marți, 7 iunie 2016

FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU DIAVOLUL !

c
                                                17  mai 2015 ,ora 23, 45 !

                                        HRISTOS  A  ÎNVIAT !

                                              Dragii mei, 

În această noapte în timp ce mă rugam, singură fiind în camera mea,cum stăteam în genunchi în faţa SFINTELOR  ICOANE, văd liber dragii mei, nu cu ochii închişi, văd deasupra mesei cu Sfinte Cărti de Rugaciune ceva ce m-a cutremurat la prima vedere. 
Un Cer ca de noapte si un nor negru plutea la 1 metru in faţa mea. Asa precum aprindem si stingem becul, tot aşa în norul negru, îl văd pe cumplitul şi hidosul Diavol.               
Vedeam fratilor pe cumplitul Diavol, care se bucura şi  îşi schimonosea chipul şi - aşa hidos, si arăta cam ca în aceasta poza de mai sus, în negru, albastru şi roşu . Flacări scotea pe gură si pe nări.Văzându-l tocmai in timpul Rugaciunii mele, l-am privit în ochi şi i-am spus în şoaptă : te voi birui drace, te voi birui cu Sfanta Cruce a Lui Hristos si cu multă Rugăciune.
În clipa cand am rostit aceste cuvinte fără absolut nicio teamă, dracul s-a făcut nevăzut.
Dragii mei, Diavolul exista si are multi ,extrem de multi slujitori.
Acestia sunt oameni care si-au vandut sufletul dracului, încă de când erau în viaţă. Acesti oameni, s-au bucurat în viaţă de bogatii, de tot felul de distractii fară restricţii, şi care oameni, nu s-au gandit o clipă la DUMNEZEU  si la MAICA  DOMNULUI, si nici nu le-a fost mila de Aproapele aflat in necaz, in suferinţă şi în lipsuri.
DUMNEZEU fratilor, nu ne obligă la absolut nimic.
 Ne-a inzestrat cu Voinţă, cu Dragoste, cu Răbdare şi nu în ultimul rând ,ne-a sădit în suflet acel graunte de Credinţă la Sfântul Botez.


Dragii mei ,când ajungem mari, alegem fiecare ceea ce crede ca i se potriveste si ca este mai bine pentru el.
DUMNEZEU ne-a pus în faţă, BINELE  şi RĂUL ! 
Fiecare va alege la momentul potrivit, ceea ce doreste pentru sufletul său. 
Aşadar dragii mei,să avem mare grijă de partea cui suntem în această viaţă; a BINELUI sau a RĂULUI ?
Să alegem fratilor intotdeauna BINELE , pentru că aceasta este VOIA  LUI  DUMNEZEU pentru noi fiii Săi.
DIAVOLUL ne pune în faţă toate plăcerile lumii, toate bogatiile, si astfel, multi dintre Semenii nostri traiesc in desfatari şi-n dezmierdări, iar când vine clipa ca să plecăm din această lume, la capătul Tunelului stau Dracii, care întind ghiarele lor, ca să apuce sufletul celui care a trecut la viaţa vesnică din mâinile Sfântului Înger Păzitor.
De avem fapte bune făcute în viaţă,de am fost credincioşi, şi dacă am împlinit PORUNCILE  DOMNULUI, atunci ÎNGERUL PĂZITOR nu ne va da din Sfintele Sale mîini. 
Daca balanta însă, inclina spre faptele rele, spre necredinta din viaţa de pe Pământ, atunci nu mai avem nicio şansă ; Diavolul îşi ia tributul său.
Dragii mei, să rasădim în sufletul nostru, numai MILĂ faţă  de cel sărac, necăjit şi bolnav, numai Dragoste şi Credinţă în Dumnezeu şi-n Maica Domnului, şi vă asigur fratilor, că toate aceste Virtuţi, ne vor fi SCARA către Împărăţia Lui Dumnezeu şi către Maica  Domnului.
                                         Cu dragoste,
                                                    Maria.

61 de comentarii:

  1. Sufletul smerit nu are vedenii si nici nu le doreste si se roaga cu mintea curata lui Dumnezeu,dar o minte cazuta in slava desarta nu va fi curata de ganduri si de inghipuiri si poate ajunge pana acolo incat sa vada demoni si sa vorbeasca cu ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SUFLETULUI SMERIT, bun si credincios,DUMNEZEU îi arată din TAINELE SALE!
      De ce nu mi-as dori ,CA sa cunosc din TAINELE LUI DUMNEZEU?
      Pentru că majoritatea PREOTILOR se cred ei niste dumnezei si că numai ei au voie sa aiba vedenii???
      Sa nu uitam că IISUS HRISTOS, si-a ales UCENICII din pătura de jos a oamenilor ,si nu oameni doxă de carte si plini de mândrie si egoism.A împărtăsi din TAINELE LUI DUMNEZEU ,nu inseamna a avea o minte desartă! O minte desartă, au cei ca dumneata,care scrie aici asemenea bazaconii. DRACII si nu demonii, stau departe de mine si de toti cei care nu se clatina în CREDINTĂ. Asadar,rămâi cu mintea ta desarta,iar pe mine si pe altii oameni ca mine, lasa-ne în desartaciunea noastra si cu ”demonii” nostri, care vin de la BUNUL DUMNEZEU din TAINLE SALE si ale MAICII DOMNULUI.Cei care gandesc ca tine, sunt deserti pe dinauntru si pe dinafara,din păcate.DOAMNE AJUTA!

      Ștergere
    2. C Anonim 22:50 ,ai uitat sa semnezi Sf.Siluan.

      Ștergere
    3. Nu pot sa vad poza Diavolul, eu i-am visat pe IIsus si pe Satana in acelas vis, desi trebuie sa recunosc ca nu sunt cel mai credincios sau smerit om; trebuie sa facem diferenta intre vedenii si mesajele trensmite de la Domnul.
      Cu drag, Alex.

      Ștergere
    4. vedenii demonice ......
      si diavolii CRED si se cutremura ...
      18. Dar va zice cineva: Tu ai credinţă, iar eu am fapte; arată-mi credinţa ta fără fapte şi eu îţi voi arăta, din faptele mele, credinţa mea.
      19. Tu crezi că unul este Dumnezeu? Bine faci; dar şi demonii cred şi se cutremură.
      iacov 2

      te citez
      ´´DUMNEZEU ne-a pus în faţă, BINELE şi RĂUL ! ´´
      FALSSSS
      din copacul cunostintei binelui si raului A SPUS DUMNEZEU sa NU MINCATI CA VETI MURI ...
      geneza
      3.Numai din rodul pomului celui din mijlocul raiului ne-a zis Dumnezeu: "Să nu mâncaţi din el, nici să vă atingeţi de el, ca să nu muriţi!"
      4.Atunci şarpele a zis către femeie: "Nu, nu veţi muri!
      5.Dar Dumnezeu ştie că în ziua în care veţi mânca din el vi se vor deschide ochii şi veţi fi ca Dumnezeu, cunoscând binele şi răul".

      deci SIGUR NU DUMNEZEU vorbeste .... ci diavolul(sarpe ) SPUNE de binele si raullll ....
      aviz amatorilor si amatoarelor IN CREDINTA ORTODOXA si cea dreapta ......


      Ștergere
    5. Pentru că majoritatea PREOTILOR se cred ei niste dumnezei si că numai ei au voie sa aiba vedenii???

      SIMPLU de raspuns
      FEMEIA A FOST ESTE SI VA FI FOARTE USOR AMAGITA DE VEDENII DIAVOLESTI ( e impresionabila repede )

      DE LA femeia -EVA citire :
      Iar femeia a zis: "Şarpele m-a amăgit şi eu am mâncat".
      RASPUNS
      VT Geneza
      DUMNEZEU A ZIS ce se intmpla CU FEMEIA si citez ´´:el , BARBATUL te va stăpânI´´
      16. Iar femeii i-a zis: "Voi înmulţi mereu necazurile tale, mai ales în vremea sarcinii tale; în dureri vei naşte copii; atrasă vei fi către bărbatul tău şi el te va stăpânI
      VT - BARBATII ( femei nop )
      TATAL AVRAAM SI BATRINI SI FIII sa FIE INTREBATI :
      6. Popor nechibzuit şi fără de minte, au nu este El tatăl tău, Cel " te-a zidit, te-a făcut şi te-a întemeiat? . Adu-ti aminte de zilele cele de demult, cugetă la anii neamurilor trecute! Întreabă pe tatăl tău şi-ti va da de ştire, întreabă pe bătrâni, şi-ţi vor spune:
      8. Când Cel Preaînalt a împărţit moştenire popoarelor, când a împărţit pe fiii lui Adam, atunci a statornicit hotarele neamurilor după numărul îngerilor lui Dumnezeu;

      NOUL TESTAMENT
      APOSTOLI -ARHIEREI -PREOTI ....nop femei

      si sint exemple CU CARUL in SFINTA SCRIPTURA ca raspuns la nedumeririle tale DAR E GREU CIND VREI SA PROPOVADUIESTI o alta evanghelie

      aviz amatorilor si amatoarelor DE A SCHIMBA SFITA SCRIPTURA DUPA placul femeiesc ( e una EVA care e cea care NE-A ADUS AICI si dupa cum SE VEDE merge prost de tot pamitul si universul INTREG )





      Ștergere
    6. Hristos a iubit Biserica, şi S-a dat pe Sine pentru ea,
      26.Ca s-o sfinţească, curăţind-o cu baia apei prin cuvânt,
      27.Şi ca s-o înfăţişeze Sieşi, Biserică slăvită, neavând pată sau zbârcitură, ori altceva de acest fel, ci ca să fie sfântă şi fără de prihană.

      Ștergere
    7. PREOTUL este SOLUL lui DUMNEZEU SI vorbeste despre TAINE = barbatul E PREOT si nu poate fi altfel
      maleahi 2
      5."Legământul Meu cu el era viaţă şi pace şi i le-am dat, ca să se teamă de Mine şi să se cutremure, şi el se temea şi se cutremura înaintea numelui Meu.
      6.Învăţătura adevărului era în gura lui şi pe buzele lui nu s-a aflat nedreptate; în pace şi în dreptate a umblat cu Mine şi pe mulţi i-a întors de la rău.
      7.Căci buzele preotului vor păzi ştiinţa şi din gura lui se va cere învăţătura, căci el este solul Domnului Savaot.

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    8. Daca n-ar fi existat Eva n-ai fi existat nici tu, Gheorghe cel viteaz!
      Putin respect fata de mama tuturor celor vii!

      Sa nu uitam ca langa Eva era si Adam. El nu a avut niciun cuvant de spus? A fost intru totu de acord cu sotia lui?

      Daca in VT femeia a fost umilita si fara valoare, in NT Iisus a venit si a reabilitat-o. A considerat-o vrednica sa Ii fie mama, a primit femeile cand propavaduia vestea cea buna.

      Vrei sau nu vrei, tu ai fost nascut de o femeie, iar aceea este mama ta. Din respect pentru ea, daca poti sa fii capabil sa intelegi ce inseamna respectul, vorbeste frumos despre femei. Daca vei continua sa fii rautacios gratuit cu doamnele si domnisoarele care comenteaza pe acest blog, inclusiv cu gazda noastra, voi intelege ca nu ai respect pentru cea care te-a purtat in pantecul ei, te-a nascut, te-a hranit, te-a educat si s-a ingrijit sa ajungi cel de astazi.

      Ștergere
    9. Si tu Mira ce ai cu numele -Gheorghe-e un nume de Sfant pe care il poarta multi semeni de ai nostri,sa-ti fie rusine,lup moralist ce esti,te invit sa ceri scuze tuturor celor care poarta acest frumos nume romanesc.

      Ștergere
    10. Anonim 8 iunie 2016, 23:05, nu fii nesimtit. Sa-ti fie rusine tie in primul rand ca i te adresezi asa Mirei. Cere-ti scuze Mirei, imediat si nu numai ei ci si colegilor de blog.
      Mira, nu lua in seama toate relele cuiva, caci fierbe in el rautatea, e plin de venin si nu-l mai poate tine in interior musai sa il dea afara, insa il invit sa faca acest lucru la el in ograda nu aici asupra colegilor de blog. Opreste-te aici Anonim 8 iunie 2016, 23:05, cel mai bine.

      Ștergere
    11. Voi jigniti numele frumoase romanesi,sa va fie rusine,va credeti buni crestini si sunteti de-o rautate fara limite,revizuiti-va atitudinea!!!nu sunteti cea ce vreti sa pareti.

      Ștergere
    12. Anonim 8 iunie ora 23:05 (chiar nu inteleg de ce raspund unui anonim....) nu stiu ce te-a suparat atat de tare din faptul ca am indraznit sa-i dau nume pe acest blog unui anonim, ca si tine, care se vrea a fi un crestin ortodox.
      Am ales acest nume frumos romanesc pentru ca am considerat ca-l reprezinta. Las mai jos niste link-uri pentru studiu:

      http://www.crestinortodox.ro/sfantul-gheorghe/sfantul-gheorghe-purtatorul-biruinta-88681.html

      http://www.doxologia.ro/viata-bisericii/documentar/semnificatia-numelui-gheorghe

      Nu am nicio problema in a-mi prezenta scuzele celor care poarta acest frumos nume, n-am facut-o cu intentie rea sau de a jigni, ci conform cu comportamentul razboinic al acelui anonim. Imi pare rau daca prin aceast gest al meu v-am pricinuit o neplacere. Multumesc.

      Ii multumesc anonimului 8 iunie 23:20 pentru ca avut reactie fata de mesajul care imi era adresat. Te rog frumos sa il ierti. Imi pare rau ca din vina mea ti-ai pierdut pacea si ai simti nevoia sa reactionezi. Nu are niciun sens sa-si prezinte scuzele, daca a considerat ca eu am gresit. E bine sa invatam si din astfel de experiente. Nu toti ne plac, asa cum nici noi nu-i placem pe toti. Insa putem gasi intelegere ca fiecare are libertatea de a se exprima, asa cum considera de cuviinta si conform credintelor lui. A face jocul unuia care, prin cuvintele lui ne tulbura pacea interioara, inseamna sa ii acceptam afirmatiile si sa acceptam sa fim tulburati. Ar trebui sa fim tulburati doar atunci cand, prin tot ceea ce facem, ne indepartam de Dumnezeu si poruncile Lui.
      E bine sa ne iertam unii pe altii, atunci cand gresim. Din impietrirea inimii se nasc toate razboaiele, iar neiertarea duce la pierderea ratiunii si a legaturii cu Dumnezeu.

      Poate ca am gresit mustrand acel anonim care isi spune crestin ortodox, insa si ea a avut rolul ei. Il las pe Dumnezeu sa il lumineze cu iubirea Sa.

      Ștergere
    13. Anonim 9 iunie 2016, 07:50, in ce fel a fost jignit vreun nume mai omule? Explica acum daca tot ai acuzat. Vrem sa stim.

      Ștergere
    14. Mira8 iunie 2016, 19:25
      Daca n-ar fi existat Eva n-ai fi existat nici tu, Gheorghe cel viteaz!
      Putin respect fata de mama tuturor celor vii!

      MIRA iara vorbesti CA FEMEILE fara CAP

      inainte de EVA era FEMEIA ....

      E O MARE DIFERENTAAAAA intre FEMEIA si EVA

      EVA este DUPA CADERE si PACATUL E cu ea , SI FEMEIA este INAINTE de CADERE si este CE TREBUIE SA FIE

      FECIOARA MARIA E FEMEIE si a ADUS TRINITATEA si ASA ESTE VIATA ADEVARATA si eva ESTE pacatoasa SI ESTE VIATA FALSA

      ai priceput ????

      VEZI DACA NU CITESTI GENEZA NU AI CUM SA PRICEPI , DAR UITE AICI SI VERSETELE CA EU VORBESC CONCRET SI CLAR si tu GINDESTE apoi vorbeste ... ha ha ha


      capisci ?

      versete clare si DIFERENTA


      22.Iar coasta luată din Adam a făcut-o Domnul Dumnezeu femeie şi a adus-o la Adam.

      femeia se numeste si ea ADAM ( AI PRICEPUT PINA AICI ????)

      si sa vedem mai departe de unde eva si ce inseamna ....

      2.Iar femeia a zis către şarpe:

      FEMEIA e numele IN ADAM

      Iar femeia a zis: "Şarpele m-a amăgit şi eu am mâncat".

      FEMEIA e numele in ADAM

      16. Iar femeii i-a zis: "Voi înmulţi mereu necazurile tale, mai ales în vremea sarcinii tale; în dureri vei naşte copii; atrasă vei fi către bărbatul tău şi el te va stăpâni".

      DECI femeia STAPINITA de barbat
      upsss nu iti place mira , nu ? asta se intimpla cind femeile ASCULTA DE SARPE .... ha ha ha

      mai departe SA VEDEM
      SI ACUM BARBATUL PUNE NUMELE FEMEII , EVA .... DECI REPET
      BARBATUL ADAM pune numele EVEI = VIATA

      20.Şi a pus Adam femeii sale numele Eva, adică viaţă, pentru că ea era să fie mama tuturor celor vii.

      DECI CONCLUZIA SIMPLA

      tot BARBATUL pune viata IN FEMEIE ...ha ha ha

      DOARE ADEVARUL ???






      Ștergere
    15. Mira TE CITEZ
      ´´Daca in VT femeia a fost umilita si fara valoare, in NT Iisus a venit si a reabilitat-o.´´

      femeia A FOST UMILITA in VT de catre SARPEEEEEEEE ..... ca NU A ASCULTAT pe barbatul ei CI REPET : SARPELEEEEEEEE

      sper ca stii versetele acum . DACA VREI REABILITARE , lupta IMPOTRIVA SARPELUI nu a barbatului .... vezi diferentaaaa ????

      deci IISUS HRISTOS e DIN DUMNEZEU TATAL , prin ADUMBRIREA DUHULUI SFINT cu FEMEIA REABILITATA a EVEI( VIATA CAZUTA ) pe nume SFINTA FECIOARA MARIA ....
      CAPISCI ?

      DECI IISUS A REABILITAT FEMEIA DE LA SARPE ( DIAVOL ) nu de la barbat , CA NU BARBATUL A INSELAT-O ci SARPELE....
      Iar femeia a zis: "Şarpele m-a amăgit şi eu am mâncat".

      deci FEMEIE, pricepe CA SARPELE e VINOVAT de INSELACIUNE si pe viitot ASCULTA BARBATII , nu serpiii ( DEMONII)
      HA HA HA
      PS : nu iau si restul ´´ argumentelor ´´ tale la puricat ca AR FI NASOL pentru tine , deci RETINE

      1.LUPTA FEMEII SI REABILITAREA EI ESTE IMPOTRIVA..... ?????
      RASPUNS :-.S...... !
      BRAVO , AI GHICIT .... acum incepi sa gindesti , cred.....
      ha ha ha
      2. femeia A FOST JIGNITA si amagita de catre ????
      raspuns : -S......
      REPET PENTU TOATE FEMEILE DIN EVAAAAAA ....
      3 .amagirea a venit de la ???
      raspuns: S......
      bravo fetelor , ati inceput sa ginditi si sa va nasteti din nou .....

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR care vorbesc fara sa stie ...


      semnat
      CRESTIN ORTODOX
      .....

      Ștergere
    16. mira TE CITEZ
      ´´Sa nu uitam ca langa Eva era si Adam. El nu a avut niciun cuvant de spus? A fost intru totuL de acord cu sotia lui?´´

      chiar vrei sa iti raspund si la asta ????
      NU O SA ITI PLACA DELOC RASPUNSUL ... HA HA HA ....
      PS mai gindeste-te a itrebarea ta si raspunde singura CITIND GENEZA si apoi daca NU VEZI raspunsul de acolo , MA ANUNTI SI ITI RASPUND EU

      ha ha ha

      Ștergere
    17. Cartea înţelepciunii lui Isus, fiul lui Sirah (Ecclesiasticul)
      .Deşarte nădejdi şi mincinoase îşi face omul cel neînţelegător şi visurile fac pe cei neînţelepţi să-şi iasă din fire.
      2.Ca şi cel care se prinde de umbră şi aleargă după vânt, aşa este şi cel care crede visurilor.
      3.Numai oglindire este vederea viselor; asemănarea felei înaintea felei adevărate.
      4.De la diavol ce poţi scoate curat? Şi din minciună ce poţi scoate adevărat?
      5.Ghicitul, tâlcuirea semnelor şi visele deşarte sunt ca la aceea care este gata să nască; inima aiurează.

      Ștergere
    18. Unuia-NASCUT DIN TATAL .....
      14.Şi Cuvântul S-a făcut trup şi S-a sălăşluit între noi şi am văzut slava Lui, slavă ca a Unuia-Născut din Tatăl, plin de har şi de adevăr.

      Ioan 1

      Ștergere
    19. Mira
      https://www.youtube.com/watch?v=lC2SahQMmz0

      Ștergere
    20. Tatal nostru:
      https://www.youtube.com/watch?v=pFQhm8TPDL4

      Psalmul 50:
      https://www.youtube.com/watch?v=FVh94Nw4Ff4


      Miluieste, Doamne, poporul Tau:https://www.youtube.com/watch?v=qycN_6z8LHg

      Iar pentru crestin ortodox:
      https://www.youtube.com/watch?v=WMqFYL_UlAM
      https://www.youtube.com/watch?v=y9aVhhOCL20
      https://www.youtube.com/watch?v=9SPPArTTPa4

      E imposibil ca un crestin ortodox adevarat sa asculte video-urile pe care le postezi aici. Un adevarat crestin ortodox are frica de Dumnezeu, iar toate actiunile si vorbele lui sunt conforme cu invataturile Lui. Dar daca tu asculti ce asculti, se vede lesne cine iti este adevaratul stapan...

      Despre Adam si Eva:
      https://www.youtube.com/watch?v=geS5ZIOMXKM

      Geneza capitolul 3:
      https://www.youtube.com/watch?v=JOJeqrcymNU



      Ștergere
    21. Mira
      TE CITEZ ca sa si raspund si o voi face PENTRU SLAVA LUI DUMNEZEU SI A FIULUI SAU IISUS HRISTOS LA ASTEA :
      ´´E imposibil ca un crestin ortodox adevarat sa asculte video-urile pe care le postezi aici. Un adevarat crestin ortodox are frica de Dumnezeu, iar toate actiunile si vorbele lui sunt conforme cu invataturile Lui. Dar daca tu asculti ce asculti, se vede lesne cine iti este adevaratul stapan...´´


      DECI APOSTOLII l-au JUDECAT pe IISUS cind acesta MINCA CU VAMESII , PROSTITUATELE , NECREDINCIOSII SI CULMEA MAI SI ASCULTA MUZICA NECRESTINA SI LUMEASCA IN DANSURILE LORRRRR .... hmmmm.... CA DOAR NU CREZI CA LA NUNTA DIN CANA UNDE A FACUT PRIMA MINUNE( VINUL = VENIREA LUI ) SE ASCULTA MUZICA DIN IMPARATIA CERURILOR ????? ha ha ha

      de ce ? SIMPLU

      CA SA FIE ACOLO , SA LE ATRAGA ATENTIA CA PRICEPE LUMEA ASTA SI DUHUL LUMESC , LUIND TOATE PACATELE EI ASUPRA LUI , el FIIND FARA DE PACAT si apoi SA II INVETE SA SE LEPEDE DE PROSTIILE MUZICALE , ETC ETC ETC ADICA TOATE PACATELE .... DECI VORBEA PE LIMBA LOR .... JUDECA-MA ca E BUCURIE cum orice spui SE POTRIVESTE IMPOTRIVA TA , dar e bine CA MAI INVETI CITE CEVA , femeie fara cap .... ha ha ha


      ps CIT DESPRE VIDEO-URILE postate AM DESTULE REPLICI LA ELE dar nu stau acuma sa denigrez ORTODOXIA si MA ABTIN ca NU ATAC BISERICA ORTODOXA care este Trupul si Sangele lui HRISTOS si NU O DEZBIN SI ATUNCI APLIC dragostea e deasupra dreptatii .... dar CREDE-MA ca in multe NU AU DREPTATE si oricind cu ACESTIA daca DUMNEZEU VREA AM DISCUTII si pot oricind SA LE ARAT ca NU STIU ANUMITE ASPECTE = TAINE , dar DRAGOSTEA acopera MULTE PACATE si sterge multe ... DAR CEI IN CAUZA MULTI NU STIU ce spun LA TEMA discutata AICI de noi ...


      ramine CUM AM STABILIT

      HA HA HA

      CRESTIN ORTODOX


      Ștergere
    22. PREOTUL este SOLUL lui DUMNEZEU SI vorbeste despre TAINE = Barbatul E PREOT si nu poate fi altfel :´´7.Căci buzele preotului vor păzi ştiinţa şi din gura lui se va cere învăţătura,´´-----DOARE MIRA ? se datoreaza EVEI = viata PACATOASA ... cearta-te cu EVA ca EA e vinovata CA A NASCUT PACATUL .... HA HA HA ....
      maleahi 2
      5."Legământul Meu cu el era viaţă şi pace şi i le-am dat, ca să se teamă de Mine şi să se cutremure, şi el se temea şi se cutremura înaintea numelui Meu.
      6.Învăţătura adevărului era în gura lui şi pe buzele lui nu s-a aflat nedreptate; în pace şi în dreptate a umblat cu Mine şi pe mulţi i-a întors de la rău.
      7.Căci buzele preotului vor păzi ştiinţa şi din gura lui se va cere învăţătura, căci el este solul Domnului Savaot.

      CRESTIN ORTODOX


      PS : SARPE - FEMEIA - EVA --CADERRRRRREEEEE....upssss doare mira ? STIU , DAR ADEVARUL ASTA E .... ha ha ha

      deci ai doi dusmani :
      SARPELE SI EVA care naste ..... succes la batalie , FEMEIE..... ha ha ha .....
      SA MA ANUNT cind AI PRICEPUT...... CAPUL femeii ESTE BARBATUL ..... ca DE CAPUL FEMEII am cazut din raiiiii .... DE ASTA FARA CAP e femeia acum .....ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      Ștergere
    23. Mira
      https://www.youtube.com/watch?v=oOw78VfW5MI

      Ștergere
    24. Crestin ortodox, vreau sa ai o mare surpriza cand vei ajunge in Rai. Sa ne gasesti pe multi de pe acest blog si pe mine. Eu asta intentionez si asta am sa ma rog lui Dumnezeu sa ma ajute. Obisnuieste-te cu acest gand.
      Nu uita, ca multi ajung in Iad cu biblia in mana. Fie ei sectari sau drept ortodocsi.
      Te las cu comentariile tale, si ma rog lui Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa te ajute sa-L descoperi in lucrarea Sa.

      Ștergere

    25. Mira12 iunie 2016, 09:39
      GINDIREA POZITIVA din textul tau NU ARE NIMIC DE A FACE CU DREPTA CREDINTA ORTODOXA ... deci ATENTIE ca EVA A FOST AMAGITA si sa NU FI EVA

      cit despre pe cine gasesc eu sau nu in rai , TOTI SA FIE IN RAI din partea mea si eu sa fiu singurul din iad SI E FOARTE BINE ( SF SILUAN ATONITUL : TINETI MINTEA IN IAD si NU DEZNADAJDUI ´´)....asadar MAI STUDIAZA UN PIC sa NU GRESESTI SI SA COnFUNZI DUMNEZEUL ADEVARAT cu SATANA ca scris este :
      SI SATANA SE POATE PREFACE IN INGER DE LUMINA

      succes si RAMINE CE AM SCRIS pentru ZILELE negre .....

      crestin ortodox

      IISUS HRISTOSM FIUL LUI DUMNEZEU SI CRUCEA LUI ESTE SINGURUL CARE TE DUCE IN RAI SI IMPARATIA CERURILOR ..... ALTII SINT HRISTOSI MINCINOSI si AMAGIREA LOR SE VA INMULTII nu degeaba sunt cutremure , incendii si alte lucruri ...

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR ....

      Ștergere
    26. Mira
      6.Nimeni să nu vă amăgească cu cuvinte deşarte, căci pentru acestea vine mânia lui Dumnezeu peste fiii neascultării.

      Ștergere
    27. Si mira CA SA INCHEI complet despre femei ADEVARATE
      si daca ai fi la nivelul SFINTEI FECIOARE MARIA si sa te ajute Dumnezeu sa ajungi dupa credinta ta , TOT BARBATUL va fi capul TAU CACI uite aici ce scrie :

      DUMNEZEU TATAL prin DUHUL SFINT care a ADUMBRIT-O A NASCUT pe fiul sau IISUS HRISTOS

      si la nunta din cana UITE CE RASPUNDE SFINTA FECIOARA MARIA, oaspetilor cind IISUS HRISTOS - BARBATUL - FIUL EI O REFUZA . CITEZ FACETI ORICE va VA SPUNE ( EL -BARBATUL -FIUL SAU ) ---CREDINTA FEMEII IN BARBATUL EI este LEGE pentru implinirea voii femeii sale DE CATRE BARBAT ....

      1. Şi a treia zi s-a făcut nuntă în Cana Galileii şi era şi mama lui Iisus acolo.
      2.Şi a fost chemat şi Iisus şi ucenicii Săi la nuntă.
      3.Şi sfârşindu-se vinul, a zis mama lui Iisus către El: Nu mai au vin.
      4.A zis ei Iisus: Ce ne priveşte pe mine şi pe tine, femeie? Încă n-a venit ceasul Meu.
      5.Mama Lui a zis celor ce slujeau: Faceţi orice vă va spune.

      ps DECI MAMELE DE BAIETI ar fi BINE sa LASE BAIETII LOR SA LE FIE CAP ca sa fie PE VIITOR , SOTI ADEVARATI si CAPII femeilor lor pentru FAMILII CRESTINE ADEVARATE ....

      SE INTIMPLA ASTA ?????? nuuuuuuuuu SI DE ASTA EXISTA PAMPALAII cu nume de ´´ barbati ´´ ---- cine a gresit ???? DIN NOU , ´´femeia - MAMA ´´de data asta .... doare ADEVARUL stiu foarte bine , DAR VORBIREA IN VAN E CARACTERISTICA FEMEILOR FARA CAP , ca alea putine si cu cap PRICEP FFFFFF REPEDE adevarul si sint ffffff rare si greu de gasit ( au avut mame mai proaste decit ele care le-au educat ) .....te las pe tine sa ghicesti ce cap nu au femeile , dar il tot cauta de cind a cazut eva ,CA SA NASCA ca doar ea e viata ( asta ca replica la LAUDA FEMEI ca naste ) ..... ha ha ha .... NASTEREA DIN EVA NU E VIRTUTE ....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      Ștergere
    28. Toate le pot intru Hristos, care ma intareste!
      Nu e gandire pozitiva, e increderea in Dumnezeu, in puterea Lui, dreptatea Lui si judecata Lui.


      Ștergere
    29. Mira
      GRESEALA FRecventa folosita de ´´ credinciosi ´´
      Te citez ,mai intai si apoi SA VEZI ca NU ARE NICI O VALABIITATE ce ai scris si un ´´ sfat ´´ ... pe viitor fi mai atenta
      TE CITEZ
      ´´Toate le pot intru Hristos, care ma intareste!
      Nu e gandire pozitiva, e increderea in Dumnezeu, in puterea Lui, dreptatea Lui si judecata Lui.´´

      Raspuns:
      NUMELE FIULUI LUI DUMNEZEU ESTE IISUS si HRISTOSUL

      daca spui doar HRISTOS , si ANTI-HRISTOS= hristos MINCINOS este tot un HRISTOS
      al MINCIUNII .....hristosi mincinosi
      geneza :
      eva a ascultat de sarpe , un HRISTOS MINCINOS cind a crezut cuvintele ´´ veti fi ca dumnezeu , cunoscind binele si raul ´´

      deci in NUMELE LUI HRISTOS . ADICA IISUS S-AU FACUT SI NIMIC FARA EL NU S-A FACUT DIN CELE CARE S-AU FACUT


      IISUS e numele FIULUI LUI DUMNEZEU si ACELA este HRISTOS

      deci IN DETALII demonii DAU IMPRESIA ca te inchini FIULUI LUI DUMNEZEU cind spui ´´ HRISTOS´´ dar de fapt TE INSEALA

      ATENTIE MARE PE VIITOR CA IISUS este HRISTOSUL de care se tem demonii

      deci vezi ca daca NU AI CREDINTA DREAPTA -ORTODOXA nu te inchini lui DUMNEZEU, ci satanei ( textul tau discutat )....


      aviz amatorilor si amatarelor care nu foosesc numele de IISUS cind vorbesc de FIUL LUI DUMNEZEU .....

      IISUS HRISTOS este corect si de acest nume se tem demonii

      Cuvântul "Hristos" vine din cuvântul grecesc "Christos", traducerea grecească a cuvântului "Messiah" din Vechiul Testament. Şi înseamnă "Cel ce este uns".

      IISUS -MESIA
      IISUS - CEL CE ESTE UNS
      Numele “Hristos” inseamna “Uns”. La evrei, unsi se numeau preotii, proorocii si imparatii, pentru ca la intrarea in slujba erau unsi cu mir, care inchipuia darul Sfantului Duh. Dar aceia erau numai chipuri ale adevaratului Uns, primeau numai o parte din puterea Duhului Sfant, ca ajutor pentru slujba lor. Hristos, insa, primeste pe Duhul Sfant insusi. «Hristos nu e un om purtator de Dumnezeu, ci Dumnezeu intrupat; El nu e uns ca un prooroc prin lucrarea (energie), ci prin prezenta intregii persoane a ungerii in El»159 (Sf. Grigorie Palama, Antiereticul contra lui Achindin, la D. Staniloae, Viata si invatatura Sf. Grigorie Palama, Sibiu, 1938, pag. CL). Sf. Ioan Gura de Aur zice: «Tot harul s-a varsat peste templul acela.


      CRESTIN ORTODOX

      ca sa dai cu mir trebuie un cap si asa e mir a...
      ha ha ha

      Ștergere
    30. Mira
      ´´Nu e gandire pozitiva, e increderea in Dumnezeu, in puterea Lui, dreptatea Lui si judecata Lui.´´
      vedenii demonice ......
      si diavolii CRED si se cutremura ...
      18. Dar va zice cineva: Tu ai credinţă, iar eu am fapte; arată-mi credinţa ta fără fapte şi eu îţi voi arăta, din faptele mele, credinţa mea.
      19. Tu crezi că unul este Dumnezeu? Bine faci; dar şi demonii cred şi se cutremură.
      iacov 2
      ...........
      .........
      .......

      Ștergere
    31. http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=28&cap=4

      Modifica tu versetul 13! Eu nu indraznesc.

      Ștergere
    32. Mira
      stiam bine de acest verset si HRISTOS = UNSUL = DUHUL SFINT = MIR DIVIN etc etc etc

      PROBLEMA NU ERA VERSETUL ci CA A TA CREDINTA ESTE FALSA .... Insusi satana l-a ispitit pe IISUS HRISTOS cu VERSETE BIBLICE ( cuvintul divin ) ...

      daca NU FOLOSESTI IISUS cind spui de hristos , DIAVOLUL se foloseste de aceste versete DINDU-TI impresia CA e bine

      EVA a fost MAI INTAI ISPITITA cu CE STIA EA si apoi II S-A MODIFICAT EI INTELESUL de a mincat din pomul interzis ....pricepi ce spun ????

      si ca sa priceapa toti o sa iti dau un exemplu DES FOLOSIT DE FEMEI pe la TV si anume ´´ credinta ta te-a mantuit ´´ FARA SA SPUNA CINE A SPUS ACEST ADEVAR SI CINE ESTE ACEST ADEVAR = IISUS HRISTOS

      si atunci se intimpla ca acele femei , ca si tine de altfel SA GINDEASCA POZITIV caci credinta ADEVARATA nu mai conteaza , ci doar ´´ credinta TA e valabila ´´ si de aici DIAVOLUL aduce ORICE CREDINTA FALSA si SE SPERIE cind IL ALUNGI CU ACESTE EXPLICATII ...

      concluzia simpla , mira
      CREDINTA IN IISUS HRISTOS te-a mantuit .... daca CITESTI TOT PASAJUL ACELEI FEMEI sau ´´ credinta ta te-a mantuit ´´
      adica ORICE CREDINTA daca SCOTI DIN CONTEXT ---- asa face diavolul , se foloseste de versete biblice CA SA DENATUREZE ADEVARUL si sa il faca MINCIUNA ...


      aviz amatorilor si amatoarelor caci scris este
      SCRIPTURA SE INTELEGE PRIN SCRIPTURA

      mira , vrei nu vrei CE AM SCRIS RAMINE VALABIL , chiar daca
      aparent te doare acum , pe viitor SA FI FOARTE ATENTA ca sint multi PROFETI MINCINOSI si daca nu poti DIFERENTIA cazi usor in erezii .....si ite ce a spus si pavel

      6.Mă mir că aşa degrabă treceţi de la cel ce v-a chemat pe voi, prin harul lui Hristos, la altă Evanghelie,
      7.Care nu este alta, decât că sunt unii care vă tulbură şi voiesc să schimbe Evanghelia lui Hristos.
      9.Precum v-am spus mai înainte, şi acum vă spun iarăşi: Dacă vă propovăduieşte cineva altceva decât aţi primit - să fie anatema!

      Ștergere
    33. Mira , ia aminte
      3.Har vouă şi pace de la Dumnezeu-Tatăl şi de la Domnul nostru Iisus Hristos,
      4.Cel ce S-a dat pe Sine pentru păcatele noastre, ca să ne scoată pe noi din acest veac rău de acum, după voia lui Dumnezeu şi a Tatălui nostru,

      Gal

      si nu vreau sa fiu rau ( nici pina acum nu am facut asta , dar pot aplica linistit versetele , care o sa doara dar te si invata si ele sunt :
      “Femeia să înveţe în tăcere, cu toată supunerea. Femeii nu-i dau voie să înveţe pe alţii, nici să se ridice mai presus de bărbat, ci să stea în tăcere. (1 Timotei 2:11-12)

      de ce ? SIMPLU si tot in continuare SPUN ca ele pot invata pe altii CIND STIU CLAR CREDINTA ORTODOXA ( mira nu ai aratat asta in scrierile tale , din pacate )

      După cum te-am rugat, la plecarea mea în Macedonia, să rămâi în Efes, ca să porunceşti unora să nu înveţe pe alţii altă învăţătură şi să nu se ţină de basme şi de înşirări de neamuri fără sfârşit, care dau naştere mai mult la certuri de vorbe decât fac să înainteze lucrul lui Dumnezeu prin credinţă, aşa fac şi acum. (1 Timotei 1:3-4)

      deci FEMEILE CRESTINE ORTODOXE POT INVATA PE ALTII cind STIU EXACT cum se misca ADEVARUL CALEA SI VIATA caci NU MAI SUNT EVELE CI MARIILE si atunci POT face asta
      Spune că femeile în vârstă trebuie să aibă o purtare cuviincioasă, să nu fie nici clevetitoare, nici dedate la vin; să înveţe pe alţii ce este bine, ca să înveţe pe femeile mai tinere să-şi iubească bărbaţii şi copiii; să fie cumpătate, cu viaţa curată, să-şi vadă de treburile casei, să fie bune, supuse bărbaţilor lor, pentru ca să nu se vorbească de rău Cuvântul lui Dumnezeu. (Tit 2:3-5)


      CONCLUZIA SIMPLA
      EVELE SA TACA ( SI SUNT MILIARDE ) si MARIILE sa vorbeasca

      ACUM AI INTELES CE SE DORESTE SI ACRE E DIFERENTA INTRE EVA SI MARIA ???

      DECI AVEM DESTULE SFINTE FEMEI care au vorbit SI VOBRESC , dar NU SE POT LUA CA ARGUMENTE pentru femeile DE AZI ca sa vorbeasca ..... dur adevar , STIU , dar ai aici argumentele si le poti citi oricind vrei --- ha ha ha

      CRESTIN ORTODOX
      ps si mai sint destule din sfinta evanghelie care se pot VEDEA si adevarul calea si viata = IISUS HRISTOS este LA VEDERE SI SIMPLU entru cei CURATI CU INIMA caci scris este :
      FERICITI CEI CURATI CU INIMA , CACI EI VOR VEDEA PE DUMNEZEU

      Ștergere
    34. Si tu, crestin ortodox, vrei sa tac? Asta te linisteste?

      Ștergere
    35. Poate acest video te va lumina, crestinule ortodox:

      https://www.youtube.com/watch?v=bwZWGAtRGqA

      Ștergere
    36. Mira
      POTI VORBI CIT VREI , dar NU DEGEABA .... vezi diferenta ??? deci pina acum DIN VORBELE TALE ai fost judecata pentru INDREPTAREA CREDINTEI TALE si CREDINTA ADEVARATA ORTODOXA sa o ai .... NU MA INTERESEAZA pacatele tale sa le expun CA LE REZOLVI TU ALTFEL ci asta o faci la SPOVEDANIE si acolo ai de RASPUNS in fata DUHOVNICULUI tau ALES DE TINE , dar aici SPUSELE TALE sint CE SE JUDECA ...faci diferenta ???

      din nou rad ---- ha ha ha
      asta se aplica la tine cind vorbesti ( ce ai scris SE ANALIZEAZA )

      https://www.youtube.com/watch?v=W6x26DrQHqs

      deci multumesc pentru videoclip si e placut sa IL REVADDDD .... ha ha ha

      CITEZ
      ´´ OAIA MEA TREBUIE SA AUDA GLASUL MEU spune IISUS HRISTOS SI CUNOSC PE PASTOR SI MERG DUPA EL
      NUMAI CELE CARE S-AR PE AIUREA SINT FURI SI TILHARI ´´

      crestinul ortodox TREBUIE sa vina sa spuna .... deci mira , atentie mare SI VEZI TOATE VIDEOCLIPURILE si apoi discutam , ca asa RUPT DIN CONTEXT poti sa GRESESTI ca pina acum ....

      aviz amatorilor si amatoarelor


      crestin ortodox


      Ștergere
    37. Crestin ortodox (ma indoiesc de acest lucru pentru ca vorbele tale contrazic tare mult titulatura asumata; ti se potriveste : ultras crestin nu intru totul de acord cu ortodoxia) am incercat sa te inteleg. Dar am ajuns la concluzia ca am ceva mai bun de facut.
      As prefera, daca imi este permisa indrazneala, daca mai continui sa-mi analizezi mesajele (si chiar si ale altor comentatori de pe blog) sa o faci in spiritul lui Iisus Hristos, cel care a venit in lume sa stranga in casa Tatalui toata oaia ratacita. Dupa vorbele tale aruncate cu atata lejeritate, nu faci altceva decat sa fugaresti oitele stranse cu atata grija de Iisus Hristos. Daca nu poti sa faci un bine, abtine-te sa jignesti gratuit. Chiar daca nu iti dau raspunsuri pe masura comentariilor tale, fii convins ca inteleg destul de bine jocul tau.
      Cu blandetea ai sa ai rezultate mult mai bune in ati sustine parerile. Jignirile nu au ce cauta in gura unui crestin ortodox, care pretinde ca este un ascultator al invataturilor lui Iisus Hristos. Invata de la El sa fii bland si drept. Poti sa fii un bici al lui Dumnezeu doar atunci cand ai sa te intrupezi intr-o fecioara prin puterea Duhului Sfant, cand ai sa mori pe cruce pentru pacatele lumii, cand ai sa invii din morti, cu moartea pe moarte calcand, cand ai sa te inalti la cer cu trupul si sufletul la cer. Pana atunci, intelege ca menirea ta nu este aceea de judeca, ci de a munci zi de zi pentru salvarea sufletului tau din ghearele vrajmasului si de a face totul pentru ca, la sfarsit, sa ajungi in bucuria Tatalui.
      Daca nu poti sa faci un bine, macar nu fa un rau mai mare.
      Invata sa intelegi ca nimeni nu este mai presus de altul, ca suntem diferiti, ca vorba dulce mult aduce, iar daca vrei sa fii respectat, respecta.
      Indiferent de traumele suferite, doar la Iisus Hristos vei gasi mangaiere si ajutor.
      Si, tine minte: dusmanul tau nu sunt eu, ci cel care te indeamna sa judeci, sa jignesti si sa razi fara rost.
      Dumnezeu sa te binecuvanteze!

      Ștergere
    38. Mira
      tehnica femeii fara cap este ca NU MAI ARE ARGUMENTE si atunci SANTAJEAZA sentimental ... NU TINE VRAJEALA ASTA LA MINE


      si ca sa iti raspund la prostiile scrise de tine mai sus uite aici PROFETII DIN VECHIUL TESTAMENT CARE BICIUIAU CU CUVINTE MAI DURE DECIT as putea sa o fac eu vreodata ...

      citeste SOLOMON si vezi acolo BICIUIRE A FEMEIlor
      CITESTE DAVID si vezi acolo BICUIRE
      CITESTE MOISE si vezi acolo BICUIRE
      si IOAN BOTEZATORUL a bicuit
      SI CULMEA SI IISUS HRISTOS A BICIUIT


      deci se aplica MEREU ACEASTA BICIUIRE DUHOVNICEASCA ca scris este :

      PE CINE IUBESTE DUMNEZEU IL CEARTA
      DE CE ????
      CA SA SE INDREPTE


      DECI NU O SA SCHIMB CUVINTELE LUI DUMNEZEU SI A FIULUI SAU IISUS HRISTOS CA SA ITI FAC TIE SAU ORICARUI OM DE PE PAMINT PE PLAC ci o sa bicIuiesc de cite ori am ocazia DUHUL LUMII asteia CHIAR DACA VOI FI URIT , BATJOCORIT SI ORICE ALTCEVA ....

      CAPISCI ???
      nu sint femeie SI NU MERG CU ´´ SENTIMENTALISME ´´ ca sa dau bine la public CI CONFORM CAII ,ADEVARULUI SI VIETII SPUN CE AM DE SPUS

      daca AM GRESIT CU CE AM SPUS PINA ACUM ARATA-MI CU SFINTA SCRIPTURA SI TRADITIA SFINTILOR PARINTI , iar daca NU POTI ASTA , atunci ASCULTA SI INVATA ca sa te intaresti IN DUHUL SFINT A LUI DUMNEZEU si SA NU CAZI PRADA DEMONILOR usOr

      aviz amatorilor si amatoarelor

      ps IMPARATIA CERURILOR SE IA PPRIN STARUINTA SI DOAR CEI CE SE SILESCCCCCC pun mina pe ea
      deci Mira , MIRRRRR e DUHUL SFINT si cu ideile tale NU IL OBTII ..... CI TE AMagesti singura CA le stii DAR nu o faci


      sint dur ??? OHO .... nu pot fi mai dur decit TINE care te umpli de EREZII si ele ITI VOR FI JUDECATA ta dupa moarte
      atentie MARE ca orice cuvint este TRUPUL aceluia care il roseste si CARNE din el ..... curatati-va trupurile de erezii care le OMOARA .....TOTUL SE VEDE PE TRUP pentru ce care stiu si au ochi sa vada ..... NU VA MANJITI CU CUVINTE MOARTE din duhul lumii CA MURITI MURDARI si se platesc URIT DE TOT .....



      Ștergere
    39. Așa este. Nu suntem vrednici de vedenii!

      Ștergere
  2. Articolul dvs. la antena stars :


    http://antenastars.ro/star-news/maria-ghiorghiu-fata-in-fata-cu-necuratul-scotea-flacari-pe-gura-si-pe-nari-id31384.html

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.youtube.com/watch?v=O1p8O_xWrkM

    Dupa ce veti vedea acest video, va veti schimba parerea despre diavoli. Veti sti exact unde sunt si cat de mult pot sa chinuie suflete nevinovate.
    Important este mesajul si nu cine il transmite.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da,asa este am uitat sa spun ca sunt cuvintele SF.Siluan ce pacat ca au zgaraiat urechea doamnei Maria eu am crezut ca o va mangaia putin,dar se vede din cuvintele pline de manie toata dragoste si sfintenia care o are.I mi pare foarte rau ca am scris cuvintele acestui mare sfant unde nu a trebuit....Doamna draga mea aveti mare grija ca ati batjocorit cuvintele sf.Siluan,nu era nici un cuvant de la mine.Ma iertati ca v-am jicnit cu cuvintele sf.Siluan considerand in marea vedenie care o aveti ca sunt ale mele ,vom auzi cu toti ce se va alege de vedeniile dumitale si de marea sfintenie care considerati ca o aveti.Nici bunul Dumnezeu nu va mai scoate din ce ati intrat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga D-nule Alex, satana nu este o fiinta ci este un sistem si anume: S.A.T.A.N.A.= SISTEMUL ANIHILARII TUTUROR ADEVARURILOR NEROSTITE

    Omul nu poate vedea ceea ce nu cunoaste!
    Ceea ce nu cunoastem nu putem vedea cu mintea!
    Ceea ce vedem este ceea ce cunoastem conform credintelor noastre.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. falsss

      SATANA ESTE O FIINTA SI include in ea lucifer , DIAVOLI , DEMONI , DUHURI RELE , stapinitori etc etc etc care sint PE PAMINT si IN TOT UIVERSUL


      sistemul de care vorbesti E NIMIC pe linga SATANA FIINTA si sitemul PREGATESTE venirea ANTIHRISTULUI .... sistemul SE INCHINA SSATANEI SI O PROPOVADUIESTE pe ea FIINTA ...

      Ștergere
    2. Dl/Dna D, eu am visat ca Satana si IIsus erau in cer si vegheau catre pamanteni, Satana ii chinuia si ii amagea pe oameni dar in cele din urma IIsus in cele din urma biruind Satana, intorcand pamantenii la credinta.
      "Omul nu poate vedea ceea ce nu cunoaste" - FALS, cel putin in cazul meu. Am visat, de exemplu, moartea bunicii mele, bunica fiind perfect sanatoasa in acel moment; 6 luni mai tarziu am ingropat-o. Trebuie sa avem mare grija la vedeniile ce ne trasmit diferite directii/misiuni, in special la vibratia acestor mesaje, visele venite de la Domnul au intotdeauna o incarcatura pozitiva, niciodata nu trebuie sa simti frica, teama etc in vis sau cand te trezesti.
      Alex.

      Ștergere
  6. Cea mai mare amagire a diavolului este sa-i convinga pe oameni ca nu exista.

    RăspundețiȘtergere
  7. Citesc de mult timp acest blog ,dar nu am comentat,dar am avut si eu un vis asemănător .Cu o creatura care îmi inspira atata groaza si teama încât am tipat in somn.Dar cand am spus in vis Tatăl Nostru a dispărut si abia atunci am putut sa mă trezesc.Nu ma atacat fizic,ma atacat in suflet!Poate cineva sa îmi spună ce înseamnă?

    RăspundețiȘtergere
  8. Hristos a inviat! Doamna Maria va rog din suflet sa va rugati la Sfanta Fecioara Maria si la IISUS HRISTOS sa ne scape tara de Diavol,minciuna
    ,vrajitorie,alcoolism,curvie,inselaciune si multe altele.Sa nu se mai atinga straini cu tot felul de lucruri necurate ,sa mai fim sclavi lor. Si mie mi-a luat sporul casei la bani,dar nu a reusit sa-mi ia sufletul,ca am foarte mare credinta si IISUS este mai puternic decat diavolul.Bunul Dumnezeu sa ma scape pe mine si toata tara de diavol.
    Va multumesc doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  9. Corect,17.12,Sf.Parinte Arsenie Boca spunea:"daca ati sti voi cate duhuri necurate bantuie noaptea,nu ati mai iesi din case dupa lasarea intunericului,dar,voua nu va este dat sa le vedeti"Vasilica.

    RăspundețiȘtergere
  10. Tare mult imi place de cel care se semneaza "Crestin Ortodox"!El stie foarte bine ce spune si cunoaste bine ,sfanta scriptura,deci voi aveti grija cum ii vorbiti ca eu cred ca este un tata parinte.Vai voua...!
    Heeei "crestin ortodox"nu-i asa ca esti un tata parinte?!Caci de taaree mult timp caut unul asa bun ca sfintia ta,sa ma spovedesc,caci preafericitii parinti nu au rabdare cu mine,pentru ca sunt un caz mai deosebit(am mai spus aici).
    Parinteee,tata parinte,la ce parohie slujiti?Chiar maine as veni la sfintia ta sa ma spovedesc;parinteee,nu ma lasa parinte,ajuta-ma si pe mine!
    Tare mult imi place de dumneata si vreau sa fiu oita dumitale!
    Sarut-mana,sarut-mana parinte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai de noi anonim cu astfel de gandire, dar ai liber arbitru si faci ce vrei cu viata ta.

      Domnu care se semneaza crestin ortodox este acelasi cu care tot hohoteste de ras ha ha ha adica mortu de rasss din iaddd care este plin de venin, frustrari si furie, care n-are pic de respect pentru femei, dar esti liber sa fi oaia lui daca asta iti doresti.

      Daca tu crezi ca ala e preot vai de noi. Asa se comporta un preot cu frica de Dumnezeu? Isi bate joc de toti si mai ales de femei? ALA e modelul tau spiritual in viata? Ma mir ca Maria ii accepta comentariile.

      Multa bafta si succes oita.

      Ștergere
    2. 7.Căci buzele preotului vor păzi ştiinţa şi din gura lui se va cere învăţătura, căci el este solul Domnului Savaot.

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    3. SFINTA SCRIPTURA
      14.Cel care se teme de Domnul n-are teamă de nimic;

      Cartea înţelepciunii lui Isus, fiul lui Sirah (Ecclesiasticul)
      IISUS SIRAH
      13.Duhul celor care se tem de Domnul va fi viu, pentru că nădejdea lor este spre a se mântui.
      14.Cel care se teme de Domnul n-are teamă de nimic; el nu tremură, căci Dumnezeu este nădejdea lui.
      15.Fericit este sufletul celui care se teme de Domnul.


      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    4. SFINTA SCRIPTURA -CITIRE
      Cartea înţelepciunii lui Isus, fiul lui Sirah (Ecclesiasticul)
      IISUS SIRAH
      despre vedenii , vise si alte BAZACONII
      1.Deşarte nădejdi şi mincinoase îşi face omul cel neînţelegător şi visurile fac pe cei neînţelepţi să-şi iasă din fire.
      2.Ca şi cel care se prinde de umbră şi aleargă după vânt, aşa este şi cel care crede visurilor.
      3.Numai oglindire este vederea viselor; asemănarea felei înaintea felei adevărate.
      4.De la diavol ce poţi scoate curat? Şi din minciună ce poţi scoate adevărat?
      5.Ghicitul, tâlcuirea semnelor şi visele deşarte sunt ca la aceea care este gata să nască; inima aiurează.


      aviz amatorilor si amatoarelor

      ps concluzia simpla de retinut
      INIMA AIUREAZA LA EI ...

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    5. Emanuel Prichici10 iunie 2016, 00:24
      https://www.youtube.com/watch?v=guYpzpTlIow

      Ștergere
    6. Cu certitudine Anonim 9 iunie 2016, 01:57, a postat un mesaj usor ironic...a mai vrut sa fie spovedit si de alti "parinti" ... Inca nu ai reusit sa gasesti la cine sa te spovedesti Anonim 9 iunie 2016, 01:57, tot din floare in floare umbli, oita la cati "parinti" vrei sa fii mai fiule? ;)

      Ștergere
    7. https://www.youtube.com/watch?v=eAFQy004Ufs

      https://www.youtube.com/watch?v=Ziawxkmol1I

      https://www.youtube.com/watch?v=mJS2fwNyL4Q

      Astfel de popa e si crestinul ortodox anonim de pe blog...

      Ștergere


    8. Anonim11 iunie 2016, 00:06
      14.Cel care se teme de Domnul n-are teamă de nimic; el nu tremură, căci Dumnezeu este nădejdea lui.
      15.Fericit este sufletul celui care se teme de Domnul.


      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
  11. Înfrânarea limbuţiei
    Cartea I, Îndrumări de folos pentru viaţa sufletului, Capitolul X



    1. Ocoleşte cât poţi larma şi gura lumii: vorbăria, chiar lipsită de răutate, aduce omului multă bătaie de cap. Nu-i trebuie mult nimănui ca să fie cuprins de fumuri şi, alunecând, să-şi piardă capul. Tocmai de aceea, de câte ori nu mi-am dorit să fi tăcut din gură şi să nu mă fi dus printre oameni! Mă întreb ce ne împinge mereu să flecărim, cu atâta uşurinţă, bătându-ne într-una gura despre vrute şi nevrute, când, aproape întotdeauna, ne înapoiem la tăcere cu conştiinţele vătămate? Flecărim cu atâta plăcere, deoarece prin vorbăria noastră căutăm, cumva, să ne destindem, despovărându-ne inimile, îndeobşte apăsate de greutăţi. De aceea ne place atât de mult să gândim şi să vorbim tocmai despre acele lucruri la care ţinem mai mult, sau pe care le dorim, sau despre altele, pe care ni le simţim potrivnice.
    2. Dar vai, de cele mai multe ori, fără nici un rost şi cu totul zadarnic. Căci uşurarea aceasta părelnică dăunează nu puţin alinării lăuntrice, care-i darul lui Dumnezeu. Iată de ce se cade să stăm de veghe şi să ne rugăm, ca timpul ce ni s-a dat să nu ni se irosească în deşert. Dacă are într-adevăr vreun rost să deschizi gura, fă ca vorbele tale să fie pline de miez şi sufleteşte folositoare. Năravul şi nepăsarea faţă de propăşirea sufletului nostru ne trag de cele mai multe ori la limbuţie. Dimpotrivă, a sta cuviincios de vorbă despre cele sufleteşti poate fi de mare folos, mai cu seamă dacă cei ce se adună să schimbe asemenea gânduri împărtăşesc, într-un singur suflet, una şi aceeaşi râvnă pentru împărăţia lui Dumnezeu.

    Fragment din Imitatiunea lui Cristos de Thomas a Kempis. Cine vrea sa citeasca mai mult, poate gasi aceasta carte aici:

    http://www.donbosco.ro/index.php?sectiune=Imitatia_lui_Cristos&p=index

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.youtube.com/watch?v=3nPjAFZcQak

    RăspundețiȘtergere