joi, 30 iunie 2016

SUFLETUL A IESIT PE GURĂ , DIN TRUPUL MATUSII MELE.

     c                                        Noapte de 23 -24 Iunie 2016 , ora 0,12 !

                                                         Dragii mei, 

Eram tare obosită, si simteam ca nu mai am nicio putere ca sa mai stau iarasi până dimineața de veghe,la căpătâiul mătusii mele.
Am venit din camera mea ,despartita doar de o usa,am venit sa vad ce face mătusica. Când colo,ea îsi facea cu mare greutate semnul Sfintei Cruci, si m-a rugat ca sa-i aprind lumânarea si să i-o pun în mânuțe.
Asa am facut dragii mei,precum m-a rugat matusica.
M-am asezat pe un scaunel la capătâiul ei, si-i citeam Rugaciuni,in timp ce ea sărăcuța, avea o tensiune intre 6 si 8, precum si un puls de 140 .
La un moment dat, i-am luat lumânarea din mâini, si am pus-o intr-un păhăruț pe chiuvetă,după care am trecut in camera alaturata, m-am intins putin,in timp lumânarea ardea alături de Căndeluța cu lumina Învierii LUI  HRISTOS.


                                        Image result for PE PATUL DE MOARTE.
Vedeam din locul in  care eram, vedeam lumânarea aprinsa ,si- o auzeam si pe matusica cum respira extrem de des.
Pe la ora 2,10 din noapte, aud in jurul meu, aud Cor de Ingeri, care aduceau SLAVA LUI DUMNEZEU si MAICII  DOMNULUI.
Era dumnezeiesc de frumos. Acest Cor de INGERI m-a trezi din somnul de veghe, si astfel, mă dau jos din pat, si merg in camera matusii.
Aici, vad cum lumânărica s-a terminat,dar pe chiuvetă, ardea o Candeluta cu ulei si fitil, iar sus pe perete intre Sfintele Icoane, mai ardea o Candeluță.
Mătusica mea, nu mai respira atât de  des, si nici nu  mai gemea. Mi se părea, prea mare linistea. Dar mi-am zis: Să aprind lumânarea de la Candelă, si-apoi am sa merg langa ea, ca sa-i iau pulsul.
Când am aprins lumânarea, si eram deja cu ea in mână, aud in spatele meu, la doi pasi de mine, aud de trei ori consecutiv câte un oftat lung si foarte zgomotos, moment în care,mătusica mea îsi dăduse DUHUL, in timp ce eu eram uluită și am rămas fără de glas, si cu lumânarea în mâna dreapta.
M-am apropiat de ea, i-am pus lumânarea in mâinile de pe piept, am plâns, am vorbit cu ea, cu Duhul ei pe care îl simteam lânga mine, si -am rugat-o ,ca sa se roage si pentru noi,cei rămasi pe Pământ.
Si asa dragilor , asa a fost sfarsitul mătusii mele STEFANIA; m-a asteptat ca sa-i aprind din nou lumânarea,după care si-a dat DUHUL in clipa următoare. 
Dar MINUNNILE continuă ,in Mesajul următor. 
                                    Cu dragoste,Maria. 

33 de comentarii:

  1. Dumnezeu să o odihnească

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine poate sa imi raspunda ?

    Bunica mea a murit de foarte multi ani , din '84 , dar nu am visat-o niciodata . O singura data i-am simtit prezenta cand am avut un moment de cumpana , ea nu a permis sa mi se intample ceva anume , in acel moment. Tare mult as vrea sa o visez , am avut cu ea o legatura speciala , incredibila , de la ea stiu multe , am invatat multe . De ce nu mi-a aparut vreodata in vis in toti acesti ani ?
    E adevarat ca aceste suflete cand pleaca , nu vor sa fie deranjate?

    S.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S PRESUPUN CĂ TU EȘTI UN GENIU ȘI ÎNTREBAREA TA ESTE UN TEST. DAR TOTUȘI ÎŢI RĂSPUND. ESTE PESTE PUTEREA NOASTRĂ DE ÎNŢELEGERE. DECI ÎNŢELEGEREA NOASTRĂ ESTE UN SPECTRU DELIROGEN. ROAGĂTE PENTRU BUNICA TA. NU ARE SENS SĂ O VISEZI,PENTRU CĂ EA ESTE MAI MULT DECÂT ÎŢI POŢI TU IMAGINA.

      Ștergere
    2. ,,Pana la proba contrarie, orice om are o samanta de geniu''. Constantin Noica .

      Asa este Gabi, este vorba de evolutia spiritului .

      Tu esti un baiat bun, Gabi sa nu te pierzi ! Ai o fire poliedrica , esti ca un arhitect, contruiesti si zidesti pe ( peste) tine mai multe persoane . De obicei asta se intampla cand ai avut niste dezamagiri , niste traume .

      cu stima, S.

      Ștergere
  3. Mesajul s-a adeverit
    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/gestul-facut-de-dacian-ciolos-la-actiunea-de-ecologizare-a-parcului-national-vacaresti-nu-mai-este-o-groapa-de-gunoi.html

    RăspundețiȘtergere
  4. S-A ADEVERIT ! Dacian Cioloş, voluntar la strâns gunoaie în Parcul Natural Văcăreşti

    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Dacian+Ciolos+voluntar+la+strans+gunoaie+in+Parcul+Natural+Vacar

    Si mesajul dvs este acesta ..

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/05/guvernul-ciolos-si-groapa-de-gunoi.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet,pentru Informatie!
      Tuturor va multumesc din suflet, pentru ca ma ajutati cu INFORMATIILE atunci cand se adeveresc.
      Sunteti nemaipomeniti ! Va imbratisez cu drag!
      Asa este ! Toate se adeveresc in timp!

      Ștergere
    2. TOATE se adeveresc în timp!!!

      Ștergere
  5. Acuma sa se mai indoiasca cineva ca nu spuneti de la Duhul Sfant,tot ce vi se arata si vi se graieste.Cand toate se implinesc in timp mai scurt sau mai lung.
    Sunteti un fenomen Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da anonim 2024 ma indoiesc eu. E DREPTUL MEU!!! SUNT ȘI EU OAMĂ. Puţin respect! Bianca din Ferentari,B.

      Ștergere
  6. DACIAN CIOLOS

    http://www.mediafax.ro/politic/proprietarii-terenurilor-din-parcul-vacaresti-vor-avea-anumite-obligatii-dar-vor-fi-recompensati-video-15513517

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabitoi,lasa-te de glume :)

      Ștergere
    2. ANONIM 8 20 LA CE TE REFERI? EU DE REGULĂ NU GLUMESC.

      Ștergere
    3. http://www.realitatea.net/identitatea-lui-dacian-ciolos-furata-pe-facebook-a-aparut-un-alt-cont-cu-numele-premierului_1954370.html
      Asa ca aveti grija,nu va mai jucati de-a "bau-bau"
      Craciunita

      Ștergere
  7. Dumnezeu s-o odihneasca in lumea celor drepti!

    RăspundețiȘtergere
  8. So odihnească Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe matusica dv.Si eu am mama moarta de 5 ani,daca nu merg la mormant la doua saptamani simt o greutate pe suflet.

    RăspundețiȘtergere
  10. S,da ce vorbe de sama spui bre!
    Nu te stiam asa de ivoluata puliedric sau ca cam asa ceva.
    Sa mai vi bre paici,ca noua ne
    place dastia ca matale asa ridicati....in motz.
    Hai,si sauzam de bine bre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca esti haios 15.37,"Sa mai vi bre paici"toate bune bre!

      Ștergere
    2. Anonim 1 iulie 2016, 15:37
      Cu acest limbaj , comentati in presa de scandal, nu aici !

      Ștergere
    3. ,,Un om destept poate sa invete si de la un prost . Invers e mai greu ''. Francois Rabelais.

      De bine ,,s-auzim'' 15.37 !


      S.

      Ștergere
    4. Anonim1 iulie 2016, 15:37, tu iti bati joc de cei care citesc acest blog? Esti neserios, ai scris in bataie de joc.

      Ștergere
  11. E posibil ca Domnul sa fi citit pe blog si sa fi intrat in rol...a tras concluzie ca asa e mai credibil???in postura de voluntar??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact 22. 43, stiu si eu cine este , din delicatete inca nu l-am desconspirat . In ,,rol '' este , problema lui e ca, mai mult nu poate . S.

      Ștergere
    2. Anonim 1 iulie 2016, 22:43, nu cred, insa treaba cu voluntariatul este o tehnica arhicunoscuta de manipulare in sensul imbunatatirii imaginii. Devine deja ridicola... si el un ridicol apeland la aceasta tehnica.

      Ștergere
    3. Completare: Dl. premier mai bine s-ar ocupa de Guvern sa faca ceva decat sa faca voluntariat in adunare de gunoaie, caci nu prinde la romani.

      Ștergere
  12. Cred ca "glumetul" sa referit la smerenie in felul lui.

    RăspundețiȘtergere
  13. pt. S.
    O parte din informatii le-am citit, dar cea mai mare parte dintre ele le-am dobandit altfel, cred ca as putea sa creionez un raspuns pentru ca am simtit nevoia sinceritatii unui raspuns si un fel de dor, "un fel" pt.ca e resemnat.
    Dupa cum cred ca stii desi te indoiesti,in natura nimic nu se pierde ci se schimba. Ceea ce evolueaza se conserva. Dumnezeu nu creaza nicio zadarnicie. Sufletul are o alta structura decat cea a trupului, nu invizibila ci altfel vizibila. Odata destrupat fiecare suflet isi ocupa locul intr-o ierarhie in functie de informatia primita si cedata, mai jos sau mai sus dupa frecventa. Cu cat sufletul este mai evoluat cu atat aria lui de miscare si de cuprindere este mai mare. Ar fi multe de spus dar nu e locul aici. Rezum. Cei intre care a existat o legatura sufleteasca puternica in timpul vietii se pastreaza si dupa ce unul dintre ele pleaca. Primejdia in care se afla cel intrupat determina sufletul celuilat la prevenire si ocrotire,mai ales dupa ce a devenit constient de toate obligatiile ce si le-a asumat in viata terestra. Asta insa este in plus fata de locul pe care il ocupa dincolo,in noua lui forma de existenta si de lucrurile noi pe care le are de facut. Sufletele evoluate, au tot felul de misiuni proprii si colective ce le-au fost incredintate dupa Judecata. Sf. Arsenie Boca chiar i-a spus unuia dintre cei care l-au intalnit sa se roage la el dupa ce va fi plecat (desturpat) fiindca ii va putea ajuta mai mult. Ceea ce se si intampla. Insa pe cei care nu au ajuns la un asemenea grad de evolutie (sfintenie), e bine sa-i lasam sa-si continuie drumul fara sa fim egoisti. Au alte misiuni personale. Pentru a parcurge drumul in jos, si a traversa un camp de energie din cein cemai grosiera, inspre noi, ei trebuie sa treaca anumite obstacole firesti, praguri de frecventa, (vami) lucru nu tocmai usor si sa-si schimbe hainele energetice dupa care la intoarcere, trebuie s-o faca in sens invers. E o obstructie a propriei lor deveniri. O fac pt.ca ne iubesc insa si noi ar trebui sa facem acelasi lucru. A ne asuma propria existenta e testul pecare-l avem noi de trecut invatand din toate relelele mai ales. Singurele care ne pot aduce evolutie. De aceea Dumnezeu fiind o energie neepuizabila poate sa tina locul tuturor absentelor salvatoare in momentul nostru de rascruce si prin cei din ierarhiile indrituite pentru acest lucru:sfintii si arhanghelii, ingerii pazitori (maiestrii nostri daca vrei). Domnul Iisus Hristos, spre deosebire de maiestrii inaltati, (cei din filozofiile orientale) ofera cel mai drept drum cu putinta fara cai ocolitoare, fiindca este chiar parte din Dumnezeu. E suficient sa respecti si sa accezi la adevarul care-ti sta in putinta, sa-ti eliberezi inima de ce nu a fost adevarat si ai primit in ea, asta deviindu-te de la substanta ta de fapt. S-o faci din timp in timp, copilareste (extrem de sincer), si primind apoi taina Impartasaniei, care poarta in ea frecventa lui Dumnezeu, (trupul si sangele Mantuitor) ceea ce te va ajuta mai mult decat orice ajutor omenesc posibil. Numai ca acest lucru trebuie sa-l faci inaintea momentului primejdiei, cat poti de des. La scurt timp, dupa ce vei fi capabil sa nu te mai intorci la cele ce le-ai lasat in urma si-ti ingreunau inima, nerepetandu-le vei deveni altul, simtind din ce in ce mai putin nevoia ajutorului omenesc pentru ca drumul tau fiind din ce in ce mai putin ocolitor va intampina mai putine primejdii.Pe un drum cu frecvente din ce in ce mai ridicate nu mai poti intalni frecvente joase. Si chiar daca vei auzi sau te vei intersecta prin altii apropiati sau incidenti cu ele, nu te vor mai afecta. Nici ei insa nu sunt intamplatori, esti atentionat prin ei tot timpul de cate ceva ce mai ai personal de curatat. Niciodata ce te afecteaza nu este din afara noastra ci ceva cu care inca rezonam. De la aroganta de care ne lovim pana la neincrederea de care dam deseori si repetat dovada.
    R.
    s-ar putea ca mesajul sa apara de mai multe ori, nu se initiase publicarea si am vrut siguranta ajungerii la tine

    RăspundețiȘtergere
  14. D-lui/ D-nei R. care mi-a raspuns mai sus, multe multumiri .


    Foarte frumos si din nou va multumesc . Indiferent cine sunteti , aveti respect pentru cuvant, forma, spirit . Multumesc ca din timpul dvs., mi-ati dedicat o mica parte . Cu stima , S.

    RăspundețiȘtergere
  15. Spaţiul spiritului - o călătorie în conştiinţă


    Doar celor pasionati de intrebari, fizica , medicina, astronomie,
    mecanica cuantica , experimente extracorporale , ce se intampla cu sufletul cand iese din corp etc. Toate explicate de personalitati stiintifice in aceste domenii :


    https://www.youtube.com/watch?v=tpnNryTDBI0




    S.

    RăspundețiȘtergere