marți, 21 iunie 2016

TORNADE ÎN ROMÂNIA! S - A ADEVERIT DIN PĂCATE !

c                                 Dragii mei, 

 

Scriam incă din Martie 2015, precum că, ROMÂNIA va fi lovită de TORNADE. 

Dar asa cum se întampla mai de fiecare dată, nimeni nu a luat in seama Mesajul scris de mine sio grait de DUHUL CEL PREA SFÂNT.

Iata:  

Tornade în Botoșani și Mureș! O fetiță de doi ani a ... - Observator.tv

observator.tv/.../tornade-in-botoani-i-mure-o-fetia-de-...
13 hours ago - Oamenii vorbesc despre tornade, în două judeţe diferite - Botoşani şi Mureş. Aici, o fetiţă de doi ani a fost zdrobită de un copac, care a căzut fix ...

Tornade în Botoșani și Mureș! O fetiță de doi ani a murit ... - palo.ro

www.palo.ro/.../tornade-în-botoșani-și-mureș-o-fetiță-...
12 hours ago - Oamenii vorbesc despre tornade, în două judeţe diferite - Botoşani şi Mureş.

                         3 Martie 2015, ora 6,30 dimineaţa !


                                             Dragii mei,

Astăzi dimineaţă trează fiind, mai stăteam puţin în pat cu ochii închisi fiind.
Dar într-o clipă nu mai eram în patul meu, ci într-o altă camera a a casei mele, unde vedeam geamurile larg deschise,
Ducându-mă la geam, văd în faţa mea, deci spre Sud -Est, văd cum plouă torenţial, iar de jos de la Pământ se ridică ca o Tulpină de copac negru -bleumaren, ce era foarte înaltă spre Cer, si care avea la vârf ,nori negri grei, si de-a stânga si de-a dreapta. Deci,si spre Sud-Est si spre Sud -Vest.
Într-o clipă, Cerul s-a făcut din zi noapte. Lângă mine simt o prezenţă şi-i spun :

                "Vaiii, dar asta este O Tornadă ! 

                   O Tornadă adevărată!"

Şi văd cum ploaia cade violent, torenţial, ca la cismea, iar TORNADA se răspândea cu o viteză uluitoare, căci abia am putut închide ferestrele. 
Am tresaltat puternic în patul meu, am deschis ochii si încă mai memoram cele văzute si auzite de la TORNADA  care se apropia.
Dragii mei, din păcate si ROMÂNIA , va fi lovită din ce în ce mai des de astfel de fenomene. Daca s-ar fi aflat cineva sub acea TORNADA, îl lua pe sus cât ai clipi, si casele le-ar fi luat pe sus, atât de mare si de puternică era TORNADA. 

Pe mine, m-a înfricoşat !

Dar să nu ne pierdem Credinţa şi Nădejdea în Dumnezeu şi-n Maica  Domnului, căci vom fi ocrotiti si apărati in fiecare clipă.
Dragii mei, în această săptămână voi scrie despre cum a mers Iisus  Hristos la Pilat, apoi urcând pe Muntele Golgota cu Crucea in spate, fiind batut crunt, scuipat si batjocorit.
Tot ce voi scrie, nu este din Cărti, ci sunt traite de mine live, ca acum 2000 de ani. DUMNEZEU  m-a întors în timp, şi mi-a arătat ce a pătimit si cât de mult a pătimit, pentru ca noi să fim mântuiţi.
Încă lucrez la acest Articol de suflet, adunând toate datele, de pe parcursul anilor.
Va fi ceva ,ce vă va face să plângeţi ,si să vă schimbati modul de viaţă, modul de a gândi.
Acest Articol care va apărea Săptâmâna aceasta, o să vă întărească în CREDINŢĂ ,şi veti deveni mai buni la inimă şi suflet, mai iubitori faţă de Aproapele nostru, aflat la necaz si suferinţă.
                        Cu dragoste, Maria.  

 Iata dragilor, ce ravagii fac TORNADELE si in ROMÂNIA :

Imagini APOCALIPTICE în România. O TORNADĂ a MĂTURAT tot ce i-a ieşit în cale şi a UCIS o fetiţă de doi ani. Sute de case arată ca după BOMBARDAMENT. DOUĂ BISERICI au fost DISTRUSE de FURIA DEZLĂNŢUITĂ a naturii | GALERIE FOTO


România, lovită de tornade și vijelii cumplite. Raed Arafat: „Impactul a ...

www.antena3.ro/.../tornada-vijelie-romania-raed-arafa...
8 hours ago - În Botoşani şi Mureş, se vorbeşte despre tornade. „Impactul avut de acest fenomen meteorologic a fost unul extrem, nemaivăzut în România”, ...Fenomenele meteo extreme au făcut ravagii în țara noastră. Un fenomen extrem de puternic a lovit comuna Cuci și localitatea Drăgănești, iar sute de case au fost avariate grav.

UPDATE: O fetiță în vârstă de doi ani a murit în Brâncovenești (județul Mureș), după ce un copac doborât de vântul extrem de puternic a căzut pe mașina în care se afla. Aceasta ar fi murit strivită sub greutatea copacului, iar tatăl ei, care se afla tot în mașină, a fost rănit.
Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență 'Horea'județului Mureș, colonel Dorin Oltean, a confirmat pentru AGERPRES că fetița se afla în mașină cu tatăl ei, în zona în care se organizează Târgul Cireșelor la Brâncovenești.


Acoperișurile a peste 300 de case au fost avariate grav sau parțial, iar 12 case au fost distruse în totalitate, de o tornadă formată între localitățile Cuci și Dătășeni.
Colonelul Oltean, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Horea”, al județului Mureș, a oferit mai multe detalii despre cataclismul format în zonă.
Potrivit celor transmise de colonelul Oltean, în Cuci, 153 de case au fost avariate grav, iar la 7 case au fost distruse în totalitate. De asemenea, turlele a două biserici au fost luate de vântul extrem de puternic și puse la sol.
Un bărbat a fost rănit la o mână, și a primit îngrijiri medicale.
În Dătășeni, acoperișurile a 150 de case au fost avariate, la 5 au fost distruse în totalitate. Șase stâlpi de curent electric au fost făcuți una cu pământul, iar o autoutilitară a fost răsturnată.
Două persoane au fost rănite ușor.
Se pare că oameni nu au greşit când au spus că asupra lor s-a abătut o tornadă. La acest moment avem 13.599 de consumatori fără curent electric, din 60 localităţi, avem avarii la 157 de puncte de transformare.
Împreună cu domnul prefect suntem în drum spre Cuci, unde va fi convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă. La faţa locului avem 5 echipaje de la 5 subunităţi”, a arătat col.

55 de comentarii:

  1. Înainte vreme cînd oameni ierau mult mai credincioși preoți mergeau cu prapuri bisericilor pe cîmp si prin oraș și împreună cu săteni sau locuitori orașelor și făceau procesiuni si se rugau la toate troitele din localitate făceau multe staționari si rugau pe drumul nostru Dumnezeu să ne apere de vijelie de urgia naturi.acum nu mai cere nimeni aceste procesiuni să se facă de către preoți.a scăzut credință poporului român.cu gura îl chemăm pe Dumnezeu s-ar sufletele românilor sint departe de creatorul nostru mântuitorul nostru măicuța noastră.Arsenie Boca spunea clar cînd nu va mai fi credință vine sfârșitul.alergam ckilometri după un duhovnic bun.nean modernizat i-am modernizat si pe preoți după noi.nu mai vrem canoane grele posturi .nu-i mai ascultam dacă găsim prim mănăstiri un preot bun .spunem ca exagerează.uite occidentul nu da importanta credinței ci partea materială preoți își iau doar salariile nu vindeca sufletele.si noi ne-am răcit și îndepărtat de adevărată credință și nu mai vrem să știm adevărul curat.am distrus locurile de munca fabricile salariul de mizerie pensii de mizerie.si cea fost bun nu mai ieste.sărăcia si mizeria a născut monsri.copii nu mai fac scoli profesionale. nu stiu sa bata un ui în perete.dar avem birturi cafenele pline cu pârâte de jucat.nu au în singe.ca trebuie să mă scol să plec la lucru să cîștig piinea cea de toate zilele cu sudoarea frunți cum spune în biblie.si să dorm noaptea liniștit cu capul pe pernă .nu ca cînd droguri sau alte fapte satanice înfăptuiesc azi tineri români .curat murdar cum spunea Catavencu.în o scrisoare pierduta.si unde ieste Dumbrava minunata a lui Mihail Sadoveanu.unde Lizuca se desfăta în livadă bunicilor iei.oare toate astea nu le mai dă cineva înapoi ? Poporul român încotro? Mare semn de întrebare ? Asai scumpa doamna Maria Gheorghiu dumneavoastră ii atenționați dar oare iei conștientizează marginea prăpastiei ? Cu su stima si va respect .rugativa va rog pentru noi .și pentru cei ce va scriem acum .doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21 iunie 2016,09:04.
      Ai dreptate,lumea e schimbată în rău,de aici și dezastrele naturale care lovesc exact acolo unde nu te aștepți.
      A-și vrea ptr copii noștri o lume mai bună,dar noi avem grijă s-o distrugem de tot.Of...Doamne ajută-ne să ne trezim și să vedem realitatea!

      Ștergere
  2. Greu de crezut, dar se vede ca tornadele isi fac de cap prin tara.
    Am vazut imagini cu dezastrul lasat de furtunile violente.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim 09:04 bun comenrariul si nu l-as fi putut face mai real cine are urechi de auzit sa auda doamna noastra Maria ne tot spune ca si Noe cind a facut arca si nimeni nu l-a ascultat la fel incearca si minunata doamna Maria sa ne deschida ochii si urechile dar noi degeaba doamne ajuta si deschida ochii si urechile noastre

    RăspundețiȘtergere
  4. De acord cu tine an,o9.o4,dar,saraca Limba Romana!citesc si ma minunez!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21 iunie 2016,15:57.
      De ce de fiecare dată trebuie să vă luați de oameni după felul cum scrie,ori după felul cum arată?Contează câtă şcolă ai în fața Lui Dumnezeu? Nu e frumos ce faceți,lasa-ți oamenii să se exprime cum știe fiecare!!Nu ne mai răbdă Dumnezeu,din cauza răutății pe care o dovedim zi de zi.Încetați Oameni buni cu reproșurile,nu vin de la Dumnezeu gândurile rele!Evitați să mai vă certați din nimic,nu o să vă ajute în viață!
      Doamne iartă-ne și ajută-ne să fim mai buni,mai înțelegători cu ceilalți,nu ne lasă să cădem în ispită.Amin! Pace vă doresc!

      Ștergere
  5. Doamna Maria,când mă gândesc prin ce chinuri a trecut Iisus Hristos,deja mă bufnește plânsul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta este si scopul Cristina, sa te bufneasca plansul si sa ajungi sa-ti smulgi parul din cap ca din cauza ta a murit Iisus cand tu nici macar nu erai nascuta.

      Asta este si scopul, sa te concentrezi pe moarte si pe suferinta, sa fi deprimata tot timpul si sa te acuzi singura caci ASTA se vrea de la un crestin. DOAMNE FERESTE sa ne concentram pe INVIERE, DOAMNE FERESTE sa ne concentram pe PILDE, DOAMNE FERESTE sa ne concentram pe INVATATURI! NUUUUUUUU, TOTI CRESTINII SE CONCENTREAZA PE CATEVA ORE DE SUFERINTA PE CRUCE! ATAT!!!

      Ștergere
    2. Bravo Emanuel!Ai surprins foarte bine!:)

      Ștergere
    3. Dragul meu frate Emanuel,eu sunt în general foarte emotivă.Eu mă concentrez să ști la suferința Lui,ptr ca-mi pasă.
      Am înțeles la ce te referi,dar păcatele noastre le-a plătit Iisus Hristos dinainte de a se întâmpla.Adică Dumnezeu știa dinainte tot ptr că e deja scris; ce a fost,ce e,ce va fi cu noi.
      Înloc să ne pocăim si să fim unul cu Dumnezeu,noi facem păcate multe și din egoism uităm de ce a venit Fiul Domnului.Mă concentrez și la pilde,dar secretul e să ne folosim de auz,așa vom putea pricepe mai corect pildele.Am biblia în casă,dar am biblia ortodoxă și audio.Ve-ți pricepe mai bine folosidu-vă de câteva simțuri,cum ar fi auzul.Preoții cu Har știu la ce mă refer.
      Mulțumesc ești un om cumsecade și simpatic,dar din pacate tu nu mai crezi în nimic!Dumnezeu să te binecuvânteze fratele meu!🤗

      Ștergere
    4. Cristina, tu esti o fata minunata; credincioasa, calda si inteleapta. Dar nu este nimic rau sa sufere oamenii cand vad cat are de suferit limba romana in zilele noastre. Uneori se simte nevoia sa se dea glas si acestei suferinte. Pentru ca, poate cei in cauza vor face un efort sa invete reguli elementare de gramatica si ortografie. Se poate invata si la varsta adulta, oamenii au copii, copiii au manuale. In plus, pe internet gasesti foarte usor si corectarea. Atata timp cat comentariile care semnaleaza greseli sunt decente, nu se arunca cu noroi in oameni, ele sunt binevenite. Cei in cauza pot face un efort. Din respect pentru ceilalti, pentru limba romana si pentru ei insisi.

      Ștergere
    5. DOMNULE EMANUEL,COMENTARIUL DUMNEAVOASTRĂ ARE O INFINITATE DE ÎNŢELESURI ASCUNSE. REZULTĂ FIE UNA FIE ALTA. TOATĂ STIMA!!!

      Ștergere
    6. Cristina, Emanuel are dreptate, exact aceasta se doreste de catre falsificatorii istoriei si manipulatorii maselor: concentrarea pe suferinta... ar fi multe de spus, dar nu le dezvoltam acum... Iisus Hristos a venit ca Lumina pentru cei aflati in intuneric. Faptul ca evreii L-au omorat, este eroarea lor...

      Ștergere
    7. Multumesc an..o5.49,pt.ca i-ai raspuns Cristinei in numele meu,af.frumos ai explicat,o zi minunata!

      Ștergere
    8. Anonim 22 iunie 2016,13:56,
      Am înțeles stai liniștit,nu era nevoie să-mi spui încă o dată,dar tu nu ai înțeles ce am notat eu.
      Nu pot să cred....sunteți atât de duali!
      Anonim,aici nu era vorba de falsificatorii istoriei,ci de ce va
      urma să ne povestească doamna Maria
      despre Iisus Hristos.Deci doamna Maria ne povestește ce a văzut dânsa.Nu are nici o legătură una cu
      cealaltă.Dumnezeu să te binecuvânteze!

      Ștergere
    9. Intr-o seara Isus era foarte trist si ochii sai erau pierduti intr-un indepartat viitor . Zi-se :
      "Ma vor face sa apar iubitor de suferinta si durere . Aud vorbindu-se oriunde ca lumea este o vale de lacrime si ca omul e nascut pentru a suferi . Nimic mai fals . Doar din cauza prostiei si a viziunii sale limitate omul se inconjoara de suferinta . Eu am venit printre voi pentru a va arata strada bucuriei . Jugul meu este usor ca o ghirlanda de flori iar autoritatea mea este dulce . Daca urmariti drumul ce va arat , ve-ti gasii o fericire ce este asemenea unui copac mereu verde "

      Ștergere
    10. Transmiti multa lumina prin mesajele tale. Si nu esti singur.
      Multumesc

      Ștergere
    11. Am ìnteles Sorin T,mulțumesc!

      Ștergere
    12. Emanuele!,trebuie sa ne ,,smulgem parul din cap",cand pacatuim,cand persistam in erezii,cand denaturam Invataturile Mantuitorului(ex,reincarnari...)...
      Da,sa ne concentram pe Inviere,dar pt aceasta este nevoie sa ,,omoram"pacatul ca sa putem Invia.
      Trebuie sa uram pacatul,si sa luam o hotarare sa nu il mai facem.Toata pocainta noastra in aceasta consta,sa ne hotaram a ne schimba viata.Trebuie sa ne schimbam modul de viata.Daca nu ne schimbam nu putem deveni vrednici de Imparatia lui Dumnezeu.Va veni ceasul si atunci ne vom tulbura,atunci ne va parea rau,dar ce folos daca nu vom putea sa indreptam absolut nimic?
      Sa ne straduim sa ne pregatim sufletul de acum,pentru viata cealalta(Viata Vesnica).
      Oare este f greu sa spunem ca am pacatuit si sa ne intoarcem?
      Dumnezeu ne asteapta pe toti,este indelung rabdator,ne asteapta sa ne intoarcem si sa ne mantuim.
      Dumnezeu sa ne lumineze si sa aiba mila de noi!


      Ștergere
    13. Amintirea rastignirii este foarte importanta: pentru noi Dumnezeu s-a facut om ca si noi, iar noi oamenii, l-am rastignit, ca astfel sa fim rascumparati de pacatul primilor oameni, pacatul neascultarii de Dumnezeu.
      Premiul invierii vine numai dupa ce am rastignit pacatul.

      Ștergere
    14. Emanuel a aruncat o pastila, ca deobicei, iar apoi se retrage, mustacind la efervescenta creeata de pastila.
      Mai bine te-ai converti si ai crede in Evanghelie!

      Ștergere
    15. Pacatul este cel care ne desparte de Dumnezeu. Sa nu pacatuim deci! Insa cum vom ajunge aici? Cum vom deveni mai buni? Iubind! Iubindu-ne pe noi insine, pe semenii nostri, iubind natura … sa fim iubire deci, traind in iubire, manifestand astfel frumusetea divina in fiecare moment… daca viata ne trece prin incercari… sa nu fim intristati, din contra sa manifestam iubirea si atunci… sa invatam din tot ce ni se intampla cate ceva… caci am venit in aceasta viata sa invatam sa iubim! Atentia noastra, toata stradania noastra sa fie concentrate pe iubire! Stim bine ca nimic nu vine fara un efort, nu vom deveni mai buni daca nu ne vom stradui in directia asta!

      Ștergere
    16. Iubeste tu cat vrei, cand vrei, pe cine vrei, unde vrei, dar n-ai sa gasesti alinare.
      Alinarea o gasesti in rugaciune, in smerenie, in ascultare si in frica de Dumnezeu.
      Nu nesocoti jertfa Mantuitorului si nu rade de patimirea Lui!
      Nu poti sa fii zen si plin de iubire stiind ca ai fost rascumparat cu un sange sfant, varsat din impietrirea inimii oamenilor.
      Aici pe Pamant e munca, in cer e rasplata!

      Ștergere
    17. Anonim 24 iunie 2016, 15:46, IUBIREA este LEGE DIVINA, propovaduita de IISUS HRISTOS! Nu nesocoti INVATATURILE SALE, caci dragul nostru IISUS pentru aceasta a venit, sa ne invete LEGEA IUBIRII!Daca venea doar ca sa moara pe cruce nu ar mai fi fost INVATATOR prima data.Gandeste-te mai bine!

      Ștergere
    18. Iisus a vrut sa ne invete, dar n-am vrut sa-L ascultam, asa ca L-am rastignit, gandind ca astfel se va stinge ecoul vorbelor Lui.
      El a murit pentru Adevar. Din iubire pentru oameni.
      De aceea ne amintim de rastignirea Lui, ca sa nu uitam niciodata pretul platit de Dumnezeu pentru mantuirea sufletelor noastre. Plangerea si smerenia sunt din iubire pentru Dumnezeu.

      Ștergere
    19. EL a fost omorat pentru aceasta: invatatura Sa care deranja foarte tare pe cineva... invatatura Sa aducatoare de adevar si lumina; cineva nu dorea aceasta: trezirea maselor prin intelegere si cunoastere.Le era bine sa poata manipula masele iar Iisus prin ceea ce propovaduia incepuse sa-i incurce si sa-i deranjeze pe acesti "cineva"... asa ca ... acesti banditi au facut ce se priecepeau ei mai bine, antrenand si masele...

      Ștergere
  6. Anonim 5.57.ieu am degetele noduroase de muncă și tastaturai fina debia m-am obișnuit să scriu pe internet.si am fost la olimpiada de română cînd eram la școală.nu sint de acord cu internetul si telefonul mobil.copiii nu mai citesc cărți literare Liviu Rebreanu .Caragiale.Cojbuc.Mihai Eminescu.scrisoarea a treia.o am în memorie si acum.cu respect.sint anonim 9.09.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord. Dumneavoastra aveti motive obiective, se vede ca nu faceti decat greseli de tastare. Se vede ca aveti respect pentru limba romana si stiti sa folositi liniuta de unire. Multi din pacate nu stiu.

      Ștergere
    2. Anonim oo.29,se scrie:eu nu ieu,Cosbuc nu Cojbuc,sunt nu sint,etc,etc.poate ai fost la alta olimpiada nu la cea de Limba si Literatura Romana,ia-ti o tastatura pe masura degetelor tale,stiu ce inseamna si ale mele sunt noduroase de munca,dar si de reumatism,toate cele bune!

      Ștergere
    3. A si inca ceva,"si tastaturai"gresit,si tastatura-i,asa e corect!

      Ștergere
    4. http://www.terapianaturala.ro/cauzele-spirituale-ale-bolilor/

      http://www.terapianaturala.ro/cauzele-spirituale-ale-bolilor-necazurilor-si-suferintelor-noastre/

      http://www.terapianaturala.ro/beneficiile-bicarbonatului-de-sodiu/

      Ștergere
  7. DOMNULE EMANUEL,SCUZATI-MA,DAR NU POT FI D'ACORD CU DUMNEAVOASTRĂ. IISUS HRISTOS NU VREA CA NOI SĂ FIM ÎN DEPRESIE. IISUS HRISTOS NE ÎNVAŢĂ SĂ IUBIM SUFERINŢA DOAR CA SĂ FIM NIȘTE ÎNVINGĂTORI ȘI SĂ IUBIM VIAŢA NU MOARTEA. DUMNEZEU ESTE DOMN AL VIEŢII ȘI ESTE VIU. EL S-A RĂSTIGNIT CA PILDĂ SĂ NE RIDICĂM DEASUPRA POFTELOR ȘI NICI DECUM CĂ AR FI UN SINUCIGAȘ. TREBUIE SĂ IUBIM CU PRECĂDERE VIAŢA ȘI NU MOARTEA. ȘI DA,EU MĂ CONCENTREZ PE ÎNVIERE. AM SPERANŢE CĂ VENIREA LUI ESTE APROAPE ȘI VOR CĂDEA TOATE BLASFEMIILE ASTEA CARE LEA INVENTAT RELIGIILE CARE NU ARE DE A FACE NIMIC CU DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabi, Iisus Hristos NU vrea ca noi sa fim in depresie si nici in suferinta. Insa vor altii ... aia care se numesc masoni ... din pacate Biblia este atat de trunchiata si modificata incat este doar o mica parte acolo si "bine prelucrata"... multumita acelor banditi ... care ne vor in depresie sarbatorind moartea si nu viata!Mare atentie sa avem caci masonii sunt foarte smecheri... ei sunt cei care au creat religiile...pentru noi astialalti.Sper sa ne trezim si sa le vedem "jocurile".

      Ștergere
    2. Spiritul sfant al invataturii din Sf.Evanghelie nu va dispare niciodata,indiferent cat de mult este trunchiata si modificata(sufletul trezit sa-l avem sau " pentru cine are ochi să vadă şi urechi să audă"...)Nu trebuie sa mai dam vina pe nimeni,nici chiar pe SARACII francmasoni.

      Ștergere
    3. Nimic mai fals. Toate cuvntele din Biblie se vor implini, iar atunci va veni Mantuitorul.

      Ștergere
    4. Anonim 23 iunie 2016, 20:02, nu-i subestima pe SARACII masoni... nu fi naiv...

      Ștergere
    5. Biblia a fost scrisa de Duhul lui Dumnezeu. E Cuvant sfant!

      Ștergere
    6. Asa ar fi trebuit sa ramana cum a fost lasata Cuvant Sfant... In prezent este nitel modificata de niste banditi, asa de la Imperiul Roman incoace...

      Ștergere
    7. Asta e scornirea celui rau ca sa nu mai credeti in cuvantul lui Dumnezeu din Biblie. Cartea Sfanta este 100% adevarata. Obisnuiti-va cu aceasta.

      Ștergere
    8. Anonim24 iunie 2016, 22:59,gresesti.Trebuie sa te mai informezi din istorie...

      Ștergere
    9. Ai dreptate draga anonim 22:59,Biblia este intru totul adevarata.
      Biblia a fost...este...si va ramane.. Cuvantul de Capatai al fiecarui crestin care crede cu adevarat in Sfanta Treime,pentru ca in Ea,Dumnezu Tatal si Mantuitorul ne vorbeste de f multe ori direct...nu prin intermediari...nu prin oameni...
      Biblia=Hrana sufleteasca
      ,,Scris este ca nu numai cu paine va trai omul,ci cu orice cuvant al lui Dumnezeu".(Luca 4:4)
      Dumnezeu sa te binecuvanteze!

      Ștergere
    10. Biblia a suferit multe modificari, este incompleta si modificata dupa interesele celor care au facut aceasta iar acestea nu sunt de acum ci de alta data, din negura vremurilor.

      Ștergere
  8. Suferinta, acesta este cuvantul de ordine pe acest Pamant. Este un loc unde bucuriile sunt vremelnice, iar gustul lor este amar. Nimic de pe Pamant nu ne poate implini, nu ne poate umple sufletul de bucurie. Si ca sa fie si mai greu, ne torturam unii pe altii cu o mare satisfactie si multumire.
    Un crestin bun stie ca acest Pamant este un loc unde ne ispasim pedeapsa de a nu fi ascultat de Dumnezeu. Timpul trait aici este scurt, in comparatie cu vesnicia. In functie de cat de constienti si prezenti suntem vom trai si vesnicia. Ne legam sufletul de acest Pamant, de frumusetea si bogatiile lui, ne vom desprinde mai greu si nu vom accepta ca s-a terminat sejurul pe Pamant.
    Pretuiti viata, pretuiti acest timp de har si folositi-l ca avans pentru viata vesnica.
    Cei care seamana cu lacrimi, vor secera cu bucurie!
    Bucura-te de viata, bucura-te de oamenii dragi si frumosi pe care-i intalnesti, bucura-te de natura, dar nu uita ca esti cetatean al cerului, iar acest Pamant este doar o halta unde invatam ce inseamna neascultarea, suferinta, despartirea de Dumnezeu.
    Sunt destui oameni care n-au nicio treaba cu suferinta si se distreaza la maxim. Ei n-au nicio treaba cu Dumnezeu si mantuirea. Au muzica, au alcool, au tigari, au cluburi, au fetite si baitei, dar n-au o implinire in aceste desfatari. Vor mai mult, indiferent de pretul platit. Sunt robi ai placerilor.
    Echilibrul il gasesti in a face din fiecare moment din viata o treapta catre bucuria vesniciei. Asta nu presupune sa fii mohorat, ci impacat. Inseamna sa fii constient, sa traiesti constient, folosindu-te de resursele pamantului, de compania oamenilor, si nu inrobindu-te lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eeee,numai Dumnezeu stie,ce este,cum este si cum va mai fi!!!

      Ștergere
    2. Da, invierea este telul nostru ,scopul vietii pe pamint, mintuirea si invierea pentru viata vesnica.Desigur drumul nu-i usor, este si suferinta destula ,depinde cum o gestionam!
      Sa rugam pe Domnul sa ne lumineze mintea sa putem vedea mesajul divin din scrierile d-nei Maria.
      Lumina Duhului Sfint sa va invaluie in continuare d-na Maria!

      Ștergere
    3. Vindecare de suferinta: innoirea mintii... schimba gandurile si va fi bine mai incolo... dar tine-te de aceasta: gandeste doar prin prisma iubirii, gandeste frumos tot timpul, straduieste-te caci este posibil!

      Ștergere
  9. ANONIM 15:18 EEE AI DREPTATE DAR CONFORM HOLOGRAFIEI ȘI NOI ȘTIM CE ȘTIE DUMNEZEU. ȘI CARE E FOLOSUL DISCUŢIEI? PENTRU CĂ ESTE INTERMINABILĂ DISCUŢIA ÎN VECI.

    RăspundețiȘtergere
  10. Invierea, presupune moarte in prealabil.Ca sa ajungi la inviere trebuie sa treci prin moarte...Ca sa te gandesti la suferinta lui Iisus,presupune recunostinta si respect pentru CINEVA care a murit pentru fiecare om : de la primul pana la ultimul nascut pe pamant.Da,a murit pentru pacatele noastre...Si asta ar trebui sa ne trezeasca.Cu cata usurinta spui tu Emanuel,"cateva ore de suferinta pe cruce"...Actul de mantuire nu se limiteaza numai la evrei...Iar moartea este o poarta catre fericire...Emanuel, esti intelept in universul tau, dar nu L-ai inteles pe Hristos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 23 iunie 2016, 03:33, ce iti aduce tie Viata, moartea lui Iisus pe cruce sau intelegerea, asimilarea completa a Invataturii Sale si aplicarea acesteia?

      Ștergere
    2. Foarte bine spus!

      Ștergere
    3. Subscriu Anonim 23iunie 2016,03:33.🤗

      Ștergere
    4. Invataura lui Iisus este simpla, noi o complicam. El este Calea, noi orbecaim pe cai false.

      Ștergere
    5. Draga Anonim 23-06-2016/17:30,intrebarea este foarte bine formulata.Inseamna ca stii raspunsul.Dar"ce iti aduce tie ?"...Ce imi aduce mie,ADUCE LA TOTI : MANTUIRE...Simplu...Alte explicatii sunt de prisos.Au scris altii mai bine...

      Ștergere
    6. Anonim 24 iunie 2016, 23:27,ca detaliu, cum se intampla mantuirea din pct. tau de vedere?

      Ștergere
  11. Acele "cateva ore de suferinta pe Sfanta Cruce " sunt apogeul daruirii,al altruismului si iubirii. Nimeni din cer si de pe pamant nu a facut-o.Iar INVIEREA ,presupune trecere prin moarte,Emanuel. Iar suferinta Sa nu a fost una simpla,caci in sensibilitatea Sa Umano-Divina a simtit totul mai profund dacat iti poti inchipui.Si sa nu uitam ca El s-a rastignit pentru fiecare om:de la primul pana la ultimul nascut pe acest pamant. Tu esti intelept in universul tau,dar nu L-ai inteles pe Hristos.Lasa pe fiecare sa-si manifeste evlavia dupa cum simte, caci fiecare are un inger pazitor. Nu-ti plac anonimii,dar postez ca anonim,pentru ca nu conteaza persoana,ci RESPECTUL fata de Cel ce a deschis drum catre Rai si pentru noi pamantenii,prin Iubirea Sa suprema.Tot cu respect iti scriu si eu...Dumnezeu sa ne lumineze pe toti in Duh si Adevar.Amin.

    RăspundețiȘtergere