberat de complexe si care se accepta asa cum este, poate doar sa simta compatimire fata de cei care, atunci cand nu mai au argumente, ataca aspectul fizic. Sunt imaturi spiritual si in dizarmonie cu ei insisi si cu Universul.
      Emanuel, sunt solutii pentru metabolismul tau, daca vrei acest lucru. Cauta-le si informatiile si persoanele potrivite vor veni la tine, daca asta iti doresti cu adevarat. Dupa cum a zis si Madus, aspectul fizic poate fi o carte de vizita credibila pentru ceea ce tu promovezi, e ca si cum ai spune: eu am reusit, poti sa o faci si tu.
      Succesul, in orice domeniu, este o autodisciplinare si munca sustinuta in directia dorita, prin ganduri, atitudine, actiuni.
      Ma gandesc la viata lui Buddha. A fost o vreme cand a postit si si-a supus corpul la mari privatiuni. Apoi, dupa ce a dobandit iluminarea, a inteles ca totul este bun. Se stie ca mancarea condimentata i-a adus sfarsitul. Cu toate acestea, a ramas un model pana in zilele noastre. Imi aduc aminte de reprezentarea lui de Buddha grasut si vesel, cu gura pana la urechi. Aspectul lui fizic nu-i diminueaza calitatile spirituale dobandite.
      Alegeti ce vreti sa fiti si nu mai aplecati urechea la toti carcotasii. :) Ei se hranesc cu jignirile, dar nu stiu ca acestea ii vor distruge, intr-o zi. Depinde cat de repede se intoarce bumerangul. :)

      Ștergere
    20. In primul rand doresc sa le multumesc celor care mi-au luat apararea. Eu nu m-am suparat pe cei care fac misto de cum arat eu si vreau sa preciezez ca atentia mea este indreptata in primul rand catre evolutia spirituala si sanatatea celor patru corpuri (spiritual, mental, emotional si fizic). Aspectul meu fizic este mai putin important pentru mine caci pe mine ma intereseaza in primul rand cum arata templul pe dinauntru si de-abia apoi pe dinafara. Inca mai am serios de lucru la interiorul templului si probabil voi lucra la interior toata viata. Tot timpul sunt in renovari. :)

      Am vazut f. multi oameni frumosi pe dinafara dar gaunosi pe dinauntru, in schimb frumosi pe dinauntru prea putini.

      Daca oamenii ma judeca dupa felul in care arat eu pe exterior este clar ca preocuparea lor principala este exteriorul iar eu nu am ce sa-i invat. Cand se vor ocupa si de interior vom sta de vorba. :)

      Nu doresc ca eforturile mele zilnice sa fie indreptate catre aspectul exterior si sa arat perfect pe dinafara, caci precum ti-am mai scris Madus, nu ma intereseaza sa "prind" pe nimeni in "plasa" mea ci prefer sa ma concentrez pe interior. E foarte mult de lucru. :)

      Ștergere
    21. Emanuel nu lua in seama toate rautatile unora, da-le pace... e problema lor ce gandesc si cum gandesc...sa "latre" cat or vrea caci si asa nu conteaza, oricum lor isi fac rau... Stim bine ca din toate sufletul omului este cel mai important! Pe acesta trebuie sa punem accentul! Toate bune!

      Ștergere
    22. Emanuel,,nu am vrut sa te jignesc,au fost doar doua intrebari,scuze pt.tot tamtamul asta,eu te-am intrebat pe tine,nu pe altii dar,asa epe blogul asta,abia asteapta un motiv sa sara ca haraii.Inca o data,scuze,tu chiar esti simpatic,nu am dorit sa te jignesc,sincer,toate cele bune!

      Ștergere
    23. Anonim 5 iunie 2016, 23:28, cam tarziu cu scuzele... trebuia sa te gandesti inainte sa pui asemenea intrebare deplasata. Alta data gandeste de mai multe ori si pe urma fa actiuni... aceasta ca sa nu mai ajungi in situatia de acum.

      Ștergere
    24. Anonim 5 iunie 2016, 23:28, acuma ce faci? Ne jignesti pe noi, cei care postam pe blog... ne faci "harai"? Sa-ti fie rusine! Se vede foarte bine ca nu ai invatat nimic. Cere-ti scuze de la colegii de blog.

      Ștergere
    25. Da, chiar asteptam scuzele tale Anonim 6 iunie 2016, 14:10, pentru felul cum te-ai adresat.

      Ștergere
    26. Oare un Anonim poate sa aiba rusine? Poate sa-si prezinte scuzele cand greseste?
      Este doar un Anonim, iar aceasta ii da putere sa faca ce vrea, fara sa fie responsabil.
      Eu nu am asteptari de la niciun Anonim! :)

      Ștergere
    27. Mira, se simte persoana, cu siguranta... pentru ca stie exact ce a facut, a fost perfect in deplinatate si discernamant cand a scris...

      Ștergere
  8. Miza razboiului din Orient:



    1. Se bat pentru conducta de petrol , americanii vor sa vanda petrolul din Irak, Arabia Saudita, Kuweit, Qatar prin conducta spre porturile siriene . Pentru asta le trebuie Siria , ca tranzit pentru petrol , iar Assad vrea sa vanda petrol de la rusi. E un fel de razboi al bancherilor pe afacerea cu petrol: petro- dolarul contra moneda brics . Daca se extinde razboiul spre Turcia , atunci nu mai este de gluma, si se confirma ca statul islamic e de fapt o smecherie a petro-bancherilor cu bani din Qatar-Turcia-Arabia Saudita si arme arme de la CIA , ....exact ca in Afganistan . Se repeta totul.

    2. Sauditii i-au dat lui Erdogan 10 miliarde de dolari ca sa ajunga presedinte -sultan pentru statul islamic, adica sa isi recupereze banii dupa aceea din petrolul furat din Irak si exportat. Dupa care, companiile BP, BTC oil sa vanda petrolul din Irak dar sa -i lichideze in acelasi timp pe irakieni in tot felul de razboaie sectare. Sa ramana numai petrolul si conductele !!!!!!!
    De oameni nu mai au nevoie acolo , vor venii turcii sa se faca sultani in Irak impreuna cu sauditii . Si in Siria la fel , nu le trebuie decat teritoriul pentru conducte . S.

    RăspundețiȘtergere
  9. Continuare:

    3. I-S-I-S...INSEAMNA MOSSAD..........EI CONDUC GOLANEALA ACOLO...Organizatia ISIS, ulterior care si-a schimbat numele in IS a fost creata ca un proiect comun de catre CIA si Mossadul Israelian ca sa combine mercenari psihopati prefacandu-se ca sunt jihadisti islamici adunati de peste tot de pe planeta: Cecenia, Iraq, Afganistan, Arabia Saudita, pana in provincia chineza Xinjiang, in ceea ce CIA a numit operatiunea “cuibul de viespi”.
    Cand un jurnalist israelian care era expert a atras atentia ca de fapt literele ISIS sunt prescurtarea in limba engleza a Mossadului - Israel Secret Inteligent Service, imediat jihadistii aparent “s-au razgandit” si si-au luat alt nume: Islamic State (IS) in ceea ce a s-a vazut a fi o incercare prosteasca de a salva aparentele.
    Comandantul suprem al ISIS pe numele Abu Bakr al-Baghdadi autoproclamat “descendent direct al profetului Mohamed”,e in realitate un agent israelian cu numele Simon Eliott. (Videolink https://www.youtube.com/watch?v=CuRot1mvC9k) iar califatul era pur si simplu o pseudo-creatie a CIA si a Mosadului cu bani din Qatar si alte state, inclusiv Turcia lui Erdogan in dorinta de a teroriza si a prosti publicul american ca sa se implice intr-un alt razboi in Orientul Mijlociu.
    O sursa de incredere foarte aproape de multimiliardarul saudit si fostul prim-ministru libanez Saad Hariri, a spus in conditiile anonimitatii ca in final aprobarea si lumina verde pentru razboiul in Iraq-Siria si ISIS a fost data in spatele usilor inchise la Consiliul Atlantic al Energiei Summit in Istanbul,Turcia in 23 noiembrie 2013.
    Consiliul Atlantic a fost unul dintre cele mai influente think-tankuri cu privire la politica externa a Statelor Unite si NATO si cu privire la geopolitica.
    Aceeasi sursa declara ca coordonatorul cheie al organizatiei teroriste ISIS Da’ash si ale actiunilor sale militare este de fapt ambasadorul american in Turcia pe nume Francis Riccardione.”
    ”Dupa cum stiu nimic nu se misca fara aprobarea ambasadorului Riccardione” declara sursa lui Hariri.Originea organizatiei ISIS poate fi urmarita direct in timp pana la proiectul Mujahedinii Afgani proiect al CIA in 1980 cand accesoriile militare antrenate de CIA si un saudit numit OSAMA bin LADEN impreuna cu partenerul lui iordanian Abu Musab al Zarqawi au organizat cea mai mare operatiune secreta a CIA in istorie ca sa scoata armata sovietica din Afganistan si sa falimenteze Uniunea Sovietica.
    După 1989 Al Zarqawi s a mutat în Irak unde a fost însărcinat de şefii de la CIA se înfiinţeze organizaţia al qaeda in iraq predecesorul direct al statului islamic ISIS iniţial împotriva partidului BAATH al lui Saddam Hussein iar apoi după 2003 ca o organizaţie teroristă a musulmanilor sunniți care sa organizeze atacuri împotriva trupelor americane de ocupaţie si împotriva musulmanilor siiti cu scopul de a justifica o ocupaţie militară permanentă a Irakului; în realitate strategia a eşuat când guvernul siit al lui Nouri-al-Maliki a cerut Washingtonului să-şi retragă trupele americane din Irak Ca o consecinţă din organizaţia teroristă Al-Qaida în Irak Pentagonul si CIA au creat o nouă şi mult mai mare maşinărie jihadistă de asasinat (ISIS-Statul Islamic)iar scopul era să creeze condiţiile necesare pentru a aduce mai multi militari americani în Irak în Siria în Liban si peste acesta granite cu scopul de a schimbă guvernul lui Assad de la Damasc Serviciile de informaţii americane,turceşti,iordaniene conduceau impreuna o baza de antrenament pentru rebelii sirieni în oraşul iordanian Safawi în regiunea nordică deşertică a ţării cu poziţionare strategică langa granitele cu Siria şi Irak Arabia Saudită şi Qatarul,cele două monarhii din golf care au fost cele mai importante în finanţarea războiului împotriva guvernului lui Assad din Siria au finanţat si tabara de antrenament din Iordania a organizației .

    RăspundețiȘtergere
  10. Continuare :


    Arabia Saudită şi Qatarul, cele două monarhii din golf care au fost cele mai importante în finanţarea războiului împotriva guvernului lui Assad din Siria au finanţat si tabara de antrenament din Iordania a organizației Stat Islamic(ISIS) alte rapoarte pretind că o parte din organizaţia ISIS a fost antrenată în tabere secrete în Libia şi totodată în bazele NATO din Turcia aflate lângă graniţa cu Siria .
    De fapt obiectivul principal al neo-conservatorilor din CIA Pentagon şi Departamentul de Stat era o confruntare geopolitică între Statele Unite împotriva Rusiei şi împotriva Chinei .
    Pe 7 noiembrie 2015 secretarul ministerului apărării USA Ashton Carter a ţinut un discurs important în care a atras atenţia împotriva Chinei şi a Rusiei El a spus"Zanganitul de sabii nucleare ale Moscovei ridică întrebări despre abilităţile strategice ale conducătorilor Rusiei.
    Noi nu cautam sa ne facem Rusia un duşman dar fără a face nici o greşeală . Statele Unite vor apara interesele noastre şi ale aliaţilor nostri şi principiile ordinii internaţionale" .
    A mai adăugat "în faţa provocărilor Rusiei şi a răsăritului Chinei trebuie să îmbrăţişăm metode inovative pentru a proteja Statele Unite USA şi "noua ordine internațională"(NEW WORLD ORDER) .
    Bineînţeles terorismul radical islamic era una dintre "metodele inovative" . S.

    RăspundețiȘtergere
  11. Noi suntem o tinta pentru ca avem iesire la Marea Neagra si suntem langa rusi . Iata de ce Deveselu e un pericol , nu ne va apara nimeni de nimic , suntem carne de tun , oriunde s-au aciuit americanii tarile sunt in razboi de ani de zile, sunt ruine .
    Cu un presedinte autist , cu coruptia cat casa poporului de mare , atentia cetatenilor e indreptata si canalizata spre cu totul altceva . Diversiunea e mare ....iar de veghe patriei , cine sta ?
    Si apropo', oare baietii aia tineri , israelienii , oare de ce o spionau pe Kovesi ? De cine erau platiti ? Dar asta normal ca stiti .... de ce culoare era calul alb al lui Napoleon ! ? S.

    RăspundețiȘtergere
  12. Anul trecut , dupa atentatele de la Paris , un om cu capacitati extrasenzoriale mi-a spus ca vor urma atacuri teroriste asupra Romaniei . " Romanilor le va fi frica sa-si lase copiii singuri pe strada " .

    RăspundețiȘtergere
  13. ISIS: Poveștile de culise care trebuie citite:


    http://semneletimpului.ro/international/terorism/isis-povestile-de-culise-care-trebuie-citite.html



    S.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce grija au autoritatile de noi,daca la un punct de trecere un vames a facilitat contra mita sa intre imigrant la noi,idei spunda la stiti,daca v-ati uitat!

    RăspundețiȘtergere
  15. Un boom puternic ieri in Iasi.au dat si la stiri pe kanalD..parca aveati o previziune...cica rachete pt grindina, s-a auzit in toate cartierele...curios e ca unii au auzit si unii nu....fiind din aceleasi zone..unii zic ca s-a cutremurat pamantul...oficial nimic anuntat...poate ca nici ei nu stiu...aeroportul zice ca la acea ora nu a zburat nici un.avion...

    RăspundețiȘtergere
  16. http://m.adevarul.ro/locale/iasi/misterul-boom-ului-sonic-zguduit-iasiul-mijlocul-zilei-nu-explica-sursa-bubuiturii-ingrozitoare-1_574f03315ab6550cb8885d56/index.html

    RăspundețiȘtergere
  17. http://infoalert.ro/2016/04/04/nu-vrem-sa-va-alarmam-dar-cititi-urgent-asta-se-intampla-in-romania-la-timisoara/

    RăspundețiȘtergere
  18. Poate ca si in Iasi se antreneaza baietii la poligon de bubuie Iasul...sau Putin in trecere a aruncat o mica grenada...

    RăspundețiȘtergere
  19. Cum puteti sa va petreceti viata urmarind stirile, visele si premonitiile unora si ingrijorandu-va de viitor?
    Ceea ce trebuie sa fie va fi si totul va fi asa cum trebuie sa fie.
    Ar trebui sa traim viata cu adevarat si sa folosim timpul gandindu-ne cum sa ne apropiem de Dumnezeu.
    Frica inseamna lipsa credintei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo Luc,subscriu!

      Ștergere
    2. Luc, omul informat e pe jumatate salvat , de aia ai creier , sa gandesti . Cei care au asteptat miracolul si salvarea ani de zile, sunt acum scuturi umane in Siria . Ce armata are Romania ? Ii vezi pe aia din birouri obositi si buhaiti , cu stelele pe umar ca vor face ceva ????

      Ștergere
    3. Salvat de la ce? De la moarte? Toti murim.
      Cum era vorba aia - "Nu va temeti de cei care pot sa va ucida trupul, ci de cei care pot sa va ucida sufletul".

      Ștergere
    4. Cel care sufera de boli, saracie, necazuri, ar trebui sa se intrebe mai intai daca merita sau nu aceasta viata grea. Daca raspunsul e nu, cum cred majoritatea, intrebarea urmatoare ar fi - Si atunci, este Dumnezeu nedrept? Sau poate a scapat situatia de sub control?

      Raspunsul e simplu: Dumnezeu nu e nedrept si nici neputincios. Si atunci? Poate ca totusi parerea pe care o avem despre noi nu e chiar cea adevarata. Poate gresim undeva. Poate ar trebui sa analizam mai mult faptele si gandurile noastre decat faptele si gandurile celorlalti. Sa nu cautam alti vinovati - poate suntem chiar noi.
      "Cautati mai intai imparatia lui Dumnezeu si dreptatea lui si toate celelalte vi se vor adauga voua".

      Ștergere
    5. Ai dreptate Luc!:)

      Ștergere
  20. Te gandesti cu groaza la cata coruptie este in vami si la cat de usor in schimbul banilor pot trece orice dementi cu orice in bagaj . Asta e problema romanilor : lipsa de patriotism, durutul undeva de tot si toate , furatul cat cuprinde, spaga . Societatea romaneasca este in cangrena coruptiei si a indiferentei , este in anarhie condusa de toti si de nimeni . Americanii si italienii isi tin steagurile in ferestre , in fata caselor , in balcoane . La noi patriotismul a murit de cand ne facea raposatul ,,soimi ai patriei ''. Nu stiu daca sa regret vremurile trecute , dar sper sa nu sa tanjesc in viitor dupa liniste si pace in tara mea , dupa un salam cu soia care acum il gasesti la produse ,,bio'' in supermarket , insa e acel putin care ne trebuie ca sa traim ....pana la urma urmei.

    RăspundețiȘtergere
  21. bubuituri si cadere de elicopter tot de la iasi,nu cred in coincidente mai ales cind ameninta putin-craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. Faptul ca noua , poporului , nu ni se spune adevarul cu ce a fost la Iasi ( ce a insemnat bubuitura aceea ) inseamna ca situatia e grava . altadata ascultam stirile reale la Europa Libera , acum unde ????

    RăspundețiȘtergere
  23. doar ca in zile diferite...

    RăspundețiȘtergere
  24. Shimon Elliott, alias Al-Baghdadi,alias Ibrahim Ibm , parintii evrei, agent al Mossadului:


    https://albainformazione.com/2014/08/06/simon-elliot-alias-al/

    http://www.veteranstoday.com/2014/08/04/french-report-isil-leader-mossad/

    http://jihad-e-informacion.blogspot.ro/2014/08/revelacion-snowden-simon-elliot-alias.html

    Iranian intelligence discovered the true and full identity of the Emir Daash, which is known under the name Abu Bakr Al Baghdadi; his real name is Elliot Shimon. Its role in Mossad secret agent in the Zionist espionage. His false name: Ibrahim ibn Awad ibn Ibrahim Al Al Badri Arradoui Hoseini.

    RăspundețiȘtergere
  25. http://www.radiohit.ro/index.php/2016/06/02/cand-bubuie-la-iasi-cum-se-naste-o-conspiratie/?platform=hootsuite

    RăspundețiȘtergere
  26. bubuitura ca si anihilarea unui pilot poate fi facuta cu o arma psihotronica la care rusii au dovedit in razboiul din transnistria ca sunt specialisti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  27. Exista 2 tipuri de arme: psihotronice si psihotropice . Cititi cu atentie, pentru ca ceea ce mentioneaza domnul Craciun mai sus , este total adevarat : S.

    https://sites.google.com/site/dimensiuniparalele/arme-psihotronice

    RăspundețiȘtergere
  28. O intrebare pt dl craciun...
    Mai mentineti avertizarea de cutremur in perioada 6-19 iunie?
    Multumesc E

    RăspundețiȘtergere
  29. daca nu credeam nu scriam despre vise,am postat ieridin nou dar o sa vedemdupa 6 iunie. citici la luna mai la comentarii cu cutremure-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai bine postati la topicurile noi noutatile despre vise si cutremure, domnule Craciun?
      Ne puneti sa umblam prin tot blogul dupa o informatie....

      Ștergere
  30. nu sunt chiar noutati ,spuneam ca pentru cutremurul estimat de mine intre 6 si 19 iunie 2016 pe baza a trei vise premonitorii intrucit in primul vis nu am vazut pe nimeni cu mine acasa iar sotia a pleca astazi la tara pina joi estimez o probabilitate marita pentru cutremur in primele patru zile ale perioadei de mai sus,anuntata de mine prima data pe blogul doamnei Maria la data de 2 martie O sa va tin la curent pe 'un cutremur intens la sud, cind baiatul va veni de la tara la mine la sibiu perioada pe care am spus ca o pot scadea din perioada anuntata pe motiv ca in celelalte doua vise ei sunt la casa lor de la tara-craciun

    RăspundețiȘtergere
  31. cutremurul de linga brasov a fost in luna 6[iunie] ora 6 anul 2016,[666 -cifra fiarei] sa fie un anunt pentru altul mai mare care in al trilea meu vis crapau peretii,daca as fi in sud mi-as lua cu copii o vacanta la o statiune din ardeal la o pensiune de lemn care e mai sigur si rezistent,la ocna sibiului e mai frumos ca la mare iar sibiul la doi pasi ai ce vedea-si nu vei regreta nici in cazul ca nu va mai fi alt cutremur-craciun

    RăspundețiȘtergere
  32. Domnule Craciun, va jucati cu mintile lor!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  33. https://www.youtube.com/watch?v=3nPjAFZcQak

    RăspundețiȘtergere
  34. ca la mihailesti cind ai nostri cred ca a fost accident-s-o spuna ei lu mutu-craciun-treziti-va ma .Da treziti-va odata nu mai hibernati....

    RăspundețiȘtergere
  35. gandi,acum mai bine de 100 de ani referindu-se la musulmani spunea ca jihad inseamna sa crezi in ceva atit de mult incit sa fi in stare sa-ti dai veata pentru aceasta-craciun

    RăspundețiȘtergere