luni, 20 iunie 2016

PANICĂ ÎN TOATĂ ȚARA !

                                              19 Iunie 2016,ora 7,29 dimineața !

                                                Dragii mei,

Tot astazi dimineață, doar câteva cuvinte auzite in tâmpla dreapta, m-au facut sa mă trezesc de-a binelea ,si m-au pus serios pe ganduri.
Iata dragii mei, ce spunea acel glas:

                           ”Panică !
                      Panică în toată Țara !”

Dragii mei, nu stiu ce se va întâmpla ,încât să se creeze panică în toată țara; dar ceva greu de suportat sufleteste, se va intampla.
In MESAJ, nu mi se spune că ar fi vorba de ROMÂNIA; ci eu m-am gandit ca s- ar putea să fie chiar ROMÂNIA ,in aceasta grea situatie.
Dar,indiferent de ce ȚARĂ va fi vorba, tot ne doare inima si sufletul pentru Aproapele nostru.
Sa ne rugam dragilor, la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA DOMNULUI, ca sa nu ne părăseasca si sa ne lumineze Calea ,pentru a urma cu dragoste si cu Credință Voia Sa,precum si PORUNCILE SALE. 
Am scris aceste rânduri cu șiruri de lacrimi dragilor, si cu lumânarea aprinsa la căpătâiul mătusii mele de 81 de ani, pe care o veghez zi si noapte de trei săptămâni , și care, mai are doar minute numarate (cred) de trait. 
                    Dragii mei, sa nu ne pierdem nadejdea si nici Credința, niciodată!
                             
De-ar fi sa platim cu viata acest Lucru, credeti-ma că merita ,pentru a trai vesnic in Impărătia Lui Iisus Hristos, Căruia I se cuvine,toata cinstea,slava si inchinarea,Amin! 
                                          Cu dragoste,Maria. 



 

5 comentarii:

  1. Curaj , d-na Maria si moartea face parte tot din viata . Multa putere si sa ii fie drumul usor catre vamile cerului . Va va privi de undeva de sus cu multa dragoste . Suntem alaturi de dvs . toti cei care va iubesc si va pretuiesc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc din suflet tuturor. Nici nu ma-ndoiesc că va pleca intr-o LUME mai buna, dar e grea despărtirea de cineva drag, pe care-l iubesti si-l pretuiesti.
      Pentru matusica mea este o mare bucurie,ca scapa de suferinta. Pentru noi cei care am iubit-o ,o sa ne fie dor de ea. Si eu va iubesc PRIETENI dragi, si va promit ca nu vă voi dezamagi. Cu dragoste si cu prețuire,Maria.

      Ștergere
  2. Doamne trimite Duh de pace si eliberare tuturor celor ce.si traiesc ultima clipa pe pamant. Ai grija Doamne de toti copilasii lumii, de poporul roman si de tara noastea sfanta, Romania! Amin. Eu ma tem..sunt un om slab si ma tem..

    RăspundețiȘtergere
  3. Fie ca Dumnezeu sa usureze suferinta matusii iar voua, celor ce o indragiti si o vegheati, sa va aduca pacea in suflete!Domnul sa fie cu voi!Romania fie binecuvantata si aparata de rele!

    RăspundețiȘtergere
  4. Viituri, grindina, tornade. Iata fenomene extreme ce lovesc Romania.

    RăspundețiȘtergere