sâmbătă, 18 iunie 2016

ROMÂNIA VA SĂRI ÎN AER ??? POSTURILE DE RADIO , VOR SARI ÎN AER ???

                                                              Image result for steagul romaniei.
                                                      Noapte de 15 -16 Iunie 2016,ora 2,00 !

                                                                      Dragii mei, 

În aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, 
aud glas în dreapta mea, care spune asa :

               ”România !
                România va sări în aer !”

Dragii mei, ce puteam, sau ce as putea să mai spun?
Am rămas uimită de cele auzite, si cu teama în inima si-n suflet,  mi-am notat cele auzite.
Dragilor ,am scris adeseori despre ISIS,care a amenințat si amenință România.
Sa-si puna ei oare în aplicare, planurile diabolice? 
Sa fie oare vorba ,de Scutul anti-racheta de la Deveselu?   
Oare ar putea Rusia chiar sa ne bombardeze si astfel sa sărim în aer cu totii? 
Ceva se va întampla în România noastra scumpă; si din păcate ,nu va fi de bine. 
Scutul american anti-racheta,de la DEVESELU ni i-a învrajbit si mai tare pe rusi, impotriva noastra. 
Am stat si m-am gandit 2 zile, daca sa scriu acest mesaj, sau sa nu-l scriu.
Si pana la urma, m-am gandit ca asa e corect si bineplacut Lui Dumnezeu si Maicii Domnnului,ca sa scriu tot si tooate cate vad si aud.
Dragii mei, noi sa fim optimisti, credinciosi si blânzi,milosi si plini de dragoste, milostivi față si cu Aproapele nostru,sa mergem macar în Ziua Sfintei Duminici la Sfanta Biserica , si va asigur ca, nimic nu vă va atinge.
                                           Cu dragoste,Maria.
P.S.
Revin dragilor cu un alt mesaj, ce se leaga cu acesta, si pe care l-am primit cand am facut clik, pentru a publica articolul.
Aud deci:
                    ” România va sări în aer!
                     Posturile de Radio ,au sarit în aer!”
După cum vedeti dragilor,  nu este de glumit!
Eu doar imi fac datoria de suflet si scriu.
 În rest ,Autoritatile Române, trebuie doar sa fie cu ochii în toate părtile,pentru a nu lăsa sa se întample asemenea catastrofa.    
        Teroristii,vor sa distruga Posturile de RADIO.
                               Cu dragoste,Maria.  

                                   

  

                                                                 

45 de comentarii:

  1. Poate in urma exploziei, posturile de radio vor sari in aer. Sistemul de la Deveselu intra in actiune doar atunci cand detecteaza o racheta ostila...poate va avea loc un accident.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate "sare"in alta dimensiune?

      Ștergere
    2. La aceasta avalansa de stiri si previziuni mai vechi sau mai recente, dar care s-au mediat mai intens in ultimii ani, fie ca vin de la marii sfinti parinti Ilarion Argatu, Arsenie Boca, Iustin Parvu sau de la altfel de vizionari: Nostradamus, Vanga, d-na Ghiorghiu s.a.m.d., care au insa un punct comun si anume izbucnirea celui de-al III-lea razboi mondial, se mai adauga si prezicerea unor calugari de la o renumita manastire din tara (de acum cateva zile numai): "Pregatiti-va, ca-n toamna incepe razboiul!" Asadar, ceea ce vedea parintele Arsenie, ca vom fi invadati peste noapte de Rusia, Ungaria si Bulgaria este mult mai aproape decat credeam! Bombele atomice pe care le vede d-na Ghiorghiu nu sunt imaginare - fie ca vor veni de la rusi sau de la musulmani isis....! Din pacate, daca Romania va sari in aer curand, va fi la propriu si nu la modul metaforic! Iar daca primul nostru gand este sa ne pregatim de razboi, nu inseamna sa acumulam provizii ori sa ne facem buncare, ci sa ne pregatim crestineste pentru intalnirea cu cu Dumnezeu: sa ne rugam, sa ne spovedim si, daca avem dezlegare, sa ne impartasim, asta inseamna sa fii pregatit de razboi (sau de moarte)! Sa mori, cum se spune, impacat cu Dumnezeu! Chiar daca am fi cei mai mari pacatosi, precum talharul de pe cruce, sa ne caim cat mai avem timp!

      Ștergere
  2. Mesajul nu trebuie luat "mot-a-mot". Poate fi declansata de o problema politica. Adica "explodeaza mamaliga", deoarece noi romanii rabdam, rabdam, dar si cand ne sare mustaruuu'...

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sper sa inceapa cat mai repede razboiul mondial.

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate vom "sari" in alta dimensiune!

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate vom "sari"in alta dimensiune!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sau poate vor sari in aer datorita unor vesti minunate.vor turuii toata ziua despre aceste vesti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca "Romania va sari in aer" (la figurat) la aflarea unei vesti bune,uimitoare ?!?






    RăspundețiȘtergere
  8. Poate are legătură cu accidentele care se țin lant unul dupa altul si mor oameni nevinovati.sa ne ferească dumnezeu de ce e mai rau .suntem tineri si avem copii de crescut si părinți cărora sa le putem deschide poarta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Expr. A sări în aer = a se distruge, a se preface în bucăți (în urma unei explozii).

    Este vorba de o explozie puternica , vom auzi de asa ceva la noi .

    RăspundețiȘtergere
  10. www.glasulstramosesc.ro

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.glasulstramosesc.ro/blog/antihrist_va_aparea_la_televizor_si_pe_internet_cand_duminica/2016-06-18-97

    http://www.glasulstramosesc.ro/blog/2016-6

    RăspundețiȘtergere
  12. O EXPLOZIE URIAȘĂ ȘI UN CER DE FOC !
    16 Iunie 2016,ora 3,10 zori de zi !
    Dragii mei,

    Tot in aceasta noapte,printre rândurile pe care le scriam aici,văd brusc înspre Sud-EST,un Cer ca de jar aprins ,precum si o Explozie uriasă.

    RăspundețiȘtergere
  13. poate fi si la figurat ,o veste care face vilva,reiting depasete capacitatile de comunicare, sint intodeauna rele ca de exemplu un cutremur de 7,4anuntat anterior-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Craciun,in legatura cu visul dv.si cutremurul de care aminteati mai sus.Cred ca fiul dv. impreuna cu familia parasesc azi Romania ,asadar una din explicatii ar fi ca era vorba de vara unuia din anii viitori. In vis nu aparea si nepotul (sa va traiasca!) deoarece raportat la varsta lui ar fi mai usor sa va dati seama despre ce an ar fi vorba? Se mai poate lua in considerare semnificatia la figurat,in sensul unei schimbari mari in viata fiului. Multumesc.

      Ștergere
  14. o metoda de a anihila posturile de radio este si o bomba neconventionala cu puls electromagnetic dar ar afecta si releele tv ,dar fiind vorba doar de cele de radio ma face sa cred ca e vorba la figurat de o veste care poate sa ajunga prima si sa informeze inainte de a putea fi trimise imagini,si probabil celelalte mijloace mai moderne ar putea fi afectate de o pana masiva de curent specific unei catastrofe mari tipice la un cutremur-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa nu ne prostim.
    "Romania va sări în aer",este la figurat.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am si eu o intrebare. Ce se face cu o candela care s-a spart? Aseara am aprins-o si m-am culcat. Dimineata cand m-am trezit era sparta. Nimeni nu a atins-o si ii multumesc Bunului DUmnezeu ca nu a luat foc nimic din camera. Oana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigvur ca poate fi si la figurat. Poate acvea loc vreu EVENIMENT neobisnuit, si atunci, la figurat putem spune: ”ROMÂNIA VA SARI ÎN AER,precum si : POSTURILE DE RADIO VOR SARI IN AER”,deoarece nu vor dovedi ca sa anunte STIREA unui inedit EVENIMENT , ce poate avea loc in ROMÂNIA.Este posibil absolu orice.

      Ștergere
    2. Vom câștiga campionatul european la fotbal și vom fi fff fericitI :)))

      Ștergere
    3. Dacă va aduceți aminte a fost o știre la tv cu gigi becali. povestea ca în pușcărie necuratul îi răsturna candela și era sa ia foc celula de mai multe ori

      Ștergere
    4. http://www.romaniatv.net/mobi/gigi-becali-noi-dezvaluiri-despre-viata-din-puscarie-satana-a-vrut-sa-mi-dea-foc-video_226641.html

      Ștergere
    5. http://revistacultura.ro/nou/2010/05/obiectele-din-casa-semne-si-prevestiri/



      Alt obiect prevestitor in interiorul casei, si acesta cu un substrat religios, este candela. Prin aprindere, dobândeste si ea rolul de a proteja casa de intruziunea raului, alaturi de icoana. De aceea, in momentul stingerii sau al varsarii continutului – untdelemnul – se considera ca prevesteste moartea unui membru al familiei: „Când versi candela, e semn de moarte“, „Când s-a stinge candela de la sine, e un mare rau“16.
      Candela inglobeaza in ea lumina, caldura si implicit, viata. Aceste trei elemente sunt legate intre ele simbolic, de aceea, stingerea de la sine reprezinta o ruptura perceputa ca aducatoare de rau, efectul fiind distrugerea triadei: fara lumina nu mai exista caldura, iar fara acestea doua, viata devine imposibila, nu numai in plan simbolic, ci chiar material.
      Candela, ca si icoana, de altfel, sunt simboluri ale sfinteniei, si cum multi sfinti au avut darul prezicerii, al prorocirii, se crede ca acest dar este prezent si in obiectele care-i reprezinta.
      Un semn al iubirii Domnului se considera ca este atunci când lumina candelei arde fara sa se stinga 40 de zile. Dorintele omului sunt ascultate si Domnul ii trimite semne:
      „Când arde candela 40 de zile fara sa se stânga, Dumnezeu ii descopere ceea ce doreste, daca are vreun prepus sbanuialat ceva“17.
      Candela ar putea fi prevestitoare si a unor evenimente de o mare importanta istorica: „Calugarii de la Manastirea Putna spun ca la mormântul domnitorului Stefan Cel Mare, candela s-a stins doar de 2 ori in decursul a 500 de ani: prima data la rapirea Bucovinei si a doua oara la rapirea Basarabiei!“18.
      Potrivit acestei informatii candela s-a stins, coincidenta sau nu, in momentul in care tara a pierdut câte un teritoriu. Simbolic, aceste teritorii faceau parte din „trupul“ României si de aceea pierderea lor a insemnat o moarte, o „eviscerare“, producând stingerea candelei chiar la mormântul lui Stefan cel Mare, cel care, in timpul domniei, a incercat sa-si mentina intact teritoriul – Moldova.

      Ștergere
    6. Oana draga,cred ca nu e de bine,din pacate,numai cel rau nu lasa candela sau lumanarea aprinsa,lui nu-i place LUMINA,vrea sa ramanem in intuneric.Te sfatuiesc sa tamaiezi casa si mai bine sa faci o sfestanie,un preot bun iti poate citi si Moliftele Sf.Vasile cel Mare.Printele Arsenie Boca "certa"odata niste credinciosi spunandu-le sa se indrepte,sa se roage ca din vina lor de trei ori i s-a rasturnat lumanarea-concluzia o tragi tu-,cu drag Vasilica.

      Ștergere
    7. Am găsit pe un forum informația asta. pt cei care nu știu...eu nu am știu și aruncam chibritul la gunoi.

      "Nu este bine sa se arunce la gunoi candele, si nici uleiul din ele, si nici apa cu care se spala sau hartiile cu care se sterg. Aceste lucruri se ard sau se arunca intr-o apa curata. Poti intreba un preot de la o manastire despre asta. Unii strang resturile de la candele si le ard in soba, altii le duc si le ard pe camp, altii le duc la unele manastiri si le dau calugarilor sa le arda.

      Cuviosul paisie Aghioritul spunea ca e importanta si acest fel de evalvie, grija de candela."

      Ștergere
    8. Eu sunt ceva mai optimista si iti spun ca probabil s-a spart ca pe viitor sa nu o mai lasi aprinsa noaptea . Multe case au luat foc de la lumanari aprinse, de la candele ....

      Ștergere
  17. Bună ziua .Eu cred că este vorba de a doua venire a lui Iisus in Romania si atunci cu siguranță vor sări în aer posturile de radio cu acest anunț care pt.unii ca fi o surprizaaa.

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim 13:15, sa nu exagerăm!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Euro 2016: Romania - Calculele unei posibile calificari in optimi

      http://lbhn-1602388572.eu-west-1.elb.amazonaws.com/stire/21092099

      Ștergere
  19. http://m.gandul.info/international/putin-america-este-singura-superputere-suntem-gata-sa-lucram-cu-sua-15500295

    RăspundețiȘtergere
  20. Probabil vor urma o cascada de stiri .... foarte multe si foarte importante : Breaking News, Breaking News, Breaking News, Breaking News care vor bulversa societatea. Sa nu uitam ca, in prezent, nu radio-ul este sursa noastra de informare , ci presa, on line-ul, televiziunea, internetul .

    RăspundețiȘtergere
  21. "Romania va sari in aer"cred ca este mai mult un eveniment major ceva gen Breaking News.Sau posturile de radio ar putea fii desfiintate,posibil orice la dictatura care este aici la noi in tara.

    RăspundețiȘtergere
  22. Romania va sari in aer, pentru ca vom castiga meciul cu Albania!

    RăspundețiȘtergere
  23. 17 ,24 da aveti dreptate,a plecat baiatul deci ar fi una din variante sa -l fi vazut peste un an sau chiar doi.azi am visat ca eram la o intrunire la care era presedintele romaniei cu un trimis de afara dar si multi copii,nu stiu ce va fi ,v-om vedea.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  24. Plang copiii ca nu vor sa moara, nu vor razboi!
    Oameni mari, auziti voi plansul copiilor planetei?
    Ei sunt mostenitorii, nu va bateti joc de mostenirea lor si de vietile lor!

    RăspundețiȘtergere
  25. Doamna Maria, nu e pacat sa ne vopsim parul??? Intreb ca si eu fac la fel, as vrea sa stiu in ce masura Dumnezeu se supara pe noi...si machiajul la fel...nu profanam trupul care este templul sufletului?? De mult vroiam sa va intreb pentru ca stiu ca invatatura ortodoxa nu da voie femeilor sa-si aduca modificari trupului..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este păcat ca să ne ingrijim ! Dumnezeu voieste ca sa fim frumoase si ingrijite.
      Numai cand mergi la SFANTA BISERICA, sa nu te dai cu ruj ,ori cu fard.Te pup.

      Ștergere
    2. Pentru cine te vopsesti? Dumnezeu stie ce culoare are parul tau. De par te ingrijesti, dar de sufletul tau?

      Ștergere
    3. Anonim 22 iunie 2016, 08:52, mai bine precum pocaitii:nevopsiti dar inauntru pestriti? Ba mai mult se cred singurii mantuiti, complet neadevarat...ei sunt intr-o grava eroare.

      Ștergere
    4. N-am zis nimic de pocaiti, ci de crestini.
      Punem prea mare pret pe forma si mai putin sau de loc pe fond.
      Punem pret pe culoarea parului, forma nasului, marimea buzelor si a altor parti ale corpului si uitam cu desavarsire de sufletul nostru insetat de Dumnezeu.

      Ștergere
    5. Maria Ghiorghiu21 iunie 2016, 22:35
      ´´Nu este păcat ca să ne ingrijim ! Dumnezeu voieste ca sa fim frumoase si ingrijite.´´

      Care dumnezeu voieste asta ????

      apoi spui : ´´Numai cand mergi la SFANTA BISERICA, sa nu te dai cu ruj ,ori cu fard´´

      din asta se intelege cumva ca vopsitul parului dispare in Sfinta biserica daca nu ai ruj sau fard ???
      vopsitul parului , rujul si fardul nu fac parte tot din infrumusetarea de care spui ???? face Dumnezeu diferente intre ruj , fard si vopsitul parului ? e hair stilist ? sau poate vreun cosmetician ?
      si Dumnezeu nu a facut destula frumusete ca trebuie femeia sa aplice o noua frumusete la ce a facut Dumnezeu ????
      ceva aici nu merge , ori e ok cu toate , ori nu e ok cu nici una .
      si daca femeia se vopseste si se rujeaza si se da cu fard mereu si mereu , si schimba culorile in functie de cum vrea ea sa intelegem ca isi schimba mereu frumusetea ???
      sau poate nu stie cine este ea si atunci vrea sa para ce nu e ?
      si Dumnezeu se uita la frumusetea femeii fardate si vopsite sau la inima ei ??? il inveti tu pe dumnezeu ce si cum sa fie ?
      hmmmm , multe discutii cu voie si fara voie , dar raspunsuri dupa placul femeii , NU A LUI DUMNEZEU se pare ...




      Ștergere
  26. Multumesc din suflet pentru raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  27. http://www.obiectiv.info/secretul-iesit-la-iveala-abia-acum-adevarul-zguduitor-despre-par-si-de-ce-indienii-purtau-mereu-parul-lung_48910.html. iata ca parul natural reprezinta "antenele" oamenilor....

    RăspundețiȘtergere