vineri, 3 iunie 2016

ELICOPTERUL SMURD , S - A PRĂBUȘIT DIN PĂCATE !

                                                   
 Image result for lumanari
                                                              Dragii mei, 

Din nefericire ,Avionul despre care am scris în articolul din 1 Iunie 2016, s -a prăbusit.
Ceea ce spuneam eu ca erau flacari portocalii la partea din față,era de fapt culoarea rosie a Elicopterului, ce se afla în nori la mare înălțime.
Numai că,la partea din spate a Elicopterului am vazut o lumina alba ca de neon, ca la o explozie. Acesta era un fulger puternic, care a lovit Elicopterul la vertical.Coada Elicopterului a fost strapunsa de acea lumina alba ca de neon, de acel fulger mare.
După care, Elicopterul nu mai putea fi controlat si s-a prabușit. 
Dumnezeu sa-i ierte, si sa-i odihneasca în a Sa Împărtie !
Iar pe familiile lor, sa le intareasca sufleteste si trupeste.


                                       Cu dragoste ,Maria. 
Iata:

Elicopter SMURD prăbuşit în Republica Moldova. Patru persoane au ...

adevarul.ro › adevarul.md › Actualitate
20 hours ago - Imagini surprinse cu elicopterul SMURD prăbuşit în Republica Moldova ... celor patru membri ai echipajului elicopterului SMURD prăbuşit vor fi ... 
Joi, 2 iunie 2016, 14:47 Actualitate | Esenţial

Elicopter SMURD prăbuşit în Republica Moldova. Patru persoane au ...

adevarul.ro › adevarul.md › Actualitate
20 hours ago - Imagini surprinse cu elicopterul SMURD prăbuşit în Republica Moldova ... celor patru membri ai echipajului elicopterului SMURD prăbuşit vor fi ...ova: toti cei 4 pasageri ...
stirileprotv.ro/.../un-elicopter-al-smurd-iasi-cu-patru-p...
4 hours ago - LIVE UPDATE | Un elicopter SMURD in care se aflau patru persoane s-a prabusit in localitatea Haragis din Cantemir, Republica Moldova.

                                                1  Iunie 2016,ora 15,10 !

                                               Dragii mei,

În aceasta după amiază,în timp ce luam masa cu sotul meu,si chiar discutam despre Ziua Copilului, (avem si noi o nepotica de doi ani ), brusc ,văd fără sa vreau, de parcă as fi avut un al treilea ochi în frunte, văd un AVION cu mare probleme, la mare înălțime.
Avionul dragilor, zbura  dinspre  Vest spre Est ,la foarte mare înălțime, printre norii ca de ceață.
La un moment dat,AVIONUL este cuprins ca de flacari portocalii la partea  din față, după care,în următoare clipă, văd o lumină argintie la jumătatea din spate, ca la o explozie.
  .
Dragii mei, din nefericire,vom auzi de o altă catastrofă  aviatica.
Când si unde se va întâmpla, eu nu stiu a vă spune; nu mi s-a descoperit.
Dar din păcate, asa va fi ! Daca nu se va întampla din cauza vreunei defectiuni la motoare, atunci însemană că,Teroristii sunt la ”datorie! ”
Pentru ei nu exista mantuire prin Rugaciune;ci prin vărsare de sânge(asa cred ei ) .
Sa ne rugam dragii mei, la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului, ca sa fie descoperiti acesti călăi fără de inimă, si astfel ,sa se evite o alta catastrofă de mari dimensiuni.
                                      Cu dragoste, Maria.

Elicopter SMURD prăbuşit | Patru persoane au murit, procurorii deschid dosar penal.

 

Joi, 2 iunie 2016, 14:47 Actualitate | Esenţial



Un elicopter SMURD tip EC 135 s-a prăbușit în această după-amiază în Republica Moldova. Ministerul Sănătății din Republica Moldova a informat că membrii echipajului și-au pierdut viața. Meteorologii spun că vremea a fost nefavorabilă în zona respectivă.


 

FOTO Facebook Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI Moldova 
Actualizare 18.45. Premierul Dacian Cioloș a discutat cu omologul moldovean, Pavel Filip, despre declanșarea unei anchete comune în cazul prăbușirii elicopterului SMURD în Republica Moldova, a declarat, pentru Agerpes, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.  
Actualizare 18.35. Procurorii militari au deschis un dosar penal în legătură cu prăbușirea elicopterului SMURD în zona raionului Cantemir, localitatea Haragâș - Republica Moldova, în urma căruia patru persoane au decedat, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.
Din primele informații, la bordul elicopterului se afla un echipaj format dintr-un pilot, copilot, medic și asistent.
Actualizare 17:05. Presa din Republica Moldova scrie că un aparat de zbor cu procurori şi experţi din România a plecat spre Chişinău.
Actualizare 17:00. Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă: „Sunt plecat în acest moment la întâlnirea şefilor Departamentelor de Protectie Civila din Europa. Voi întrerupe totul şi voi merge în Republica Moldova, la locul tragediei. În cursul unei misiuni este decizia pilotului dacă decolează sau nu, în baza informaţiilor pe care le primeşte. El primeşte informaţii şi analiza meteo şi decide, împreună cu restul echipajului. Dacă cineva consideră ca este periculos poate să spună acest lucru. Dar decidentul final în ceea ce priveşte planul de zbor este pilotul.”
Actualizare 16:44. Autoritatea Aeronautică din Republica Moldova va forma o echipă de anchetă, a anunţat şeful acestei instituţii, Veaceslav Frunze. În grupul de lucru vor fi invitaţi specialişti din România. Aparatul de zbor Eurocopter nu se află în registrul aerian al Republicii Moldova şi de aceea este nevoia de prezenţa specialiştilor români.

Actualizare 16:30. Monica Dajbog, purtătoarea de cuvânt a Ministerului Afacerilor Interne a a nunţat că, la solicitarea ministrului Petre Tobă, la locul accidentului va merge secretarul de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. De asemenea, la nivelul MAI a fost activată celula de criză şi s-a decis ca toate elicopterele EC 135 să rămână la sol.

Actualizare 16:25. Diana Ţurcan, purtătoarea de cuvânt a ISU Moldova: „La ora 14.13 am primit informaţia că elicopterul cu echipaj de la SMURD Iaşi, care se indrepta spre Cahul, a dispărut de pe radar. Imediat au fost trimise echipe de salvatori în căutarea aparatului. Au fost găsiţi toţi cei membri ai echipajului, sunt decedaţi. La contactul elicopterului cu solul s-a produs un incendiu şi au intervenit pompierii acolo. Identificarea celor patru victime urmeaza să fie făcută. Până acum, SMURD a efectuat 19 intervenţii în Republica Moldova. Acesta echipaj efectuase deja o primă operaţiune de salvare în cursul zilei de astăzi, aceasta ar fi fost a doua.”
Actualizare 16:00. Iurie Bălănuţă, primarul localităţii Haragâş: „Echipajele de intervenţii au venit foarte repede. Până în acest moment s-au stins incendiile izbucnite după prăbuşire. A început procedura de ridicare a cadavrelor. Plouă foarte tare în continuare şi este ceaţă”.
Actualizare 15.50. Potrivit unor informații neconfirmate, pilotul elicopterului ar fi decis să se întoarcă din drum cu puțin timp înainte de prăbușire. Aceasta, în condițiile în care condițiile meteo erau nefavorabile.
Actualizare 15:30. Primarul localității Haragâș a spus într-o intervenție la Digi24 că vremea „era cu negură, că nu se vede nimic de la pământ”. „Probabil că elicopterul a căutat un loc unde să aterizeze cu siguranță”, a precizat Iurie Bălănuță.


Embed:

47 de comentarii:

  1. Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace!
    Cumplita moarte!
    Au trait ca salvatori ai oamenilor aflati in dificultati, dar pe ei n-a mai avut cine sa-i salveze.
    Condoleante familiilor indurerate!

    RăspundețiȘtergere
  2. bubuitura la iasi combinat cu un eicopter care cade tot de la iasi,sa nu fie un raspuns a la putin-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria va dau o veste.Ati profetit in urma cu ceva timp pe blog despre Familia Bodnaru din Norvegia. ASTAZI justiția n orvegiana a decis sa trimita toți copii înapoi acasa la părinți.Asta e un lucru minunat .Ati avut dreptate când spuneați ca familia de români se vor reuni din nou.S-a facut dreptate..In sfarsit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai stii cumva,cand am scris si cu ce titlu???
      Căci eu nu am gasit ,nu mai stiu unde am scris.
      Astept articolul de la voi dragilor, poate aveti mai mult timp ca sa-l gasiti. Va multumesc mult !

      Ștergere
    2. Nu mai stiu pe la ce articole ati scris, acum cateva luni la rubrica comentarii..am cautat ,dar e greu de gasit,si nu mai stiu exact luna. Oricum pe la inceputul anului sa fie..

      Ștergere
    3. Erau 3 raspunsuri ale dvs. la un comentariu din 15 aprilie. Ati raspuns cu exactitatea si fermitatea caracteristica . Sunteti cineva , doamna !

      Ștergere
  4. Familia Bodnariu s-a reintregit ! Felicitari tuturor celor care au contribuit la reintoarcerea copiiilor !

    http://www.stiripesurse.ro/victorie-pentru-familia-bodnariu-toti-cei-cinci-copii-revin-in-familie_1136997.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare este Dumnezeu si doar judecata Lui este dreapta!
      Dumnezeu EXISTA!

      Ștergere
  5. Nu prea se potrivesc detaliile. Elicopterul nu zboara asa de sus. Probabil va cadea si un avion adevarat. Pentru ca din pacate se prabusesc destul de frecvent in ultima vreme...

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu sa-i odihneasca! posibil sa fi fost loviti de fulger? lumina alba ca de neon?...desi nu cred ca exista acest pericol...asa multe ar cadea din cauza fulgerelor!

    RăspundețiȘtergere
  7. se spune ca : adevaratul atac asupra dusmanului este sa ii ataci bucataria astfel il slabesti si il cuceresti usor , si noi traim un atac marsav si concertat la tot ce se numeste omenie si tapul ispasitor este cei care se chinuie din nimic sa faca ceva . trebuie sane uitam in profunzime nu exact unde ni se arata noua , un efect este rezultatul altei cauze ,conspiratile ies la iveala desi multi in trecut spuneau ca sant povesti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace.Condoleanțe familiilor.Vero.

    RăspundețiȘtergere
  9. De ce elicopterul n-a avut radar meteo?
    Au fost trimisi la moarte sigura!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.antena3.ro/externe/video-meteorit-phoenix-arizona-explozie-359790.html

    http://a1.ro/news/inedit/adevar-sau-intoxicare-semnul-diavolului-este-pe-mai-multe-biserici-din-romania-iata-dovada-id495419.html

    http://www.antena3.ro/actualitate/locale/medic-ovidiu-bedreag-timisoara-pacienti-359786.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. STIAM de mai demult de semnul lui baphomet de pe bisericile crestin ortodoxe, d-aia nici nu sunt mare fan al "dreptei" credinte din zilele noastre. e clar ca s-a preluat controlul iar la sinodul din anul asta se pare ca se va pune si "pecetea".

      n-are rost sa faceti nopti albe din cauza asta, oricum nu puteti schimba nimic. popii din zilele noastre sunt mai preocupati de a-si scoate "investitia" cu care si-au platit parohiile, iar singura voastra putere este aceea de a va schimba pe voi insiva. Hristos nu este in biserica este in voi, caci voi sunteti biserica lui si nu cladirile. (de veti darama acest templu il voi recladi in 3 zile... suna cunoscut?) Oricand va puteti impartasi cu trupul si cu sangele lui daca doriti asta, nu trebuie sa asteptati dupa un popa.

      in fine, asta e doar parerea mea. mortu de rasss din iaddd ai legatura. "lumineaza-i" tu. :)))

      Ștergere
    2. Cred ca e legat de mesajul asta . Nevada-Arizona. Punct luminos.
      http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/05/nevada-punct-luminos-in-nevada.html

      Ștergere
    3. Emanuel,parcă erai ortodox.Un ortodox supus Lui Dumnezeu,nu se lasă bătut așa cu una cu două.Ești ortodox s-au nu? Iar domnul Creștin Ortodox luptă ptr credință și mai ales ptr Dumnezeu,nu are cum să ajungă în partea cea întunecată.Indiferent cum luptă Dumnezeu îl va ghida cu siguranță,căci el îl iubește doar pe Dumnezeu.
      Și eu îl iubesc pe Dumnezeu,pe frații mei îi iubesc mai mult decât pe mine însumi.E o iubire frățească,nu una trupească,domnule Ortodox Creștin(nu mi-a mers gândul
      până la acel păcat).Doamne ferește,sunt căsătorită și am copii.
      Domnu Creștin Ortodox,puteți cumva sa-mi spuneți vârstă dumneavoastră?
      Eu am 34.Vă mulțumesc!

      Ștergere
    4. Emanuele,Dumnezeu există să ști,lasă sinodu de anul acesta,se vor schimba multe,dar nu trebuie să ne afecteze credința.De ce crezi că vine Lumina Cea Sfânta doar la Ortodoxi? Minuni există de la Dumnezeu și doar cu voința Lui se fac.

      Ștergere
    5. Cristina, ai citit articolul la care Emanuel facea referire?

      Ștergere
    6. Da,a zis;"d-aia nici nu sunt un mare fan al dreptei "credințe" din zilele noastre"În alte postări spunea că e "Ortodox".Am înțeles că se refeream la acel semn,dar nimic nu trebuie să-i afecteze credința,la asta m-am referit.Mutumesc ptr întrebare! Numai bine!

      Ștergere
  11. Aici vorbeati despre familia Bodnariu , in cadrul unui comentariu din 15 aprilie :

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/04/cutremurul-intens-s-adeverit-astazi-14.html#comment-form


    Maria Ghiorghiu 15 aprilie 2016, 09:58
    Da ! Familia BODNARIU ,va reusi sa se reintregeasca! Copilasii lor, vor fi din nou lângă Părintii îndurerati.
    DUMENZEU mi-a arătat ca in NORVEGIA se fac multe abuzuri in ceea ce priveste copilasii familiilor.
    DUMNEZEU este Atotputernic ,iar Prea Sfânta Născatoare de Dumnezeu ,Pururea Prea Curata Fecioara MARIA, ÎL roaga pe al Său Fiu si Mântuitorul nostru, ca sa nu lase aceasta nedreptate ca sa continue.
    Amintiti-vă de aceste cuvinte pe care eu doar le scriu, si sunt de la Duhul Cel Prea Sfant: FAMILIA BODNARIU, isi va recupera copilasii !Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet,pentru Comenatariul meu, pe care l-ai gasit, si este O DOVADĂ VIE, că toate le scriu de la DUHUL CEL PREA SFÂNT !Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  12. 3 iunie - nu se spunea ca la aceasta data are loc o apocalipsa?

    RăspundețiȘtergere
  13. o bubuitura poate fi data si de o arma psihotronica la care rusii sint specialisi au dovedito la razboiul din transnistria si nu numai-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Dumnezeu sa- i ierte pe eroii de la Smurd Iasi.Familiilor indurerate sincere condoleante .! Doamne ajuta pentru copilasii orfani!

    RăspundețiȘtergere
  15. Si asa ......, s-a ascuns gunoiul sub pres in cazul Condrea.Trebuia o alta stire cu impact major care sa capteze atentia opiniei publice . Ar fi posibil asa ceva oare ?

    RăspundețiȘtergere
  16. Draga Cristina,te admir cum tii "cu dintii" de credinta ta! Asa eram si eu acum cativa ani , pana cand m-am trezit din "somnul cel de veci".Eram in stare sa sar la gatul celor care invocau ceva impotriva religiei(mai ales ca sunt direct implicata,chiar si acum, in treburile bisericii). Sa stii, ca, atunci cand s-a produs "spargerea barierei de control" am crezut ca innebunesc la propriu,caci toate sistemele mele de credinte ma izbeau cu putere in corpul mental si emotional.Pe undeva va "fericesc"pentru starea voastra de confort in care va complaceti, fiindca o constiinta trezita doare tare rau, pentru ca sufera pentru toti semenii adormiti de pe planeta cand vede cum se compotra ca niste "zombi"!

    Iti admir devotiunea pentru Dumnezeu,dar daca nu te-ai mai impotrivi atat si ai incerca macar sa incepi sa-ti pui intrebari despre ceea ce crezi tu, poate vei intelege cine este dumnezeul religiilor, fiindca este acelasi fondator al tuturor religiilor.Scopul infiintarii religiilor a fost acela de control al populatiei mentinand tot timpul o stare conflictuala la nivel mondial.Suntem atat de "talambi" incat le facem jocul urandu-ne intre noi,crezand ca o religie este mai buna decat alta. De fapt este una singura cu acelasi stapan.

    Stapinul religiilor care stapaneste Pamantul de mii de ani este opusul Creatorului tau!
    Nici nu indraznesc sa-ti spun care este semnul prin care iti declari inchinarea! Atunci cand am aflat aceasta, am crezut ca se face o groapa in Pamant sa ma inghita, atat de bulversata am fost.

    Va inteleg perfect revolta,dar nu pot pleca de aici stiind ca nu am incercat sa produc o "spartura"in blocajul mental in care am fost prinsi toti.
    OFFF... daca ati vrea sa stiti cui s-a inchinat omenirea pana acum si inca o fac....!!??
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga D,

      "Scuipa" tot. Spune semnul. Ai curaj. Nu-i mai lasa sa "orbecaie". :)

      Ștergere
    2. Omenirea este inlantuita de o rasa anume, rasa reptiliana, ea este creatoarea religiilor tocmai pentru a putea subjuga omenirea. Treaba asta nu este de acuma ci vine din vechime. Aceasta este hidra mizerabila care ne seaca de energie, de fapt ii tinem noi pe ei cu energie, fara noi ei nu pot, suntem bateriile lor. Chiar de este socant ...asta este. Lupta de a ne tine captivi este foarte mare deoarece este in joc existenta lor aici, alimentarea cu energie de la noi. Nu ei ne-au creat pe noi chiar daca ei vor sa credem aceasta, adevarul este ca ei ne-au parazitat si ne-au inlantuit prin sistemul lor priamidal. Atat spun. Anonim.

      Ștergere
    3. Didona, vrei sa spui ca Isus, Maria, arhanghelii si ingerii care s-au aratat oamenilor sunt "cei rai"?

      Ștergere
  17. Vreu sa va spun ca pe Pamant este purtata o lupta ascunsa intre fortele " PUTERE ASUPRA ALTORA "si fortele PUTERE INTERIOARA.
    Pe masura ce tot mai multi oameni se trezesc, si incep sa traiasca din propria lor PUTERE INTERIOARA,ei nu vor mai fi prostiti de catre cei care vor sa-i domine pe altii,deoarece acesti lideri falsi nu reusesc sa-si gaseasca propria PUTERE INTERIOARA.

    Cei din categoria PUTERE ASUPRA ALTORA,vor fi nevoiti sa-si gaseasca propria PUTERE INTERIOARA sau vor pierde ACUM-ul ASCENSIUNII PLANETARE si PERSONALE.
    Cei care sunt pierduti de propriul SINE MAI INALT sunt speriati si au nevoie de cei care si-au recapatat propria lor PUTERE INTERIOARA.
    Majoritatea omenirii este pierduta in frica si intuneric si cauta cu disperare LUMINA si IUBIREA.
    Oamenii IL aleg pe DUMNEZEU ,si nu invers.Alegerea este a lor.
    Constiinta mea va ofera cunostinta mea,alegerea o faceti voi,sunteti liberi sa va faceti alegerile.

    Intotdeauna va aparea cineva care-ti va intinda o mana aducandu-ti o sumedenie de semne divine,dar nu te va scoate nimeni din universul creat de tine in atatea vieti de care nici macar nu-ti amintesti.

    Deveniti constienti de voi si faceti cunostinta cu PROPRIA PUTERE INTERIOARA,acolo veti gasi ceea ce cautati cu disperare!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  18. Interesant ce ai postat . Totusi ...Stii ca un credincios si un ateu aprtin de fapt aceleiasi tabere ? Credinciosul crede in Dumnezeu , in mod convins ...iar ateul nu crede , la fel de convins . A-i unexte oarecum acest lucru . Spui o chestie despre religii dar ...New Ege ce este ? Tot o religie . Moderna , facuta pt omul modern ...deci mult mai eficenta , mai ispititoare decit ceva scris 3, 4000 de ani in urma . Ai auzit de generatia copiilor florilor ? Din anii 70 , in occident ....toti se iubeau .....Am vorbit cu cite cineva din aceia astazi ....Se considera norocos incit e unul dintre pjtinii supravietuiti . Morti toti ceilalti , prin overdoza . Acea miscare a fost inventata pt a tine tinerii departe de politica (era perioada atentatelor de stinga si freapta in Europa ) . Cred ca miscarea New Ege de astazi , este fiica acelei precedente . Deci ....atentie a nu cadea din tigaie pe foc . Vorbesti bine , si e de apreciat intentia ta ...demonstreaza sensibilitate , lucru rar astazi , dar ....mie personal nu-mi place semnatura , ce implica . Eu sunt D . Nu suntem nimic pina cind nu ne realizam . Doar un potential . Omul asa cum e , e doar potential . Nu are nimic dat cadou , nu va putea nici un val de energie sa faca munca in locul nostru . Tu , Acum ! trebuie sa intei in acea tacere interioara , in acel NIMIC ! Nu EXISTA ALTE ALTERNATIVE . Poate printr-o transmisie , fiind in fata unuia ce e pierdut in Tatal , e posibil sa te sintonizezi cu acea finta si sa-ti usureze ....caderea in El .In oride caz ....ai postat in mod curajos . Ma complimentez pt asta si pt sinceritatea demonstrata mai sus ...Reflecteaza pe ce ti-am scris ....
    PS Consider ca un adept fanatic al New Ege (nu e cazul tau ) , e cel maigreu de dezindoctrina . Pt ca se bazeaza pe jumatati de adevaruri ce fac sa para real , precum si kicile succese in meditatie te fac sa crezi ca esti pe drumul bun . Nu se pot salva aceia ! Cred ca e imposibil sa-i intorci din drumul lor . Frumos post , ccomplimente ....

    RăspundețiȘtergere
  19. Draga mea "D",nu e nici un blocaj mental,of...cum sa-ți explic? Nu toate bisericile ortodoxe au acel semn pe cruce,nu toți preoții sunt de acord cu schimbările care au survenit pe parcurs și a stricat ce era înainte.Dar schimbările acestea nu ar trebui să ne clatine credință,intenționat au introdus acele semne în biserici,ptr ca să deruteze oamenii.
    Eu nu am tată(a decedat când eram mică), iar pe mama mea nu a interesat-o niciodată de noi copii ei.Așa că eu a trebuit să mă descurc singură,de mică.Bunici m-au crescut,dar nu au putut să mă sprijine financiar,căci pensiile lor erau foarte mici,bine într-un final,au decedat și ei.
    Și am rămas singură fără nici un sprijin. Toate î-mi mergeau foarte prost,nu găseam de muncă(cereau experiență peste tot),iar eu pe la 18-19 ani ce știam,mai nimic.Cu toate ca,am muncit de mică pe la o mătușa care î-şi bătea joc de mine,iar ea era foarte bogată.Trebuia să fiu mulțumită doar cu o farfurie de mâncare și atât,haine nu aveam,încălțăminte nici atât.Eu pe la 12-13 ani munceam de-mi săreau capacele
    și nu cred că sunt singura.Mă punea să am grijă de copii ei,să spăl vase foarte multe vase(tot timpul aveau musafiri),să fac menaj după ei,să mă duc la piață,să calc rufele,etc.
    Sătulă de atâta chin ptr nimic, m-am înfuriat și am țipat la Dumnezeu și am dat vina pe El din păcate.Dar când am făcut acest lucru eram într-un autobuz
    împreună cu fratele meu.În momentul când am dat vina pe Dumnezeu,autobuzul era să se răstoarne într-o parte.Toți m-au auzit din autobuz și se uitau la mine ciudat.Toți au zis: "Tu ești de vină,de ce ai dat vina pe Dumnezeu"?.Autobuzul nu avea absolut nimic,roțile erau unflate,totul era în regulă cu autobuzul.Atunci Dumnezeu mi-a arătat că există.Și acum regret ce am facut,am dat vina pe Dumnezeu ptr nimic.
    Iar mătușa mea î-mi scoate ochii și acum după atâția ani că ea a fost singura care mi-a dat o farfurie de mâncare.Bine nu a mai pus la socoteală,munca mea,chinul meu,etc.Nu mai sunt în România de mulți ani,datorită sărăciei crude prin care am trecut.Numai Dumnezeu ma ajutați să ajung până aici și doar Lui îi sunt recunoscătoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Cristina, imi pare rau pentru experienta ta de viata. Parca e un scenariu de film, dar, din pacate, tu ai trait tot acest cosmar. Dumnezeu este mare ca astazi ai putut sa scrii viata ta si traumele prin care ai trecut. Este strigator la cer... Ai fost un suflet chinuit ... Dumnezeu a fost mereu langa tine, dar cei prin care se manifesta, au avut alte preocupari decat sa fie ingerii tai protectori. Niciun copil nu merita sa traiasca atata durere....
      Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa te ajute sa ierti tot trecutul ca sa poti creste sufleteste.
      Mira

      Ștergere
    2. Nimic din ceea ce ni se intampla nu este la intamplare. Trebuie sa stim ca nici un fir de par din capul nostru nu se misca fara stirea lui Dumnezeu. El are totul in mana Lui si tot El permite... nu avem atat de multa intelepciune sa cunoastem intoteauna DE CE...
      Cristina, a trecut acum, s-a indreptat ce era de indreptat, fii puternica si priveste la prezent, aici este punctul important, ce a fost a fost, important este ACUM!Dumnezeu este cu tine!

      Ștergere
    3. Toate problemele care au fost m-au maturizat de la o vârstă foarte fragedă.Toate acele clipe pe care le-am trăit,au fost teste ptr mine de la viață. Uneori viața ne încearcă,dar totul e bine organizat
      și plănuit ptr noi de la început.
      Sunt bucuroasă că am văzut multe semne de la Dumnezeu și nu am fost singură,tot timpul era cineva cu mine,(și ceilalți vedeau ce vedeam eu).Iar Dumnezeu ma purtat în brațele Lui de fiecare dată când cădeam la pământ.
      Dumnezeu există și e iubirea infinită.
      Iar ptr mătușa mea, mă rog la Dumnezeu să-i dea sănătate și s-o ierte,căci eu am iertat-o.
      Vă doresc tot binele din lume și Pace pe pământ!!!

      Ștergere
    4. Mulțumesc Mira!Dumnezeu să te binecuvânteze!

      Ștergere
    5. Anonim 6 iunie 2016,23:53.Vă mulțumesc!Așa e aveți dreptate.Vă doresc tot binele din lume!

      Ștergere
  20. Te inbratisez Cristina ....cu sufletul . Nu ar trebui sa existe pui de oameni chinuiti , dar nu ai fost singura niciodata , sti asta .Lasa-te in voia Sa ....nu cu mintea , ci cu inima .....Vei gasi un pic de alinare acum , nu avea dubi , ai sa vezi ...ai incredere !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sorin T,î-ți mulțumesc din suflet pentru încurajare.
      Cum să nu cred eu în Dumnezeu,când El mi-a dovedit de multe ori existența Sa?
      EU am intrat aici pe blog special,vreau să vă dovedesc că Dumnezeu există. Nu e o închipuire,nu e o iluzie,e mai real decât credeți voi vreodată.

      Ștergere
    2. Ai dreptate Sorin T.Mulțumesc!

      Ștergere
  21. Draga Cristina,tu(si majoritatea) te identifici cu acest corp si cu aceasta viata pe care o consideri nedreapta!
    EU vin si-ti spun; tu nu esti acest corp,iar ceea ce ai experimentat reprezinta alegerile tale inaite de nastere.
    Sa nu-ti plangi de mila, ci priveste trecutul ca pe un "MEASTRU"care ti-a fost.Numai un spirit inalt isi alege astfel de experiente pentru a se desavarsi in calatoria sa.Daca ai stii la ce coada ai stat in ceruri pentru a veni pe Pamant sa experimentezi ceea ce acum ti se pare greu! Totul este al tau, totul este pentru tine iar cu acest "tot" vei pleca si vei ramane pentru totdeauna.
    Cand vei pleca de aici vei rade de acele experiente si mai ales de reactia ta vis-a-vis de ele, constientizand CINE ESTI TU sau ce poti tu sa faci!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  22. Draga Sorin,asta fac de cand ma stiu;citesc,ascult iar citesc si iar ascult apoi reflectez la acele informatii si trag concluziile mele, functie de intelegerea din acel moment.
    Dualitatea care in curand se va incheia pe aceasta planeta, ne-a permis sa experimentam in viata si supararea dar si bucuria.
    Cred ca sunt multe Fiinte in lumile subtile care doresc sa experimenteze frica dar si iubirea in acelasi timp. Starile prin care trece un om intr-o viata reprezinta ceva de neiteles pentru ele si mai ales se minuneaza de cum reusim noi sa le depasim si s-o luam de la capat.
    Stiati ca lumea ingerilor ne felicita pentru curajul de a cobora in aceasta dimensiune a uitarii si fara manual de instructiuni?
    Aici ne construim si reconstruim neincetat.Aici ne recreeam SINELE iar si iar.De aceea spun ca nu exista nici-un fel de judecata. Pentru ce ne-ar judeca Dumnezeu daca noi exprimentam pentru ca EL sa se cunoasca pe SINE prin noi! Dumnezeu stie despre aceste lucruri dar nu le cunoaste ca traire a experientei.
    Singura judecata vine de la noi insine, fiindca revazand ceea ce am creeat in viata, realizam ca puteam s-o facem si altfel,daca am fi acordat mai multa atentie echipei de ghizi care ne-au insotit in calatorie.Si atunci ne reintoarcem recreeindu-ne Sinele. Evolutia noastra este continua indiferent daca suntem aici, in alta parte a universului sau in alta galaxie.
    Deveniti constienti de maretia voastra caci SUNTETI MAGNIFICI!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  23. Draga D-le Emanuel,toate la timpul lor,nu vreau sa dau foc mintii lor, deoarece am trecut prin asta si" doare ca dracu"!
    Si apoi mai trebuie sa munceasca si ei sa caute ceea ce trebuie fiecaruia.Evolutia spirituala inseamna multa munca interioara ca sa nu mai zic de curatarea intunericului pe care l-am acumulat in multe vieti cu alegeri extreme.Am mult de transmutat ca sa pot sa ma intorc ACASA fiindca sunt plecata cam de mult si am obosit!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  24. de, elicopterele astea de plastic nu prea rezista la armele psihotronice ale rusilor care pot ametii pilotul, tot mai rezistente sint cele metalice care ecraneaza mai bine-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. pentru cei care cred in varianta accidentului trebue sa stie ca la dublarea vitezei vintului forta data de motor trebue sa fie de 4 ori mai mare.Deci daca mergeti cu masina si vreti sa economisiti bani pentru benzina trebue sa stiti aceasta.de exemlu la viteza dubla de 140km forta si consumul motorului cresc de 4 ori dar parcurgi o distata doar dubla ca la 70 de kilometri deci consumul la 100 dekm este dublu si asta fara a mai lua in calcul ramdamentul motorului si riscul marit de accidente mortale la aceasta viteza marita-craciun

    RăspundețiȘtergere